- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Dış mahmutlar hikaye degil varlar.Yanı başımızdaki bölge ile zerre alakası olmayan ülkelerin orada işi ne? Onlar hayalet mi ki sen dış mehtaplar masal diyorsun? Varlar işte. Dibimizdeler.
Yıllardır vardı Türkiye'de karışıklık heeep vardı. Ama sesini kesip oturan hükümetlerimiz vardı o yüzden bi süre kendi kendimize fakir fakir takıldık. Şimdi farklı bir şey yapyıoruz, dur bakalım nolacak.
Ben dış mihraklar masal demedim ki.. O dış mihraklarla kimler kolkola ya da kolkolaydı, onu soruyorum..
Yani hani laf, ülke zaten karışacaktı, bu kadar insan ölecekti, bu iş şimdiki iktidara patladı demeye getirilince soruyorum, dün mü geldi bu iktidar. Yok geçmiş yükü yok dış mihraklar yok vatan hainleri? Kimin kim olduğu karıştı valla, her yıl bir grup hedefte...
Ve neden bir partinin oy oranı ile bu kadar yakından alakalı katliamlar. Neden bu ülkeye yeterli milletvekilini çıkarın da kan dursun açıklaması yapıldı? Gözümüzün içine baka baka! Çıkmayınca kan da durmadı, gördük, tehditleri boşa değilmiş... Merakım budur...
Son düzenleme: