bilmiyor canım benim bende öyle yapıcam , mesela tayt giyicem uzun bi süre esnek olanlardan...bu arada bir gün daha geçti cuma gününü saymıyorum kaldı 2 günüm....

bu arkadaşa aynen katılıyorum.

Güzel belirtmiş arkadaşım, benim yazdığım silinmiş ve bayağı kişiyi kızdırmış onlardan özür diliyorum sadece kişisel düşüncelerimi belirttim hepsi bu. Eşim jinekolog neler duyuyorum bazen, erkek deneyimli ise bazı şeylerden anlıyor. Keşke sizi kaldırabilecek birileri ile evlenebilseydiniz daha huzurlu evliliğiniz olurdu.

Zamanında bişey olmaz diyerek bu eylemleri yapmasaydınız şimdi bu korkuyu yaşamayacak ve faturay efendi adamlara kesmiyecektiniz. Ben bakire evlendim diye sizde öyle olcak değilsiniz herkez kendini eşine saklayacak değil tabi ki hayat sizin direksiyonu sizin elinizde. Evleneceğiniz kişi dua edin çok deneyimli olmasın yine anlar bu deneyimi yine bişey olmaz diyen açık kapı arkadaşlarımız veriyor sonuçta. Dikkat etmeniz gereken bi kaç nokta daha var ama yalanınıza ortak olmak istemiyorum.

bu nee yaa amacın ne senin ?
kmse burda yaptgnn dgru bsey oldgnu savunmyr ki??
herkesten önce sucu kendmzde aryrz??
insan hayatnda hc mi hata yapmaz yahu..
ben de bu hatayı yaptım .. amacın zaten sıkkın olan canımızı dha cok sıkmak mı anlamıyorum??
bu konu baslgnn altnda biraz da olsa rahtlmaya clşırken bu ne duygusuzluk ?
kmse kmsenn ne yasadgını bilemez!

bayanlar,bu formun öncelikli amacı bence;insanalrın gerçek yaşantılarında kimseyle paylaşamadıklarını bu sanal ortamda paylaşark,rahatlamalarını sağlamak,bu yaşanıanlardan kendine pay çıkarmaktır.Bu nedenle bence kimse kimseyi yargılammalı,hoşgörülü olmalıyız.Lütfen zaten morali bzouk olan arkadaşlarımıızı bir de biz yargılayarak morallerini bozmayalım.Empati kurmanızı tavsiye ederim.

Elbet bilemez birin seversin gözün karar bu insanlara lafım yok ama hadi bunlada hadi şunlada diyenlerde var alkol alıp erkek evinde kalanda sonra ben ne yaptım demek iki yüzlülüktür bunlar var bu forumda kendine bile yalan söyleyenler. Benim hiç mi erkek arkadaşım birliktelik teklif etmedi hiç mi alkollü ortamlarda bulunmadım eşime sakladım yine. Siz istediğiniz gibi yaşarsınız saygı duyarım buna haddim değil nasıl yaşamanız gerektiğini belirtmek. Madem hata söyleyin dürüst olun evleneceğiniz adama ama olmaz değilmi eğlencek kız derler sonra peki bunu neden diyorlar sizce ? Neden izin veriyorsunuz buna bu yaptığınız ile destekleyerek bu sözü. Bir kaç damla kana bakacak adamla evlenmeyin, sizi siz olduğu için seven ile evlenin. Vicdanınız rahatlamayacak ki sizde biliyorsunuz sadece millete ben efendi kızım imajı çıkaracaksınız. Eşimden neler duydum ben ne kavgalar yeri geldiğinde. Erkek şöyle böyle sizin ne farkınız kaldı ?

allah razı olsun biri anlaybldi yaa..
ben o bize zmnnda bsey olmaz die yapmasydnz smdi bunlrla ugrsmazdnz diyen arkdsa seslnyrm..
kmse böyle brseyi kendne yakstrmaz..
kmse böyle bseyi yasamak istemez..
kmsee ait oldgu insan harcnde birisni istemez..
karsndakilernn insan oldgnu htrlaman dileyyle .
bundan snra yarglyn insnlara karsı kendmi savnmcm .
buyrun atın tutun ..

Mesajımı dikkat ile okursanız ne demek istediğimi net olarak anlardınız ve ona göre yorum yapardınız. Direk savunmaya geçmişsiniz suçluluk psikolojisi olarak sıfatlandırılır bu ve ben atıp tutmadım kendi görüşümü belirttim. Evlenmiş olmak için evlenmeyin ve karşınızdaki insanı enayi yerine koymayın gerçekten bunu yakıştırabiliyormusunuz kendinize ? Sizin adınız o zaman ne oluyor ?

insanlarn ne yasdklrnı bilemezsnz??
ben kmseyi kndrmak için yapmyrm bu işlemi hersey olması gerktgi gbi olsun die.
ve büyk ihtmalle bu hatayı yaptgm insnla evlencm .
baska brsni kandrmak fln yok bn açımdan.
kmseyide kandrmam .

sevgili yasemin129, bir kaç gündür sizin yazdıklarınızı okuyorum...evet bunu yaşamış olan bizlere çok kin duyabilirsiniz... sizin adınız ne oluyor diye sıfatlar yakıştırabilirsiniz? başka bir konuda ailelerimize kadar indirebilirsiniz bu konuyu yada kocanız jinekologdur, bu konuda anıları birikmiştir, oturup istişare etmişsinizidir..buraya kadar normal...fikirlerinizi okuyorum..

sonra geri dönüp başlığa geliyorum, başlık adı ankarada hymenoplasti oldum.....f5 yapıp tekrar okuyorum''ankarada hymenoplasti oldum''. sonra yine sizin yazdıklarınızı okuyorum.bağdaştıramadım, biz size doğru mu buluyorsunuz diye sormuyoruz ki..ileride oğlunuz olursa siz muayene ettirip evlendirirsiniz...belki bizim kızlarımızdan birine denk gelir...aman dikkatli olun...biz bunları yaptık ya sülalemize kadar inildi artık aman siz kendinizi koruyun.... bu kadar sığ düşünüp, insanları kırmayın artık...ciddi ciddi bir derdiniz varsizin, şimdi belkide seninde derdin var diyorsunuz; evet var derdim bunu burdan paylaşıyorum, bak ne güzel söylüyorum değil mi??.niye yazıyorsunuz bu tarz şeyler karalayan ucu açık cümleler..amacınızı söyleyin bilelim...dolaylı yolada söylemeyin lütfen...burda akıl kıtlığı olan insanlar yok ne demek istediğinizi noktası virgülüne kadar anlıyoruz....açın bi konu tartışın hymenoplasti yaptırmak doğrumudur diye...geleyim konu başlığına bende yazayım,hymenoplast örneği olarak...

bilmior 'a suçluluk psikoojisi yazmışsınız, bu kadar tecrübeliyseniz başka alanlarda kullanın bu tecrübenizi...nolacak urda aşağılayarak zamanı gerimi çevireceğiz...... tabiki kendini savunacak bilmiyor...tabiki birşeyler söyleyecek, ekleyecek...siz söylüyorsunuz ya... sizinkisi ne psikoljisi o zaman.

sıksık 4 satır açıklama yazacağınıza sayfalar dolusu kusun kininizi bitsin, bize ne size gelen alkollü tekliflerden bizene erkek arkadaşınızın teklifinden..ileride kızın olsa, kendi doğurduğun çocuğun bunu yapmayacağını garanti edebilir misiniz? yarına çıkacağınızın yada 1 saat sonra davranışınızın garantisi var mı? yeter artık yeter

Benim yetiştirildiğim ailede bunlar rahatlık ile konuşulur ve kendi çocuklarımı nasıl eğiteceğimin bilincindeyim. Kendim ile verdiğim örneklerde ise bunları yapıp bu işlemi uygulayan insanlar varlığından dolayı belirtme olarak yazdım. Bayanların bu hale gelmesinde bu ülkede belirli yaftalanmalarda bulunulmasında en büyük suç kimin sizce ? Erkeklere bir çok laf ediliyor onada sözüm olmaz neler var çünki ama bu sizi onlardan farklı kılmıyor. Bayan istemediği sürece erkek bir şey yapamaz. Şimdi belirli olguların arkasın saklanıp bu işlemi yapıyorsunuz yapın saygım sonsuz ama çok acı çekeceksiniz ruhen bunu belirttim haddim olmayarak. Dürüst olsanız dahi erkek inanmaz etrafınıza bakın neden inansın değilmi, çün ki sindirilmiş vaziyetteyiz. Sırf isminiz temize çıkacak diye evlenecek erkek bulduysanız yapın yamayın kendinizi tamam bana ne. Vicdan şu bu olgular bahaneniz değil mi ? Bir çok sorum cevapsız bırakılıp cephe alındı.

şunuda belirteyim, şimdi bana da cevaben beni anlamaışsınız türevi şeyler yazacaksınız...ben sizi çok iyi anladım. hatta günlerdir okuyorum dahada iyi anladım...mesela erkek arkadaşınız sizi öyle kabullensin, sizinle bunu bilerek evlensin ..bu kadar psikolojik yükün altına girmeyin diyorsunuz ama...1 cümleniz böyle kalan cümlleler, yapmasaydınız tmeseydiniz meseleleri, şimdide bu forumu okuyorsunuz, suçluluk psikolojisini biliyorsunuz...peki bu anlayışınızı bir kerede bizim ne yaşadığımızı anlamak için sarfetmeniz zor birşey mi?

öyle lanse ettiniz ki...biz ayıla bayıla yapıyoruz, bundan zevk alıyoruz, bir gün o bir gün bu...öbürsü gün başka biri..hayal gücümüzü genişletelim...mesela herkes falan..işte bu böyle değil, değil işte.

yok dürüst olun yok bilmem ne..bunları demek kolay...siz 100 tane erkek içinde bana,bunu söyledikten sonra hakaret etmeyecek 3 erkek çıkaarabilirmisiniz....herkes karakterden nasibini eişt oranda almıyor işte...herkes anlayıştan nasibinide eşit şekilde almıyor...napalım önümüze gelen herkese bunu söyleyelim mi? aa bak ben böyleyim, kabul edermisin falan. insan aynı evde yaşadğı aynı anneden doğduğu kardeşini tanıyamıyor, siz ne diyorsunuz.

ahlak bekçileri iş başında. yahu kim ne yaparsa yapsın. hata yapanın hesabını siz vermeyeceksiniz; gördüğünüz üzere kendileri zaten hata olduğunu biliyorlar ve cezalarını çekiyorlar. şu stresli hallerinden anlaşılıyor zaten. ayrıca kızlar söylemeyin; hiç bir erkeğe o kadar dürüst olmayın. başta kabul eder, bir yamukta suratınıza vurur, durur. onlar yapınca erkek delikanlı, kızlar bir hataya düşünce herkes bıdı bıdı. eleştirenlere sesleniyorum; siz çocuklarınızı hatasız bayanlar olarak yetiştirirsiniz inşallahhh...

benim adım hiç bir zaman kirlenmediki kendimi temize çıkarayım...o zaman etraftaki erkekler toptan batakta yani değilmi? hangi sorunuza cevap arıyorsanız buyrun sorun..böyle birşeyi yaşamadığınız için vereceğim cevaplar sizi ne derece tatmin eder bilemem.benim yaptırma amacımı söyleyeyim madem; zamannda yaşadığım sadece1 dakikalık bir olaydan dolayı pişmanım, ben erkek arkadaşım bana tecavüz etti demedim hiç bir zaman. tecavüz etmedi tabikide...ama ben olaya evlilik açısından baktığımdan ve 3 senelik erkek arkdaşım olduğundan dolayı zaaflarına yenildim..beni terketmesinden korktum o kadar seviyordum onu. beni koruyup kollayan biri gibiydi o zamanlar. kaldıki benim olayımda dokunma zevk alma falanda yoktu..kaskatı kesilmiştim, buz gibi olmuştum, o kısacık anda hiç birşey düşünemedim. bu kadar toydum yani...çünkü ben yalancı, ikiyüzlü insanların arasında hiç bulunmadım. keşke böyle bişey yaşamasaydım, niye biliyormusunuz ben cinselliği aslında orada bıraktım.zaten cinsel bi duygu olmamıştı. ve bundan sonrada olmayacak..ben o anları zevk ve şehvetle değil acıyla anıyorum....ölene kadarda acılarım ağılarım dinmeyecek. ben bnların aile içinde rahat konuşuduğu ortamdada yaşamadım..kaldı ki ben aşık oldum...6 sene sonra yeniden aşık oldum, güvendim...zannediyormusunuz ki, ben deliler gibi düşünmüyorum..bazen erkek arkadaşımın hayatından çekip gitmeyi istiyorum.ama artık unutmak istiyorum, çocuklarım olsun istiyorum, mutu olmak istiyorum, yeniden sevebilmek istiyrumm. çok sancılı bi dönemdn geçtim ben.burda iki satıra sığamayacak kadar çok.ne sormak isterseniz sorun. cevaplarım ama yazımı burda kesicem.çünkü sabahlara kadar ağlamaktan başka bi işe yaramayacak. geçmişi yşamak özellikle yaşadığınız bir travma gibiyse çok kötü bunu bilin sadece.

canım evet stresli bi hayatımız var..ayrıca anlayışın içinde teşekkürler..burda sadece kendi aramızda konuşuyruz bu durumu yaşayanlarla..ama yinede sevindim en azından ne kadar acı çektiğimiz hissediliyr. teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…