Şu anda bile eşimin yüzüne bakarken utanıyorum. Bende böyle olsun istemezdim ama mecbur kaldım. Birisine güvenip hata yapmamın bedelini ödedim. Daha önce tanışıp anlattığım herkes beni terkedince ya da farklı davranınca bana bu yola mecbur kaldım. Allahım affettsin. Size bir şey diyeceğim dini nikah kıyılırken imam söyledi. Gerdek gecesi 2 rekat namaz kılıp dua edince o dilekler kabul oluyor diye. Feyzi büyük o gecenin. Ben en çok eşimin beni affetmesini ve hakkını helal etmesini diledim. Ona ve yeni hayatıma layık hayırlı bir eş olmayı, mutlu yuva kurup hayırlı evlat sahibi olmayı diledim. Birbirimize dua edelim kızlar. Her birinize görmeden sarılıyorum. Yaralarımızı sarması için Rabbime dua ediyorum.
Tabiki, İnsallah dualarıkız kabul olur. Huzurumuz için yapıyoruz sonuçta böyle bir şeyi. İnsallah affederler. Ama bizim yerimizde olsalar onlarda büyük olasılıkla böyle yaparlardı. Önemli olan bundan sonrası. Mutlu huzurlu bir yuva diliyorum size. Bundan sonra geçmişi unut, mutlu bir geleceğin olsun. Bu sıkıntıdan kurtulmuşsun bizler içinde dua et :)

Peki kalıcıyla alakalı hiç konuştunuz mu. Gökçen hoca kalıcı yapamıyor gibi şeyler yazıyordu ya bu forumda ondan konuştunuz mu hiç canım? Geçmiş olsun tekrardan :)
Aminn inşallah. Kalıcı için konuşmadık hiç, senin akıntın varmış bayağı dedi bana, kalıcıda sorun oluyor işte akıntıda dedi.

Kizlar merhaba kisitli yaziyorum. Düğünüm oldu ilişkiye girmekte biraz sıkıntı yaşıyorum baya darliktan dolayi sanıyorum benim vajina da baya ufak bide sanırım denemeyi bıraktık şu anlık yara olmasın diye. Çok şükür iyo gidiyor. 😊
Zehra kanama oldu mu çok sevındım inş herşey yolunda gider 🙏🏻 Çok mutlu ol 😘

Ortam karanlık değildi, ben utanıyorum bakma oraya dedim, gerçekten de çok utandım. Zaten çok fazla da alışık olduğum bir durum değildi, eski nişanlımla olmuştu, o da onun zoruyla. Onunla bile utanmıştım. Ön sevişme o bölgede abartılı haerketler olmadığı sürece dikiş içerde gözükmüyor da sorun olmadı bende.
Canm bana özelden msj atar mısın ben işlem oldum ilişkim yarın. Bir-kac soru sormak istiyorum

Gecici yaptırıp düğün gecesi mi ilişki yaşıyorsunuz peki kızlar?

Gecici yaptırıp düğün gecesi mi ilişki yaşıyorsunuz peki kızlar?
Benim düğün kına bir olacak, banyo olayı falan var ve arada uzun süre girebilir diye böyle bir yola girdim. Korona var düğün eylülde ayrıca çarşaf olayı da var eşimin ailesinde yani korkuttu tüm bu saydıklarım. Eşim tek yaşıyor işinden dolayı nikah vardı aramızda yanına gittim ve o şekilde yaşadım ilişkiyi.

Benim düğün kına bir olacak, banyo olayı falan var ve arada uzun süre girebilir diye böyle bir yola girdim. Korona var düğün eylülde ayrıca çarşaf olayı da var eşimin ailesinde yani korkuttu tüm bu saydıklarım. Eşim tek yaşıyor işinden dolayı nikah vardı aramızda yanına gittim ve o şekilde yaşadım ilişkiyi.
Anladım sen o yönden şanslıymışsın :) benimde kına düğün 2 tane farklı şehirde olacak o yüzden gecici Risk. Senin güzel denk gelmiş :)

Evet yaptırdım da konuşuyorum. Ne kadardır burayı takip ediyorsun bilmiyorum ama yaklaşık 3 senedir burayı okuyorum. Ben sen ankarada işlem oldum söylediğin doktor da kendi doktorum da düğünden birkaç gün önce çağırıp son dikişi atıyorlar bu şekilde kanamayı sağlıyorlar. Düğünden önce gitme imkanı olan niye kalıcı yaptırıp da eziyetiyle uğraşsın hayret bir şey ben biliyorsak onu söylüyoruz. Sen düğünden önce gidebileceksen git yaptır zaten her türlüsü kanaman olsun ama kalıcı yapıyor diye bir şey söyleyip sen etkilenen bence yapamıyorlar çünkü. Ben de bu şekilde okuyup gittim ama sonrası fiyasko üstelik senden talep edilen paranın 2 katını verdim. Herkes kendini nasıl rahat hissedecekse öyle yapsın benimki tavsiye.
Merhaba sizde dikim yaptirdiniz mi ve evlendiniz mi aceba

Sim kızlar 1sene 4 ay oldu yaptıralı zaman ne hızlı geçiyor burda çok iyi arkadaşlarım oldu kader arkadaşlarım numaramı filan değiştirdim kızlar uzak kalmak istedim ama Allah izin verirse bu sene evlenicem ve buraya girip herşeyi yazıcam aklıma takılan Nişan olduktan sonra ilişkiye girmek istiyor erkek arkadaşım ilk gecemizdede acı filan çekemezsin diyor sizce ne yapayım beni hatirlamissinuzdir umarım
Merhaba kanamaniz oldumu cok merak ediyorum girdiginizde cevap verirmisinz lutfen

Back
X