ahlak dersini okullarda aldik yeterince kimse buraya giripte kiymetli zamanini harcamasin bu neyaa adi ustunde form sitesindeyiz sizemi kaldi bizim yaptiklarimizi yargilamak egolarinizimi tatmin ediyosunuz yada burdakileri okuyup rahat bi nefes alip oohh iyiki ben bunlari yasamiyorum mu diyosunuz? demeyin cunku bize acirken belki gun gelir siz acinacak hale gelirsiniz kac gundur kendimi tutuyorum yazmamak icin ama duramadim yazdiklarinizi tam olarak okumadim bile cunku daha fazla ofkelenmekten korktum... kimse bu hale gelmek istemezdi eminim ama bi sekilde bunlarida yasiyosak bunun hesabini siz soramazsiniz... yolda gorsem tanimiyacagim kim oldugunu bilmedigim insanlar beni yargilama hakkina sahip diil lutfen gidin baska bi baslik altinda fikirlerinizi yazin bizde orda sizi rahatsiz etmeyelim ayni saygiyi sizdende bekliyorum...

Erkek neden inansın neden güvensin ki ? Etrafınıza bakın canı çektiklerinde bakire kız mı bozuyorlar belirli kadınlar ile takılıyorlar sonra hepimizi bir kefeye koyuyorlar. Söylerseniz bi kişi oldu diye aklında "Beni kafalayacak" düşüncesi oluşacaktır bunun oluşmasının sebebi ortada değilmi? Aklınıza ya bırakırsa düşüncesi gelmiyorsa suç sizde o zorla yapmamıştır hiç bir zaman. Şimdi sizin yaptığınızın farkı ne kaldı sizde onlardan oldunuz. Bakire evlenen nasıl evleniyor ? Yargılamıyorum seçim yaptınız bari o doğrultuda ilerleyin eşiniz sizle değil sizin yarattığınız karakterle evli olacak sizi değil onu sevecek hep sizde onu kandırdınız. Burayı ben erkek kuzenimden öğrendim başka bir forumdan almış linki arkadaşı aldatılmış onun tartışmasında buranın linki verilmiş. Ben kızdım bilmediğin insan hakkında gıybet etmemesini belirttim verdiği cevap "Bırak ya en namuslusu kaç defa diktiriyor" bu düşüncenin erkek beyninde nasıl oluştuğunu algılayabiliyormusunuz ?

siz beni anlamadiniz heralde bakin size karsi yeterince saygili olmaya calisiyorum ama size ne??? evet belki dediginiz gibi ama size ne? sizi birimi gorevlendirdi yada bunu meslekmi edindiniz ? bakin isterseniz sizin icin ozel bi baslik acabilirim ama rica ediyorum biraz saygili olun burdaki arkadaslarimin bende dahil nelerle mucadele ettigini anlayacak hosgoruye sahip olmadiginiz belli burda bunlari yazmak kolay geliyo dimi? ayrica sizin bi derdinizmi var bu konuyla alakali baya baya edebiyat yapacak kadar is edinmisiniz kendinize:)

Çok şükür yok, düşüncelerimi belirtmemi saygısızlık olarak sayıyorsanız bu sizin düşüncenizdir. Ben sizden ve diğer arkadaşlardan gerekli cevabı aldım zaten yazdıklarınız ile.

yasemin129, sana burda yazsakda sabitlemişsin kendini bir noktada gideceksin bu belli..merakımdan soruyorum niyetin nedir? zevk mi alıyorsun burda bunları yazarak...şu cümleye bak''bırakır gider diye aklınıza gelmiyorsa bu sizin suçunuzdur'' bravo ...bu mu senin anlayışın...Seni Allah'a havale ediyorum...burda belkide 1 saattir adını sanını bilmediğim kişiler yüzünden ağlıyorum...demekki ar damarım çatlamamış değil i? bu senin yazını son okuyuşumdilerim ki..bir gün yaşarak görmke zorunda kalmazsın bazı şeyleri...tüm kızları hafif gören her erkek bakire bir kızı haketmiyor aslında...kızların duygularıyla oynayan her erkek haketmiyor...ve kadıran kızlarda iyi ediyor, o erkekler kandırılmaya mahkum çünkü, iyi de oluyor. karakter mi al sana karakter. bu konuda dertlisin belli sırf bu konu için üye olduğuna göre. siz aranızda tartışmaya devam edin, kuzenlerinle. eşine sorsalar ya sonuçta o jinekolog değil mi....anlatacak hikayeler vardır büyük ihtimalle. o kadar boş vaktiniz var demekki...gıybet demiştin ya..işte sana gıybet.....Allah ne kadar kırıldığımızı görüyor, kimin duası kabul olur kimse bilemez....ve kınadığın şey başına gelmeden ölmezmiş hiç bir insan.

yasemin başkalarının acılarından zevk almaya çalışan kadar aciz bi insan yokmuş şu dünyada..yani burda yargılamaya kalktığın bizler bile senden çok daha üstüünüz bu durumda. ayrıca konunun adı "ankara'da hymenoplasty oldum" sen ankarada hangi dr'a yaptırmıştın bu operasyonu.sesinin çıkmasına bakılırsa epey başarılı olmuş.ayrıca hep diyosun ya erkekler sizle bizi aynı kefeye koyuyo diye. hangi erkekler seni o kefeye koyuyo merak ettim. eşin dışında kaç erkekle bu konularda muhatap oluyosun? yok sadece eşinle muhatap oluyosan eşinin sana bu şekilde davranması gerçekten kötü olmuş(senin deyiminle). psikolojinin bozulmasını anlarım. ama arkadaşım burası genital estetik bölümü.sen bi derdim var bölümüne gideceksin. burda aynı duyguları yaşamış insanlar var.senin haddine mi düşmüş bizi yargılamak. sen kimsin? senin gibi ahlak bekçisi kesilenleri çok gördük. kusura bakma erkek arkadaşların sana ilişki teklifinde bulunabilmişse zamanında sen de çok farklı sayılmazsın. çünkü dibine kadar savunduğun erkekler her kıza bu teklifi sunmazlar.

Son düzenleme:
mor patlıcan canım sana noktası virgülüne katılıyorum..:) okudum okudukça ne kadar doğru noktalara parmak bastığını gördüm.

Susmak en büyük erdemdir, çok şükür o kadar basit olmadım bilincinde oldum eşim ile yaşarım dedim hep öyle oldu nitekim. Bizleri derken hepimizi bayan topluluğunu kast ettim. Erkek milletinin niye bu kadar rahat olduğunu ve bakire olmayan bayanlara güvenmediğini akabinde yaptığınız işlemin sizleri onlardan farksız kıldığını belirttim. Ve burada yazdıklarım kişisel düşüncelerimin satırlara dökülmesidir ve çoğu yazımda bunu gerekli şekilde anlaşılır bir biçimde belirttim.Size daha sert olacak şekilde cevap verebilirdim yazdıklarınıza nazaran ama ben yine size saygısızlık etmek istemiyorum.

pardon hangi hakla bize sert cevap verebilirmişssiniz bi de bunu açıklayın son olarak ondan sonra yol alın. insnaları yargılamak size düşmedi. susmak en büyük erdem evet haklısınız keşke haddiniz olmayan yerlerde de susmasını bilecek kadar erdemli olasaymışsınız. sizi hiç ilgilendirmeyen bi forumda ne işiniz var? bsit olmuşsunuz ki erkekler size böyle tekliflerde bulunmuşlar. ayrıca evlendim tuzum kuru diye düşünmeyin bakarsınız kızınız olurda onu nerelerden toplamak zorunda kalırsınız. insan kınadığını yaşamadan ölmez. hem evli bi bayanın bu saatte hymenoplasty forumunda ne işi var? hiç yakıştıramadım gerçekten git kocanın yanına. bu nasıl bi davranıştır böyle. sizin gibiler yüzünden erkekler kadınları buzdolabı soğuk nevale olarak görüyor.( bu arada anlamayabilirsiniz belki kinaye yaptım.sizin bize yaklaştığınız tarzda bende size yaklaştım. okurken sana na diye düşündünüz demi?)

minikperim canım benim msj hakkım yok şuanda ama dualarım seninle.

yasemin129 her insan hata yapar zaten kımse bu durumdan hosnut diil herkes yeterınce bunun acısını ödemiştir diye düşünüyorum.kımseyı yargılamak sizin haddiniz diil kimin ne yaşadıgını da bilemessiniz.ayrıca hiçbir erkek bu kadar dürüstlüğü haketmıyor bence

Hayır düşünmedim inanın ne düşünerek yazdığınızın bilincindeyim, benim sizlere yaklaşımımında bu tarz olduğuna inanmıyorum. İlerde kızım olursa inşallah elbet hataları da olursa gerekli desteği her zaman sağlarım. Tuzum kuru düşünmedim hiç bir zaman her şey insanlar için elbet ki benim burada asıl anlatmak istediğimin dışına çıkıldı çünki gerçekler can yaktı. Hadi ben eşimin yanına geçtim, sizde yamanızı yapın evlenecek saf birini bulun ilk sensin aşkım diye nidalar çekin. Malum kucakta kucağa atlayan kadınlar olduğu için kimseye anlatamazsınız derdinizi en iyi yol bu öyle değilmi ? Beni ilgilendirmez haklısınız istediğiniz ile istediğinizi yaşar istediğinizi kandırır nikahı bastırırsınız bana ne...

bencede haketmiyor. daha bügün yşlı bi adam torunu yaşındaki 3 kıza sarkıntılık etti yaşına başına bakmadan.ama adam da hiç hata yok kızlar hakettiler demi yasemin129?

aynen öyle bak bu sefer katılıyorum sana. seni ilgilendirmez dediğin gibi. bırak ne yaşanacaksa biz yaşayalım. zaten hangi psikolojiyle bu foruma girdin onu da anlamış değilim. senin gerçek dediğin şeyleri biz zaten biliyoruz. açıkcası canımı feln yaktığı da yok. sadece kendini bilmeden hadsizce eleştirmen ve forumu meşgul etmen sinirimi bozdu. burası bu konuyla ilgili yaşananların anlatıldığı bi forum.varsa bi tecrüben faydalanmak isteriz elbette ama yoksa boşuna meşgul etme burayı.

bencede haketmiyor. daha bügün yşlı bi adam torunu yaşındaki 3 kıza sarkıntılık etti yaşına başına bakmadan.ama adam da hiç hata yok kızlar hakettiler demi yasemin129?

yasemin129 :) kesın kızlarda bulur hatayı bu kadar hemcinslerine karsı bı bayan görmedım.bu işlemı bu kadar önemsıyosun peki eşin ilk senle mı birlikte oldu bu düşüncelere sahip bir insan için eşinin ilk senle birlikte olmasını önemsemelisin sonucta sen ilk kes onla oldgunu iddia edıosun karsındakıni de öyle istemelisin diil mi

Hayır orada ki erkek müsvettesinin hatası tabi. Eşim için ben sakladım ki bu kendime olan saygımdan inançlarımdan dolayı kendimi ama eşimin olmuş tabi ki malum bu kadar açık kapı var ülkemizde sonra kızlık zarı diktirip ilk senle diyenler felan onlardan bi kaçı ile olmuştur.

belki hala da birlikte oluyodur. sana göre bu sadece kadınların hatası erkeklerin yapısında var değil mi? eee şimdi başkalarıyla olmadığını nerden biliyosun.belki sen burda bize laf yetiştirmeye çalışırken o başkalarının hayalini kuruyodur tabi yanındaysa. hem sen yeni üye olmuşsun soluğu burda aldığına göre ciddi anlamda kuyruk acın var.

Son düzenleme:
yasemin129, erkek mi acaba:) meraklardayım...bizede iyi dileklerini iletmiş Allah razı olsun yama yaptırıp saf bi erkek bulmamızı söylemiş...sağolasın canım benim..iyi dileklerin için çok geniş yürekliymişsin...

bu olayı niye bu kadar hayat memat meselesi haline getirdin anlamadım, gerçi avatarında kapsama alanı dışında yazıyor ama eminim dayaqnamaz akşama kapsama alanına girmiş olursun:) Ankarada önerebileceğin bi doktor var mı? eşin jinekologmuş ben bize bilgiler vereceğini tahmin etmiştim oysaki:)..neyse bilgi alamasak bile hayır dua aldık bunada şükür:) bir derdim var kısmına baktım ama derdini ordada açmamışsın konu başlığı olarak, aç saydınya iki üç yazardım sende derdini açardın,rahatlardın...

nasıl bi hırs seninki gece 3 lere kadar internet başında tutacak...şu fani dünyada seni biraz olsun rahatlatabilmişsek..içinde birikimleri atmanı sağlayabilmişsek ne mutlu bize...arada böyle terapide yapıyoruz içinde derdi olanlara:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…