haklısın sorular daha zar hangısı onu bile bilmiozkı goruoz bişeyler ama
bide ben eskiden bastırınca orayı acırdı smdi bastrınca acımıor off
tabi canım belki içini rahatlatır ben de muayene olmadan önce bana da sanki vajina girişi dediğimiz yer biraz genişlemiş gibi geliyordu daha acık yazmam gerekirse(kusura bakmayın özel mesaj hakkım yok henüz) bacaklarımı azıcık açtıgımda bile sanki vajina dudakları daha çok açılıyormuş gibi geldi bana insan kendi vucudunun öncesini ve sonrasını bilir ne de olsa diye düşündüm biliyosun 2 dudak var biri en dıştaki labium major denilen dış dudak diğeri ondan daha küçük olan daha içeriye yerleşimli labium minör doktor bu dudakları iyice ekarte ederek muayenesini yapıyor zaten yani bi sonuca varabilmek için hem kadın dogum uzmanlarının özel koltugundaki gibi pozisyon alabilmek gerekiyor ve tıbbi bilgi gerekiyor neyse ben böyle düşününce tabii kafama bi taktım mutsuzluğa boğdum kendimi diyebilirim hem bastırınca acıyıp acımaması bi parametre değil ki bişeyin bulgusu değil yani tabi sonucu bilemeyiz biz muayene olmak lazım tatlım ama öyle bakıp kendimizce anlamlar çıkarmaya çalışınca çok mutsuz oluyoruz insan vucudunun bazı buyuk yada küçük travmalara verdiği yanıtlar aynı olmayabiliyor sonuçta bakire olup da ilk ilişki sırasında hep kan geldiği ve acı duyulduğu konuşulur toplumda bu dusunce hakimdir ama bakire olup da kan gelmeyen kişiler var yada ilk ilişkilerinde hiç acı hissetmeyen arkadaşlarım var benim tıp artık çok ilerledi bilmediğimiz şeyleri ögreniyoruz eski tabular,basmakalıp düşünceler değişiyor çünkü hepimizin anatomisi farklı canım belki rahatlatır seni biraz diye kendimden örnek vereyim dedim