• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da ikinci patlama

Dış mahmutlar hikaye degil varlar.Yanı başımızdaki bölge ile zerre alakası olmayan ülkelerin orada işi ne? Onlar hayalet mi ki sen dış mehtaplar masal diyorsun? Varlar işte. Dibimizdeler.

Yıllardır vardı Türkiye'de karışıklık heeep vardı. Ama sesini kesip oturan hükümetlerimiz vardı o yüzden bi süre kendi kendimize fakir fakir takıldık. Şimdi farklı bir şey yapyıoruz, dur bakalım nolacak.

Ben dış mihraklar masal demedim ki.. O dış mihraklarla kimler kolkola ya da kolkolaydı, onu soruyorum..
Yani hani laf, ülke zaten karışacaktı, bu kadar insan ölecekti, bu iş şimdiki iktidara patladı demeye getirilince soruyorum, dün mü geldi bu iktidar. Yok geçmiş yükü yok dış mihraklar yok vatan hainleri? Kimin kim olduğu karıştı valla, her yıl bir grup hedefte...
Ve neden bir partinin oy oranı ile bu kadar yakından alakalı katliamlar. Neden bu ülkeye yeterli milletvekilini çıkarın da kan dursun açıklaması yapıldı? Gözümüzün içine baka baka! Çıkmayınca kan da durmadı, gördük, tehditleri boşa değilmiş... Merakım budur...

Son düzenleme:
Bu ülkede başkentte son 6 ayda 3 kez patlama oluyor ve bir önlem alınmayıp hala "vatandaşlarımız sakin olsunlar "diye zirvalaniyorsa! yetmez ama evet bu patlamalar suriyelinin de dediği gibi bir gün bombaları başımızda hissedene kadar devam etsin madem.

Sayfaları okumadım ama bu olay sonrası bile hala hükümeti savunacak yüz, haya, karakter sahibi insanlarin aklına şaşarım.

Takim tutar gibi parti tutup şakşakçılık yapan, bu ülkede terörü bir senede bitirecekken çözüm diyerek, doğuda terör bitti diyerek güzel vatanimin her bir köşesine yayan ulke yoneticilerinin, onlara destek olanların, bitmek tükenmek bilmeyen iktidar hırslarının da Allah bin belasını versin.

Facede, instada bilmem nerde ankara yazılı profil yapacağınıza gereğini yapın artik. El insaf be.

Ülkemin sağ olacak bir basi bile yok.
Allah kahretsin buna musade verip ortam hazırlayanların.

Allah ölenlere rahmet eylesin. Ailelerine sabır versin. Burda gelip eskiyi açan, hükümeti savunanlara şu günde uzun uzun cevaplar vermenizi gerçekten şaşırarak okuyorum. Her oluşumun amacı bellidir. Terör örgütünün de hükümetin de istihbaratın da. Her şey buu kadar açıkken bozuk oolan moralleri en dibe çekmek niye. Bırakın konuşup konuşup gitsinler.

benim söyleyeceğim şey bu.
onların acısını anlayabilir miyiz?
sanmıyorum.

youtube'ta bile bu videoyu beğenmeyenler var! bu adamın yüreğindeki ateşi nasıl göremiyorlar, nasıl kendisini onun yerine koyamıyorlar? işte ben bunu anlayamıyorum, kabullenemiyorum. iktidarınız her şeyden mi büyük. İnsanlığımızdan da mı büyük?
Ben bugün aileme ulaşmaya çalıştığım 3 dakika içinde öldüm öldüm dirildim. Tüm sevdiklerim, ailem, dostlarım ankarada... bu kaçıncı kabus yaşadığımız... Hele ki bu insanların acısını hayal bile edemiyorum.
Tekrarı olmasın artık yeter!

Son düzenleme:
Ülkemizin başkentinde 6 ayda 3 defa patlama yapılıyor her şey ortada patlamanın olacağı ,bomba yüklü araçların plakası peki hani önlem ? Ülkemizin başı sağ olsun. Bıçak kemiğe dayandı , artık terörü bitiricez diye konuşsunlar. Yazık değil mi orada ölen vatandaşlarımıza ne hayalleri vardı kimbilir. Sonumuz ırak gibi , suriye gibi olucak . Yazık çok yazık...

Burda hala gelip nasıl savunurlar onuda anlamıyorum. At gözlüklerinizi atın artık her şey ortada. Bu kadar ölen insan boşa mı ölüyor.

Size de geldi mi o tuyler urperten mesaj bilmiyorum 20 Mart gunu icin Ankara'da buyuk bir eylem plani yapildiginin mesaji geldi, lutfen o gun dikka edin arkadaslar hatta mumkunse cikmayin evinizden :(

Kızılaya 10dklık mesafedeyiz ve dün yakınlarımzı arayıp iyimisin diye sormak çok zordu telefonu açmayacaklar diye ölüp dirildik
Eşim 1 haftadır işe gidp gelirken saat tam 7de güvenpark otobüslerini kullanıyo şükrettik binlerce
Yarın bizde herhangi bi patlama bölgesinde olabiliriz
Artık son bulmalı
Allah ölenlerin yakınlarına sabır, yaralılara acil şifa versin

Neyin tınn'ı bu? Bugün yine can pazarı yaşanmış bu memleketin başkentinde, neyin tınn'ı bu? Bir de oh olsun diyin bari. Ateş bir gün sizin evinize düşerse - ki aklı olan bunun çoook olası olduğunu anlayabilir - o zaman da bu kadar rahat olacak mısınız?
ben türbanımı taktım gayrısı mühim değil.
işe de gidiyorum türbanımla,
her yer çiçek böcek.
ölüm de allahtandır boynumuz kıldan ince.

bunun tını bu..

şimdi bu eylemi planlayanlar yapanlar tv başında haberleri zevkle izliyorlar değil mi
t4tfGu.png

Ya kimi savunuyor su savunanlar bilmiyorum. Savunduklariniz geri getirsin hadi bizden gidenleri.

Back