ankara da ikinci patlama

Olmadı işte maalesef. Meğer adamların niyeti Kürtleri temsil etmek değilmiş..
Meğer çözüm sürecinin amacı da pkkyı bitirmek değilmiş. Tam tersi güçlendirmekmiş değil mi? Kim tarafından? Saf masum hükümet tarafından.

Bir yerde herkes hükümeti suçluyor kimse hdpye birşey demiyor denmiş. Yahu neden desin? Hdp mi var ülkenin başında?

Herşeyi geçtim hdp nin sırtını yasladığı, hapse tıkması gerekirken tam tersi daha güçlendiren, müslüman görünümlü bir iktidar var. Hdp yi kazıması gereken meclise sokmuş ve terörü güçlendirmiş bir hükümet olarak öncelikli onlardır. Şimdi ben başımdakiler bunlara bir dur demiyor diye eleştirdiğimde otomatikman hdpyi mi korumuş oluyorum?

Bırakın Allah aşkına. Bir de buradan vebal almayın.

rabbim vefat edenlerin ailesine sabır versin.. umarım son olur..
lanetleyerek, kınayarak, üzülerek bir yere varamıyoruz..
içimizdeki gereksiz nefreti toprağa bırakmalıyız artık.. amerikada yada avrupada da bu gibi olayların olmasını şuan için örnek göstermek doğru değil.. O ölümde acıydı.. Bu ölüm+lerde.. Başka ülkelerde karşılaştırıp olayı acıyı olayı minumize etmek hoş değil..
3 ayda 3 bomba.. yayın yasakları.. haber alma hürriyetimiz elimizden alınıyor.. vatandaş olarak haber almaya, birşey öğrenmeye dilenir olduk..

-bomba patladı
-olabilir sen survivor izleyeceksin.
-tamam

Hdp yede, CHP yede oy vermedim.
Çözüm sürecine de destek olmadım.PKK yıda lanetledim.
Şimdi ben hükümetten hesap sorabilir miyim sayın üye?

Evet Amine biz gerizekaliyiz. Ben demiyorum o diyor diyerek yine bir hakaretle karsimizdasin. Sasirtmadin

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu "özerklik olur ama yöntem bu değil" dedi.

Akp de bu o zaman
lan kimin toprağını peşkek çekiyorsun.ahhh ahhhh geçen diriliş erturul ekibini görnek için izdiham çıkaran çirkefleşen insancıklar keşke gelseler birleşsek ama nerede

Kimsenin kimseyi kandırdığı yok.
Bu akan şehit kanlatı bu akan öadum kanları akmasın diye barış yoluyla halledilmel isyedi devlet amaaa işte kandan beslenen ve hükümey gitsin isterse ülke batsın diyenler anlamaz kan akmasın çabasını...

Kinandiginda geri gelmiyor gidenler bugun bize birsey olmadi yarin ne olacagi mechul..hukumeti bu konuda elestirenlere kizanlar muhalefeti suclamaya calisiyor sizde ayri bir dunyadasiniz yeterki hakli olun nasil bir ego bu arkadas biz desteklemiyoruz hicbir partiyi sadece hepsi bir olsun artik olanlara bir dur desin

Kimsenin kimseyi kandırdığı yok.
Bu akan şehit kanları bu akan madum kanları akmasın diye barış yoluyla halledilmek istedi devlet amaaa işte kandan beslenen ve hükümet gitsin isterse ülke batsın diyenler anlamaz kan akmasın çabasını...

Bende bu hükümet destekçisiydim nalet olsun ki ama artık tövbe... yapmayın etmeyin hiç mi görmüyorsunuz , çözüm süreci dediler olmadı dalga geçer gibi çıkıpda biz zaten çözüm sürecinde silah depoladıklarını biliyorduk dediler , o kadar askerimiz, teröristlere bir kurşun sıkamadan döşedikleri mayınlar yüzünden öldü, bi zamanlar desteklediğim partinin seçmenınden nefret ediyorum ya nasıl bu kadar körsünüz , Allah hidayet versin size açın gözlerinizi, illa sizin ya da yakınınızın mı ölmesi gerekiyor anlamanız için , yazık günah ya...

Evet Amine biz gerizekaliyiz. Ben demiyorum o diyor diyerek yine bir hakaretle karsimizdasin. Sasirtmadin
bak sen yerçekimli karanfil konunun başından beri etmediğin laf kalmadı ne bana nede burada ak partiye oy verdiğini söyleyenlere ne insanlığımız kaldı ne vicdanımız bunları senmi söylüyorsun çelişme lütfen kendinle -cümlenin tamamına değilde neden oradaki en olumsuz cümleye takıldın -o kelimeyi kaale alarak bile paylaşmadım tamamında idi aklım yazının - artı sadece bu forumdakilere atıfta bulunmadım ben söylemedeim o söyledide değil onu direk alıntı yazmadan paylaşsam senin sözleri değil olacaktı ki buda etik değil zaten alıntıları bu şekilde paylaşmak gerekmiyor mu ? beynim uyuşuk kalbim sıkışık hakikatn üzüntümü tarif edecek bir kelime cümle yok -okuduklarımn arasına sıkıştırılmış hakaretleri inan görmüyorum amacım ne seni ne bi başkasını yaralamak değil -dediğim gibi sizler yazana kadar orada g.z yazdığının farkında bile değilim cümlenin genelinde idi aklım (kontrollü olmam gerekiyormuydu evet gerekiyordu

Ayy ben bunu yapmadım ay şunuda yapmadım aman bunuda ben yapmadım şimdi herkesi eleştirme hakkım varrrrr
PÖFFF
yaw he he
Aynı fetö medyası ya
At kafadan tutarsa

Ettigim beddualari hakaretleri getir bekliyorum. Gerisini okumadim kusura bakma

Ooo beyazgri hoşgelmişsin. Bu kaçınci 2. Üyelik

----------------------------------------///-//////
Evimiz 1 yılda 3 kez soyulsa birlik olmaz zaafiyet yoktur diyen güvenlik görevlisinin ağzını yüzünü kırarız Amine.
Ülkesine bir şeyler katmak istedi?
Ne mesela?
Basın hürriyeti? Iıhhh
Demokratik Anayasa? Iıhhh
Yargı bağımsızlığı? Iııhhh
Ekonomik gelişme? Ihhhh İnşaat sektörü patlayınca göreceğim Türkiye büyük ekonomi oldu diyenleri. Gene çıkarlar faiz lobisi falan derler.
Gel biraz da dış politikaya bakalım;
Bundan çok değil 3 4 sene önce bu PYDnin ağababaları Ankarayı uğrak yeri yapmışlardı. Bugün mü öğrendiler PYD terör örgütüdür?
O yıllarda Osloda görüştükleri, Sayın Öcalan dedikleri adamların da PYD ile görüştüklerini PYDnin bizzat Öcalanın emri ve isteği ile kurulduğunu bilmiyorlar mıydı?
Gelelim büyük düşman İsrail'e...
One minüt diye çıkışlar yapıp mayınları o adamlara temizletmedik mi?
Orta Doğuda olanların TCde de yaşanacağı tamamen bir AKP boogymanidir.
TCnin o ülkelerle uzaktan yakından alakası yok.
Bu aman sesinizi çıkarmayın aman ha bize de demokrasi getirmesinler korkutmasını anlamıyorum.
Zaten en başından buna imza atılmadı mı?
O BOP Orta Doğu paylaşılmadan ve parçalanmadan nasıl olacaktı?
Suriyede hata yapıldı Amine. PKK ile de hata yapıldı.
Sırf oy kaybı olmasın diye mayınlanan yollar görmezden gelindi, bunu siz de biliyorsunuz.
Hiç boşuna kandırıldılar demeyin, adamlar yazık olmasın diye gömemediler o mayınları, patlatacakları belliydi.
O zaman sessiz kalınan o mayınlar ve hendekler şimdi bize patlatılan otobüs olarak geri dönüyor.
Bu hayali bir düşmanın oyunu değil kötü iç politikanın suçu
Bu arada benim şirazen sağlamdır ya kayana değil kaydırana bakmak lazım

Sizi alıntılıyorum ama benzer fikri savunan herkese soruyorum.

Bu insanlar hiç nedensiz hükümetin gitmesini neden istesin? Kişisel olarak ne gibi problemlerimiz olabilir hükümetle. Aman gitsin de isterse ortalık kan golü olsun diyecek kadar neye kinlenmiş olabiliriz?

Saçmalıyorsunuz gerçekten. Yahu hükümet yetersiz, asli görevlerinden biri olan sükunet ve güven ortamını saglayamıyor. Bu durumda bizim onu suçlamamız neden hükümet gitsin de nasıl giderse gitsinci yapıyor ben bunu anlamıyorum.

domuz sürüsüyle dost olunurmu.senin desteklediğin hükümet bunu bilmiyormu.bir verme bin ister diye bi ata sözümüz var.önce meclise girmek istediler girdiler şimdi toprak istiyorlar.yarın çocuğun altıda marşını okuyacağı bir bayrağın bile olmayacak.biz kendimizi boşa yoruyoruz.sizdenden sorsun ölenlerin hesabını rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…