ozel msj kutuna bakar mısın lutfn?canım evet stresli bi hayatımız var..ayrıca anlayışın içinde teşekkürler..burda sadece kendi aramızda konuşuyruz bu durumu yaşayanlarla..ama yinede sevindim en azından ne kadar acı çektiğimiz hissediliyr. teşekkürler
Erkek neden inansın neden güvensin ki ? Etrafınıza bakın canı çektiklerinde bakire kız mı bozuyorlar belirli kadınlar ile takılıyorlar sonra hepimizi bir kefeye koyuyorlar. Söylerseniz bi kişi oldu diye aklında "Beni kafalayacak" düşüncesi oluşacaktır bunun oluşmasının sebebi ortada değilmi? Aklınıza ya bırakırsa düşüncesi gelmiyorsa suç sizde o zorla yapmamıştır hiç bir zaman. Şimdi sizin yaptığınızın farkı ne kaldı sizde onlardan oldunuz. Bakire evlenen nasıl evleniyor ? Yargılamıyorum seçim yaptınız bari o doğrultuda ilerleyin eşiniz sizle değil sizin yarattığınız karakterle evli olacak sizi değil onu sevecek hep sizde onu kandırdınız. Burayı ben erkek kuzenimden öğrendim başka bir forumdan almış linki arkadaşı aldatılmış onun tartışmasında buranın linki verilmiş. Ben kızdım bilmediğin insan hakkında gıybet etmemesini belirttim verdiği cevap "Bırak ya en namuslusu kaç defa diktiriyor" bu düşüncenin erkek beyninde nasıl oluştuğunu algılayabiliyormusunuz ?
mor patlıcan canım sana noktası virgülüne katılıyorum..:) okudum okudukça ne kadar doğru noktalara parmak bastığını gördüm.
Susmak en büyük erdemdir, çok şükür o kadar basit olmadım bilincinde oldum eşim ile yaşarım dedim hep öyle oldu nitekim. Bizleri derken hepimizi bayan topluluğunu kast ettim. Erkek milletinin niye bu kadar rahat olduğunu ve bakire olmayan bayanlara güvenmediğini akabinde yaptığınız işlemin sizleri onlardan farksız kıldığını belirttim. Ve burada yazdıklarım kişisel düşüncelerimin satırlara dökülmesidir ve çoğu yazımda bunu gerekli şekilde anlaşılır bir biçimde belirttim.Size daha sert olacak şekilde cevap verebilirdim yazdıklarınıza nazaran ama ben yine size saygısızlık etmek istemiyorum.
yasemin129 her insan hata yapar zaten kımse bu durumdan hosnut diil herkes yeterınce bunun acısını ödemiştir diye düşünüyorum.kımseyı yargılamak sizin haddiniz diil kimin ne yaşadıgını da bilemessiniz.ayrıca hiçbir erkek bu kadar dürüstlüğü haketmıyor bence
Hayır düşünmedim inanın ne düşünerek yazdığınızın bilincindeyim, benim sizlere yaklaşımımında bu tarz olduğuna inanmıyorum. İlerde kızım olursa inşallah elbet hataları da olursa gerekli desteği her zaman sağlarım. Tuzum kuru düşünmedim hiç bir zaman her şey insanlar için elbet ki benim burada asıl anlatmak istediğimin dışına çıkıldı çünki gerçekler can yaktı. Hadi ben eşimin yanına geçtim, sizde yamanızı yapın evlenecek saf birini bulun ilk sensin aşkım diye nidalar çekin. Malum kucakta kucağa atlayan kadınlar olduğu için kimseye anlatamazsınız derdinizi en iyi yol bu öyle değilmi ? Beni ilgilendirmez haklısınız istediğiniz ile istediğinizi yaşar istediğinizi kandırır nikahı bastırırsınız bana ne...
bencede haketmiyor. daha bügün yşlı bi adam torunu yaşındaki 3 kıza sarkıntılık etti yaşına başına bakmadan.ama adam da hiç hata yok kızlar hakettiler demi yasemin129?
yasemin129 :) kesın kızlarda bulur hatayı bu kadar hemcinslerine karsı bı bayan görmedım.bu işlemı bu kadar önemsıyosun peki eşin ilk senle mı birlikte oldu bu düşüncelere sahip bir insan için eşinin ilk senle birlikte olmasını önemsemelisin sonucta sen ilk kes onla oldgunu iddia edıosun karsındakıni de öyle istemelisin diil mi
Hayır orada ki erkek müsvettesinin hatası tabi. Eşim için ben sakladım ki bu kendime olan saygımdan inançlarımdan dolayı kendimi ama eşimin olmuş tabi ki malum bu kadar açık kapı var ülkemizde sonra kızlık zarı diktirip ilk senle diyenler felan onlardan bi kaçı ile olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?