• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende fena hafifledim kızlar. Geçici icin 1 gün önce gidin yeterli. Benim doktorun adı burada geçmedi hatta hemşiresi yaptı dikişi doktorda yapmadı. Artık geçici garanti diyebilirim. Inşallah sizlerde kurtulursunuz. Sormak istedgnz özelden msjlari cevaplayabilirim sonra da artık veda etmem lazm kızlar..

Çok rahatladım şuan bende kendi şehrimde geçici olucam geçiciyi her doktor yaparmı sorusu kemiriyordu içimi herkez kendi şehrinde olabilir geçiciyi çok mutlu ol inşallah 🙏🏻❤️

Bende size atamadim mesaj peki evlendiniz mi
Evlendim, nikah oldu yani ama düğünüme az kaldı inşallah. Ben de kurtuldum bu dertten şükürler olsun. Birbirimize dua edelim. Ben de veda edeceğim buralara artık. Geçici garanti, bir gün önceden gidip halletmek en güzeli. 2500 tl ye Ankara'da Gökçen Erdoğan'a oldum ben geçicide. Ama burda başka doktorlara geçici olup da kurtulan da oldu. Korkmayın, Allah büyük. Dua edelim birbirimize bundan sonra güzel bir hayatımız olsun. Rabbim affetsin ve merhameti ile muamele eylesin bize. Hakkınızı helal edin kızlar. Hoşçakalın... Sizlerle dertleşmek, tanımak çok güzeldi. İnşallah hayırlı, mutlu yuvalar kurup güzel bebişlerimiz olur.

Evlendim, nikah oldu yani ama düğünüme az kaldı inşallah. Ben de kurtuldum bu dertten şükürler olsun. Birbirimize dua edelim. Ben de veda edeceğim buralara artık. Geçici garanti, bir gün önceden gidip halletmek en güzeli. 2500 tl ye Ankara'da Gökçen Erdoğan'a oldum ben geçicide. Ama burda başka doktorlara geçici olup da kurtulan da oldu. Korkmayın, Allah büyük. Dua edelim birbirimize bundan sonra güzel bir hayatımız olsun. Rabbim affetsin ve merhameti ile muamele eylesin bize. Hakkınızı helal edin kızlar. Hoşçakalın... Sizlerle dertleşmek, tanımak çok güzeldi. İnşallah hayırlı, mutlu yuvalar kurup güzel bebişlerimiz olur.
Hakkinizda hayirlisi olsun umarim cok mutlu olursunuz dualarimiz sizinlee

Kizlar 28 gunun sonunda dayanamayıp kontrole gittim doktor çok güzel olmuş tutmuş dedim o kadar mutluyumku yenidən doğmuş gibi. Kendimde gözlerimle gördüm tutduğunu keçən defa gittiğimde açıktı bu defa bağlı . Ağlamaktan kendimi alamadım . Dualarım kabul oldu. Bı kaldı evlenince kanama olmasi dugunum yok diye sonucu bilmiyorum. Amma evlenince kanaman olacak çok iyide olacaq dedi. Inşallah darısı sizlərin başına ben bir ayda çekdiyimi cekdim. Allah dusmanima böyle bir şey nasip etmesin.

Kizlar 28 gunun sonunda dayanamayıp kontrole gittim doktor çok güzel olmuş tutmuş dedim o kadar mutluyumku yenidən doğmuş gibi. Kendimde gözlerimle gördüm tutduğunu keçən defa gittiğimde açıktı bu defa bağlı . Ağlamaktan kendimi alamadım . Dualarım kabul oldu. Bı kaldı evlenince kanama olmasi dugunum yok diye sonucu bilmiyorum. Amma evlenince kanaman olacak çok iyide olacaq dedi. Inşallah darısı sizlərin başına ben bir ayda çekdiyimi cekdim. Allah dusmanima böyle bir şey nasip etmesin.
Hangi doktor canm

Arkadaşlar merhaba cumartesi günü meral hanıma kalıcı işlem için gittim. Öncesinde girdim güler yüzle karşıladılar. Daha sonra biraz sohbet ettik ve işlem için hazırlandım. Hemşiresi de kendisi de çok tatlı. İlk etapta muayene etti yapacağı işlem hakkında bilgi verdi. O sırada hemşire dinlendirici bir müzik açtı telefondan ve gerçekten inanılmaz rahatlattı. Sonrasında işleme başlayacaklarını söyledi ve uyuşturmaya başladı. Sinek ısırığı gibi bir histi aşırı rahatsız edici birşey değil. Sonrasında hemen işleme başladı tüm yapılanları tek tek saniye saniye anlattı. Bu atada dokunmalarını hissediyosun fakat kesinlikle acı hissi yok. Yaklaşık 20 25 dk sürdü. En sonunda hemşire hanım dikkat etmem gereken herşeyi söyledi. Reçete yazdı antibiyotik ve ağrı kesici. Birde orda kendilerinden antibakteriyel sprey aldım. Bölgenin temizliği için düzenli kullanmak gerekiyormuş. İşim bittikten sonra doktor hanımla tekrar görüşüp çıktım. Çıktığımda o kadar iyiydim ki çoook uzunca bir yol yürüdüm. 4 saat sonra iğnenin etkisinin geleceğini ağrı veya sızı olabileceğini söylediler. Üstünden 2 gün geçmesine rağmen ufacık bir sızlama dahi hissetmedim. Ağrı kesici kutusunu bile açmadım 😂 çalışan bir insanım aktif bir şekilde ve ona rağmen hiç rahatsızlığım yok. Sadece otururken biraz dikkatli oturuyorum ki sıkıntı olmasın diye ama otururken bile hissedilmiyor. Taharetlehinirken ipleri hissediyorum. Bölgenin ıslak kalmamasına dikkat ediyorum. Düğünüme tam 2 ay var. Düğünden 5 gün önce falan kontrole gideceğim dikişlere bakacak. Tüm detaylarıyla anlatmak istedim. İnşallah sonucum da olumlu olur güzel haberler veririm herkese 🤗

Kızlar selam. Benim düğünüm oldu. İlk gece birlikte olamadık, o kadar kapalıydı ki deneyince çok canım acıdı, biz de devam etmedik. 2.gün de yapamadık. 3üncü gün eşime dinleme beni devam et dedim ve bir kere girebildi yarıya kadar bile değil o da ve kanamam oldu. İki parmağım kalınlığında ve uzunluğunda yer kıpkırmızı kan oldu çarşafta. Klozete de damladı suyu pembeleştirecek kadar. Çok canım acıdığı için devam edemedik zaten. Sonraki günlerde de kanamam oldu her denememizde. Bir hafta sonunda ancak rahat giriş yaptı ama onda da yine kan geldi. Hala çok zorlayınca ince ince kan oluyor peçetede, aşırı darlığım var. Çok zor oluyor birlikteliğimiz hala. Eşim içerisi çok dar diyor. Ben doktora çok beddua etmiştim dikişlerim enfeksiyon olduğunda ama haksızlık yapmışım. Resmen komple kapatmış orayı. Zaten ben aynayla baktığımda benim kendi parmağım bile girmeyecek kadar bir delik vardı sadece. Bir de süreci konuştuklarım bilir, ben öyle buradaki çoğu kişi gibi hiç koruyamadım kendimi. Düğünüm yakındı, ev taşıma yerleştirme işini tek başıma yaptım. Ameliyat olduğum gün bile akşama kadar çalıştım ve dikişlerim enfeksiyon kapmıştı. Ağırlık da taşıdım, her gün araç da kullandım. 12inci günde regl olmuştum. 18de eşim dikişleri zorlamıştı yakınlaşmak istediği için. Yani hayatıma normalden daha yorucu bir şekilde devam ettim. Benimki bu kadar sağlam tutmuşsa bence herkesin tutar gibi geliyor. Sormak istediğiniz sorular olursa elimden geldiğince ve buraya girebildim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

Kızlar selam. Benim düğünüm oldu. İlk gece birlikte olamadık, o kadar kapalıydı ki deneyince çok canım acıdı, biz de devam etmedik. 2.gün de yapamadık. 3üncü gün eşime dinleme beni devam et dedim ve bir kere girebildi yarıya kadar bile değil o da ve kanamam oldu. İki parmağım kalınlığında ve uzunluğunda yer kıpkırmızı kan oldu çarşafta. Klozete de damladı suyu pembeleştirecek kadar. Çok canım acıdığı için devam edemedik zaten. Sonraki günlerde de kanamam oldu her denememizde. Bir hafta sonunda ancak rahat giriş yaptı ama onda da yine kan geldi. Hala çok zorlayınca ince ince kan oluyor peçetede, aşırı darlığım var. Çok zor oluyor birlikteliğimiz hala. Eşim içerisi çok dar diyor. Ben doktora çok beddua etmiştim dikişlerim enfeksiyon olduğunda ama haksızlık yapmışım. Resmen komple kapatmış orayı. Zaten ben aynayla baktığımda benim kendi parmağım bile girmeyecek kadar bir delik vardı sadece. Bir de süreci konuştuklarım bilir, ben öyle buradaki çoğu kişi gibi hiç koruyamadım kendimi. Düğünüm yakındı, ev taşıma yerleştirme işini tek başıma yaptım. Ameliyat olduğum gün bile akşama kadar çalıştım ve dikişlerim enfeksiyon kapmıştı. Ağırlık da taşıdım, her gün araç da kullandım. 12inci günde regl olmuştum. 18de eşim dikişleri zorlamıştı yakınlaşmak istediği için. Yani hayatıma normalden daha yorucu bir şekilde devam ettim. Benimki bu kadar sağlam tutmuşsa bence herkesin tutar gibi geliyor. Sormak istediğiniz sorular olursa elimden geldiğince ve buraya girebildim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.
Gözün aydın canım kime olmuştun

Allah yardımcın oldu araştırmaya bile fırsatın olmadan gitmişsin şükür atlattın canım darısı bizlere olsun inşallah bir ömür mutlu olursunuz

Gözün aydın canım çok sevindim, mutluluğun daim olsun inşallah

Back
X