bu arkadaşa aynen katılıyorum.
allah razı olsun biri anlaybldi yaa..bayanlar,bu formun öncelikli amacı bence;insanalrın gerçek yaşantılarında kimseyle paylaşamadıklarını bu sanal ortamda paylaşark,rahatlamalarını sağlamak,bu yaşanıanlardan kendine pay çıkarmaktır.Bu nedenle bence kimse kimseyi yargılammalı,hoşgörülü olmalıyız.Lütfen zaten morali bzouk olan arkadaşlarımıızı bir de biz yargılayarak morallerini bozmayalım.Empati kurmanızı tavsiye ederim.
allah razı olsun biri anlaybldi yaa..
ben o bize zmnnda bsey olmaz die yapmasydnz smdi bunlrla ugrsmazdnz diyen arkdsa seslnyrm..
kmse böyle brseyi kendne yakstrmaz..
kmse böyle bseyi yasamak istemez..
kmsee ait oldgu insan harcnde birisni istemez..
karsndakilernn insan oldgnu htrlaman dileyyle .
bundan snra yarglyn insnlara karsı kendmi savnmcm .
buyrun atın tutun ..
Mesajımı dikkat ile okursanız ne demek istediğimi net olarak anlardınız ve ona göre yorum yapardınız. Direk savunmaya geçmişsiniz suçluluk psikolojisi olarak sıfatlandırılır bu ve ben atıp tutmadım kendi görüşümü belirttim. Evlenmiş olmak için evlenmeyin ve karşınızdaki insanı enayi yerine koymayın gerçekten bunu yakıştırabiliyormusunuz kendinize ? Sizin adınız o zaman ne oluyor ?
ahlak bekçileri iş başında. yahu kim ne yaparsa yapsın. hata yapanın hesabını siz vermeyeceksiniz; gördüğünüz üzere kendileri zaten hata olduğunu biliyorlar ve cezalarını çekiyorlar. şu stresli hallerinden anlaşılıyor zaten. ayrıca kızlar söylemeyin; hiç bir erkeğe o kadar dürüst olmayın. başta kabul eder, bir yamukta suratınıza vurur, durur. onlar yapınca erkek delikanlı, kızlar bir hataya düşünce herkes bıdı bıdı. eleştirenlere sesleniyorum; siz çocuklarınızı hatasız bayanlar olarak yetiştirirsiniz inşallahhh...
ozel msj kutuna bakar mısın lutfn?canım evet stresli bi hayatımız var..ayrıca anlayışın içinde teşekkürler..burda sadece kendi aramızda konuşuyruz bu durumu yaşayanlarla..ama yinede sevindim en azından ne kadar acı çektiğimiz hissediliyr. teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?