- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.641
- 83
Amiiiin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiiin
Evlendim, nikah oldu yani ama düğünüme az kaldı inşallah. Ben de kurtuldum bu dertten şükürler olsun. Birbirimize dua edelim. Ben de veda edeceğim buralara artık. Geçici garanti, bir gün önceden gidip halletmek en güzeli. 2500 tl ye Ankara'da Gökçen Erdoğan'a oldum ben geçicide. Ama burda başka doktorlara geçici olup da kurtulan da oldu. Korkmayın, Allah büyük. Dua edelim birbirimize bundan sonra güzel bir hayatımız olsun. Rabbim affetsin ve merhameti ile muamele eylesin bize. Hakkınızı helal edin kızlar. Hoşçakalın... Sizlerle dertleşmek, tanımak çok güzeldi. İnşallah hayırlı, mutlu yuvalar kurup güzel bebişlerimiz olur.Bende size atamadim mesaj peki evlendiniz mi
Amin kızlar sizde çok mutlu olunÇok rahatladım şuan bende kendi şehrimde geçici olucam geçiciyi her doktor yaparmı sorusu kemiriyordu içimi herkez kendi şehrinde olabilir geçiciyi çok mutlu ol inşallah❤
Hakkinizda hayirlisi olsun umarim cok mutlu olursunuz dualarimiz sizinleeEvlendim, nikah oldu yani ama düğünüme az kaldı inşallah. Ben de kurtuldum bu dertten şükürler olsun. Birbirimize dua edelim. Ben de veda edeceğim buralara artık. Geçici garanti, bir gün önceden gidip halletmek en güzeli. 2500 tl ye Ankara'da Gökçen Erdoğan'a oldum ben geçicide. Ama burda başka doktorlara geçici olup da kurtulan da oldu. Korkmayın, Allah büyük. Dua edelim birbirimize bundan sonra güzel bir hayatımız olsun. Rabbim affetsin ve merhameti ile muamele eylesin bize. Hakkınızı helal edin kızlar. Hoşçakalın... Sizlerle dertleşmek, tanımak çok güzeldi. İnşallah hayırlı, mutlu yuvalar kurup güzel bebişlerimiz olur.
Hangi doktor canmKizlar 28 gunun sonunda dayanamayıp kontrole gittim doktor çok güzel olmuş tutmuş dedim o kadar mutluyumku yenidən doğmuş gibi. Kendimde gözlerimle gördüm tutduğunu keçən defa gittiğimde açıktı bu defa bağlı . Ağlamaktan kendimi alamadım . Dualarım kabul oldu. Bı kaldı evlenince kanama olmasi dugunum yok diye sonucu bilmiyorum. Amma evlenince kanaman olacak çok iyide olacaq dedi. Inşallah darısı sizlərin başına ben bir ayda çekdiyimi cekdim. Allah dusmanima böyle bir şey nasip etmesin.
Gözün aydın canım kime olmuştunKızlar selam. Benim düğünüm oldu. İlk gece birlikte olamadık, o kadar kapalıydı ki deneyince çok canım acıdı, biz de devam etmedik. 2.gün de yapamadık. 3üncü gün eşime dinleme beni devam et dedim ve bir kere girebildi yarıya kadar bile değil o da ve kanamam oldu. İki parmağım kalınlığında ve uzunluğunda yer kıpkırmızı kan oldu çarşafta. Klozete de damladı suyu pembeleştirecek kadar. Çok canım acıdığı için devam edemedik zaten. Sonraki günlerde de kanamam oldu her denememizde. Bir hafta sonunda ancak rahat giriş yaptı ama onda da yine kan geldi. Hala çok zorlayınca ince ince kan oluyor peçetede, aşırı darlığım var. Çok zor oluyor birlikteliğimiz hala. Eşim içerisi çok dar diyor. Ben doktora çok beddua etmiştim dikişlerim enfeksiyon olduğunda ama haksızlık yapmışım. Resmen komple kapatmış orayı. Zaten ben aynayla baktığımda benim kendi parmağım bile girmeyecek kadar bir delik vardı sadece. Bir de süreci konuştuklarım bilir, ben öyle buradaki çoğu kişi gibi hiç koruyamadım kendimi. Düğünüm yakındı, ev taşıma yerleştirme işini tek başıma yaptım. Ameliyat olduğum gün bile akşama kadar çalıştım ve dikişlerim enfeksiyon kapmıştı. Ağırlık da taşıdım, her gün araç da kullandım. 12inci günde regl olmuştum. 18de eşim dikişleri zorlamıştı yakınlaşmak istediği için. Yani hayatıma normalden daha yorucu bir şekilde devam ettim. Benimki bu kadar sağlam tutmuşsa bence herkesin tutar gibi geliyor. Sormak istediğiniz sorular olursa elimden geldiğince ve buraya girebildim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.
Ben adanada oldum, ayşecan diye bir doktora. Çok araştırma imkanım olmadı benim. Bir erkek bir kadın vardı adanada sadece. Erkek olan daha iyi diyorlar ama ben kadından yana kullanmak istedim hakkımı.Gözün aydın canım kime olmuştun
AmiiinEvet Ne güzel. Sağ olsunlar geri dönüş yapıyorlar. Darısı basımıza :)
Gözün aydın canım çok sevindim, mutluluğun daim olsun inşallahKızlar selam. Benim düğünüm oldu. İlk gece birlikte olamadık, o kadar kapalıydı ki deneyince çok canım acıdı, biz de devam etmedik. 2.gün de yapamadık. 3üncü gün eşime dinleme beni devam et dedim ve bir kere girebildi yarıya kadar bile değil o da ve kanamam oldu. İki parmağım kalınlığında ve uzunluğunda yer kıpkırmızı kan oldu çarşafta. Klozete de damladı suyu pembeleştirecek kadar. Çok canım acıdığı için devam edemedik zaten. Sonraki günlerde de kanamam oldu her denememizde. Bir hafta sonunda ancak rahat giriş yaptı ama onda da yine kan geldi. Hala çok zorlayınca ince ince kan oluyor peçetede, aşırı darlığım var. Çok zor oluyor birlikteliğimiz hala. Eşim içerisi çok dar diyor. Ben doktora çok beddua etmiştim dikişlerim enfeksiyon olduğunda ama haksızlık yapmışım. Resmen komple kapatmış orayı. Zaten ben aynayla baktığımda benim kendi parmağım bile girmeyecek kadar bir delik vardı sadece. Bir de süreci konuştuklarım bilir, ben öyle buradaki çoğu kişi gibi hiç koruyamadım kendimi. Düğünüm yakındı, ev taşıma yerleştirme işini tek başıma yaptım. Ameliyat olduğum gün bile akşama kadar çalıştım ve dikişlerim enfeksiyon kapmıştı. Ağırlık da taşıdım, her gün araç da kullandım. 12inci günde regl olmuştum. 18de eşim dikişleri zorlamıştı yakınlaşmak istediği için. Yani hayatıma normalden daha yorucu bir şekilde devam ettim. Benimki bu kadar sağlam tutmuşsa bence herkesin tutar gibi geliyor. Sormak istediğiniz sorular olursa elimden geldiğince ve buraya girebildim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.