aliv cim ebru hanım bana çizdi bir kağıda şimdi bizim 3 deliğimiz var biri dediğin gibi adet kanının akmasını saglayan delik etrafında kızlık zarı var o deliğin çapından buyuk bişi girdiğinde kanama oluyor onun hemen altında idrar deliği en sonda da makat tarafına dogru boşaltım yapılmasını saglayan delik var yazarken de utanıyorum biraz ama napalım bunlar bizim anatomimiz ebru hanım 3 tane alt alta delik çizdi bana canım benim bu pek yorumlanacak bişi değil tatlım bizim bilgimiz de pek yok sen görün bi doktora canım hem senin için daha rahat sayılır sonuçta daha önce gittiğin hekim bişi olmamış demiş yani bi yırtık varsa bunu göremeyen hekim olur mu ki çok zor bişi değil bunu anlamak...:S
idrar deliği,makat ve kızlık zarı nın olduğu delik böyle değil mi canm bide idrar deliği zarın yukarıda olmuyo mu klitorisin altında. doktorda bana aynı senin gibi konuştu demekki içeride falan değilmiş zar.ne cahilmişim keşke zamanında bunları bilip öğrenseydik şimdi çok üzülüyorum bilgisizliğime

rahat olmayı bende istiyorum ama işte heyecan basyo canım..şimdi bide korku sardı yaa hiç istemeyeceğim şeyler duyarsam diye içim içimi yiyo bi yandan gittiğim doktor niye olmadık şey desin yırtık olsa şurdan yıltılmış falan derdi diyorum hemen bakıp söylemişti yani çok emin konuştu sonra eve geldim baktım şurdum internete zar nerde diye sanırım vajina girişininin kenarları zar oluıyo yani emin değilim ama ben yanlış biliyorum sanırım.. vajina ma baktm gayet normal duruyo sadece yuvarlak yerrin yani vajina girişinin en altında içeride değil ama et parçası gibi çıkıntı gibi bi şey varr:58: sende böyle bi şey var mı cnm eskiye göre bi farklılık var mı??.

bende yaklaşık üç ay önce oldum bu operasyonu şimdi ayna ile baktığımda vajina girişinin alt kısmında bağımsız üçgen şeklinde bi et parçası var yan duvarlarında ise yine üçgene benzer duvarlar ve deliğe bitişik parçalar var durum ne bilmiyorum :( operasyondan iki ay sonra kontrolö gittim doktor anormal bi şey söylemedi ama düğünden önce kesinlikle gelmemi söyledi bilmiyorum belki tedbir belkide başka bi şeyler daha yapacak bu ne yaaaaaaa

idrar deliği,makat ve kızlık zarı nın olduğu delik böyle değil mi canm bide idrar deliği zarın yukarıda olmuyo mu klitorisin altında. doktorda bana aynı senin gibi konuştu demekki içeride falan değilmiş zar.ne cahilmişim keşke zamanında bunları bilip öğrenseydik şimdi çok üzülüyorum bilgisizliğime

canım zar içerde bence o gördüğümüz dış kısım vajina girişi bence cünkü eger orası zarsa vajina girişi nerde yani heryerde vajina girişinde 1 2 cm icerde yaziyo zar için ayrıca doktorlar görmek için iyice ayırıyolar ıkındırıyolar filan anca görüyolar yanii

canım zar içerde bence o gördüğümüz dış kısım vajina girişi bence cünkü eger orası zarsa vajina girişi nerde yani heryerde vajina girişinde 1 2 cm icerde yaziyo zar için ayrıca doktorlar görmek için iyice ayırıyolar ıkındırıyolar filan anca görüyolar yanii

twist bence bu operasyonu sakın bi kez daha yaptırma çünkü bi arakadaş aynı şekilde tekrar yaptırtmıştı bu sefer operasyonun başarısı yarı yarıya düşüyor düşünsene ordaki deformasyonu bu seferde tüm kötü yaparlar doktor banada mutlaka düğün öncesi gel dedi bende bi yolunu bulup gidecem ve şu an inan ne durumda umrumda değil son anda nasılsa yapar bişey taze yara da illki kanayacaktır sende bence düğün öncesine bırak son işlemi

twist bence bu operasyonu sakın bi kez daha yaptırma çünkü bi arakadaş aynı şekilde tekrar yaptırtmıştı bu sefer operasyonun başarısı yarı yarıya düşüyor düşünsene ordaki deformasyonu bu seferde tüm kötü yaparlar doktor banada mutlaka düğün öncesi gel dedi bende bi yolunu bulup gidecem ve şu an inan ne durumda umrumda değil son anda nasılsa yapar bişey taze yara da illki kanayacaktır sende bence düğün öncesine bırak son işlemi

canım sen kime yaptırdın işlemini?yaa cok haklısın bende ondan korkuyorum zaten ama bozulmus olmasındanda korkuyorum zaten bozulduysa mecbur yaptırmak zorundayım ama bi sorun yoksada son zamanlara kadar beklicem ama düğün öncesi gitmek cok zor yanii benim derdim bu sıkıntıdan kurtulmaktı ama hayatımda bişey değişmedi hatta eskisindende kötüyüm şimdi:(

seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı duyguları paylaşıyoruz ben şişli med te akın beye yaptırdım. bende kesin sonuç ile ilgili yorum yapamıyorum doktor kontrolde çok yuvarlak konuştu ama sonuç olarak düğünden önce muhakkak gitmem gerekiyor sana önerim bi kez daha kalıcı yaptıracam diye uğraşma hiç olmadı düğünden önce bulunduğun ilde bi kadın doğumcuya gidersin onlarda yapar altı üstü orda kanama yapabilecek bi yara oluşturmak mantık bu bence

seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı duyguları paylaşıyoruz ben şişli med te akın beye yaptırdım. bende kesin sonuç ile ilgili yorum yapamıyorum doktor kontrolde çok yuvarlak konuştu ama sonuç olarak düğünden önce muhakkak gitmem gerekiyor sana önerim bi kez daha kalıcı yaptıracam diye uğraşma hiç olmadı düğünden önce bulunduğun ilde bi kadın doğumcuya gidersin onlarda yapar altı üstü orda kanama yapabilecek bi yara oluşturmak mantık bu bence

bende sisli mede kontrole gitmiştim operasyondan sonra kontrol amaclı o da aynı seyi söledi yani kesin konusmadı düğünden önce doktoruna git dedi sadece üstelik bırazda kafamı karıstırmıstı centik var filan diye:(valla napıcam hic bilmiyorrum riske atılacak bi konu diilki bu yanii ayrıca benim sehrimde yapan doktor yok olsa bile burda yaptıramamki:(

eğer devlet hastanesinde tanıdığın bi hemşire filan varsa o araya girsin bi kadın doğumcu ayarlasın durumun ciddiyetinden filan bahsetsin işte insafa gelirse yapar benim bi arakadaş bu şekilde kurtulmuş bu dertten inşallah bizde bi şekilde kurtuluruz :( yoksa buralarda kafayı yiyeceğiz iyi mi :)))

canım doktor sanadamı kesin gel dedi peki dokuların iyileşmesi hakkında ne dedi sana?

çok net bişey söylemedi ben sordum bi sıkıntı varmı diye yok dedi olması gereken gibi pekele niye bi daha gelmeliyim dedim dedi dokularda esneme filan olabilir düğüne kadar o yüzden ona bakacağız dedi bi de bi ilaç mı verecekmiş ne o bölgeye işte kanasın diye benzer bi şey söyledi pekala gelmezsem durum ne olur yüzde kaç ihtimalim var dedim yorum yapmadı muhakkak gel dedi burda sadece 5 dk kalacaksın ama gelmen lazım dedi işte :(

çok net bişey söylemedi ben sordum bi sıkıntı varmı diye yok dedi olması gereken gibi pekele niye bi daha gelmeliyim dedim dedi dokularda esneme filan olabilir düğüne kadar o yüzden ona bakacağız dedi bi de bi ilaç mı verecekmiş ne o bölgeye işte kanasın diye benzer bi şey söyledi pekala gelmezsem durum ne olur yüzde kaç ihtimalim var dedim yorum yapmadı muhakkak gel dedi burda sadece 5 dk kalacaksın ama gelmen lazım dedi işte :(

demekki bi tek benim doktor demiyomus:) yani inan aynı seyleri benim doktorumda söledi ama bana kesin bi işlem daha yapacakmıs yani esneme riskim cokmus sanırım ama yaa gidemezsek nolucak işte belki o tarıhte doktorum tatile cıkacak belki ucagım kalkmıcak kar kıs kıyamet kopacak ne biliyim yani her türlü aksilik olabilir...sana ne kadar önce gel dedi canım yani illa 3 4 gün öncemi gitmek lazımmıs

canım internette ki görsellere baktın mı sen bakınca bnm kafam karıştı sende bi bak istersen gerçk resmlerde var.delik girişi vajina deliğin bağlı olduğu kapalı yerler de zar mış öyle diyo arkdaşlr:44: yaa ben içerde duvarın altında çukurda şeffaf bi şey görüyorum o mu ki diye düşünmüştüm sen de görebiliyomusun twist orayı

canım internette ki görsellere baktın mı sen bakınca bnm kafam karıştı sende bi bak istersen gerçk resmlerde var.delik girişi vajina deliğin bağlı olduğu kapalı yerler de zar mış öyle diyo arkdaşlr:44: yaa ben içerde duvarın altında çukurda şeffaf bi şey görüyorum o mu ki diye düşünmüştüm sen de görebiliyomusun twist orayı

canım o gördüğün sey kızlık zarı ama ilginçtirki ben göremiyorum bosluk gibi karanlık yani bişey göremedim iyice yedim kafayı:) sen resimlere bakma resimlerle anlasılmıyo hem bu kadar kolay olsa bunu görmek doktor kontrolüne gerek kalmazdı herkes jinekolog olurdu zar içerde hemen dıştaki yer diil eger orasıysa orda kesikler var bende yani o zaman doktor bi sorun yok demezdi ama son kontrolden sonra bişey olduysa bilemem ama dediğim gibi zar içerdezaten vajina zarın olduğu yerden sonra baslıyo yani üstteki gördüğün yerle zar arasına vajina girişi deniliyo

canım o gördüğün sey kızlık zarı ama ilginçtirki ben göremiyorum bosluk gibi karanlık yani bişey göremedim iyice yedim kafayı:) sen resimlere bakma resimlerle anlasılmıyo hem bu kadar kolay olsa bunu görmek doktor kontrolüne gerek kalmazdı herkes jinekolog olurdu zar içerde hemen dıştaki yer diil eger orasıysa orda kesikler var bende yani o zaman doktor bi sorun yok demezdi ama son kontrolden sonra bişey olduysa bilemem ama dediğim gibi zar içerdezaten vajina zarın olduğu yerden sonra baslıyo yani üstteki gördüğün yerle zar arasına vajina girişi deniliyo

al bendende o kadar bende kafayı yiyeceğim sonunda kafayı bozdum zar la:))gördüğüm yer zaten soğan zarına benziyor 1.2 cm tanımına da uyuyo valla ay inş dediğin gibidir tvistcim

al bendende o kadar bende kafayı yiyeceğim sonunda kafayı bozdum zar la:))gördüğüm yer zaten soğan zarına benziyor 1.2 cm tanımına da uyuyo valla ay inş dediğin gibidir tvistcim

yaa hiç deme yanii doktor olsam belki bu kadar bilgim olmaz bu konuda ama bitek bakıp kendiminkini yorumlayamıyorum dedim yaa bisey yok sanki sadece bosluk var:)

içeride görünen duvara benzer yere demedi dimi canım doktor. dışı mı diyosun sen dışta ki deliğin en aşağısın da makat tarafında en alt ta olan yere

canım işte küçük dudakları ayırıp iki yana ortada görünen et kısım varya işte onun için bana bu senin kızlık zarın diye göösterdi.sizdeki açıklığın büyüklüğü ne kadar bendeki işte bi mercimek tanesi kadar bi açıklık.

canım işte küçük dudakları ayırıp iki yana ortada görünen et kısım varya işte onun için bana bu senin kızlık zarın diye göösterdi.sizdeki açıklığın büyüklüğü ne kadar bendeki işte bi mercimek tanesi kadar bi açıklık.

canım banada gösterdide ben göremedim anlamadım nereyi gösterdiğini:)yani sonuc olarak zar o kadar dısta diil ayrıca normal haliyle bendede küçük ama ıkınınca baya genişliyo o dış kısımdaki acıklık yani yuvarlak yer ama orası zar diil işte zar ondan 1 2 cm içerde

yaa hiç deme yanii doktor olsam belki bu kadar bilgim olmaz bu konuda ama bitek bakıp kendiminkini yorumlayamıyorum dedim yaa bisey yok sanki sadece bosluk var:)

canım bakma fazla hem psikolojin bozulur hemde bi şey mişey olur Allh korusun.vardır bi şey de göremiyosundur en iyisi mi doktora git bi an önce

canım banada gösterdide ben göremedim anlamadım nereyi gösterdiğini:)yani sonuc olarak zar o kadar dısta diil ayrıca normal haliyle bendede küçük ama ıkınınca baya genişliyo o dış kısımdaki acıklık yani yuvarlak yer ama orası zar diil işte zar ondan 1 2 cm içerde

ya canım çok zorlamadan hafif ıkınınca ben de bakıyorum hiç değişmiyor ya.kafam o kadar çok karıştıki yoksa bozulmamışmıydı diye bile düşünmeye başladım.içerde bi yerde ayrı bişeymi var acaba.yada benimki çok darmı ondan mı böyle küçük.mesela ne kadar büyüyor.bana bişeylere benzeterek anlatırsan daha iyi karşılaştırmış olurum.

Back