Fatma sen Ebru hocaya bu cumartesi mi gideceksin? Sonuçlarını bekliyorum. ben de adetim bitince randevu alacam. umarım herşey yolunda gider. ben de çok heyecanlıyım.
yok canım sadece ilk yaptırdıgım gün iki kere o da sadece tuvalete gittigimde başka hiç olmadı şuan özellikle gecelri kaşıntım var ama dert etmiyorum sonuçta kaynadıgının işareti die düşünüyorum ama bencede kabızlık probleminiz olmasın o zamn stres yapıyorsunuz ben o kadr dikkat etmeme ragmen oldum acayip siinr bozucu korkuyorsunuz başka bi sıkıntısı yok canım allah yardım etsin sana da bakalım gün sayıyorum bende olumlu cvp alırsam hemen yazıcam inş
artık acı felan hissetmiyom sadece ufacık bi yanma ve kaşıntı oda bazen ya allhım inş olur başka düşüncem yok şuan gece gündüz bunu düşünüyorum sadece ayrıca wc de de zorlanmıyorum artık yani azcık zorlanmada canım acımıyo ama gene de korkuyorum ya uf yaptıran arkadaşlar lütfen sizde ne kadr sürede belirtiler başladı bi hafta olsu batticon sürmeye devam etmelimiyim iyilşem belirtileri ne zman başladı sizde beni biraz bilgilendirin çok tedirginim lütfen
benim düğün felan yok henüz batticonu bir haftadır uyguluyorum daha ne kadr devam edicem bilmiyorum bana bir ay sonra gel dedi bende bir litrelik baticon almıştım o bitene kadr kullancam benim dikişler daha duruyo tutup tutmadıgını henüz bilmiyorum bir ay sonra gidicem inş bi olumsuzluk yaşamam ama acayip bi kaşıntı var kızlar unutp elimi atacam neerdeyse ..
yarın gidiyor musun ebru hanıma. ne yaptın?
evet ben yaptrdm ama kısa sureli olanı uzun bekleyemem kafamda o varken die düşünmüştüm ama bence uzunu daha garanti
baticion u bende 1 hafta kullandım bir hafta sonrasında kontrole gıtmıstım hersey normal bakıreden farkın yok demıstı bana 16 gun sonra sonucu burdan yazıcam yine ama ip felan hiç düşmedi bende elime felan da takılmadı içerde dedi dikişler bana. düğünümden 3 gün öncede kopntrole gidicem ozamanda yine sonucu yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?