- 19 Aralık 2011
- 228
- 4
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nofair, pınar umarım sizlerle de 15 ocak günü mutlu haberi paylaşırım. Kızlar moralim o kadar iyi ki, olmak isteyenler kesinlikle yaptırın ben aylarca nikah tarihimi ertelemiştim ta ki oldum kendimi iyi hissetdim yoksa kararsız geçen günler meğerse beni çok daha fazla yıpratmış. Kızlar bu arada doktorum da çok iyiymiş yaa iyiki Ebru hocaya gelmişim...boynuna sarıldığıma inanamıyorum yaa çok sammimi..bi de düğün olsaydı tam rahatlıycam...
Nofair, pınar umarım sizlerle de 15 ocak günü mutlu haberi paylaşırım. Kızlar moralim o kadar iyi ki, olmak isteyenler kesinlikle yaptırın ben aylarca nikah tarihimi ertelemiştim ta ki oldum kendimi iyi hissetdim yoksa kararsız geçen günler meğerse beni çok daha fazla yıpratmış. Kızlar bu arada doktorum da çok iyiymiş yaa iyiki Ebru hocaya gelmişim...boynuna sarıldığıma inanamıyorum yaa çok sammimi..bi de düğün olsaydı tam rahatlıycam...
Arkadaşlar işlem sonrasında neler oluyor iyileşme süreci ne kadar sürüyor lütfen yardımcı olur musunuz? ben yaptıralı iki gün oluyor ancak ara ara kanamam oluyor bu normal mi sizce???
Arkadaşlar işlem sonrasında neler oluyor iyileşme süreci ne kadar sürüyor lütfen yardımcı olur musunuz? ben yaptıralı iki gün oluyor ancak ara ara kanamam oluyor bu normal mi sizce???
canım sen ebru hanıma ne kadara yaptırdın illa 2000 tl mi olması gerek oldu da o kadar para biriktiremessem yardımcı olur mu?
canım her doktor farklı bi tedavi yöntemi söylüyor ben yaptıralı bir ay oldu iki gün sonra kontrole gidecegim ama ilk 15 gün önemli ben 15 gün duş bile almadım ve 15 gün baticon kullandım ayrıca pantolon giymedim bence ama şuan herşey giyiorum dikkat et kabız olma:) ben oldum ondan korkuyorum ve ani hareketler yapma uyurken oluyo ama bi süre sonra acıma hisi olmayınca hareketlerde rahatlıyo aklından çıkarma dikkat etmen gerektirini benim düğümüm dün düştü daha bana da dua edin de doktorum olumlu şeyler söylesin çok rahatlamış bi bir ay geçirdim umarım böyle devam eder...
evet canım yardımcı oluyor para konusunda çok sıkındı olmadı ben 17000 tl verdim bunun için ama çok iyi bir hoca ebru hoca tavsiye ederim gerçekten.
canım çok teşekkür ederim.ALLAh yardımcınız olsun hepimizin.inşallah her şeyiniz yolunda gider de güzel haberlerinizi alırım
Cloo arkadaşım sana da geçmiş olsun. Ben de senin gibi çok aşırı kanamam olmadı ağrım hiç olmadı ama kontrolde Ebru hocam çok iyi dedi merak etme seninki de iyi olur inşallah. Kızlar sonucu hepinizle paylaşacam inşallah bekleyin. Cloocum sana katılıyorum ben de Ebru hocayı kesinlikle tavsiye ederim herşeyden önce çok yakın davranıyor. Ben ilk gittiğimde ağlamaklıydım ama onunla görüşmemeden sonra ses tonu falan sanki terapiden çıkmışım gibi oldum. Telefondaki sesi bile insanı rahatlatıyor. Kızlar içim içime sığmıyor hepinize teşekkürler iyiki varsınız ve dertlerimizi paylaşıyoruz...
bende yaptırmayı düşünüyorum bu işlemi ama hareketlerim kısıtlanır diyerek korkuyorum sen nasılsın durumunda bi kısıtlama falan varmı
canım bende kısıtlanan hiç birşey yok.. Günlük hayatıma devam ediyorum.Bende korkmuştum başta ama şuan hiç birşey yok çok şükür ben çalışıyorum ayrıca aynı gün işime tekrar döndüm ve günlük yaptğım her şeye devam ettim...
senin düğün yakınmış arkadaşım benim çok uzun bi zaman var önümde o yüzden her geçen gün daha kötü oluyorum yaptırdıktan sonra ani harekette bişey olurmu diyerek şimdiden hareketlerime dikkat etmeye kendimi alıştırmaya başladım![]()
rica ederim canım İNşallah herkes için en hayırlısı olur kurtuluruz bu dertten. sen ne zaman yaptırmayı düşünüyosun?
evet benim az zamanım kaldı ama ben son anda karar verdim yaptırmaya bir hafta gibi bir süre içerisindede yaptırdım çok düşünmekte insanın psikolojisini bozuyor sonuçta herşey olacağına varıyor herşeyin hayırlısı..
nisan ya da mayısta inşallh canım para biriktiriorum şu an.canım sana istediğin saate randevu verdiklerinde ne kadar bekledin bekledin mi bi süre orda. vene kadar durdun orda?istediğin saaatte hemen alıyorlar mı içeri bekliyormusun yani bu benim için çok önemli