ankara da ikinci patlama

Tabii canım hakli bu milletvekili kişisi. Çok aci çekti şerefsiz teröristler
baksana şuna. Alttan alttan ne mesajı veriyor. Buna iyi niyetli bakılırmı şimdi? Kim sevinmiş Güneydoğu'da gidenler için? Ancak şerefsiz bir pkk lı leşine sevinir bu millet. Kimilerinin zoruna gitsede

Yayin yasagi geldi.Muhtemelen gece uyurken "guvenlik zaafiyeti yoktur" aciklamasi da yapmislardir..Bu iki durum olduguna gore sirada acilarin sogumasi,milletin unutmasi ve siradaki patlamayi beklemek kaldi...Bu kisirdonguye alistik farkinda misiniz ?

malesef alıştık, unutulup gidecek haftaya, gündem değişecek...

Yayin yasagi geldi.Muhtemelen gece uyurken "guvenlik zaafiyeti yoktur" aciklamasi da yapmislardir..Bu iki durum olduguna gore sirada acilarin sogumasi,milletin unutmasi ve siradaki patlamayi beklemek kaldi...Bu kisirdonguye alistik farkinda misiniz ?

Ah be karanfil simdi basbakanin demecini okudum.Son 2 satira kadar tiri viri...Onceki saldirida kopyala yapisistir.Bir onceki yazdigim yoruma ekleme yapmak lazim. Merfum olay lanetlenmis,yapilan saldiri Turk milletine yapilmis bir saldiri tatavasidir denmis.Olay aydinlaniyor denmis.Bizlere bu kaniksatildiktan bunun hangimiz ya da kacimiz farkindayiz ? Bak 2 gune haberler,gazeteler halkin icini sogutmak icin "PKk'ya buyuk darbe !! ,bilmem kac terorist etkisiz hale getirildi,Kandil yerle bir !! Haberleri dokulecek...Bence herkes artik siradakinin kendi cani olmasin diye dua etsin.Yapilacak baska birsey olmadigi gun aşikar.

Iki gune bile gerek duymayanlar var.
Baskanlik daha mühim tabi.

Alttan alttan sokaklara dökülelim ortalığı karistiralim cagrisi da yapıyor ayni zamanda gereksiz....

Biz Güneydoğu'da ölen teröristlere sevindik evet ama bir tane bile sivilin ölümü bunlardan daha fazla acitti canimizi emin ol...

Âmin âmin âmin!

Bu sefer çok sevdiğim insan ucu ucuna yırttı bu saldırıdan.. Annem tam onbeş dakika önce o duraktan bindi evine gitti. Onbeş dakikayla kurtuldu!! En yakın iki arkadaşım sinema dönüşü oradaymışlar.. Eşimin tüm öğrencileri ygs sınavı sonrasında oradaydı, eşim tanımıyor ama öğrencileri yasta bir arkadaşlarını kaybetmişler, gencecik pırıl pırıl bir çocuk ölmüş pisi pisine.. Stres atalım derken kimi öldü kimi yaralandı kimi ömür boyu korkutacak bir tramvaya sahip oldu..
Kim için? Ne için? Neden yani? Niye ölüyoruz biz?
Yazıklar olsun görmeyen duymayan ve hep beraber bizi ölümlere mahkum eden herkese, o istikrar diyen herkes elinizde kan var hala...
İstikrar denildi hep hangi istikrar? İstikrarla ölmek mi?
Resmen kabusun içinde yaşıyoruz artık. Gerçekten bıktım tükendim korkmaktan, tam bir Ortadoğu ülkesi olduk hep bir kaos ve ölümler, ölümler, ölümler. Hem de en güvenli olması gereken yerlerde hep.. Gezi zamanı o patlama olan noktada kuş uçurtmadılar kuş. Çoğu zaman orası polislerce kapanırdı çevresinden dönerdik Kumrulara geçmek için. O kadar polis dolu ve güya korunan yer patlıyor. Polis demek orada sadece halktan devlet büyüklerini koruyormuş, terörden halkı koruyormuş!! Normalde orada geçemezdik polis kapardı orayı şimdi bombalar patlıyor. Aklım almıyor ya Ankara'nın en merkezi yerinde en güvenli yerinde ölüyor insanlar.
Abd vatandaşını uyarıyor sahip çıkıyor, Türgev öğrencilerine kızılaya gitmeyin mesajı atıyor o da kendinden olanı koruyor olan bizim vatandaşa oluyor. Vatandaş olarak yandaş değilsek sahipsiziz artık... Benden ölmesin de halk benim halkım değil artık deniyor yani. Öyle bir zamana gelmişiz lanet olsun ya!!
Gülse Birselin bir yazısı vardı öyle doğru ki...
Eskiden İran olmaktan korkardık şimdi iran olsak şükredeceğiz Suriye yada Irak olmaktan korkuyoruz demiş. Öyle doğru ki.. Ne yazık ki öyle doğru ki..
Dün bir gazeteci diyordu televizyonda utanmadan terör olaylarına alışmalıyız diye!!! Yazıklar olsun diyebiliyorum sürekli sadece....
Umarım bu korku cumhuriyetinden en az zararla kurtuluruz artık... Lütfen kurtuluruz yani bu Yen Türkiye denen kabustan...

Baskentin gobeginde yasayip, surekli sevdiklerine iyi misin ben iyiyim demeyi aliskanlik haline getirmek... Orada olmadigin icin tesadufen yasiyor olmak... Biri seni aradiginda iyiyim demeye utanmak... Biri telefonunu gec acsa yuregin agzina gelmesi... Dun ve onceki patlamada yasananlar buydu benim icin. Bunu bize yasatanlar katbekat fazlasini gormeden gebermesin insallah. Tek dilegim bu. Bir arkadasim yarali kurtuldu. Gecemiz cehenneme dondu. Ya olenlerin aileleri? Alin size istikrar alin size kaos. Tepe tepe yasayin. Biz iyi olmayacagiz.

Iki gune bile gerek duymayanlar var.
Baskanlik daha mühim tabi.
E pes ama.. artık algı operasyonları da baya açıktan alenen yürütülüyor. Baktılar ne servis edilse güzel güzel gidiyor.. bu medya grupları can pazarını teröristlerden daha keyifle izliyor. Ekmeklerinde yağ eksik olmasın yeter.
Korkut korkut yönet korkut dayat... Olan ölenlere oldu şu Hazirandan beri..

Peki ya meclise giren hdp? Teroristin evine taziyeye giden hdp milletvekili? Merak etmeyin oy verdiginiz partinin milletvekilleri bu teroristin evine de gider taziyeye yakında....

Hep hükümete, secmenlerine kopurmek olmaz.. Bunlari da dile getirmek lazım

Olur mu canım HDP cici masum HDP.
Kesin bunu da devlet yapmıştır..

Dün
Giderler tabi nickim. Nasilsa sen ne yapiyorsun diyen yok.Canli bombaya taziye cadiri kurdular bu memlekette bunlar da taziyeye gitti. Bildiğim kadariyla o cadirla ilgili herhangi bir islem yapilmadi. Akil alir gibi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…