• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da ikinci patlama

Kimsenin kimseyi kandırdığı yok.
Bu akan şehit kanları bu akan madum kanları akmasın diye barış yoluyla halledilmek istedi devlet amaaa işte kandan beslenen ve hükümet gitsin isterse ülke batsın diyenler anlamaz kan akmasın çabasını...
Ülke zaten batmış durumda..
Ya biz çok gerçekçiyiz yada siz çok masal okuyorsunuz..

Ayy ben bunu yapmadım ay şunuda yapmadım aman bunuda ben yapmadım şimdi herkesi eleştirme hakkım varrrrr
PÖFFF
yaw he he
Aynı fetö medyası ya
At kafadan tutarsa
Başka cevap beklemiyordum zaten.
Hadi canım, burası sana 2 beden büyük gelir.
Biraz daha sağlam cevaplar ara, bulursan konuşuruz.

TKP/ML, PKK, THKP-C/ MLSPB, MKP, TKEP-LENİNİST, TİKB, DKP, DEVRİMCİ KARARGAH ve MLKP birleşmişler de Türkiye'ye kan kusturacaklarmış da, mış mış da, miş miş!.

Beyler; g*tünüzün yemediğini gözünüze kestirmeyin, ya g*tünüzden ya gözünüzden olursunuz sonra!.

Karşınizda sizi şımartan Eski Türkiye ve Eski Yöneticiler yok artık!.

Demedi demeyin!!!
Sadece Sarıkamış'ta 90 bin canı Şehid vermiş bir milletiz biz!.

Şu kancıkça bombalı eyleminiz için yas tutup karalar bağlamayı beklemeyin bizden!.

Kanınızla duş almak boynumuzun borcu olsun!!!
Sarıkamış'taki o ruh yok kakao. Geçmişin şanlı izlerini artık bırakıp geleceğimiz için çocuklarımıza şanlı bir tarih bırakmanın zamanı gelmedi mi? Sarıkamış benim senin onun. Ya ilerisi için benim çoluğum çocuğum neyle övünecek? Osmanlı ruhu bu değil! Osmanlı torunuyum diye övünmek bunu gerektirmiyor. Kınamaktan öteye geçmemek Osmanlı ruhu değil. Osmanlı ruhu taşıyan kişi pasif olamaz. Şerefli olur bire binle karşılık verir. Sus pus olup kınıyoruz deyip kenara çekilmez. Eleştiri yönetimi diri tutar. Eleştiri güzeldir. Ben hükümeti desteklerimde eleştiririmde demeli insan gerektiği yerde.

Son düzenleme:
Herkes çok üzgun tamam. Olay tabiki önlenmeye çalışılmalıydı. Istihbaratin tabiki haberi olmalıydı. Malum şuan terörle mücadele ediyoruz. Teyakkuzda olmalıydılar.

Ama orta doğuda olduğumuzu bir çok düşmanımız olduğunu unutmayalım. Her fırsatta bizim belimizi kırmaya çalışan hem iç hem dış düşmanlarımız var.

Terörün ,saldırıların amacı zaten Türk milletini parçalamak.Kimini bombayla ,kimini bu tür kavgalarla.Bizler kendi aramızda bile böyle bölünürsek,taraf tutarsak yazıklar olsun bize:KK43:.Elbetteki ateş düştüğü yeri yakar,Saldırılar hepimizin kanına dokundu,teröre lanet okuyoruz ama konu üzüm yemek değil bağcıyı dövmeye dönüştü.

Ülke zaten batmış durumda..
Ya biz çok gerçekçiyiz yada siz çok masal okuyorsunuz..
Bunlar daha iyi günlerimiz..
Ne idüğü belirsiz milyonlarca insan var şuan Türkiye'de.
İşin kötüsü bunların gitmeside artık çözüm değil. Başa kim gelirse gelsin önümüzdeki 10 yıl temizleyemez yedikleri haltları.

pkk ile görüş sonra de ki kandirildik cemaat ile yillar yılı kol kola dolas soru calsinlar ses etme ,( şimdi çağ dışı yöntemlerle sınava giriyoruz , o yasak bu yasak), istediklerini içeri atsınlar set etme sonra de ki yine kandirildik. Bu kadar kolay kandırılanlar mi yönetiyor o zaman bizi?Ülke yangın yeri oldu, artık takım tutar gibi parti veya kişileri tutmayı bırakın..

Bende bu hükümet destekçisiydim nalet olsun ki ama artık tövbe... yapmayın etmeyin hiç mi görmüyorsunuz , çözüm süreci dediler olmadı dalga geçer gibi çıkıpda biz zaten çözüm sürecinde silah depoladıklarını biliyorduk dediler , o kadar askerimiz, teröristlere bir kurşun sıkamadan döşedikleri mayınlar yüzünden öldü, bi zamanlar desteklediğim partinin seçmenınden nefret ediyorum ya nasıl bu kadar körsünüz , Allah hidayet versin size açın gözlerinizi, illa sizin ya da yakınınızın mı ölmesi gerekiyor anlamanız için , yazık günah ya...
Bir gün onlar da görecek, birşey farketmeyecek ama...
Kendi başlarını yaktıkları gibi bizim başımızı da yakacaklar.
Bu hükümete hala destek olup şakşaklayan kim varsa Allah hepsinden ülkemi düşürdükleri durum için hesap sorsun.

Terörün ,saldırıların amacı zaten Türk milletini parçalamak.Kimini bombayla ,kimini bu tür kavgalarla.Bizler kendi aramızda bile böyle bölünürsek,taraf tutarsak yazıklar olsun bize:KK43:.Elbetteki ateş düştüğü yeri yakar,Saldırılar hepimizin kanına dokundu,teröre lanet okuyoruz ama konu üzüm yemek değil bağcıyı dövmeye dönüştü.

Haydi hep beraber birlik olup profilimizi karartalim.Taziyemizi sunup,olayi lanetleyip bir sonraki saldirida gorusmek uzere deyip konuyu kitleyelim.Boylece ne uzum yer ne de bagciyi doveriz.

Kimsenin kimseyi kandırdığı yok.
Bu akan şehit kanları bu akan madum kanları akmasın diye barış yoluyla halledilmek istedi devlet amaaa işte kandan beslenen ve hükümet gitsin isterse ülke batsın diyenler anlamaz kan akmasın çabasını...
Şehit kanı masum kanlar yine aktı yine akacak. Barış dediğiniz vicdanla yapılır. Bunlar biliniyordu çözüm sürecinde düşmanın cephanelik topladığı.. Evinin yanında hendek açılırken bir Allahın kulunun güvenliğe haber vermediğini. Güvenlik güçlerinin, güvenliği sağlamakla yükümlü olduğu yerlerde bunları görmediği. İşte tüm bunlar çözüm sürecinin '' samimiyetini'' sorgulatıyor bana. Kandan beslenenler yıllardır vardı. Çözüm süreci safsatadan ibaret. Argoca bir tabir vardır, '' millet malı götürüyor''diye. Pkk o süreçte malı götürdü. Kimlerin kesesi doldu kimler kanla beslendi Allah bilir. Şimdi kalkıpta ayyy biz bilmiyorduk onlar kanla Besleniyordu biz çözüm istedik ama bilemedik demeyin. Olmuyor. Günahtır. Bunları öngörememek diye bişey yok.

Ayy ben bunu yapmadım ay şunuda yapmadım aman bunuda ben yapmadım şimdi herkesi eleştirme hakkım varrrrr
PÖFFF
yaw he he
Aynı fetö medyası ya
At kafadan tutarsa
yanarım yanarımda sen ve senin gibilerle aynı oya sahip olduğuma yanarım

Sarıkamış'taki o ruh yok kakao. Geçmişin şanlı izlerini artık bırakıp geleceğimiz için çocuklarımıza şanlı bir tarih bırakmanın zamanı gelmedi mi? Sarıkamış benim senin onun. Ya ilerisi için benim çoluğum çocuğum neyle övünecek? Osmanlı ruhu bu değil! Osmanlı torunuyum diye övünmek bunu gerektirmiyor. Kınamaktan öteye geçmek Osmanlı ruhu değil. Osmanlı ruhu taşıyan kişi pasif olamaz. Şerefli olur bire binle karşılık verir. Sus pus olup kınıyoruz deyip kenara çekilmez. Eleştiri yönetimi diri tutar. Eleştiri güzeldir. Ben hükümeti desteklerimde eleştiririmde demeli insan gerektiği yerde.
o ruh var dombikim hala vatanını seven devletini seven ,memleketini seven bu halkta var .. neden dombikim neler oluyorda bu bombalar patlıyor . kimlere itiat etmiyoruz da bu durumlara geldik. dağlarda misliyle karşılık veriliyor dombikim..cumhurbaşkanı amerikaya kafa tutup bizim gözümüzde o tuttuğunuzda teröristtir diyor..Sesini çıkaran bir TÜRKİYE olduğumuzdan beri üstümüze geliniyor bunu farketmiyormusun dombikim..

o ruh var dombikim hala vatanını seven devletini seven ,memleketini seven bu halkta var .. neden dombikim neler oluyorda bu bombalar patlıyor . kimlere itiat etmiyoruz da bu durumlara geldik. dağlarda misliyle karşılık veriliyor dombikim..cumhurbaşkanı amerikaya kafa tutup bizim gözümüzde o tuttuğunuzda teröristtir diyor..Sesini çıkaran bir TÜRKİYE olduğumuzdan beri üstümüze geliniyor bunu farketmiyormusun dombikim..
Allah sonumuzu Hayır etsin. Başka diyeceğim bişey yok benim.

İstanbul'un göbeğinde Şişli' de yaşıyorum. Potansiyel bir noktada, belki yüzlerce kişi can verecek. Siyasetin kanlı oyunlarına alet olmaktan bıktım, ne olursa olsun olayların arka yüzünü göremeyecek insanlardan, başımıza gelecek tehlikenin iki gün sonra unutulacak olmasından.. Geçtiğimiz senelerde babam Türkiye'nin Cumhuriyet döneminden sonraki en rahat dönemini yaşadığımızı söylemişti. Dün yine konuştuk, 80 darbesinde bile canımdan bu kadar şüphe etmiyordum dedi. Bu insanları bu hale getiren zihniyet-ler utansın. Terörün her türlüsüne lanet olsun!

Konuya yazmayayim uzak durayim diyorum ama olmuyor. Ankaradaki kaçıncı patlamaydi bu? Başlıkta 2 patlama diyor, 3 tü değil mi? İlki gar yanında ikinci ankaranin kalbinde üçüncü de burada.. Pardon da 3 tane aynı şehirde patlama oluyor başımız sağolsun demekten, lanetlemekten ileri gidilmiyor. Bundan önceki patlamanın açıklaması neydi? 1 hafta sonra hatta 3 gün sonra konuşuldu mu patlama? Ölü sayısının daha fazla olduğu söylendi, bu konuda da açıklama gelmedi. Şimdi bünye alışmış gibi 3 güne geçer diyoruz..

Back