- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Dün
Giderler tabi nickim. Nasilsa sen ne yapiyorsun diyen yok.Canli bombaya taziye cadiri kurdular bu memlekette bunlar da taziyeye gitti. Bildiğim kadariyla o cadirla ilgili herhangi bir islem yapilmadi. Akil alir gibi degil.
Neden düşman biliyor musun? Öyle AHaber'de döndüğü gibi büyük ülke olduğumuz için falan değil. Orta Doğu'nun dominat ülkesi değiliz, küçük bir ülke de değiliz, tam tersine önemli bir konumdayız.
Ama dedikleri gibi Büyük Ülke olduğumuz için bize düşman değiller.
Bize düşman da değiller aslında. Yani değillerdi.
Suriye'nin iç işlerine bu kadar fütursuzca karışmasaydık, en azından bu kadar göstere göstere yapmasaydık, şu anda duruma göre mevzi alabilecek konumda olurduk
Ama Kardeşim Esad Düşmanım Esed'e dönünce ki Esad'ı savunacak değilim ama Esad hep Esaddı, işin boyutu kaçtı.
Bize neden düşmanlar biliyor musun?
Sınırın açık Amine.
Giren ÖSO militanı mı IŞİD militanı mı PKK militanı mı? Hak getire?
Orta Doğu bir bataklık.
Teklifsizce giren boğulur. Yav ABD'nin Afganistan belasından sonra girmeye cesaret edemediği bir bölgeden bahsediyoruz.
Neden bu kadar ülke bize düşman biliyor musun? Çünkü her şeye karışıyoruz.
He karışmasına karışalım tabii Misal ABD de AB de karışıyor, ama biz coğrafi olarak onlardan şanssızız.
Rusya'yı savunmayacağım. Zira kendisinden pek de hoşlaşmam. Bana göre Putin az biraz delidir. Suriye sevdası da meşhur sıcak denizlere inme politikasının bir yansıması zaten.
Ancak.
Şöyle bir gerçek var:
Orada yeni bir El Kaide var, IŞİD. Biz sırf IŞİD Esed muhalifi diye, görmezden geldik, onları bir grup öfkeli genç yaptık. IŞİD'ın El Kaide'den sonra palazlanmasına izin verilmeyeceği açıktı. Biz görmezden geldik ve PYD'nin açık bir müttefik olmasına izin verdik.
Bak açık, dedim. Yoksa PKK'yı kimler besliyor, biliyoruz.
Eğer Orta Doğu'da sen doğru mevziyi almazsan alacak olan bulunur. Biz IŞİD Esad'la savaşıyor diye görmezden gelince bizim boşluğu da PYD doldurdu.
He düne kadar PYD ile de bir sorunumuz yoktu, Suriye'de. PYD ÖSO'nun ayağına taş atınca işler karıştı. Kısacası Amine, iş AHaberin dediği gibi olmaktan biraz uzak.
Valla cuk diye oturdu yazdiğiniz kahpede içimizde hainde.
Bir de meclise girmelerini destekliyorsun diye hatirliyordum. Sonradan fikrin degisti. Belki onlarin da degismistirPeki ya meclise giren hdp? Teroristin evine taziyeye giden hdp milletvekili? Merak etmeyin oy verdiginiz partinin milletvekilleri bu teroristin evine de gider taziyeye yakında....
Hep hükümete, secmenlerine kopurmek olmaz.. Bunlari da dile getirmek lazım
Bir de meclise girmelerini destekliyorsun diye hatirliyordum. Sonradan fikrin degisti. Belki onlarin da degismistir
Devlet de hala pasif kalıyor ya bunlara pess... cadira islem yapilmiyor.. terörü açık açık destekleyen milletvekillerin dokunulmazliklari hala duruyor. .. gerekirse bütün milletvekillerinin dokunulmazligi kalksin ama meclis kurtulsun artik sunlardan... hala neyi bekliyorlar anlamıyorum ya.
Siz çok yanlış yerden bakıyorsunuz bence.Olur mu canım HDP cici masum HDP.
Kesin bunu da devlet yapmıştır..
Valla hdp yi ben oy vermedim ama eminim burada da oy veren pkk sevici arkadaşlar vardır . Şimdi kanlarina dokunabilir yazacaklarim. O yüzden gerisini istemeyen okumayabilir.hdp yi meclise kim soktu..
apoya hapiste olduğu halde örgüt başkanı edasıyla davranma hakkını kim verdi..
açılım adı altında örgütün silah yığınakları yapmasına kim göz yumdu?
işte chp bu demek pkk çok acı çektii...
lütfen böylelerine milletvekilimiz deme rica edeceğim VATAN HAİNİ daha çok yakışır..Milletvekillerimiz böyle konuştuğu sürece usttekilerin öyle yorumlar yapmaları normal.
Tamam bende aynı düşüncelerim kimsenin ölmesini istemiyorum asla..Siz çok yanlış yerden bakıyorsunuz bence.
Şuan çizgisini koruyabilen hiçbir parti göremiyorum ben.ne chp ne mhp nede akp.
Hdp ye elbette öfkeliyiz meclise sokan destek olan oy veren kim varsa Allah bildiği gibi yapsın diyebiliyorum.
Yalnız devletin güvenlik açığını görmezden gelmemek lazım.
Şuan o kadar çok acıdan nemalanmaya ve masumu kendine çekmeye çalışan varki.Sizin yüzünüzden bizim yüzümüzden denecek zaman değil.
Eminim orda vefat edenlerin hangi partiden olduğuna bakılmadı.akp li de öldü chp lide.
Allahım bu kaostan ölümlerden korusun ülkemizi.
Ben bir suriye gibi olmak istemiyorum.ne toprağımdan vazgeçebilirim nede başkasına el açabilirim Allahım korusun.Ben ülkemde huzur ve güvenlik istiyorum.
CHP ile hdp arasında hiçbir fark yok artık benim gözümde ... .işte chp bu demek pkk çok acı çektii...
He evet çok iyi oldu gerçekten Kürtleri temsil eden bi partinin girmesi..te allahım ya..7 haziranda Kürtleri temsil eden bir partinin olmasinin iyi olacağını düşünmüştüm. Ama sonradan anladım ki kazin ayagi öyle değil...
Değişmiştir belki de kim bilir
benim tek bir oyum bile chp ye gitmedi ama yorumunuzu okuyunca ne alaka dedim.bu olaylardan kim orumluysa ve kimlerin vesilesi ile başa geldilerse hem onlardan hemde vesile olanlardan mislim mislim çıkarsın rabbim.mekanları cehennemin en dibi olsun.ölenlerin yaşayamadıkları günlerrin sayısınca saniyesine kadar azap olsunlar inşallah.CHP ile hdp arasında hiçbir fark yok artık benim gözümde ... .
Ki eskiden chp ye oy verirdim
Bitti artık gözümde
He evet çok iyi oldu gerçekten Kürtleri temsil eden bi partinin girmesi..te allahım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?