• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hatırladınız mı beni ben evlendim 25 gün oldu @Durutzehra11 e yazdım özelden size de yazayım dedim. ❤ ilk gece ilk deneme acılı ilk 4 5 gün acılı ve kanamalı geçti şu an harika giden bir evliliğim var umarım bu durumda herkesin herşey gönlünce olur ben çok iyiyim çok kötü bunalım zamanımda hep yanımda oldu burdakiler ben antepde tanınmamış bir doktorda yaptırdım Allaha binlerce kez şükürler olsun sonuç aldım hemde ne sonuç yani 🙏 hatırlar mısınız bilmem 13 temmuzda operasyon geçirip kontrole doktor kesin gel dediğü halde gitmeyip 18 ağustosta yani 35. Gün ya evlenince kanamam olmazsa tedbir alayım diye nişanlımla yakınlaşmıştım sadece ucu girdiği halde müthiş agrım olmuştı silik pembe kanamam olmuştu bir gün sonraben pişman oldum ya evlenince kanamam olmazsa nişanlım hastalığına mı denk getirdin diye sorarsa diye aradan 2 buçuk ay geçti ve düğünüm oldu ilk gece müthiş agrım oldu girmiyordu bir türlü yine kanamam vardı tekrar denedik yine kan giriyordu ama her denemede kan ve girerken çok zor giriyordu 4 5 gün hatta 6 gün her ilişkide acı ve kanamam vardı sonra rahatladım psikolojim o kadar güzel ki kendimi yeni doğmuş gibü hissediyorum darısı isteyen herkese olsun brn dikkat ettim ama çok açıp bakmıştım siz açıp bakmayın inanın dikkat edince tutuyor herşey gönlünüzce olsun burası olmasaydı atlatamazdım inanın sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım ❤
Antepte kime yaptirdiniz paylasabilirmisnz bnde antepte yaptracagim

Benim düğün kına bir olacak, banyo olayı falan var ve arada uzun süre girebilir diye böyle bir yola girdim. Korona var düğün eylülde ayrıca çarşaf olayı da var eşimin ailesinde yani korkuttu tüm bu saydıklarım. Eşim tek yaşıyor işinden dolayı nikah vardı aramızda yanına gittim ve o şekilde yaşadım ilişkiyi.
Özelden ulaşabilirmisinz bana lutfen..

Benim düğün kına bir olacak, banyo olayı falan var ve arada uzun süre girebilir diye böyle bir yola girdim. Korona var düğün eylülde ayrıca çarşaf olayı da var eşimin ailesinde yani korkuttu tüm bu saydıklarım. Eşim tek yaşıyor işinden dolayı nikah vardı aramızda yanına gittim ve o şekilde yaşadım ilişkiyi.
Kime yaptırdınız

Aynen çok kişiyle konuştum yardımcı olmaya coştum elimden geldiğince ve geri dönüş yapacağım dedim ki herkese umut olsun diye ve tekrar diyorum biraz açıldı eyvah demeyin ben gibi panik yapmayın dışta ne görüyorsanız o değil icerdede dikişler var narin bi şekilde
Merhaba sizinle konusmaya ihtiyacim var bana yardimci olurmusnz

Kızlar iyi akşamlar herkese 🖐 ben kalıcı işlem olmak istiyordum ancak İstanbul’a gitmem asla mümkün değil nişanlıyım kendi şehrimde geçici işlem olmaktan başka çarem kalmadı sizce geçici de sorun yaşarmıyım doktor burdaki doktorlar gibi ismi bilinen biri degil

Kızlar iyi akşamlar herkese 🖐 ben kalıcı işlem olmak istiyordum ancak İstanbul’a gitmem asla mümkün değil nişanlıyım kendi şehrimde geçici işlem olmaktan başka çarem kalmadı sizce geçici de sorun yaşarmıyım doktor burdaki doktorlar gibi ismi bilinen biri degil
Günü geçirmediğin sürece sanmıyorum sorun olduğunu ben

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım dikim yaptırdım 26 gün önce hala konturle gitmedim çok korkuyorum tutmadiysa diye çok kötüyüm

Kasinmalarim batmalarim hala davam ediyo böyle durumda olubda tutmaması gibi ihtimali varmi?

Kızlar ilişkim oldu 1 yıldır burada can çekiştim ve sonunda bu sona erdi. Kanamam oldu fazlasıyla. Acı duydum ama önemli olan başka acılardı. Inşallah sizlerde kurtulursunuz. Size umut olmak beni çok mutlu etti.😊
Gözün aydın canım çok mutlu oldum senin adına

Kızlar ilişkim oldu 1 yıldır burada can çekiştim ve sonunda bu sona erdi. Kanamam oldu fazlasıyla. Acı duydum ama önemli olan başka acılardı. Inşallah sizlerde kurtulursunuz. Size umut olmak beni çok mutlu etti.😊
Gözün Aydın canım darısı bizlere inşallah 🙏🏻

Back
X