ankara da ikinci patlama

Dün

Giderler tabi nickim. Nasilsa sen ne yapiyorsun diyen yok.Canli bombaya taziye cadiri kurdular bu memlekette bunlar da taziyeye gitti. Bildiğim kadariyla o cadirla ilgili herhangi bir islem yapilmadi. Akil alir gibi degil.

Devlet de hala pasif kalıyor ya bunlara pess... cadira islem yapilmiyor.. terörü açık açık destekleyen milletvekillerin dokunulmazliklari hala duruyor. .. gerekirse bütün milletvekillerinin dokunulmazligi kalksin ama meclis kurtulsun artik sunlardan... hala neyi bekliyorlar anlamıyorum ya.

marily bilirsin senin yazdıklarını eleştirilerini dikkate alırım çünkü yiğidi öldürür hakkını yemezsin -yani en azından gördüğüm kadarıyla öylesin, ara ara diğer aydınlarla!!! bir olup şirazen kaysada -yorumların bana çok şey katar ...
ülkemiz evet yanlış politikaları olmadı değil oldu ama bu mesele 13 -14 yıllık mesele değil evet erdoğan başlarda tamda onların istediği gibiydi -tamda onların istediği gibi hareket ederek başladı bu oyuna ama sonra baktılarki Erdoğanın planları başka -DUR dediler durmadı ama ülkesine bişeyler katmak istedi yok olmaz dediler siz bağımsız gibi görünen bağımlı bir ülkesiniz ve bu boyunduruktan çıkmanıza izin vermeyeceğiz -e çıkmamızda sancılı oluyor çok canlar yanıyor malesef ,mideme koca bi taş oturdu sanki -evet sorguluyorum kendimi -varmı bi payım -doğru gördüklerim yanlışmı acaba diye-acaba baktığım pencereyi değiştirmelimiyim-ama oşmuyor emin ol deniyorum ama kafamda hiç bir çerçeveye otutamıyorum muhalif pencereleri -hep tutarsız geliyor -samimi gelmiyor-inan bak eğer inancım olsun 1 dakika düşünür müyüm sanıyorsun-sen ben yok marily Türkiyemiz var ve sen ben ve diğerleri hepimiz burada okuyor yazmaya çalışıyorsak doğruyu bulmak için çabalıyoruz -buradaki her yazanın görüşü çok değerli emin ol benim için hadsiz ve edebsizler dışında ,ülkemiz zor bi coğrafyada tam ortada önemli bi konumdayız ve evet ortadoğuya ne yapıldı ise bizim ülkemizdede yapılmak istenen o -birlik birlik derken kastım bu evet eleştirelim bak çok doğru yazan muhalif görüşlerde var evet sınırlar kapatılmalı artık ülkemiz geleceği için vb.öneriler ancak hükümet istifa demek şu anda söylenecek en son söz-şu an tek ses olup o lanet teröre karşı tek el tek yürek olmak -daha şu sitede bile kaç tane var o pkk örgütünü vb. örgütleri destekleyen isim vermeme gerek yok onları hepimiz biliyoruz ve şimdi çıkıp biride teröre lanet demiyor hepside hükümet istifa diyor neden çünkü kovanlarına çok fena çomak sokuldu ve o çomak daha bi yerlerine girecek haberleri yok !!!

Valla cuk diye oturdu yazdiğiniz kahpede içimizde hainde.

evet hepimiz biliyoruz hainleri ancak sizin bildiğiniz bi başka tabi -öyle olsun madem

Bir de meclise girmelerini destekliyorsun diye hatirliyordum. Sonradan fikrin degisti. Belki onlarin da degismistir

Bir de meclise girmelerini destekliyorsun diye hatirliyordum. Sonradan fikrin degisti. Belki onlarin da degismistir

7 haziranda Kürtleri temsil eden bir partinin olmasinin iyi olacağını düşünmüştüm. Ama sonradan anladım ki kazin ayagi öyle değil...

Değişmiştir belki de kim bilir

bütün milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması demek onların totolarının yiyeceği bir durum değil ne yazık ki..
ucu hepsine dokunur.. akp nin ilk seçim vaadidir bu.. biz başa gelirsek dokunulmazlıklar kalkacak diye.. bakın üstünden kaç sene geçti.. çok alengirli işler bunlar amaç siz biz değiliz..

Olur mu canım HDP cici masum HDP.
Kesin bunu da devlet yapmıştır..
Siz çok yanlış yerden bakıyorsunuz bence.
Şuan çizgisini koruyabilen hiçbir parti göremiyorum ben.ne chp ne mhp nede akp.
Hdp ye elbette öfkeliyiz meclise sokan destek olan oy veren kim varsa Allah bildiği gibi yapsın diyebiliyorum.
Yalnız devletin güvenlik açığını görmezden gelmemek lazım.
Şuan o kadar çok acıdan nemalanmaya ve masumu kendine çekmeye çalışan varki.Sizin yüzünüzden bizim yüzümüzden denecek zaman değil.
Eminim orda vefat edenlerin hangi partiden olduğuna bakılmadı.akp li de öldü chp lide.
Allahım bu kaostan ölümlerden korusun ülkemizi.

Ben bir suriye gibi olmak istemiyorum.ne toprağımdan vazgeçebilirim nede başkasına el açabilirim Allahım korusun.Ben ülkemde huzur ve güvenlik istiyorum.

Bu ülkede ölenler öldüğü ile kalıyor yazık çok yazık! Sıramızı bekleyelim her gece yastığa başımızı koyduğumuzda bu günde ölmedik diye şükredelim bencilce...

hdp yi meclise kim soktu..
apoya hapiste olduğu halde örgüt başkanı edasıyla davranma hakkını kim verdi..
açılım adı altında örgütün silah yığınakları yapmasına kim göz yumdu?
Valla hdp yi ben oy vermedim ama eminim burada da oy veren pkk sevici arkadaşlar vardır . Şimdi kanlarina dokunabilir yazacaklarim. O yüzden gerisini istemeyen okumayabilir.
Tamam bizde şu an ki hükümeti desteklemiyoruz ama çok şükür sırf şu hükümet gitsin diye hdp ye oy verecek kadar kalbimiz kurumadi.. Hani neredesin ey pkk sevenler ? HDP sevenler nerdesin ?
Hadi çıkın savunun yine barış güvercini partinizi..
Ben akp çok doğru yaptı demiyorum ama hırsızın hiç mi suçu yok bunu söylüyorum.
Kimse asla hdp ve pkk ya suç bulmuyor ya çok ilginç. .

Tamam bende aynı düşüncelerim kimsenin ölmesini istemiyorum asla..
Ölmesini tek istediğim kişiler bu işe sebep olan mahluklar..

Etrafınızda bu acı olay hakkında konuşurken, pkk itlerine tek laf etmeden;
" Bu ne bea türkiye yaşanmaz oldu "yada " yeter bea buna alıştırmaya çalışıyorlar" yada " hükümet istifa" vb gibi konuşan kim varsa bilinki bomba patlaması, terör, ölenler hiççççç umurlarında değil. Onların tek derdi AK parti hükümeti..
ANKARA da 6 ayda olan patlama PARİSTE BİR GECEDE OLDU.
ABD de ikiz kuleler havaya uçuruldu, en büyük eyaletinde bombalar patlatıldı, oentagon binası bile patlatıldı.
ABD dünyanın en iyi istihbaratına sahip olduğunu, en güçlü olduğunu söyler ama ortada.
Avrupa da bir gecede olan patlamalar ortada.
Dünyanın hiçbir yerinde % 100 güvenlik yoktur.
Hele hele şuan ki ortadoğu coğrafyasındaki bir ülkede % 100 güvenlik imkansızdır.

CHP milletvekilleri pkk kanalında pkk lıların çektiği acıları anlatıyor.
Başka bir chp milletvekili patlama sonrasına ait sansürsüz parçalanmış insan bedenleri resmi paylaşıyor.
FETÖ medyası yalan ve kışkırtıcı haberlerle dolu. ( türgev mesaj yolladı haberi gibi)

VATANINI SEVEN KARDEŞLERİM UYANIK OLUN . PKK DOĞUDA BİTMEK ÜZERE. TÜRKİYE 40 YILA YAKINDIR UĞTAŞTIĞI TERÖRÜ BİTİRMEK ÜZERE. BİRİLERİ BUNDAN RAHATSIZ. AMAÇ ÜLKEYİ KARIŞTIRIP DEMİRTAŞIN AYLARDIR İSTEDİĞİ GİBİ, HENDEKLERİ ÜLKENİN HERYERİNDE KAZDIRMAK VE DEVLETE SAVAŞ AÇTIRMAK.

Yeni bir deviremedikleri hükümeti ayaklanma ile devirme girişimi başlatma sevdasındakilere karşı uyanık olun.

Evet canlarımız yanacak ., pkk itlerinin sonunu geldiğini gördükçe, daha fazla sivillere saldıracaklar ama sonunuz GEL Dİİİİİİİ..
Gelecek nesillerinde başına bela okamayacqk bu pkk itleri, kökleri kazınacaaaaakkkkk.

şimde genel bi yorum yazmak istiyorum kimde bu forumun sahibi hanımağası değil SİZ kim oluyorsunızda gelmeyin yazmayın deme hakkına sahip oluyorsunuz, elinizden gelse ağzımızıda açtırmayacaksınız - hakeza görüşlerini savunduğunuz partide öyle işte -hani sizler- bizler varya işte bizlerden biride çıkıp size hehöyt erdoğanıma bişey deme dedimi-(dediysede onun yeri bi topik değil )hepinizde gayet çıkıp alttan üstten vurdurdunuz -ha saydırın bu sizi bağlar beni değil -ben burada sadece hakkaniyeti ile eleştirenlere saygı duyuyorum eleştireceğiz elbet -eğer bizim oylarımızla bu ülkeyi yönetmek için oradalarsa bize kulak vermek zorundalar -ne istiyoruz bilmek zorundalar -ve bizleri rahatlatmak adına çıkıp açıklamak zorundalar -bizler halkız gelmesek yazamasak yüzleri yok diyeceksiniz bide bu boyutu var tabi,AKLINIZI BAŞINIZA alın o lanet bombayı ;ne ben ne benim gibi oy verenler patlatmadı orada -ne istiyorsunuz ALLAH aşkına -hükümet istifa tamam etsin yav etsin etsinde görelim ebemizin güllü fistanını -ne sanıyorsunuz bu hükümet gidince gelecek olan savunduğunuz parti önce çıkıp desinki -TERÖRÜ LANETLİYORUM ona karşı bir olalım gel desin-ama hooooooooop daha 10 dakikasında hükümet istifa -la noliy noliy amacınız ne sizin -seninde temsil ettiğin kişiler yokmu hükümet istifa diyeceğine çıkta makul bi açıklama yap herkesin gönlünü fethet,bizde diyelim ki haa bak bu adam iş görür -adamda vizyon yokki herşeyin arkasında öğrenmiş bi slogan başkanlık için yapıyor -istifa vb.
evet önce hükümetimizin yapması gereken mültecilerin durumunu sıkı denetlemek çünkü içimizde o kadar hain var ki birde onlarla baş etmek oldukça güç -onlar için bir bölge oluşturulup üretimede katkı sağlamalarına olanak sağlamak ve hemde onlara daha yaşanabilir geçiçi ortam sunabilmek -sonra o meclistekiler için neyin beklendiğini bilmiyorum ama tahammül edemiyorum ve evet onlar ordayken savunduğum oy verdiğim partinin arkasında kale gibi duramıyorum hazmedemiyorum onların orada pervasızca futursuzca konuşmalarını ...ALLAH cc ya KAHHAR ismi ile kahretsin dilerim ülkemiz üzerinde kirli oyunlar oyanayuan bunlara alet olan tüm pislikleri ....

ha alttakide alıntı ******

Ağır konuşacağım kimse kusura bakmasın
Başkenti koruyamayanlar diye başlayan cümlelerle Hükümete ve MİT'e saldıran geri zekalılar O çok büyük gördüğünüz Amerika'nın göbeğinde gökdelen patlattılar binlerce insan öldü. Bir tane Amerikalı çıkıp devletini suçlamadı. Hani CIA dünyanın en iyi istihbarat servisi ya...
Fransa'nın göbeğinde patlama oldu ve bir tane Fransız çkıp devletine sövmedi. Peki onlar ne yaptı? Birlik oldular, bir hareket ettiler ve hükümetlerinin aldığı kararların arkasında durdular Ama tabi bu ülkeler ile aramızda kocaman bariz bir fark var...
Bizim ülkemizde şerefsiz hain çok...

CHP ile hdp arasında hiçbir fark yok artık benim gözümde ... .
Ki eskiden chp ye oy verirdim
Bitti artık gözümde
benim tek bir oyum bile chp ye gitmedi ama yorumunuzu okuyunca ne alaka dedim.bu olaylardan kim orumluysa ve kimlerin vesilesi ile başa geldilerse hem onlardan hemde vesile olanlardan mislim mislim çıkarsın rabbim.mekanları cehennemin en dibi olsun.ölenlerin yaşayamadıkları günlerrin sayısınca saniyesine kadar azap olsunlar inşallah.

Milletimizin Meclisinde Kravatlı Teröristler, Muhalefette Sütü Bozuk Terör Destekçileri, Emniyet Birimlerimizde Teröre Bilgi Aktaran Vatan Hainleri, Adliye Saraylarımızda Teröristleri Aklayıp Beraat Ettiren Cübbeli Şerefsizler, Halkımızın içinde bunlara Açık Destek Veren Şerefsizler olduğu müddetçe Terör Bitmez arkadaşlar!.

Birbirimizi Kandırmayalım Lütfen!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…