cnm kontrl için hngi doktora gtceksn ki?? bnde gtmek istyrm kkntrle duymak istyrm ama. kayt altna alnma durumu falan aklmı karstryr cnm

canım ben kist için diyeceğim girerken..kayıt altına alınsın neolacak ki kadın doğum doktoruna sadece dikim yada kontrol için gidilmez ki..ben adet düzensizliği falan derim..sende böle seleri bahane edebilirsin...yani kayıtta kızlık zarı kontrolü yazmaz merak etme..ben gittiğimde istersen doktora sorarım kayıt altına alınıyormu ne die alınıyor falan die..sana sonra bilgi veririm..ben özele gidicem..

minikperim mesaj kutun dolu canım gitmiyo
yaşamaktansa sende erteleme bence bian önce bu durumu öğren en azından ona göre hareket edersin plan yaparsın düğünede az kalmış

ya cnm ben bi özl hastaneye gtmstm .hamile kalmktn korkydm fln ..
sey dedim işte mkrop kapmktan korkyrm bide hamile klmktn .
bekarsın dedi. baba üstne kytlı oldgu için bunu bu seklde yapamyz kaydıını kendi üzerne aldrmalsn dedi.
bnde clşmdgm için dünya kdr para ödedim . test için .. bi 80 mlynum gtti yani.
ben işte hamllkten korkyrm dşynce dktr kızlk kntrlü ypcagmı da sanıp biz yapmyrz kızlık kontrlü dedi bnaa .
oyzden korkyrm yaa.
dktrlar hani muane etmedn önce hastann sıkıntısı neyms yazıyr ya..
korkyrm ögrenlr diee

bilmiyor...neler oldu burda neler okuyup okuyup gülünesi durumlar var..kızlar bu arada mesaj kutusunu temizledim.....bugünde geçsin benim 1 günüm kalıcakk...heyecan tavan yaptıııı çokkkk.....

anladım canım..ben çalışıyorum..kaydım kendi üzerimde..oyuzden bunu hiç düşünmemiştim..ama eşim olacak insan doktor istese bi şekilde öğrenir ama bunların hesabını yapacak durumda değilim...meraktan kontrol ettirdim falan derim..ağda sırasıda birşey olmustu falan derim artık ne yapayım...sende örtecek bi sebep bulursun böle emin olmadan yasamak daha zor..benim dğüüme 3 ay kaldı bide..elanurun dediği gibi hemen bişeler yapmalıyım..

yasamaktansa evet sen yaptr bseyler bir an önce özkan bebyi duydum cook ii die ...
ben ankrya yaknım die ebru hnımı düşünyrm ..
ama bozulmustr bnm yaa emin gbi bişeym.
yalan söylemeymyrm aslaa .. hemen belli edrm ben neden gttgm falan anlşılır..
evvet minkpermmm 1güncgnn kaldı ne gzl kurtullcksnn :):)
ay darısı bzm basımızaa bakalm neler olck ama gönlnü ferh tut seeenn

elanur çok haklısın canım..ama neyapayım bugün kendimi kötü hissettim o çatala yatmak beni okadar cok korkutuyorki..zaten doktor o anda kötü haber verirse o hafta içi hemen randevu alıp diktiricem..yani beklemicem.umarım o kötü haberi almam..

cnm bnm inş istedgn gbi olurrrr.
kime yptrmyı dsnysn bunlrı da arstr olur mu bnm yptrmama ..nerden baksam 10 ay gbi bsey var doktr cok önmli bu işte ..

evet bilmiyor doktor cok önemli haklısın..ama özkan beye iyi diyorlar..olumlu örnekleri de var..birde en önemlisi bulundugun yerde olması..son kontrol olayına kalmak istemem ama düğünden önce biyere gidemem..oyuzden cokda secme şansım yok..

üfff üff bakalm ben neler yapcm yaptrdktn snra neyse işim olur bahaneyle gidorm derm anrya falan giderm kontle

canım yalnız sana şunu söyleyim randevuyu geç saate al çünkü ben 1 için almıştım 12 de gittim heyecandan duramadım 5 te ancak muayene oldum özkan bey ameliyatta deyip durdular bide çok yoğun oluyo geç saate alırsan hem kalabalık olmaz hemde çok beklememiş olursun

Kızlar kuzenim de hymenoplasti olacak. Ben yaptırdığımı ona söylemiştim. Ebru Hanım'dan memnun kaldığımı anlayınca o da karar verdi. Cuma gunü görüşeceğiz inşallah Ebru Hanım'dan randevu aldık. Hakkımızda hayırlısı inşallah...

hayırlısı olsun canım inşallah onunda herşey yolunda giderde kurtulur ebru hoca gerçekten çok iyi bir hoca her şeyden önemlisi güven veriyor.. düğün yakın mı senin ?

aylinn senn sncun ne oldu msj atmstm özlde sanaa ama msj hakkn yok die yazmdn galba?
noldu cnm snucun bnde ebru hnımı dsnyrm da??

kızlarrrr bi yorum yapın lütfen..ben pazartesi doktorda randevum var diye ağdacıya gittim..özel bölgeye ağda yaptırdım..ama ilk defa yaptırdıgım için baya bi stres oldum..yapan kızı uyardım aman dikkat et falan die..kız güldü merak etme cok kişiye yapıyoruz bişe olmaz falan dedi..nese agdadan sonra ben çamasırımda 3 damla kan lekesi gördüm..ama agda sırasında canım cok yandı ve kıl köklerim baya kalın..şimdi ben bunun kıl kökü kanaması mı yoksaaaa başka birşey mi oldugunu nasıl anlayacagım..offf paranoyak mı oldum nee...zaten kalan kıllarda oldu..şimdi doktordan ayıp olurmu diye düşünüyorum...

cnm bu kadar düşnme bnce artk git kontrle rahtla . bak dügününde rahatmış... agda yapamdn bi şeklde hallet orayı da...

kızlar ben de şahap inmez e gidip iki gün önce hymenoplasti oldum. arkadaşım daha önce ebru hanıma yaptırmıştı. kontrollerine gitmedi ve kanaması gerçekleşmedi. mutlaka kontrollere gidin derim ben. şahap bey ebru hanımdan daha uygun fiyata yapıyor. erkek doktor istemiyordum aslında ama maddi durum sebebiyle mecbur kaldım. iki aydan az bir süre kaldı düğünüme o zaman kadar iyileşme olur umarım sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim.

kanaması olmadımı inanamıyorummmm ne yaptı ayrıldılarmı arkadaşın hiçmi kontrole gitmedi senin düğünün ne zaman canım

kanaması olmadımı inanamıyorummmm ne yaptı ayrıldılarmı arkadaşın hiçmi kontrole gitmedi senin düğünün ne zaman canım

o eski erkek arkadaşına geri dönmüştü o yüzden sorun olmadı. ama mutlaka ve mutlaka kontrollere gidin derim ben. benim düğünüm mayısın ilk haftası. ben çarşamba günü ameliyat oldum. iki gün çok ağrım oldu. bugün daha iyiyim. doktorum çok iyiydi fiyatı da uygun ve işinde gerçekten iyi. görünüşü değişti vajinamın. dağılmış bir haldeydi. zaten ırsi olarak vajina genişliği varmış onu da toplarladı. gelinlik bakmam gerekiyor onun için de geç kaldım. ama bi kaç gün daha kendimi yormamam gerekiyor. nişanlım sıkıştırıyor çarşıya çıkmadığım için. işin kötüsü ameliyat olmadan önceki halini görmüştü değişikliği anlayacak diye de çok korkuyorum. daha önce yaptırmadığım için çok pişmanım.

şahap bey garanti verdimi düğünden önce kontrole çağırıyormu arkadaşın ne güzel şanslıymış keşke bizde onun gibi şanslı olabilseydik:2: canım sende lütfen düğünden sonra sonucu bizimle paylaş umudumuz ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…