fatmasönmez de gelip keşke ayrıntıları bize anlatsa.kanama ne kadar oldu falan bilgilendirse keşke.buralara uğrarsan bize de umut ol arkadaşım ne olursun..
Canım arkadaşlarım hepinize merhaba...ancak zaman bulup girebiliyorum. Öncelikle hepiniz gereksiz yere moralinizi bozmayın. Açıkcası ben Ebru hocama güvendim ve güvenimin karşılığını fazlasıyla aldım. Ona hergün dua ediyorum hakkını ödeyemem. Öncelikle kalıcı onarım yaptırmak isteyen arkadaşlarım ben yaptırarak gerçekten hayatıma yeni bir sayfa açtım. nerdeyse ayrılma aşamasındaydım nişanlımla uzun süreden beri forumdan Ebru Zülfikaroğlu hocamı üye olmasam da takip ediyordum. En sonunda gittim tanıştım ve sanki hayat bana yeni bir şans verdi şimdi evli ve mutluyum. Eşimi çok seviyorum ama bu durumu anlatsam da bana inanmayacağından korkuyordum ve ilişkimiz sarsılacak diyordum çünkü beni çok sevdiğinden emindim. Şimdi çok güzel bir ailem oldu Ebru hocamın psikolojik destetiğinin sayessinde inanın çünkü bu işi yapan pekçok doktorla konuştum ama hiçbirine güvenemedim. Erkeklerden zaten beni yargılayacağı için çekindim. Bayan olanlar da sıcak gelmedi. Kısmet şimdi Allah bozmasın çok mutluyum. Siz de olacaksınız üzülmeyin arkadaşlarım. Bana sorularınızı yazabilirsiniz. Bekliyorum.