twist cim doktor diktikten sonra sen baska bir doktora gittin o da çentik var dedi öyle mi peki sonradan gittiğin doktor deneyimli iyi bi doktor muydu emin mi yani çentik olduğundan bence sen bi kere daha tecrübeli sana daha fazla güven verebilecek bi doktora kontrole git ondan sonra duruma bakarsın arkadaşım insanın net bişi duymaya en çok ihtiyacı olan seylerden birisi bu çünkü,hem sen de rahatlamış olursun insanın bi konu hakkında ikilemde kalması olumsuz sonuçtan bile daha çok yıpratıyor insanı bence ben muayeneye gidene kadar öyle bir etki yarattı bende inş güzel haberler alırsın da rahatlarsın canım

evet canım dikimden sonra gittim doktorda iyi bi doktordu anuler tipi dedi ama centikler var dedi zar tipin ince gibi dedi o yüzden düğününde 3 4 gün önce o da kontrole git dedi yanii hiç umudum kalmadı yaptırdığımdan bişey anlamadım dediğin gibi suan daha kötüyüm yanii yaptırmasaydım en azından bi umudum olurdu her zaman için

canım görüştünmü peki özkan beyle ben arıyorum telefonla ama bi türlü konusamıyorum hep mesgul diyo sekreterleri

telefonla görüşmedim muayanesine gittim görüştüm gerçekten çok yoğun birisi çok yoğun bakıyor hastalarına ben gittiğimde 5 saat beklemiştim

telefonla görüşmedim muayanesine gittim görüştüm gerçekten çok yoğun birisi çok yoğun bakıyor hastalarına ben gittiğimde 5 saat beklemiştim

peki canım seni muayene ettimi ne dedi yani sence garanti verebiliyomu bende gidicem ama pek yakın diilim o yüzden tam olarak emin olup gitmek istiyorum sende bilgilendirirsen beni sevinirim:)

canım peki o çentikler dikilemiyor muymuş hani kontrole çağırılınca da mesela sonucu daha da kesinleştirmek için geçici dikişler atılıyor öyle bişi sende de olmaz mı bide anüler kızlık zarı zaten olması gereken kızlık zarı bide okuduguma göre doğal çentikler herhangi bir ilişki olmasa da olabiliyormuş bak yazıyı kopyalayım sana
Kızlık zarında doğal çentik nedir?
Bazen bir ilişki olmasa da kızlık zarının serbest kenarı düz olmaz ve çentikler bulunur. Kadınların yaklaşık % 20'sinde doğuştan gelen, "doğal çentik" adı verilen ve zarın tabanına kadar inmeyen bu tür çentikler bulunabilir. Bazen de doğal çentikler cinsel ilişki denemelerinde travmaya veya düşme, çarpmalara bağlı olarak da ortaya çıkabilmektedir.

Doğal çentiklerin tespiti kızlık zarı muayeneleri ve adli tabiplik bekaret raporları açısından önemlidir.

Kızlık zarında doğal çentik bulunması kişinin anatomik olarak bakire olduğunu ifade etmektedir.

işte canım banada doktor dediki centik var ama doğalmı sonradanmı olduğunu ancak adli tıp anlar dedi ve sanırım centik dikilmiyo yoksa ikinci doktor dikebilirim filan derdi gerci ben moral bozukluguyla onu sormayıda unuttum ama benim korkum acaba bu centikler ilişkide esnemeye neden olurmu ondan korkuyorum

anladım canım senin detaylı guvenilir bi muayeneye ihtiyacın var muayeneyi illa olumsuz bişi duymak için yaptırmıyoruz amaç kafamızı rahatlatmak ben de arastırayım bakalım bu durumu snn operasyon yaptırmadan önce kanaman olmuş muydu peki çünkü çentik doğalsa o zaman da vardı mutlaka

canım benim durumum biraz farklı yani kanama oldumu olmadımı bilmiyorum o yüzden yorum yapamıyorum zaten doktora giderkende hiç tahmin etmiyodum olumsuz bişey diyeceğini o yüzden bu yöntemi hiç arastırmadan gittim yani doktoru bile tam olarak arastırmamıstım

elanurcum bişey sorucam sana özkan beyin orda hasta kaydı tutuluyomu yani kimlik yada isim vermek zorundamıyız??

elanurcum bişey sorucam sana özkan beyin orda hasta kaydı tutuluyomu yani kimlik yada isim vermek zorundamıyız??

evet canım ya oda önemli değil bence kim araştırıp bulucakki okadarlığını ama ameliyat olunca kayıt tutmuyorlar sadece normal muayene için tutuyorlar

evet canım ya oda önemli değil bence kim araştırıp bulucakki okadarlığını ama ameliyat olunca kayıt tutmuyorlar sadece normal muayene için tutuyorlar

anladım canım da yinede insanın içi rahat etmiyo küçük yer olunca ama baska care yok napalimbide bişey sorcam simdi ben daha önce oldum ya bu ameliyatı acaba tekrar yaparmı özkan bey tek korktuğum bu işte

sorular canım sen ebru hanıma muayeneye giderken taksiyle mi gitmiştin kliniğine?

canm ben şimdi taksiciye no:55 mi yoksa 55.sokak mı diyeceğim..kliniğin adı falan yok mu :26:

sorular canım sen ebru hanıma muayeneye giderken taksiyle mi gitmiştin kliniğine?

canm ben şimdi taksiciye no:55 mi yoksa 55.sokak mı diyeceğim..kliniğin adı falan yok mu :26:

canım ben önce dolmuşla kızılaya geldim ebru hanımın kliniği tunus caddesinde çünkü kızılaydan yakın orası kızılaydan taksiye bindim tunus caddesi 55\6 ya gitmek istiyorum dedim 7 lira tuttu başka yerden taksiye falan binersen çok pahalıya gelebilir sana o yuzden tavsiyem önce kızılaya gelmen kızılay merkez ztn dolmuş otobus var baya kızılaydan da taksiye binersin dediğim gibi yakın zaten ben de iyi bilmiyordum cadde veya sokak demedim direkt 55 taksim 6 ya gideceğim ben dedim taksici anladı hemen aklına takılan seyler olursa sor bana canım

canım özel msj hakkıma az kaldı simdilik burdan cevap verebiliyorum...ben zaten en gec bi aya gidicem bakalım ama ins bana bi umut olur yanii ben yaptırdım hem paramdan oldum hemde bi daha yaptıramayabilirim ondan cok korkuyorum işte

bi muayene ol canım ona göre yol çizersin belki tekrar gerek kalmaz durumun için iyi der aklından soru işaretleri kalkınca daha rahatlarsın

teşekkür ederim canımcım.bir de ben şimdi doktora gittiğimde ne diyeceğim daha önce muayene olduğumu diyeyim mi sen ce yok sa senin gibi muayene olacağım mı diyeym karasız kaldım

teşekkür ederim canımcım.bir de ben şimdi doktora gittiğimde ne diyeceğim daha önce muayene olduğumu diyeyim mi sen ce yok sa senin gibi muayene olacağım mı diyeym karasız kaldım

canım bide söylemeyi unuttum taksi hemen binanın önünde duruyor ztn 1.kata baktığında ebru hanımın tabelasını görebilirsin valla önce söyleme istersen bi muayene etsin bakalım ne dicek nasıl olsa muayene ettikten sonra da söyleyebilirsin istersen ama sen bilirsin tabi cnm ebru hanım soruyor ztn neden muayene olmak istiyorsun diye bu da öyle bişi ki karnım agrıyor başım agrıyor gibi bişi değil ama sen bnm gibi yapma daha rahat olmaya çalış insan stresten bi yerde düşüp kalacakmış gibi hissediyor kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…