cnm kontrl için hngi doktora gtceksn ki?? bnde gtmek istyrm kkntrle duymak istyrm ama. kayt altna alnma durumu falan aklmı karstryr cnm
ya cnm ben bi özl hastaneye gtmstm .hamile kalmktn korkydm fln ..
sey dedim işte mkrop kapmktan korkyrm bide hamile klmktn .
bekarsın dedi. baba üstne kytlı oldgu için bunu bu seklde yapamyz kaydıını kendi üzerne aldrmalsn dedi.
bnde clşmdgm için dünya kdr para ödedim . test için .. bi 80 mlynum gtti yani.
ben işte hamllkten korkyrm dşynce dktr kızlk kntrlü ypcagmı da sanıp biz yapmyrz kızlık kontrlü dedi bnaa .
oyzden korkyrm yaa.
dktrlar hani muane etmedn önce hastann sıkıntısı neyms yazıyr ya..
korkyrm ögrenlr diee
elanur çok haklısın canım..ama neyapayım bugün kendimi kötü hissettim o çatala yatmak beni okadar cok korkutuyorki..zaten doktor o anda kötü haber verirse o hafta içi hemen randevu alıp diktiricem..yani beklemicem.umarım o kötü haberi almam..
Kızlar kuzenim de hymenoplasti olacak. Ben yaptırdığımı ona söylemiştim. Ebru Hanım'dan memnun kaldığımı anlayınca o da karar verdi. Cuma gunü görüşeceğiz inşallah Ebru Hanım'dan randevu aldık. Hakkımızda hayırlısı inşallah...
aylinn senn sncun ne oldu msj atmstm özlde sanaa ama msj hakkn yok die yazmdn galba?Kızlar kuzenim de hymenoplasti olacak. Ben yaptırdığımı ona söylemiştim. Ebru Hanım'dan memnun kaldığımı anlayınca o da karar verdi. Cuma gunü görüşeceğiz inşallah Ebru Hanım'dan randevu aldık. Hakkımızda hayırlısı inşallah...
kızlar ben de şahap inmez e gidip iki gün önce hymenoplasti oldum. arkadaşım daha önce ebru hanıma yaptırmıştı. kontrollerine gitmedi ve kanaması gerçekleşmedi. mutlaka kontrollere gidin derim ben. şahap bey ebru hanımdan daha uygun fiyata yapıyor. erkek doktor istemiyordum aslında ama maddi durum sebebiyle mecbur kaldım. iki aydan az bir süre kaldı düğünüme o zaman kadar iyileşme olur umarımsormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim.
kanaması olmadımı inanamıyorummmmne yaptı ayrıldılarmı arkadaşın hiçmi kontrole gitmedi senin düğünün ne zaman canım
o eski erkek arkadaşına geri dönmüştü o yüzden sorun olmadı. ama mutlaka ve mutlaka kontrollere gidin derim ben. benim düğünüm mayısın ilk haftası. ben çarşamba günü ameliyat oldum. iki gün çok ağrım oldu. bugün daha iyiyim. doktorum çok iyiydi fiyatı da uygun ve işinde gerçekten iyi. görünüşü değişti vajinamın. dağılmış bir haldeydi. zaten ırsi olarak vajina genişliği varmış onu da toplarladı. gelinlik bakmam gerekiyor onun için de geç kaldım. ama bi kaç gün daha kendimi yormamam gerekiyor. nişanlım sıkıştırıyor çarşıya çıkmadığım için. işin kötüsü ameliyat olmadan önceki halini görmüştü değişikliği anlayacak diye de çok korkuyorum. daha önce yaptırmadığım için çok pişmanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?