tşk ederim söylediklerini yapıyorum zaten ama ne yiyecegimi şaşırdım salata da yiyorum akşam baya zordu benim için:) inş zarar vermemişimdir acıdı tabiki dikişlerim ama inş bişey olmamıştır form açyı içtim artık hergün de içecem en azından şu bir ay hele bi tutsunda sonrası önemşi degil artık

Fatma sen Ebru hocaya bu cumartesi mi gideceksin? Sonuçlarını bekliyorum. ben de adetim bitince randevu alacam. umarım herşey yolunda gider. ben de çok heyecanlıyım.

Evet Aylin Allah kısmet ederse bu cumartesi bu durumumdan artık kurtulacam. Yaptıran arkadaşların yazdıklarını okuyorum ve kendimi hazırlıyorum. İnşallah ben de güzel şeyler yazıcam. Tek amacım bu yükten kurtulmak. Annemin babamın bile yüzüne bakamıyorum. Sen ne zaman gideceksin Ebru hanıma? Ben adetimin son günlerindeyim. Şimdiden ben de form çayı içiyorum. Sabahları activiaya da başlasam mı acaba stresden ben kesin kabız olurum. Biraz da akıntım olur mu diye korkumdan Ebru hanıma aradım sordum. Çok yoğun değilse korkma dedi. Cumartesiyi bekliyorum... Violen senin kanaman çok oldu mu?

yok canım sadece ilk yaptırdıgım gün iki kere o da sadece tuvalete gittigimde başka hiç olmadı şuan özellikle gecelri kaşıntım var ama dert etmiyorum sonuçta kaynadıgının işareti die düşünüyorum ama bencede kabızlık probleminiz olmasın o zamn stres yapıyorsunuz ben o kadr dikkat etmeme ragmen oldum acayip siinr bozucu korkuyorsunuz başka bi sıkıntısı yok canım allah yardım etsin sana da bakalım gün sayıyorum bende olumlu cvp alırsam hemen yazıcam inş:52:

ip sarkmıo ama ip gtmio içerde kalıo yani bi seferde anlamayabilir ama surekli ilişki olcaksa anlaşılma ihtimali yüksek el kesinlkle yasak direk anlaşılır en iyisi garantiye alıp korunmasını saglayın oksa hssedilebilio

ben bi erkegin bunu anlayabilecini düşünmüyorum o zamana ne ip kalır ne bişey öyleki bazı kadın dogum doktorları bile anlamıor böyle şeyler düşünüp kafanızı bulandırmayın bu işlemi yaptırdıgınıza göre erkekelrin o anki halini de biliyorsunuzdur acıklamama gerek yok sanırım o anda bi erkegin bunu düşünecegine bile inanmıorum onlar sonuca bakar kan geldimi tamamdır sonuçta size güvemese zaten evlenme kararı almaz kanda geldimi tamamdır işte yok ip yok sap aklınza böyle şeyler getirmeyin ya

candy sen yaptırdın heralde.okadr yaptırıp olumlu sonuç alan var. çok kafanızı bulandırmayın gerçkten olumlu düşünelm öle olsun.violen öle ip falan sarkıormu nasıl bişey oluor. dışardan görüntüsünde bi değişklik falan varmı

yok canım ya hiç bişy belli olmuyo sadece tuvalete gittiginde eline geliyo oda dikkat edrsen yoksa yok yani bi bellilik sonuçta o iplerde eriyecek yeterki tutsun gerisini düşünmeyin

vıolen ozel msjını aldım ama ben msj atamıyorum dıye burdan yazıyorum..kabızlık ıcın sana onerım hanı gun kurusu dıye satılan koyu renklı kayısı var ya ondan al her sabah form cayı ıle bırlıkte 2 tane ac karnına ye...bır de bır kasık zeytınyagı ıc ınan bana etkısnı goreceksın..kanamalar ılk bır hafta normal demıstı doktor bana..kasıntı da ıyılestıgıne ısaretmıs...umarım ıı olursun ...ben de kontrole gdecegım ebru hanıma...

artık acı felan hissetmiyom sadece ufacık bi yanma ve kaşıntı oda bazen ya allhım inş olur başka düşüncem yok şuan gece gündüz bunu düşünüyorum sadece ayrıca wc de de zorlanmıyorum artık yani azcık zorlanmada canım acımıyo ama gene de korkuyorum ya uf yaptıran arkadaşlar lütfen sizde ne kadr sürede belirtiler başladı bi hafta olsu batticon sürmeye devam etmelimiyim iyilşem belirtileri ne zman başladı sizde beni biraz bilgilendirin çok tedirginim lütfen

violen o dikşlerde eriyip düşecek kaynaşcak etle sonra belli olmaz heralde. sen işin büyük bir kısmını atlattın yaptrdın bak iyilşmende oluor gönlünü ferah tut artık

yok canım sadece ilk yaptırdıgım gün iki kere o da sadece tuvalete gittigimde başka hiç olmadı şuan özellikle gecelri kaşıntım var ama dert etmiyorum sonuçta kaynadıgının işareti die düşünüyorum ama bencede kabızlık probleminiz olmasın o zamn stres yapıyorsunuz ben o kadr dikkat etmeme ragmen oldum acayip siinr bozucu korkuyorsunuz başka bi sıkıntısı yok canım allah yardım etsin sana da bakalım gün sayıyorum bende olumlu cvp alırsam hemen yazıcam inş:52:

canım senın düğün felan varmı ?

artık acı felan hissetmiyom sadece ufacık bi yanma ve kaşıntı oda bazen ya allhım inş olur başka düşüncem yok şuan gece gündüz bunu düşünüyorum sadece ayrıca wc de de zorlanmıyorum artık yani azcık zorlanmada canım acımıyo ama gene de korkuyorum ya uf yaptıran arkadaşlar lütfen sizde ne kadr sürede belirtiler başladı bi hafta olsu batticon sürmeye devam etmelimiyim iyilşem belirtileri ne zman başladı sizde beni biraz bilgilendirin çok tedirginim lütfen

baticion u bende 1 hafta kullandım bir hafta sonrasında kontrole gıtmıstım hersey normal bakıreden farkın yok demıstı bana 16 gun sonra sonucu burdan yazıcam yine ama ip felan hiç düşmedi bende elime felan da takılmadı içerde dedi dikişler bana. düğünümden 3 gün öncede kopntrole gidicem ozamanda yine sonucu yazarım

benim düğün felan yok henüz batticonu bir haftadır uyguluyorum daha ne kadr devam edicem bilmiyorum bana bir ay sonra gel dedi bende bir litrelik baticon almıştım o bitene kadr kullancam benim dikişler daha duruyo tutup tutmadıgını henüz bilmiyorum bir ay sonra gidicem inş bi olumsuzluk yaşamam ama acayip bi kaşıntı var kızlar unutp elimi atacam neerdeyse ..:52:

benim düğün felan yok henüz batticonu bir haftadır uyguluyorum daha ne kadr devam edicem bilmiyorum bana bir ay sonra gel dedi bende bir litrelik baticon almıştım o bitene kadr kullancam benim dikişler daha duruyo tutup tutmadıgını henüz bilmiyorum bir ay sonra gidicem inş bi olumsuzluk yaşamam ama acayip bi kaşıntı var kızlar unutp elimi atacam neerdeyse ..:52:

violen 2.haftaya girdin değilmi? sonucu çok merak ediyorum inşallah olumlu olurda kurtulursun bu dertten

yarın gidiyor musun ebru hanıma. ne yaptın?

Evet yarın ebru hanıma gidiyorum evolet. umarım hiçbir sorun yaşamam. Çok heyecanlıyım ama bir tarafdan da üzerimden yükümü atacakmışım gibi geliyor. Ebru hanımı tekrar aradım teyit etdim. Onunla konuşunca rahatlıyorum Allah'dan. Sen ne yapacaksın? Galiba Aylin de bu aralar gidecekdi Ebru hanıma? Ben de herşeyi yazmaya çalışacağım bakalım yarını bekliyorum.

evet ben yaptrdm ama kısa sureli olanı uzun bekleyemem kafamda o varken die düşünmüştüm ama bence uzunu daha garanti

baticion u bende 1 hafta kullandım bir hafta sonrasında kontrole gıtmıstım hersey normal bakıreden farkın yok demıstı bana 16 gun sonra sonucu burdan yazıcam yine ama ip felan hiç düşmedi bende elime felan da takılmadı içerde dedi dikişler bana. düğünümden 3 gün öncede kopntrole gidicem ozamanda yine sonucu yazarım

canım peki ne zaman yaptırdınki ipler henüz düşmedi.acaba içerde eridimi çünkü bildiğim kadarı ile kendiliğinden eriyen dikişler kullanıyorlar.bir de hangi doktora kaç liraya yaptırdın?

Back