Violen öncelikle geçmiş olsun.Ben de yaptıracam o yüzden sormak istedim belden uyuşturma hiç duymadım biraz da yazdıklarına göre uzunca bir ameliyat olmuş. nasıl hissediyorsun. ebru hanıma yaptıranlarda böyle şeyler okumadım riskli gibi geldi bana da.

fatmasönmez ben bişey olucağını tahmin etmiyorum çünkü doktor doçent işini çok iyi biliyo

elanur bugün daha iiyim gerçekten tuvalette sonrada hiç kanama olmadı bugün ama tutup tutmaması tek düşüncem ilaçlarımı içiyrum artık sonucu beklicem yürüyüş de de yavaş ve agır hareket ediyorum umarım bi sıkıntı çıkmaz ya ama burayı bugün baya inceledim benim doktorum bir ay sonra kontrole gel yeer dedi ama tutmazsa gerçekten söylermi acaba işte bundan korkuyorum vebaşka doktora da kontrol ettirmeye karar verdim bilmiyourm doktoruma cok güveniyorum ama aklım karıştı
diger arkadaşa gelince ebru hanım otomatige baglamış geleni dikiyor bilmiyorum olumlu sonuç alan arkadaşlarda var ama ben doktorumun ii bişey yaptıgını düşünüyorum kanamanın olacagına da inanıyorum yani lokal anastezi yada belden uyuşturmanın arasında ne fark var ki mühim olan yapılan operasyonun bşarılı olması dikişler tutsun yeter

bir ay sonra hem kendi doktoruma hemde başka doktora kontrol olmayı düşünüyorum ne dersiniz
bence özkan beye güven derim para için yapmıyo bu adam bu işi sonuçta doçent adam ben ilk muayene olmak için gittiğimde normal muayene ücreti aldı ilk doktora gittiğimde benden bakmak için artı para istedi 150 tlye geldi ama özkan bey paranın konusunu bile açmadı o yüzden sana doğruyu söyler emin ol

inş öyle olur canım bu merakla bir ay nasıl beklicem bilmiyorum inş bu son kötü günler olur da geçer bende rahata ererim gerçekten ise ve ankaraadaki doktorlardan daha çok güveniyorum önemsiyor işini gerçekten umarım mutlu son olur hepimiz için

inş öyle olur canım bu merakla bir ay nasıl beklicem bilmiyorum inş bu son kötü günler olur da geçer bende rahata ererim gerçekten ise ve ankaraadaki doktorlardan daha çok güveniyorum önemsiyor işini gerçekten umarım mutlu son olur hepimiz için

forumda biri daha yaptırmıştı özkan beye.baya da bir kanaması olmuştu.elanura da ben ordan önermiştim özkan beyi.inş sen de olumlu sonuç alırsın canım.kadın olmak gerçekten zor bişey.ve derdimiz hiç bitmiyor kalbi kötü ve kötülük yapmaktan korkmayan insanlar yüzünden.

kızlar acaba acelemi ewdiyorum bilmiyorum ama agrı felan bişey kalmadı gerçekten ameliyat oldugumu unutma sürecine girdim ve hafif hafif kaşıntı başladı bu ii bişey demi dikişler tutuyor demektir demi inş öledir biri bişey söylesin kızlar..

inş kızlar ya ben de öle düşünmek istiyorum dün gece uykudan uyandım resmen kaşıntı yüzünden hafif yanma batma hissi ve kaşıntı var inş olumlu sonuçlanırda eski hayatıma dönerim bu günleri hiiç düşünmeden

inş kızlar ya ben de öle düşünmek istiyorum dün gece uykudan uyandım resmen kaşıntı yüzünden hafif yanma batma hissi ve kaşıntı var inş olumlu sonuçlanırda eski hayatıma dönerim bu günleri hiiç düşünmeden

violen sen oturarakmı çalışıyosun çalışmana engel oluyomu

Violen kaşınma hissi iyleşme belirtisiymiş daha önce yaptıranlar da yazmış. Çok sevindim. iyi haberlerini alırız umarım. Beni de iyce stres bastı ama artık kesin olarak yaptırıp kurtulacam. İnşallah cumartesi günü Ebru hocamdan randevumu aldım. Sizden güzel haberleri okudukça daha çok moralim düzeliyor. Ben de herşeyi paylaşacağım. Hayırlısı hepimiz için güzel olur umarım.

arkadaşlar hymeneplasti plep kaydırma zor bi işlem değil biz hastalarımızla sohbet ederek 45 dk içinde ister lokal olsun ister genel anestezi olsun işlemini yapıp ağrısız sızısız yolluyoruz ve hiç olumsuz dönenimiz olmadı tekrar arayan hastalarımız teşekkür için aradı kanadığını bildirmek için korkmayın zor bi işlem değil

canım açıkçası ben hem oturuyom hem ayaktayım yani ögretmenim ilk iş günüm ama ameliyat olalı beş gün geçti ve bugün baya bi zor oldu ya ders anlatırken bile kasıldı ve yandı korktum zor olacak heralde evde yatıyordum ne güzel ama en azından ilk günleri yatarak geçirdim size tavsiyem çalışıyorsanız izin alın oturark ççalışan arkadaşlar bence daha da cok hisseder inan ayakta olsan bu kadr etki hissetmezsin bence ben hep ayakta durdum otururken batma hissi vardı korktum atar dikşiler die bence izinsiz olmaz

fatma arkadaşım seni anlıyorum ama uzatmayın lütfen gerçekten ne olacak die düşünmek insann psikolojisini mahfediyor yaptır kurtul ben şu bi ayıda atlatayım doktorum olumlu sonuç verirse geriye dönüp bakmayacagım inanın ameliyat olmanın mutlulugu ve olumlu sonuç alma hissi o ameliyat anınıda ve sonrasındaki sıkıntıları unutturuyor korkmayın hiç bişey hissetmiyorsunuz valla sadece sonrası dikkat gerçi bende ne kadr becerdim dikkat etmeyi onuda daha ögrenemedşm ama elimden geleni yapıyorum.....

arkadaşlar hymeneplasti plep kaydırma zor bi işlem değil biz hastalarımızla sohbet ederek 45 dk içinde ister lokal olsun ister genel anestezi olsun işlemini yapıp ağrısız sızısız yolluyoruz ve hiç olumsuz dönenimiz olmadı tekrar arayan hastalarımız teşekkür için aradı kanadığını bildirmek için korkmayın zor bi işlem değil

Qamzeee arkadaşım sen şahap inmezin nesi oluyorsun burda bana hastalarınızdan bahsediyorsun sonra diğer başlıklar da herkese şahp inmezi tavsiye edip onu övüyorsun dikkatle okudum yazdıgın bütün cevapları bana hastalarımız dediğine göre sen hasta degilsin diğer başlıklarda da şahp inmezi ses tonuyla yargılama diyorsun bir diğer başlıkta vajina darlatma başlıgında da yine şahp inmez ismini yazmışsın doktor sonra arkadaşa burdan site görevlililerine sesleniyorm alenen insanların zor anlarından yararlanılıyor bu nasıl bi anlayış anlamadım

Fatma sen Ebru hocaya bu cumartesi mi gideceksin? Sonuçlarını bekliyorum. ben de adetim bitince randevu alacam. umarım herşey yolunda gider. ben de çok heyecanlıyım.

fatma arkadaşım seni anlıyorum ama uzatmayın lütfen gerçekten ne olacak die düşünmek insann psikolojisini mahfediyor yaptır kurtul ben şu bi ayıda atlatayım doktorum olumlu sonuç verirse geriye dönüp bakmayacagım inanın ameliyat olmanın mutlulugu ve olumlu sonuç alma hissi o ameliyat anınıda ve sonrasındaki sıkıntıları unutturuyor korkmayın hiç bişey hissetmiyorsunuz valla sadece sonrası dikkat gerçi bende ne kadr becerdim dikkat etmeyi onuda daha ögrenemedşm ama elimden geleni yapıyorum.....

Ah canım benm msjını daha şimdi okudum kusura bakma lütfen nolur.
sıkıntıların hala devam edıyormu bilmiyorum ama eğer acil çözüm istersen aç karna kayısı suyu tavsiye ederim.Ama acil değilsen aktivya ye kayısılı olandan her sabah aç karna bi tane ye ben bu işlemi yaptırmadan 10 gün önce aktivya yiyerek sıkıntı yaşamadım vala

sormak ıstedııgn herseyı sorabılrsın canım benmde sonucu sızlerle paylasmama 19 günüm kaldı cok merak edıyorum ya ıns sıkıntısız atlatırım

Back