akşam cem karacadan namus belası ve sezen aksudan namus şarkılarını dinleyip, forumumuzun güzide üyesi yasemin 129 u bolbol andım:)
sence gelir mi ki? ne dersin:) akşam cevabımı aldım demişti ama...belki kurultayları vardır...toplaşıp yeni sorular ortaya çıkmıştır... ben böylesini görmedim kızlar ya.... yazıyor yazıyor...sonrrada yok ben öyle dememiştim diyor...ondan sonra gene başlıyor kendince iğnelemeye..aba altından sopa misali....ona burdan uzun uzun ömürler diliyorum.....hayat çok farklı noktalara getiriyor insanı...Allah ona uzun bi ömür nasip etsin...bunu akşamda yürekten diledim...:)
ha bide şu nokta var..onun eşi yama yaptıran kızlarla birlikte olmuş olabilirmiş evlenmeden önce....bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum...cümleleri neresinden tutsan orası elinde kalıyor insanın:)) akşama özellikle bekliycem... :) hala ankarada hymenoplasty oldum cevabını alamadım, bak o cevap almış ben alamadım, önerisi nedir acaba...tavsiye bekliyorum:)
hayatta namus namus diye yardıran kimi gördüysem aslında en çok namus onlarda eksik çıkmıştı, hırsızlığı ölümüne kötüleyen kişilerde hırsızın ta kendisiydi...