Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim 1 ay var düğüne. Hemen yazıcam sonucunu buraya.Kızlar yakınlarda sonuç alacak var mı ??
Güzel haberlerle dön inşallahCanım benim 1 ay var düğüne. Hemen yazıcam sonucunu buraya.
Vaktine baglı ama gecicide de cok iyi yapan yerler var ve belli olmuyor diye biliyorumkızlar ben nişanlımla nikah yaptık, geçici olup bu dertten kurtulsam mı bir an önce sizcebir de geçicide sürtünme olmadan, ışık kapalı, olmalı diyorlar. Ayrıca ip gözükme ihtimali de oluyormuş, ne yapsam ya yardımcı olun ne olur
![]()
Ankara'da kim var mesela canım?Vaktine baglı ama gecicide de cok iyi yapan yerler var ve belli olmuyor diye biliyorum
Henüz ipi eşi gören olmadı canım korkma o konuda. Senin görme ihtimalin var.kızlar ben nişanlımla nikah yaptık, geçici olup bu dertten kurtulsam mı bir an önce sizcebir de geçicide sürtünme olmadan, ışık kapalı, olmalı diyorlar. Ayrıca ip gözükme ihtimali de oluyormuş, ne yapsam ya yardımcı olun ne olur
![]()
inşallah canım, brnim için iyi bir fırsat bu yapmam lazımHenüz ipi eşi gören olmadı canım korkma o konuda. Senin görme ihtimalin var.
Güzel haberlerini bekliyoruzinşallah canım, brnim için iyi bir fırsat bu yapmam lazım![]()
Allah razı olsun canım, şu sıkıntıyı hepimizi hayırlısı ile atlatalım inşallah.Güzel haberlerini bekliyoruzhakkında hayırlısı olan işlem olsun inşallah
Kendini oradan ibaret görme ya. Ben kendi kendime bozdum benim durumumda olsan ne yapardın acaba? Resmen durduk yere bozuldu orası. Biriyle beraber olsaydım belki bu kadar zoruma gitmezdi kendimi eksik de hissetmezdim. Yapma Allah aşkına bazen senin mesajlarını okuyunca bende bile panik başlıyor. Insanlar zaten içlerinde kötü hissediyor bir daha buraya yazıp üzmenin mantığı var mı?19 yasinda yasadim bu olayi suan 26 yasindayim eskiden cok cesaretli oldugumdan her seye baliklama daldigimdan suan cok cesaretsizim ve o gunden sonra da bir erkekle konustuklarim oldu ama gorusmeye cesaret edemedim burda eminim herkesin ayri bir hikayesi var Allah bize yardimci olsun her wc mi yaptigimda orada eksiklik goruyorum ve bu insanin hayatini nasil karartir
Görende beni bu olayi yasamayan biri sanacak.Bence siz fazla vurdumduymazsinizKendini oradan ibaret görme ya. Ben kendi kendime bozdum benim durumumda olsan ne yapardın acaba? Resmen durduk yere bozuldu orası. Biriyle beraber olsaydım belki bu kadar zoruma gitmezdi kendimi eksik de hissetmezdim. Yapma Allah aşkına bazen senin mesajlarını okuyunca bende bile panik başlıyor. Insanlar zaten içlerinde kötü hissediyor bir daha buraya yazıp üzmenin mantığı var mı?
Fark ettiyseniz cümlenin başında "kendini oradan ibaret görme" diye belirttim. Yaşadığınızın farkındayım fakat kimseyle birliktelik yaşamadan(hiçbir manada) bozulması daha zor ve travmatik inanın bunu söylemeye çalıştım. Buradaki herkes(siz de dahil) zaten kendi içinde kötü hissediyor bu durumu defalarca burada yazınca daha da kötü hissediliyor. Ben de zaman zaman kötü hissediyorum ama bunu foruma yazmak yerine burada kendime yakın gördüğüm insanlarla özelden konuşuyorum ki burada kimse daha kötü hissetmesin diyeGörende beni bu olayi yasamayan biri sanacak.Bence siz fazla vurdumduymazsiniz
İyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsınKızlar bu aralar bir sessizlik var nasılsınız?