doğru söylüyosun arkadaşım yeterince bozuldu zaten ama yaptırdıktan sonra dikişler tekrar patlarmı diye düşün düşün kafayı yiyorum sen doktora gittiğinde sorabilirmisin dikişler patlarmı dye?

sordum zaten çünkü benimde daha 6 ayım var düğünümün olmasına canım. bir ayı ğeçtikten sonra hiç birşeyin olmayacağını söyledi ebru hanım. kontrolde herşey normalse dikişler tutmussa eğer sonrasında hiç bir sorun yaşamazsın demişti bana.

canım her doktor farklı bi tedavi yöntemi söylüyor ben yaptıralı bir ay oldu iki gün sonra kontrole gidecegim ama ilk 15 gün önemli ben 15 gün duş bile almadım ve 15 gün baticon kullandım ayrıca pantolon giymedim bence ama şuan herşey giyiorum dikkat et kabız olma:) ben oldum ondan korkuyorum ve ani hareketler yapma uyurken oluyo ama bi süre sonra acıma hisi olmayınca hareketlerde rahatlıyo aklından çıkarma dikkat etmen gerektirini benim düğümüm dün düştü daha bana da dua edin de doktorum olumlu şeyler söylesin çok rahatlamış bi bir ay geçirdim umarım böyle devam eder...

arkadaşım kontrole gidecektin gittin mi?inşallan sonuç istediğin gibidir..

canım ben on da randevu aldım an buçukta çıktım hiç beklemedim çok rahattı. istediğin saate randevu alabiliyorsun bir sorun olmuyor..

sağol canım yaa rahatladım.canım sen ağrı kesici alıyor musun kaç gün kullanman gerek miş.bi de kontrolün ne zamana?

Arkadaşlar eğer yaptırmayı aklınıza koyduysanız hiç beklemeyin derim. Ben aylarca doktor aradım forumları takip ettim ama ancak yaptırınca rahatladım ve kendime güvenim geldi inanın. Şimdi bakıyorum violen de aynı şeyi hissediyor. Eğer hala yaptırmasaydım belki ben evlilik için hala erteleyecektim. şimdi artık gün sayıyorum ve rahatım. Kararsızlık kesinlikle yıpratıyor.

fatmasönmez arkadaşım ebru hanım sana tutmuş dedikten sonra evlenmeden 3 gün önce de gel gibi bir şey dedi mi yoksa gerek yok mu dedi.bu arada geçmiş olsun yaptırıp atlattın ne güzel darısı bizlere

arkadaşım kontrole gidecektin gittin mi?inşallan sonuç istediğin gibidir..[/QUO
tıp merkezini aradım randevu alıp kontrole gidecektim ama benim çalışmadıgım saatlerde full doluymuş doktor o yüzden haftaya cumaya kaldı bir hafta daha beklicem malesef..

sağol canım yaa rahatladım.canım sen ağrı kesici alıyor musun kaç gün kullanman gerek miş.bi de kontrolün ne zamana?

Ağrı kesici verdi ebru hanım ama hiç kullanmadım daha ağrım hemen hemen hiç olmadı çünkü. antibiyotik kullanıyorum şuan bugün 4.günüm çok az kanamam oldu ama başka bir şey yok şuan çok şükür..antibiyotiği 7 gün kullanıyorsun.. adet tarihimden sonra canım sanırım ocak ayının ikinci haftası gibi giderim o zamanda kesin sonuç belli olur demişti zaten inşallah bidaha gitmeme gerek kalmayacak..

Son düzenleme:
arkadaşım kontrole gidecektin gittin mi?inşallan sonuç istediğin gibidir..[/QUO
tıp merkezini aradım randevu alıp kontrole gidecektim ama benim çalışmadıgım saatlerde full doluymuş doktor o yüzden haftaya cumaya kaldı bir hafta daha beklicem malesef..

hayırlısı canım inşallah ozaman iyi haberlerini alırız..

Arkadaşlar eğer yaptırmayı aklınıza koyduysanız hiç beklemeyin derim. Ben aylarca doktor aradım forumları takip ettim ama ancak yaptırınca rahatladım ve kendime güvenim geldi inanın. Şimdi bakıyorum violen de aynı şeyi hissediyor. Eğer hala yaptırmasaydım belki ben evlilik için hala erteleyecektim. şimdi artık gün sayıyorum ve rahatım. Kararsızlık kesinlikle yıpratıyor.

peki canım sen hangi doktora yaptırdın.

Ağrı kesici verdi ebru hanım ama hiç kullanmadım daha ağrım hemen hemen hiç olmadı çünkü. antibiyotik kullanıyorum şuan bugün 4.günüm çok az kanamam oldu ama başka bir şey yok şuan çok şükür..antibiyotiği 7 gün kullanıyorsun.. adet tarihimden sonra canım sanırım ocak ayının ikinci haftası gibi giderim o zamanda kesin sonuç belli olur demişti zaten inşallah bidaha gitmeme gerek kalmayacak..

İNŞALLH her şey yolunda gider canımm kendine çok dikkat et .kontrole gidip gelince de haber et bizlere olur mu

Canım ben Ankarada Dr Ebru Zülfikaroğluna oldum operasyonumu. Açıkcası çok fazla araştırdım ama kesin kararımı bu sitedeki yazılanlar ve sonuçlara göre karar verdim. Bir de telefonda onunla konuştum ve içime sindi. Çok iyi bir doktor Allah ondan razı olsun benim psikolojimi tamamen düzeltti. Kendime güven geldi. Hayırlısı 14 ocakda evleniyorum. Sizinle sonucumu da paylaşacağım.

fatmasönmez arkadaşım ebru hanım sana tutmuş dedikten sonra evlenmeden 3 gün önce de gel gibi bir şey dedi mi yoksa gerek yok mu dedi.bu arada geçmiş olsun yaptırıp atlattın ne güzel darısı bizlere

Aliv arkadaşım Ebru hocam dikişler tutumuş evlenmeden önce gelemene de gerek yok dedi..Sen çok rahat ol rahat rahat düğün hazırlıklarını yap dedi. Şükürler olsun .Darısı yaptırmak isteyenlere..Aylin arkadaşım sen de kontrole gittin mi Ebru hocaya? ne yaptın merak ediyorum?

fatma arkdşım hehrşey ne güzel gönlünce olmuş ya sonucu bizimle paylaş lütfen ona göre bende yaptırıcam cesaretmi toplamay çalşıorum. yaptırdıktan sonra nasıl baktın tutup tutmaz die çok endişelniorum ya tutmazsa bidaha o işkence çekilrmi

ya kızlar bugün sabah bi uyandım dikiş ipi iç çamaşırımda puffff moralim bozuldu baktım aynayla ama sanki dikişlerin oldugu yer açık duruyo hiç bi degişklik yok aklım çıktı ya herşey normaldi aslında ne düşünecegimi bilmiyorum aklımdan çıkmıyo pazar olmasa arıcam doktoru da işte yarın arıcam gerekirse işe de gitmicem hemn göüşmem lazım ya uf ya bi aksilk olduysa tutmadıysa resmen ip iç çamaşırımdaydı çok moralim bozuk yaaaaaaaaaa

Canım ben Ankarada Dr Ebru Zülfikaroğluna oldum operasyonumu. Açıkcası çok fazla araştırdım ama kesin kararımı bu sitedeki yazılanlar ve sonuçlara göre karar verdim. Bir de telefonda onunla konuştum ve içime sindi. Çok iyi bir doktor Allah ondan razı olsun benim psikolojimi tamamen düzeltti. Kendime güven geldi. Hayırlısı 14 ocakda evleniyorum. Sizinle sonucumu da paylaşacağım.

canım sen kaç gün sonra kontrole gittin ben hiç bişey hissetmiyorum hiç bir acı yada belirti yok acaba dikişler atmış olsa bunun bi belirtisi olurmu off yaa çok korkuyorum...

violen dur hemen stres yapma sakin ol belki dikiş tutup düşmüştür dikşler düşcek demiormuydunuz haber ver doktoru ara hemen bakalım ne dicek:(

Back