ankara da ikinci patlama

Teröristler aralarında birleşip devletimize savaş açtılar!.

Bizim vekil müsvetteleri birleşip teröristlere savaş açamadılar!.

Yazıklar olsun!!!

Yazmayı unuttuğun birde binlerce teröristi ülkeye alanlar var...
Onlarda şerefsiz değil mi?
Gerçekten birbirimizi kandırmayalım.

Birbirimizi kandirmayalim derken kendini ne guzel de kandiriyorsun kakao.Masallah kendiniz disinda herkese biraktin ihaleyi.

Turizme geldi mi "Turkiye Güvensiz" oluyor, ama mültecileri almaya geldi mi "Türkiye Güvenli" diyorlar!.

Her zaman ki Yav...... Avrupa işte!!!

Yazmayı unuttuğun birde binlerce teröristi ülkeye alanlar var...
Onlarda şerefsiz değil mi?
Gerçekten birbirimizi kandırmayalım.
Yapmayın parkon onlar kandırıldı tabii ki, terörist olduğunu bile bile alırlar miydi hiç? Ne yani sınırı herkese açtılar diye teröristler mi girecekti görülmüş şey değil.

Şaka gibi hükümet sorumludur diyince vatan haini gerizekalilar olduk.

Teröristler aralarında birleşip devletimize savaş açtılar!.

Bizim vekil müsvetteleri birleşip teröristlere savaş açamadılar!.

Yazıklar olsun!!!
çünkü herkes koltuk derdinde.birisi başkanlıkta başkanlık der durur öteki herşeye muhalefet olacam diye iki cümleyi biraraya getiremez beriki neredeyse toprağa girecek bir ayağı çukurda yinede genel başkanlıktan geçmem diyip koltuğu kimseye kaptırmamak için çırpınır...nasıl bitsin terör nasıl.diyecek laf yok artık allah hepsini ıslah etsin

lamelif hükümet sorumlu ise ölenlerin bütün vebali boynuna olsun.kabul ediyormusun

Hangi ülkede yaşıyorsunuz?
Sanırım Almanya .
Zira bu ülkenin hdp değil, AKP tarafından yönetildiğinin farkında bile değil gibisiniz.
Bir avuç PKK lı Oray'a Hendek'ler kazarken sen ne yapıyordun hükümet diye sorarlar adama..

TKP/ML, PKK, THKP-C/ MLSPB, MKP, TKEP-LENİNİST, TİKB, DKP, DEVRİMCİ KARARGAH ve MLKP birleşmişler de Türkiye'ye kan kusturacaklarmış da, mış mış da, miş miş!.

Beyler; g*tünüzün yemediğini gözünüze kestirmeyin, ya g*tünüzden ya gözünüzden olursunuz sonra!.

Karşınizda sizi şımartan Eski Türkiye ve Eski Yöneticiler yok artık!.

Demedi demeyin!!!
Sadece Sarıkamış'ta 90 bin canı Şehid vermiş bir milletiz biz!.

Şu kancıkça bombalı eyleminiz için yas tutup karalar bağlamayı beklemeyin bizden!.

Kanınızla duş almak boynumuzun borcu olsun!!!

lamelif hükümet sorumlu ise ölenlerin bütün vebali boynuna olsun.kabul ediyormusun
Yapmayın ama öyle sözler de etmeyin benim bile ağırıma gidiyor bunların söylenmesi
Oy verenler patlattı diyeceğiz neredeyse. O kadar da değil ya

Onların kandırılacak kadar gerizekalı olmasının ceremesini ben çekmek zorunda değilim. Hiçbirine Hakkı'mı helal etmiyorum.

Bu akan kanlar hiç akmasın diye barış yolu ile halledelim ne sorununuz varsa diyen, kan akmasın diye elinden geleni yapan hükümetin o politikasını görüp " şerefsizlik" addeden şerefli! zaddelere dikkat edin, " yeter ki ak parti gitsin" diye pkk uzantısını desteklemeyi, pkk kanallarında, pkk nın acılarını anlatan chp ye oy vermeyi o şereflerine! sığdırıp, başkalarına şerefsiz derler.

ediyorum -ki etmeme gerek yok ki ALLAH cc sormazmı sanıyorsun hesabını benden ,mümin uyanık olacak herşeyden önce -gözümü açamamışsam evet sorumluyum

Yapmayın ama öyle sözler de etmeyin benim bile ağırıma gidiyor bunların söylenmesi
Oy verenler patlattı diyeceğiz neredeyse. O kadar da değil ya
oy verenler sebeb oldu.seçimlerde ya 400 millet vekili verirsiniz yada terör duymaz diyen bi adama tekrar oy vermek bile bile terörü desteklemektir.bu cümlenin altında yatan gerçeği görmemek için salak olmak lazım.psulaya eveti basarken biraz düşünmek lazım.sınıf başkanı seçmiyoruz.

Bu cümleler size mi ait ?

Onların kandırılacak kadar gerizekalı olmasının ceremesini ben çekmek zorunda değilim. Hiçbirine Hakkı'mı helal etmiyorum.

Ironi yapmıştım. Yukarıda hükümete dil uzatanları gerizekalı vatan hainleri diye haftalayanlar var. E hükümetin tavrı da bu gibi konularda belli, kandırıldık!

Ben de helal etmiyorum hakkımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…