yasemin129, sana burda yazsakda sabitlemişsin kendini bir noktada gideceksin bu belli..merakımdan soruyorum niyetin nedir? zevk mi alıyorsun burda bunları yazarak...şu cümleye bak''bırakır gider diye aklınıza gelmiyorsa bu sizin suçunuzdur'' bravo ...bu mu senin anlayışın...Seni Allah'a havale ediyorum...burda belkide 1 saattir adını sanını bilmediğim kişiler yüzünden ağlıyorum...demekki ar damarım çatlamamış değil i? bu senin yazını son okuyuşumdilerim ki..bir gün yaşarak görmke zorunda kalmazsın bazı şeyleri...tüm kızları hafif gören her erkek bakire bir kızı haketmiyor aslında...kızların duygularıyla oynayan her erkek haketmiyor...ve kadıran kızlarda iyi ediyor, o erkekler kandırılmaya mahkum çünkü, iyi de oluyor. karakter mi al sana karakter. bu konuda dertlisin belli sırf bu konu için üye olduğuna göre. siz aranızda tartışmaya devam edin, kuzenlerinle. eşine sorsalar ya sonuçta o jinekolog değil mi....anlatacak hikayeler vardır büyük ihtimalle. o kadar boş vaktiniz var demekki...gıybet demiştin ya..işte sana gıybet.....Allah ne kadar kırıldığımızı görüyor, kimin duası kabul olur kimse bilemez....ve kınadığın şey başına gelmeden ölmezmiş hiç bir insan.
pardon hangi hakla bize sert cevap verebilirmişssiniz bi de bunu açıklayın son olarak ondan sonra yol alın. insnaları yargılamak size düşmedi. susmak en büyük erdem evet haklısınız keşke haddiniz olmayan yerlerde de susmasını bilecek kadar erdemli olasaymışsınız. sizi hiç ilgilendirmeyen bi forumda ne işiniz var? bsit olmuşsunuz ki erkekler size böyle tekliflerde bulunmuşlar. ayrıca evlendim tuzum kuru diye düşünmeyin bakarsınız kızınız olurda onu nerelerden toplamak zorunda kalırsınız. insan kınadığını yaşamadan ölmez. hem evli bi bayanın bu saatte hymenoplasty forumunda ne işi var? hiç yakıştıramadım gerçekten git kocanın yanına. bu nasıl bi davranıştır böyle. sizin gibiler yüzünden erkekler kadınları buzdolabı soğuk nevale olarak görüyor.( bu arada anlamayabilirsiniz belki kinaye yaptım.sizin bize yaklaştığınız tarzda bende size yaklaştım. okurken sana na diye düşündünüz demi?)
minikperim canım benim msj hakkım yok şuanda ama dualarım seninle.
akşam cem karacadan namus belası ve sezen aksudan namus şarkılarını dinleyip, forumumuzun güzide üyesi yasemin 129 u bolbol andım:)
sence gelir mi ki? ne dersin:) akşam cevabımı aldım demişti ama...belki kurultayları vardır...toplaşıp yeni sorular ortaya çıkmıştır... ben böylesini görmedim kızlar ya.... yazıyor yazıyor...sonrrada yok ben öyle dememiştim diyor...ondan sonra gene başlıyor kendince iğnelemeye..aba altından sopa misali....ona burdan uzun uzun ömürler diliyorum.....hayat çok farklı noktalara getiriyor insanı...Allah ona uzun bi ömür nasip etsin...bunu akşamda yürekten diledim...:)
ha bide şu nokta var..onun eşi yama yaptıran kızlarla birlikte olmuş olabilirmiş evlenmeden önce....bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum...cümleleri neresinden tutsan orası elinde kalıyor insanın:)) akşama özellikle bekliycem... :) hala ankarada hymenoplasty oldum cevabını alamadım, bak o cevap almış ben alamadım, önerisi nedir acaba...tavsiye bekliyorum:)
hayatta namus namus diye yardıran kimi gördüysem aslında en çok namus onlarda eksik çıkmıştı, hırsızlığı ölümüne kötüleyen kişilerde hırsızın ta kendisiydi...
morpatlıcan cok guzel bir cevap olmus gercekten... acaba yasemın hanımın esi onunla evlenmeden once kac kız ile birlikte olmus bence gıtsın onunla ılgılensın !!!
cnm ne yaptın hangi doktora karar verdin ne zaman ameliyat olucaksın:26:
canım kararsızım çünkü ben yazın özkan beye yakın oluyorum şuan hem istanbula yakınım. istanbulda şişli medi düşündüm bakalım daha karar veremedim. sanırım son anda karar verip hemn gidip yaptırıcam.
nasıl uzaklaştırılırr..ben yaseminden uzak yaşayamam yaa:)
yine yanı prensip ıce creamcim saygı saygı diye yarılıyor ama en saygısızı kendisi bu ara..işte kimde ne eksikse onun üstüne düşüyor..bu arada meşur olmuşuz...kandırılan ekekler aralarında bizi konuşuyormuşya..yasemin129 un kuzeni getirmiş linki vermiş:) ne kadar çağdaş bir aile ya..bekaret mevzunu ne güzel konuşuyolar..kuzeni eşi falan...:) ilginç...ya işte ben boşuna bilgi istemiyorum ondan...onlar ailece konuşuyor biz burdan paylaşıyoruz..o daha bilgili...uzaklaştırılmışsa artık engin tecrübelerden yararlanamıcaz napammm:)))) ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?