Kızlar hatırladınız mı beni ben evlendim 25 gün oldu
@Durutzehra11 e yazdım özelden size de yazayım dedim. ❤ ilk gece ilk deneme acılı ilk 4 5 gün acılı ve kanamalı geçti şu an harika giden bir evliliğim var umarım bu durumda herkesin herşey gönlünce olur ben çok iyiyim çok kötü bunalım zamanımda hep yanımda oldu burdakiler ben antepde tanınmamış bir doktorda yaptırdım Allaha binlerce kez şükürler olsun sonuç aldım hemde ne sonuç yani

hatırlar mısınız bilmem 13 temmuzda operasyon geçirip kontrole doktor kesin gel dediğü halde gitmeyip 18 ağustosta yani 35. Gün ya evlenince kanamam olmazsa tedbir alayım diye nişanlımla yakınlaşmıştım sadece ucu girdiği halde müthiş agrım olmuştı silik pembe kanamam olmuştu bir gün sonraben pişman oldum ya evlenince kanamam olmazsa nişanlım hastalığına mı denk getirdin diye sorarsa diye aradan 2 buçuk ay geçti ve düğünüm oldu ilk gece müthiş agrım oldu girmiyordu bir türlü yine kanamam vardı tekrar denedik yine kan giriyordu ama her denemede kan ve girerken çok zor giriyordu 4 5 gün hatta 6 gün her ilişkide acı ve kanamam vardı sonra rahatladım psikolojim o kadar güzel ki kendimi yeni doğmuş gibü hissediyorum darısı isteyen herkese olsun brn dikkat ettim ama çok açıp bakmıştım siz açıp bakmayın inanın dikkat edince tutuyor herşey gönlünüzce olsun burası olmasaydı atlatamazdım inanın sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım ❤