peki canım hangi doktorda oldun daraltma yaptırdınmı.

Kızlarr yarın kontrole gideceğim Ebru hanıma merakdan ölüyorum. Dua ediyorum yarın iyi sonuçlar alırsam kesin düğün tarihimiz de belli olacak. Hocam inşallah güzel şeyler bana çünkü moral şuanda çok iyi ve artık bu motivasyonla düğün işlerimizi hızlandırmak istiyorum...pınar sen hangi şehirdesin...

Aylin ve Twoche sizler nasıl oldunuz kanamanız var mı? Ben de hafif kaşıntılar var. Pınar ben forumda bu başlıığı bayağıdır takip ediyorum. Akdeniz zannediyorum Ankarada Ebru Zülfikaroğluna yaptırmıştı. Bu başlığın önceki yazılarında vardı. Ben de o memnun kaldı diye yazınca ona gittim. Zaten Ankaradayım. Ben de memnun kaldım iyi bir hoca sıcakkanlı. Bakalım bir de sonuç en önemlisi tabi.

nasıl gecdı arkadasım kotrolun umarım olumlu sonuclar almıssındır..

inşallah güzel haberlerle dönmüşsündür canım.

kızlar bir yerde okudum birisi yaptırmış 3 yıl önce daha sonra düğünden 1 hafta önce kontrole gitmiş dikişlerin patladığını söylemiş yeniden diktirmiş çok korkuyorum psikolojim tamamen bozuldu ya varmıdır böyle bir risk doktorum bana dikişler tuttuktan sonra bisiklete bile binebilirsin bişey olmaz dedi:18:

bence cok dıkkat etmek lazım ve dugunden once kesılıkle kontrole gıtmek gerekır bende fleep yontemı yaptırmak ıstyrm.ama bılmıyorum of cok korkuyorum

Kızlar...ne ameliyat sırasında ne de sonrasında ağrım olmadı ama biraz bir dolgunluk hissetdim. Genelde bol kıyafetler giyiyorum dikişlere baskı olmasın diye...Allahdan kabızlık olmadı ama çok az da olsa küçük kanamalar oldu. Bu da olabilirmiş herhalde. Kızlar sanki akıntım çok gibi ama bu beni biraz geriyor. Dikişlere zarar verir mi diye korkuyorum. Ebru hocayı arasam mı acaba...

arkadaşım nasıl oldun kontrole gittinmi

mrb kkızlar bayadır gelemedim kusura bakmayın haftaya kontrole gidecegim şuan bazı zamnlar unutuyorum dikişleri felan bacagımı felan ayırıyom yatarken hiç bi acı felan da hissetmiyom dikiş ucunu da hala hissediyom cok rahatım bi sıkıntım yok inş bi sıkıntı olmadan atlatırım valla artık pantolonda kotta giyiyorum tabi çok dar olmuyo ama genede giyiyorum bakalım doktor ne diyecek ben sadecce gece istem dışı yaptıgım hareketlerden korkuyorum onun dışında bi sorun olmamıştır inş bakalım gene haber veririm

bugün kontrole gidicektin arkadaşım gittin mi?

Arkadaşlar Ebru hocama kontrole gitti ve dikişlerimin durumu çok iyi olduğunu söyledi ve rahat olartık kritik süreci yavaş yavaş atlatıyorsun herşey yolunda dedi. Ben ocak ayında evleneceğimi söyledim hiç merak etme hiçbir riskin gözükmüyor dedi. Bu sevinçle nikah günümüzü aldık sonunda. Çok mutluyum 14 ocakda evleniyoruuummm. Ebru hanımın boynuna bir sarıldım ki gözlerim doldu...

Nofair, pınar umarım sizlerle de 15 ocak günü mutlu haberi paylaşırım. Kızlar moralim o kadar iyi ki, olmak isteyenler kesinlikle yaptırın ben aylarca nikah tarihimi ertelemiştim ta ki oldum kendimi iyi hissetdim yoksa kararsız geçen günler meğerse beni çok daha fazla yıpratmış. Kızlar bu arada doktorum da çok iyiymiş yaa iyiki Ebru hocaya gelmişim...boynuna sarıldığıma inanamıyorum yaa çok sammimi..bi de düğün olsaydı tam rahatlıycam...

arkadaşım çok sevindim adına inşallah olumlu sonuç alırsın inşallah arkadaşım dar kot falan giyiyomusun yani kot veya pantolon giydinmi? hareketlerinde kısıtlama varmı neyseki düğün tarihin yakın

loversound nickli arkdaşın düğünü olacaktı sanırım bu ay ne yaptı acaba bilen var mı merak ettim düğün oldu mu ki???

bende mayıs gibi yaptırcam ebru hanıma para biriktiriyorum.200 tl falan eksik olsa bi sorun olur mu kızlar 2000 tl den biraz daha aşağı yapmaz mı durumu anlatsam kızlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…