elanur allah seni çıkardı karşıma çokk tesekkür ederim..çok rahatlattın beni..umarım en kısa zamanda hersey düzelir sende mutlu olursun..şimdi gercekten de ikna oldum..özkan beye gidicem ..bende kist için diyecegım..rica edicem ellememesini umarım yanlıs anlamaz..allahım neolur birşey olmamıs olsun cok korkuyorum..burda kdr56 ve violenin yazdıklarının okudum..onlar da sanırım antepte yaptırmıs di mi ? sonuclar olumlu cok sevindim onlar adına..sen nezaman düşüüyorsun..benım düğünüm temmuzda

rica ederim canım burda birbirimize destek için varız evet onlarda antepte yaptırdılar özkan beye kdr56 yı bilmiyorum ama violen yeni ameliyat oldu başarılı geçmiş bende seneye ameliyat olcam düğünüme yakın tarihte özkan beye gidicem canım gittiğinde özkan beye sorarmısın ya siz hep burdamısınız falan diye ben 1 sene içinde başka yere giderse diye korkuyorumda

tamam canım tabıkı de sorarım..ben özellikle burda olsun istiyorum..yoksa ankarada ebru hanımda varmıs ama aynı sehırde olması önemli..bir aksilik çıkarsa en azından doktor yardımcı olur..

15 Gün sonra bakalım bi dedi canım eskisinden güzel oldu çok yırtık yok demiş çok kötü işler ya

canim sen kime yaptirdin adanada ben istanbulda flep yaptirdim fakat doktor dugunden uc gun once cagirdi ama ben o tarihte gidemicem bu yuzden adanada bi doktor ariyorum yardimci olursan sevinirim memnun kaldinmi ne kadar ucret odedin?

arkadaşım benden sana tavsiye eger temmuzda dügünün varsa düğüne iki ay kala yaptır benimde temmuzda düğünüm var ben aralıkta yaptırdım keşke yaptırmasaaydım şansım son anda atılacak dikişe kaldı çok küçük bir yırtık oluşmuş tekrar onun için bir tane dikiş atılması gerekiyormuş sen iki ay kala yaptır o zaman bir sorun yaşamazsın,,,

uyarın için çok tesekkür ederim arkadaşım..çarşamba günü randevum var.bakalım eger bana olumsuz bir yanıt verirse konusucam doktorla..senin sölediğin gibi sorucam doktora..en uygun zaman neyse bana söyler sanırım..çok övüyorlar doktorumu..senin doktorun kimdi? eger son dikişe kalırsa işim çok stresli olurum..

yani flebn amacı bu ;dkşler tuttktn snra bidha ilşkye grene kdr bozulmamsı lazm .. gecicyle ne farkı kalr o zmn dmi?
kullnlan iplklr mi farklı acbaa??

merhaba kızlar, bu ghafta cuma gününe aldırdım randevumu...çokk korkuyorumm, genel anestezi olacak, ama flep olacak...o kadar endişeliyim ki tüm duyguları bir rada yaşıyorum, birde operasyondan sonra işe dönmek zorundayım...bir sonraki gün cumarteside 7 ye kadar çalışlıyorummm(( artık nasıl yapçam bilmiyorum ya.... forumda hiç genel anesteziyle flep olan var mı acaba

Son düzenleme:

canım bende heyecanla senin ameliyatını bekliyorum sorunsuz atlatmanı diliyorum keşke cumartesi çalışmasaydın ben çalışmıyorum o yönden biraz şanslıyım

bu arkadaşa aynen katılıyorum.

konunun tamamını okumadım ama ara ara düğün ne zaman gibi şeyler sorulmuş evliliğinize yalanla mı başlamak istiyosunuz gerçekten, ilerde eşinizin yalanını yakaladığınızda kendinizi %100 haklı görebilecekmisiniz?

cnm bacaklarnı birleşk tut genelde ..
bide nasl otraym de doktora bi kav pozsyn söler onlra dkkt et.
clşyrm demşssn ya .. kosustrma var mı cnm işinde??
eger yoksa kafana takma bnce dşnmee..

cnm işin kosustrmalı mı ki??
doktrdan nasl otrmn gerktgini falan sor.
olbldgnce backlrnını ayrmmaya clş flan ..

cnm işin kosustrmalı mı ki??
doktrdan nasl otrmn gerktgini falan sor.
olbldgnce backlrnını ayrmmaya clş flan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…