kızlar ben yaptıralı 4 ay oldu hala kontrole gitmedim ama ocakta gitmeyi planlıyorum. hiçbiriniz korkmayın. emin olun korkularınız yaptırdığınız anda bitecek. kesinlikle ağrı olmuyor. ama size tavsiyem belden aşağı uyuşturmaya izin vermeyin riskli olabilir. sadece o bölgeyi uyuşturmaları daha doğru bence. zaman geçtikçe yaptırdığınızı bile unutacaksınız. geçen aya kadar kanar mı diye de kafama takıyordum şimdi içim rahat. bir kez kontrole de gidersem daha da rahatlarım diye düşünüyorum. bir sorunuz olursa cevaplayabilirim.
Kızlarr yarın kontrole gideceğim Ebru hanıma merakdan ölüyorum. Dua ediyorum yarın iyi sonuçlar alırsam kesin düğün tarihimiz de belli olacak. Hocam inşallah güzel şeyler bana çünkü moral şuanda çok iyi ve artık bu motivasyonla düğün işlerimizi hızlandırmak istiyorum...pınar sen hangi şehirdesin...
Kızlarr yarın kontrole gideceğim Ebru hanıma merakdan ölüyorum. Dua ediyorum yarın iyi sonuçlar alırsam kesin düğün tarihimiz de belli olacak. Hocam inşallah güzel şeyler bana çünkü moral şuanda çok iyi ve artık bu motivasyonla düğün işlerimizi hızlandırmak istiyorum...pınar sen hangi şehirdesin...
kızlar bir yerde okudum birisi yaptırmış 3 yıl önce daha sonra düğünden 1 hafta önce kontrole gitmiş dikişlerin patladığını söylemiş yeniden diktirmiş çok korkuyorum psikolojim tamamen bozuldu ya varmıdır böyle bir risk doktorum bana dikişler tuttuktan sonra bisiklete bile binebilirsin bişey olmaz dedi:18:
arkadaşım nasıl oldun kontrole gittinmi
bugün kontrole gidicektin arkadaşım gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?