- 25 Ocak 2020
- 178
- 446
- 23
Çok şükür canım aynı ben deİyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım aynı ben deİyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
Teşekkür ederiz. Senin adına gerçekten çok sevindim. Gecicinin sürecinden bahsedebilir misin? Mesela düğüne az zaman kala nasıl gittin? Rahat haraket edebildin mi? Kaç gün beklemiş oldun yani kaç gün dayandı? Hiç stres olmadın mı gecici de..Kızlar merhaba buraya yazmayı vicdanı bir sorumluluk gibi hissettim. Yaklaşık 1 ay önce çaresiz buraya üye oldum ne yapsam ne etsem diye soruyordum herkese. Ankarada Gökçen hocaya geçici oldum ve şükürler olsun kanamam oldu. Bana destek olan olurhersey ve xxoxxoxx Allah razı olsun. Onlar sayesinde cesaret bulup gidip işlem oldum. Kaliciyi bilmem ama geçici de kesinlikle Gökçen hocaya olun. Burda yazanlara reklam falan derdim ben de güvenemezsin ama Allah şahit ben yaşadım ve size duygularımı en saf hali ile aktardım. Kurtuldum şükürler olsun darısı size olsun inşallah. Hayırlı mutlu yuvalar kuralım hepimizin.
Benim çok akıntım vardı. Hoca iyi ki geçici oldun kalıcıda akıntı sorun olurdu dedi. Düğün eylülde Allah izin verirse. Resmi ve imam nikahını yaptık, eşimin yanına gittim birlikte oldum. Onların memlekette çarşaf olayı vardı korkumdan biraz da. Daha önce nisanlimla dini nikah varken yaşamıştım bu olayı. Ama bildiğiniz tecavüz gibi olmuştu. Gökçen hoca orası çok tahrip olmuş dedi. Ama gerçekten ona olduğum için çok şanslıyım şükürler olsun rabbime. İlişki işlemden bir gün sonra oldu çok acılı ve zor oldu. Kanamam yoğun oldu. Hoca 5 gün sonra olacak şekilde yaptı. Çünkü eşimin kabul etmez düğünden önce diye korkuyordum. Geçicide de öyle bir yapmış ki hoca daralmış resmen orası zor oldu. Bu şekilde kızlar.Teşekkür ederiz. Senin adına gerçekten çok sevindim. Gecicinin sürecinden bahsedebilir misin? Mesela düğüne az zaman kala nasıl gittin? Rahat haraket edebildin mi? Kaç gün beklemiş oldun yani kaç gün dayandı? Hiç stres olmadın mı gecici de..
Gözün aydın canım darısı bize olsun inşallahKızlar merhaba buraya yazmayı vicdanı bir sorumluluk gibi hissettim. Yaklaşık 1 ay önce çaresiz buraya üye oldum ne yapsam ne etsem diye soruyordum herkese. Ankarada Gökçen hocaya geçici oldum ve şükürler olsun kanamam oldu. Bana destek olan olurhersey ve xxoxxoxx Allah razı olsun. Onlar sayesinde cesaret bulup gidip işlem oldum. Kaliciyi bilmem ama geçici de kesinlikle Gökçen hocaya olun. Burda yazanlara reklam falan derdim ben de güvenemezsin ama Allah şahit ben yaşadım ve size duygularımı en saf hali ile aktardım. Kurtuldum şükürler olsun darısı size olsun inşallah. Hayırlı mutlu yuvalar kuralım hepimizin.
Gözün aydın canım hareketlerinde oturup kalkmada sorun yaşadın mı ?Benim çok akıntım vardı. Hoca iyi ki geçici oldun kalıcıda akıntı sorun olurdu dedi. Düğün eylülde Allah izin verirse. Resmi ve imam nikahını yaptık, eşimin yanına gittim birlikte oldum. Onların memlekette çarşaf olayı vardı korkumdan biraz da. Daha önce nisanlimla dini nikah varken yaşamıştım bu olayı. Ama bildiğiniz tecavüz gibi olmuştu. Gökçen hoca orası çok tahrip olmuş dedi. Ama gerçekten ona olduğum için çok şanslıyım şükürler olsun rabbime. İlişki işlemden bir gün sonra oldu çok acılı ve zor oldu. Kanamam yoğun oldu. Hoca 5 gün sonra olacak şekilde yaptı. Çünkü eşimin kabul etmez düğünden önce diye korkuyordum. Geçicide de öyle bir yapmış ki hoca daralmış resmen orası zor oldu. Bu şekilde kızlar.
Canım benm senı burda tanıdım ama dost gbı oturduk herseyı paylaştık senden haber alamadığımda ilk o kadar korktum Kİ nekadar benimsemişım seni çok mutlu ol insallah sen kesinlikle hakediyorsun bana da bol bol dua etKızlar merhaba buraya yazmayı vicdanı bir sorumluluk gibi hissettim. Yaklaşık 1 ay önce çaresiz buraya üye oldum ne yapsam ne etsem diye soruyordum herkese. Ankarada Gökçen hocaya geçici oldum ve şükürler olsun kanamam oldu. Bana destek olan olurhersey ve xxoxxoxx Allah razı olsun. Onlar sayesinde cesaret bulup gidip işlem oldum. Kaliciyi bilmem ama geçici de kesinlikle Gökçen hocaya olun. Burda yazanlara reklam falan derdim ben de güvenemezsin ama Allah şahit ben yaşadım ve size duygularımı en saf hali ile aktardım. Kurtuldum şükürler olsun darısı size olsun inşallah. Hayırlı mutlu yuvalar kuralım hepimizin.
Canm bende geçici olcam bu hafta . Birazda korkuyorum adı burada pek geçmedi diye. Bir kişiden on sevişmeyi çok az tutun geçici de diye birşey duydum . Öyle mi olmali gerek vede üstüne oturabildinmi rahatca işlemden sonra ? Birde ortam biraz karanlık olsa daha mi iyi olur ?Kızlar merhaba buraya yazmayı vicdanı bir sorumluluk gibi hissettim. Yaklaşık 1 ay önce çaresiz buraya üye oldum ne yapsam ne etsem diye soruyordum herkese. Ankarada Gökçen hocaya geçici oldum ve şükürler olsun kanamam oldu. Bana destek olan olurhersey ve xxoxxoxx Allah razı olsun. Onlar sayesinde cesaret bulup gidip işlem oldum. Kaliciyi bilmem ama geçici de kesinlikle Gökçen hocaya olun. Burda yazanlara reklam falan derdim ben de güvenemezsin ama Allah şahit ben yaşadım ve size duygularımı en saf hali ile aktardım. Kurtuldum şükürler olsun darısı size olsun inşallah. Hayırlı mutlu yuvalar kuralım hepimizin.
Senden de Allah razı olsun mutlu haberini bizimle paylaştığın için, umursamadan çekip gitmediğin için. Rabbim mutluluğunu sonsuz kılsın. Darısı bizlere nasip olsun canımKızlar merhaba buraya yazmayı vicdanı bir sorumluluk gibi hissettim. Yaklaşık 1 ay önce çaresiz buraya üye oldum ne yapsam ne etsem diye soruyordum herkese. Ankarada Gökçen hocaya geçici oldum ve şükürler olsun kanamam oldu. Bana destek olan olurhersey ve xxoxxoxx Allah razı olsun. Onlar sayesinde cesaret bulup gidip işlem oldum. Kaliciyi bilmem ama geçici de kesinlikle Gökçen hocaya olun. Burda yazanlara reklam falan derdim ben de güvenemezsin ama Allah şahit ben yaşadım ve size duygularımı en saf hali ile aktardım. Kurtuldum şükürler olsun darısı size olsun inşallah. Hayırlı mutlu yuvalar kuralım hepimizin.
Teşekkür ederiz. Senin adına gerçekten çok sevindim. Gecicinin sürecinden bahsedebilir misin? Mesela düğüne az zaman kala nasıl gittin? Rahat haraket edebildin mi? Kaç gün beklemiş oldun yani kaç gün dayandı? Hiç stres olmadın mı gecici de..
Allah razı olsun, amin herkes kurtulsun bu sıkıntıdan inşallah.Gözün aydın canım darısı bize olsun inşallah
Hiç sorun yaşamadım desem yeridir. Klozet kullandım lavabo olarak ne olur ne olmaz diye, bir de işlemden sonra uçak ve otobüs yolculuğu yaptım. Yatağa yattığımda ayağımı falan açtım,merak edip oraya baktım ip gözüküyor mu acaba diye, korkulacak bir şey değil. Kalıcı gibi de öyle tutup tutmama olayı olmadığı için çok riskli hareketler yapmadığın sürece sorun yok.Gözün aydın canım hareketlerinde oturup kalkmada sorun yaşadın mı ?
Ortam karanlık değildi, ben utanıyorum bakma oraya dedim, gerçekten de çok utandım. Zaten çok fazla da alışık olduğum bir durum değildi, eski nişanlımla olmuştu, o da onun zoruyla. Onunla bile utanmıştım. Ön sevişme o bölgede abartılı haerketler olmadığı sürece dikiş içerde gözükmüyor da sorun olmadı bende.Canm bende geçici olcam bu hafta . Birazda korkuyorum adı burada pek geçmedi diye. Bir kişiden on sevişmeyi çok az tutun geçici de diye birşey duydum . Öyle mi olmali gerek vede üstüne oturabildinmi rahatca işlemden sonra ? Birde ortam biraz karanlık olsa daha mi iyi olur ?
geçicide de oldu aynısı. Biz de bırakcaktık ben zorladım olsun bitsin dedim, çünkü o acı defalarca katlanıolacak bir acı değil. Çok ağladım ben ilişki sırasında. O bırakmak istedi ben bitsin diye dayanmaya çalıştım.Kizlar merhaba kisitli yaziyorum. Düğünüm oldu ilişkiye girmekte biraz sıkıntı yaşıyorum baya darliktan dolayi sanıyorum benim vajina da baya ufak bide sanırım denemeyi bıraktık şu anlık yara olmasın diye. Çok şükür iyo gidiyor.![]()
Çok sevindim. Umarım bir sorun yaşamadan atlatırsınız. Kalıcı mı olmustunuz bir de doktorunuz kimdi acaba. Son olarak yazıp bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz :)Kizlar merhaba kisitli yaziyorum. Düğünüm oldu ilişkiye girmekte biraz sıkıntı yaşıyorum baya darliktan dolayi sanıyorum benim vajina da baya ufak bide sanırım denemeyi bıraktık şu anlık yara olmasın diye. Çok şükür iyo gidiyor.![]()
Tabii ki dua ederim. Seni de iyi ki tanımışım canımmmm.Canım benm senı burda tanıdım ama dost gbı oturduk herseyı paylaştık senden haber alamadığımda ilk o kadar korktum Kİ nekadar benimsemişım seni çok mutlu ol insallah sen kesinlikle hakediyorsun bana da bol bol dua et![]()
Peki kalıcıyla alakalı hiç konuştunuz mu. Gökçen hoca kalıcı yapamıyor gibi şeyler yazıyordu ya bu forumda ondan konuştunuz mu hiç canım? Geçmiş olsun tekrardan :)Gökçen hocaya burda duyduklarımı sordum hocam ip gözükür mü, kanama olmama durumu var mı? Ön sevişme nasıl olsun falan, oturma yan mı oturayım. Korkma dedi, güldü hatta bu ip gözükme olayına espri yaptı penisine dolanır diye. Kız bildiğin kirpikten ince şeffaf ip, gözükmesi imkansız, onu da geçtim, dikiş var kesin kanar, esnek kızlık zarı olanalr bile sırf kanasın diye diktiriyor dedi, oturma şeklide günlük hayata devam. Abartılı hareket yok ama normal devam edebilrsin herşeye. Düğününde de oynayabilirsin sorun olmaz dedi, ben aktarmalı otobüs ve uçak yolculuğu yaptım. İnanın düğün kadar yoruldum. Acım sızım olmadı, hafif çok hafif gerginlik oldu. Lavaboya çıkınca da nokta nokta peçeteye minnacık kan vardı. silince belli oluyordu o da. Onun dışında asıl zor iş Durutzehra'nın da dediği gibi ilişki sırasında çok canınız yanıyor. Geçicide olsa daraldığı için girmiyor uzun süre.