- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Dış mahmutlar hikaye degil varlar.Yanı başımızdaki bölge ile zerre alakası olmayan ülkelerin orada işi ne? Onlar hayalet mi ki sen dış mehtaplar masal diyorsun? Varlar işte. Dibimizdeler.
Yıllardır vardı Türkiye'de karışıklık heeep vardı. Ama sesini kesip oturan hükümetlerimiz vardı o yüzden bi süre kendi kendimize fakir fakir takıldık. Şimdi farklı bir şey yapyıoruz, dur bakalım nolacak.
benim söyleyeceğim şey bu.
onların acısını anlayabilir miyiz?
sanmıyorum.
benim söyleyeceğim şey bu.
onların acısını anlayabilir miyiz?
sanmıyorum.
ben türbanımı taktım gayrısı mühim değil.Neyin tınn'ı bu? Bugün yine can pazarı yaşanmış bu memleketin başkentinde, neyin tınn'ı bu? Bir de oh olsun diyin bari. Ateş bir gün sizin evinize düşerse - ki aklı olan bunun çoook olası olduğunu anlayabilir - o zaman da bu kadar rahat olacak mısınız?
şimdi bu eylemi planlayanlar yapanlar tv başında haberleri zevkle izliyorlar değil mi
Gelsin benim herseyimden yararlansin bizle ayni yerlerde yasasin senin kullandiklarini kullansin lanet olasica hainler....icimizde dolu bunlrdan doluu allahh belalarini versin.....
şimdi bu eylemi planlayanlar yapanlar tv başında haberleri zevkle izliyorlar değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?