işte canım banada doktor dediki centik var ama doğalmı sonradanmı olduğunu ancak adli tıp anlar dedi ve sanırım centik dikilmiyo yoksa ikinci doktor dikebilirim filan derdi gerci ben moral bozukluguyla onu sormayıda unuttum ama benim korkum acaba bu centikler ilişkide esnemeye neden olurmu ondan korkuyorum

canım tutmamış olsa doktor sana tutmamış kanamaz derdi bence.sana kanayıp kanamayacağını bilemem demiş.bak forumda biri var.senin kontrole gittiğin diğer doktora gitmiş mesela ona da kesinlikle kanamaz bu demiş.ama sana öyle bişey dememiş.sen yine şansın olursa kendi doktoruna son 3-4 gün kala git.bi aksilik varsa dikiş atsın yine.hatta sen içinde bi korku kalmasın diye 1 dikişi de kendin iste.bi dikiş daha atın de içim rahat olsun de.

evet canım hemde 2. kontrolde dedi yaniii bu kadar olmazki yaa feci halde moralimi bozdu yanii gittiğim diğer doktorda centik var dedi yani nası dikti anlamadım ben cok pişmanım yaaa bazen seytan diyo git baska doktora tekrar yaptır...ben burdaki yazıları okuduktan sonnra aklım basıma geldi..kontrole gittim yırtık var dedi direk dikti hiç bahsetmemişti bana dikmeden önce düğünden önce mutlaka gel falan diye...burda bikaç yorum daha okudum doktor demişki dikerken daraltabildiğim kadarda daralttım demiş yani vajina darltma yapmadan...eger banada öyle yapılsaydı ne biliyim yada baska bişey risk olurmuydu bilmiyorum ayrıca madem riskim olacak bunu dikmeden önce bilmiyomuki neden bana 2.kontrolde söylüyoo off yaa cidden hayata küstüm resmen simdi tekrar para biriktirmem lazım üstelik ben calısmıyorumda:(

ben o gün zaten korkudan tansiyonum düştü.bayılacak kadar oldum.biraz rahat olabilseydim derdim doktora sanırım asıl kanın geldiği işlem daraltma işlemi.daraltma yapılanlarda 2. ilişkide de kanama geliyor.anladığım bu.

son kontrole eğer gidemezsen o zaman özkan beye gider geçici yaptırırsın.başka çaresi yok.bu illetten bi şekilde kurtulmak zorundayız.

canım bide söylemeyi unuttum taksi hemen binanın önünde duruyor ztn 1.kata baktığında ebru hanımın tabelasını görebilirsin valla önce söyleme istersen bi muayene etsin bakalım ne dicek nasıl olsa muayene ettikten sonra da söyleyebilirsin istersen ama sen bilirsin tabi cnm ebru hanım soruyor ztn neden muayene olmak istiyorsun diye bu da öyle bişi ki karnım agrıyor başım agrıyor gibi bişi değil ama sen bnm gibi yapma daha rahat olmaya çalış insan stresten bi yerde düşüp kalacakmış gibi hissediyor kendisini :(

rahat olmayı bende istiyorum ama işte heyecan basyo canım..şimdi bide korku sardı yaa hiç istemeyeceğim şeyler duyarsam diye içim içimi yiyo bi yandan gittiğim doktor niye olmadık şey desin yırtık olsa şurdan yıltılmış falan derdi diyorum hemen bakıp söylemişti yani çok emin konuştu sonra eve geldim baktım şurdum internete zar nerde diye sanırım vajina girişininin kenarları zar oluıyo yani emin değilim ama ben yanlış biliyorum sanırım.. vajina ma baktm gayet normal duruyo sadece yuvarlak yerrin yani vajina girişinin en altında içeride değil ama et parçası gibi çıkıntı gibi bi şey varr:58: sende böyle bi şey var mı cnm eskiye göre bi farklılık var mı??.

canım sen kontrole gitmeden önce ağda yapabildinmi.ben şimdi kontrole gideceğim için merak ediyorum ağda yapmamın zararı olurmu acaba diye.

yapmadım canım ebru hanım 3 ay ağda yapma sakın dedi.. zaten üçüncü ayda tekrar gidicem kontrol için.. evet baya bi açarak baktı bişey hissetmedim.. bende çok ilginç batmalar başladı niye bilmiyorum ama..

yapmadım canım ebru hanım 3 ay ağda yapma sakın dedi.. zaten üçüncü ayda tekrar gidicem kontrol için.. evet baya bi açarak baktı bişey hissetmedim.. bende çok ilginç batmalar başladı niye bilmiyorum ama..

o zaman ben de yapmıyım ne olur ne olmaz.ben bi türlü anlamıyorumki nasıl bişey bu.acaba yara yeniyken mi kanaması daha garanti yoksa tamamen iyleşmeden sonra mı anlamıyorum.bazı doktorlar ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi demiş.bi de doktorun söylediklerini okudum da 1 ay yeterli bir süre bu işlem için diyor.benim de yanma ve kaşınma şeklinde.herhalde tam iyileşmiyor 1 ayda.yarın benim tam 1 ay bitmiş olacak.

rahat olmayı bende istiyorum ama işte heyecan basyo canım..şimdi bide korku sardı yaa hiç istemeyeceğim şeyler duyarsam diye içim içimi yiyo bi yandan gittiğim doktor niye olmadık şey desin yırtık olsa şurdan yıltılmış falan derdi diyorum hemen bakıp söylemişti yani çok emin konuştu sonra eve geldim baktım şurdum internete zar nerde diye sanırım vajina girişininin kenarları zar oluıyo yani emin değilim ama ben yanlış biliyorum sanırım.. vajina ma baktm gayet normal duruyo sadece yuvarlak yerrin yani vajina girişinin en altında içeride değil ama et parçası gibi çıkıntı gibi bi şey varr:58: sende böyle bi şey var mı cnm eskiye göre bi farklılık var mı??.

ben de sanki o et parçası gibi algılıyorum açıkcası.çünkü doktor bana yaptıktan sonra o et parçasını gösterip bu senin kızlık zarın dedi.eğer öyleyse o et yani ortasında ufak gelik olan yer kızlık zarı sanırım orası yırtılıp kanıyor.

o zaman ben de yapmıyım ne olur ne olmaz.ben bi türlü anlamıyorumki nasıl bişey bu.acaba yara yeniyken mi kanaması daha garanti yoksa tamamen iyleşmeden sonra mı anlamıyorum.bazı doktorlar ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi demiş.bi de doktorun söylediklerini okudum da 1 ay yeterli bir süre bu işlem için diyor.benim de yanma ve kaşınma şeklinde.herhalde tam iyileşmiyor 1 ayda.yarın benim tam 1 ay bitmiş olacak.

yapma bencede ama şöyle söyleyeyim ben bazen aynayla bakıorum tutmuş gibi gözüküyor eskiden hiç bakmamıştım nasıl bir yapısı ver bilmiyorum ama elimde dokunduğum zaman bu kadar düz ğelmiyordu ve çukur büyüktü şimdi öyle değil. arkadaşlar anladığım tek şey ne biliyormusunuz keşke son iki ay kala yaptırsaydım o zaman daha rahat olurdu erken olmanın bi faydası yok bence çünkü hiç bir zaman geçti kurtuldum diyemior insan malesef:(((

nofaircim özelden mesaj hakkım olmadığı için cevap veremedim kusura bakma.. bencede gayet mantıklı sen git sonucu bizimlede paylaş çünkü bende aynısını yapmayı düşünüyorum. mayıs ayında tekrar ebru hanıma kontrol için gidicem bakalım şimdi gitmenin çok bir mantığı yok sanırım..

yapma bencede ama şöyle söyleyeyim ben bazen aynayla bakıorum tutmuş gibi gözüküyor eskiden hiç bakmamıştım nasıl bir yapısı ver bilmiyorum ama elimde dokunduğum zaman bu kadar düz ğelmiyordu ve çukur büyüktü şimdi öyle değil. arkadaşlar anladığım tek şey ne biliyormusunuz keşke son iki ay kala yaptırsaydım o zaman daha rahat olurdu erken olmanın bi faydası yok bence çünkü hiç bir zaman geçti kurtuldum diyemior insan malesef:(((

canım ben de incelemedim öncesinde.zaten korkudan bakamıyordum.sadece doktora gitmeye karar verdiğimde netteki resimlerle karşılaştırıp fikir edinmeye çalıştım acaba bişey oldumu diye.o sırada tek farkettiğim şey bi parça etin yan duvarlardan ayrı olarak 3 parça şeklinde olduğuydu.doktordan geldikten sonra da yani şuan adetim bitti 1 ay da vakit geçti şimdi bakıyorum.yıldız şeklinde birleşmiş etlerin olduğunu görüyorum.o et parçası da eklenmiş.ama ne kadar doğru yorumluyorum bilemiyorum.eğer içerdeyse dıştan bakarak boşuna umutsuzluk yada umuda kapılıyorum.

nofaircim özelden mesaj hakkım olmadığı için cevap veremedim kusura bakma.. bencede gayet mantıklı sen git sonucu bizimlede paylaş çünkü bende aynısını yapmayı düşünüyorum. mayıs ayında tekrar ebru hanıma kontrol için gidicem bakalım şimdi gitmenin çok bir mantığı yok sanırım..

tamam canım bi kontrole gidip geleyim de o zaman ayrıntısını paylaşıcam burda.inşallah güzel haberlerle dönerim.

canım dediğim gibi ben hiç incelemedim bana biraz vajina girişi dediğimiz yer eskiye göre daha açık gibi gelmişti bnm göz kararımla bide vajina girişinin altında dderken başlangıcından mı bahsediyosun eğer orasıysa orası klitoris diye biliyorum buyuklugu de kişiden kişiye farklılıklar gösterebiliyor bana tekrardan tarif edebilir misin aslında az çok anladım nereyi demek istediğini ama,daha açık söylemek gerekirse erkek arkadaşım doktor geçen gün ona sordum biliyordu kafa karışıklığımı bu zar bozulunca vajinada bi değişiklik olur mu dedim dıştan bakılınca,açık açık sordum valla napiyim vajina da pek bi değişiklik olmaz zar yırtılınca kendini geriye dogru çeker kadın dogum uzmanı muayene sırasında zarı o şekilde görünce durumu anlar zaten dedi ben onun yalancısıyım canım..

fatma sonmez arkdşımıza cok sevndm .

evolet sende kredi kartyla geçlrmı canm ya hadi geçrdn ekstre falan görulur annenler aman canm yırt at onları.

anladığım ıstanbuldakı burcu doktor pek garantı vermıor. ebru hanm yuzde yuz garantıyle çallıoruz demıiştı. dugun oncesı çağırmaz ınş

canım ben de incelemedim öncesinde.zaten korkudan bakamıyordum.sadece doktora gitmeye karar verdiğimde netteki resimlerle karşılaştırıp fikir edinmeye çalıştım acaba bişey oldumu diye.o sırada tek farkettiğim şey bi parça etin yan duvarlardan ayrı olarak 3 parça şeklinde olduğuydu.doktordan geldikten sonra da yani şuan adetim bitti 1 ay da vakit geçti şimdi bakıyom.yıldız şeklinde birleşmiş etlerin olduğunu görüyorum.o et parçası da eklenmiş.ama ne kadar doğru yorumluyorum bilemiyorum.eğer içerdeyse dıştan bakarak boşuna umutsuzluk yada umuda kapılıyorum.

ben ilk defa bakıorum canım keşke daha öncede bakabilseydim bazen tutmamış gibi hissediyorum bazende tuttu diyorum... benim şuan gördüğüm et parçaları birleşmiiş ortada küçük bir delik var bazen oturur şekilde bakıyorum o zaman o delik biraz daha büyüyor tuttumu tutmadımı bilmiyorum birde benim çok fazla değil ama az az akıntım oluyor bu zarar verir mi billmiyorum napıcam gerçekten bilmiyorum canım yaa. normalde şimdiye geçmesi gerekir ama benim halen batma kaşınma ve yanma hissim var bazende acıyor.. Rabbim hepimizin yardımcısı olusn,,,

canım dediğim gibi ben hiç incelemedim bana biraz vajina girişi dediğimiz yer eskiye göre daha açık gibi gelmişti bnm göz kararımla bide vajina girişinin altında dderken başlangıcından mı bahsediyosun eğer orasıysa orası klitoris diye biliyorum buyuklugu de kişiden kişiye farklılıklar gösterebiliyor bana tekrardan tarif edebilir misin aslında az çok anladım nereyi demek istediğini ama,daha açık söylemek gerekirse erkek arkadaşım doktor geçen gün ona sordum biliyordu kafa karışıklığımı bu zar bozulunca vajinada bi değişiklik olur mu dedim dıştan bakılınca,açık açık sordum valla napiyim vajina da pek bi değişiklik olmaz zar yırtılınca kendini geriye dogru çeker kadın dogum uzmanı muayene sırasında zarı o şekilde görünce durumu anlar zaten dedi ben onun yalancısıyım canım..

ben zarın nere oldğunu hala anlayamadığım için kafam çok karışık sorular canım.benim dediğim yer hani delik var ya adet kanımızın akmasını sağlayan işte o delik makat yönünde sona kadar açık sadece başlar yani yukarılar kapalı.. ve makat tarafında yani en atltta aşağısında da böle bi çıkıntı et parçası gibi duruyo içeride falan değil kesinlikle.öne doğru gelip oturunca da hiç yuvarlak gibi olmyuo değişik duruyo o delik.zar vajina dışardıdaki deliğin etrafinde ki deliğe bağlı yerler mi oluyo o zaman canım nereymiş internetten bknca ora gbi duruyo:5:

ben zarın nere oldğunu hala anlayamadığım için kafam çok karışık sorular canım.benim dediğim yer hani delik var ya adet kanımızın akmasını sağlayan işte o delik makat yönünde sona kadar açık sadece başlar yani yukarılar kapalı.. ve makat tarafında yani en atltta aşağısında da böle bi çıkıntı et parçası gibi duruyo içeride falan değil kesinlikle.öne doğru gelip oturunca da hiç yuvarlak gibi olmyuo değişik duruyo o delik.zar vajina dışardıdaki deliğin etrafinde ki deliğe bağlı yerler mi oluyo o zaman canım nereymiş internetten bknca ora gbi duruyo:5:

ben de sanki o et parçası gibi algılıyorum açıkcası.çünkü doktor bana yaptıktan sonra o et parçasını gösterip bu senin kızlık zarın dedi.eğer öyleyse o et yani ortasında ufak gelik olan yer kızlık zarı sanırım orası yırtılıp kanıyor.

içeride görünen duvara benzer yere demedi dimi canım doktor. dışı mı diyosun sen dışta ki deliğin en aşağısın da makat tarafında en alt ta olan yere

aliv senn anlatığınla benmkinn hc alakası yok farklı yapılarda demekki. benmkide dudakları aralayınca kenarlarda et parçaları var böle anuler gibi ama kenarlarıda çzikler var acaba onlar yırtklarmı bilemiorum. senn dedğin gibi alt taraf boşluk ust taraf et değil benm gayet heryerı aynı yuvarlak demekkı yapılar farklı. kızlık zarıda işte orası bence içeride falan değil vajina girşinin kenarlarını kaplayan şeyler zar oluor netten araştrdığım kadryla öle

aliv cim ebru hanım bana çizdi bir kağıda şimdi bizim 3 deliğimiz var biri dediğin gibi adet kanının akmasını saglayan delik etrafında kızlık zarı var o deliğin çapından buyuk bişi girdiğinde kanama oluyor onun hemen altında idrar deliği en sonda da makat tarafına dogru boşaltım yapılmasını saglayan delik var yazarken de utanıyorum biraz ama napalım bunlar bizim anatomimiz ebru hanım 3 tane alt alta delik çizdi bana canım benim bu pek yorumlanacak bişi değil tatlım bizim bilgimiz de pek yok sen görün bi doktora canım hem senin için daha rahat sayılır sonuçta daha önce gittiğin hekim bişi olmamış demiş yani bi yırtık varsa bunu göremeyen hekim olur mu ki çok zor bişi değil bunu anlamak...:S

aliv senn anlatığınla benmkinn hc alakası yok farklı yapılarda demekki. benmkide dudakları aralayınca kenarlarda et parçaları var böle anuler gibi ama kenarlarıda çzikler var acaba onlar yırtklarmı bilemiorum. senn dedğin gibi alt taraf boşluk ust taraf et değil benm gayet heryerı aynı yuvarlak demekkı yapılar farklı. kızlık zarıda işte orası bence içeride falan değil vajina girşinin kenarlarını kaplayan şeyler zar oluor netten araştrdığım kadryla öle

r canım farklı olabiliyo öyle çok çeşit bu zarlar. .bnmkine anüler dedi doktor çoğunda olan şey miş ne kalın ne ince dedi bu iyi bişymi bilemiyorum ..vajinamın üst tarafı da böyle dikilmiş gibi birleşmiş dudaklar gibi

Back