elanur canım sen ne yaptın? yaptırdınmı?bir an önce yaptırıp kurtulmak gerek bu dertten ama ben çok korkuyorum.

Evet yarın ebru hanıma gidiyorum evolet. umarım hiçbir sorun yaşamam. Çok heyecanlıyım ama bir tarafdan da üzerimden yükümü atacakmışım gibi geliyor. Ebru hanımı tekrar aradım teyit etdim. Onunla konuşunca rahatlıyorum Allah'dan. Sen ne yapacaksın? Galiba Aylin de bu aralar gidecekdi Ebru hanıma? Ben de herşeyi yazmaya çalışacağım bakalım yarını bekliyorum.

kazasız git inşallah Allaha emanetsın.. ben de bugun mailleştim Ebru Hanımla. gerçekten çok iyi... ben aralık 20den once gidicem artık adet olmama bi hafta kala .. yada adetım bıttıkten sonra gidicem... çunku su ara çok ayakta durmam gerekecek. eğer yaptırsam ıstırahat edemezdım. güzel hayırlı haberlerını beklıyoruuz.....

yok hala yaptırmadım bi kaç sonra düşünüyorum yaptırıp kurtulmak istiyorum ama sonrasından çok korkuyorum gidermi diye

kazasız git inşallah Allaha emanetsın.. ben de bugun mailleştim Ebru Hanımla. gerçekten çok iyi... ben aralık 20den once gidicem artık adet olmama bi hafta kala .. yada adetım bıttıkten sonra gidicem... çunku su ara çok ayakta durmam gerekecek. eğer yaptırsam ıstırahat edemezdım. güzel hayırlı haberlerını beklıyoruuz.....

Arkadaşlar en sonunda cumartesi günü Dr ebru hanıma flep yöntemi ile ameliyat oldum. Çok gergindim ama ameliyat başlayıp da Ebru hocam konuşmaya başlayınca hemen hemen tüm sıkıntılarım gitti. Gerçekten hiç gözünüzde büyütmeyin. Ebru hoca çok tatlı gerçekten. Kesinlikle ağrım olmadı ama dokunmalarını ve aletlerin sesini duydum. Çok çok ince bir iğne ile önce uyuşturdum dedi sonra da o kadar ince bir dikişle bana da gösterdi ameliyatı yaptı. 2 gün duş alma 2 günden sonra da ayak duş yap dedi. Kabız kalmamamı söyledi ve bu bölgeyi kuru tut dedi. Sonra hemen ayağa kalktım hiç ağrım olmadı. Tuvaletde hafif ıkınınca çok az koyu renkli kan gelebilir demişti aynen öyle oldu.O yüzden çok çekinmedim. Arkadaşlar moralim çok iyi. Çok rahatladım. Şimdi yara iyleşmesi için dikkatli olmalıymışım. Kontrolde ona bakacakmış. İnşallah kontrolde de herşey iyi olmuş der. Darısı olmayan arkadaşlara inşallah. Aylin sen ne zaman olacaksın?

Arkadaşlar en sonunda cumartesi günü Dr ebru hanıma flep yöntemi ile ameliyat oldum. Çok gergindim ama ameliyat başlayıp da Ebru hocam konuşmaya başlayınca hemen hemen tüm sıkıntılarım gitti. Gerçekten hiç gözünüzde büyütmeyin. Ebru hoca çok tatlı gerçekten. Kesinlikle ağrım olmadı ama dokunmalarını ve aletlerin sesini duydum. Çok çok ince bir iğne ile önce uyuşturdum dedi sonra da o kadar ince bir dikişle bana da gösterdi ameliyatı yaptı. 2 gün duş alma 2 günden sonra da ayak duş yap dedi. Kabız kalmamamı söyledi ve bu bölgeyi kuru tut dedi. Sonra hemen ayağa kalktım hiç ağrım olmadı. Tuvaletde hafif ıkınınca çok az koyu renkli kan gelebilir demişti aynen öyle oldu.O yüzden çok çekinmedim. Arkadaşlar moralim çok iyi. Çok rahatladım. Şimdi yara iyleşmesi için dikkatli olmalıymışım. Kontrolde ona bakacakmış. İnşallah kontrolde de herşey iyi olmuş der. Darısı olmayan arkadaşlara inşallah. Aylin sen ne zaman olacaksın?

çok sevindim çook....... tebrik ederim arkadaşım. şükürler olsun.

canım çok sevindim senin adına da inş hepimiz kurtuluruz bu dertten benim çarşamba günü 15 gün olacak artık acı felan kalmadı tuvalet de de sıkıntı olmuyo ama dikkat et form ççayı iç yemekten sonra ne olacak bilmiyorum bende merakla bekliyorum sonucu acı kaşıntı felan da hissetmiyorum korkuyorum acaba acı hissetmedigim için yanlışlıla ters bi hareket yapar mıyım die hepiniz mutlu oluruz inş

Çok şükür bugün 3. günüm çok az tuvalete girince kanımsı akıntılar geliyor. Hiç ağrım yok. Kesinlikle daha iyi hissediyorum. Arkadaşlar şu kontrolüm de olsun nişanlım illa ki artık düğün günü alalım diyor. Artık kendimi hazır hissediyorum. Hiç korkmayın gözümüzde büyüütüğümüz gibi bir ameliyat değil.

kızlar çok kararsızım ya akıl verin lütfen ya evlenmeme daha çok var sizce bekliyimmi yoksa yaptırıp kurtuymmı???
yaptırdıktan sonra hareketlerimde kısıtlama olcak diye endişe ediyorum yaptıranlar yardım edin ya dar kot giyiyomusunuz ve sıcak su kaplıca gibi yerler buna etki edermi?:44:

Elanur yaptırmadan önce ben de ara ara senin gibi düşüncelerim oldu. Ama inan psikolojim tamamen düzeldi. Kendime güvenim geldi. Artık nişanlımla konuşurken bile rahatlama hissediyorum. Galiba Ocak ayında evlenecek gibiyiz. Çok şükür yaa. Ebru hanıma sordum bir problem olur mu diye o da sıkıntı olmaz dedi. Düşün bundan önce çok gerildiğim konuda artık önümü görebiliyorum. Ebru hocam enaz 1 ay deniz havuz küvet jakuziye girme dedi bi de ayakda duş almalıymışım. Çok dar çamaşır ve kot giymiyorum. ağrı kesici hiç kullanmadım. Antibiyotik de 2 tane kaldı. Haftaya kontrole giderim diye düşünüyorum. Bence yaptırmak kafanı rahatlatıyor.

fatma sönmez düğüne çok var ozamana kadar tekrar bişey olur diye hareketler kısıtlanır diye çok korkuyorum doktorda 1 ay sonra eskisi gibi olur bisiklete bile binebilirsin dedi ama ben yinede endişeliyim :18:

kızlar çok kararsızım ya akıl verin lütfen ya evlenmeme daha çok var sizce bekliyimmi yoksa yaptırıp kurtuymmı???
yaptırdıktan sonra hareketlerimde kısıtlama olcak diye endişe ediyorum yaptıranlar yardım edin ya dar kot giyiyomusunuz ve sıcak su kaplıca gibi yerler buna etki edermi?:44:

canım bence yaptır da kurtul.düğün zamanı telaştan fırsat bulamazsın iyice gerilirsin v.s en azından kendini rahat hissedersin.ben sıradaki reglimden sonra düşünüyorum.

hadi geçmiş olsun canım benim.inşallah tutar da sıkıntı yaşamazsın.senin adına çok sevindim.

canım bence yaptır da kurtul.düğün zamanı telaştan fırsat bulamazsın iyice gerilirsin v.s en azından kendini rahat hissedersin.ben sıradaki reglimden sonra düşünüyorum.

nofair sen nişanlımısın? ya bende yaptırınca hareketlerim kısıtlanır durum daha zor olur diye korkuyorum ne zormuş ya düşün düşün kafayı yiyorum:43:

Kızlar kaşıntı ve küçük küçük batmalar var. Herhalde yara iyleşmesi oluyor. Bu arada düğün günü belli olacak arkadaşlar. Nişanlımın abisi Amerikadan geliyor ona göre ocak ayının 10 veya 15 i gibi. Bir de kontrolum olursa tam rahat olucak. Ebru hocayı arayıp tekrar teyi ettim bir sıkıntı olur mu diye. O da merak etme yara iyleşmesi iyi olursa hiç riskin olmaz dedi. Hayırlısı yaa..

nofair sen nişanlımısın? ya bende yaptırınca hareketlerim kısıtlanır durum daha zor olur diye korkuyorum ne zormuş ya düşün düşün kafayı yiyorum:43:

yok canım nişanlı değilim.sadece psikolojik olarak kurtulmak istiyorum bu durumdan.sırf bu haldeyim diye karşıma çıkan kimseye olumlu cevap veremiyorum hatta tanımak bile istemiyorum.o yüzden yaptırıp kurtulucam.

Kızlar kaşıntı ve küçük küçük batmalar var. Herhalde yara iyleşmesi oluyor. Bu arada düğün günü belli olacak arkadaşlar. Nişanlımın abisi Amerikadan geliyor ona göre ocak ayının 10 veya 15 i gibi. Bir de kontrolum olursa tam rahat olucak. Ebru hocayı arayıp tekrar teyi ettim bir sıkıntı olur mu diye. O da merak etme yara iyleşmesi iyi olursa hiç riskin olmaz dedi. Hayırlısı yaa..

hadi inşallah güzel haberlerin gelir arkadaşım.Allah yardımcın olsun.

kızlar ben yaptıralı 4 ay oldu hala kontrole gitmedim ama ocakta gitmeyi planlıyorum. hiçbiriniz korkmayın. emin olun korkularınız yaptırdığınız anda bitecek. kesinlikle ağrı olmuyor. ama size tavsiyem belden aşağı uyuşturmaya izin vermeyin riskli olabilir. sadece o bölgeyi uyuşturmaları daha doğru bence. zaman geçtikçe yaptırdığınızı bile unutacaksınız. geçen aya kadar kanar mı diye de kafama takıyordum şimdi içim rahat. bir kez kontrole de gidersem daha da rahatlarım diye düşünüyorum. bir sorunuz olursa cevaplayabilirim.

kızlar ben yaptıralı 4 ay oldu hala kontrole gitmedim ama ocakta gitmeyi planlıyorum. hiçbiriniz korkmayın. emin olun korkularınız yaptırdığınız anda bitecek. kesinlikle ağrı olmuyor. ama size tavsiyem belden aşağı uyuşturmaya izin vermeyin riskli olabilir. sadece o bölgeyi uyuşturmaları daha doğru bence. zaman geçtikçe yaptırdığınızı bile unutacaksınız. geçen aya kadar kanar mı diye de kafama takıyordum şimdi içim rahat. bir kez kontrole de gidersem daha da rahatlarım diye düşünüyorum. bir sorunuz olursa cevaplayabilirim.

akdenz hareketlerinde kısıtlama varmı şunu artık yapmıyorum diyomusun dar kot bagdac kurma vs.

Arkadaşlar dün Ebru hocam bana da kalıcı onarım yaptı. Masaya otururken gerçekten çok moralim bozuktu ama sonradan ağrım falan olmayınca rahatladım. sürekli sohbet ettik valla vakit nasıl geçti anlamadım. bana da kullandığı ipi gösterdi çok çok ince gözümle zor gördüm. vücut bu dikişi tamamen emiyormuş eğer yara iyleşmesi iyi olursa zar yapısı eski yapısına dönüyormuş.her hasta da düğünden 3- 4 gün önce kontrole gerek yokmuş ama %100 garanti verdiği için enaz bir kez kontrole gidecekmişim. kontrolde ücret almıyor . benim daha evlilik durumum falan yok ama kafamdan çıksın istiyorum. Çok şükür kızlar ben de yaptırdım. şimdi dua ediyorum.kontrolde bir sorun olmasın da bu sıkıntı bitsin yaa. ..

Back