mrb şuan evdeyim yaptırıp geldim çok şükür ya öyle bişey ki anlatamam bizi tek korkutan olayın psikolojik yanı emin ol iç hiç bişey hissetmiyorsun kan bile gelmedi ped var şuanda ama hiç bişey yok acı bile yok belden aşagısını uyuşturdu ve tek acıyıda o zamn hissediyorsun oda ilacın belden gittigi an yani sonrası sıfır acı zaten dediği gibi 2 saat felan sürmedi saate baktım tam 35 dk yani diğer arkadaşlarla aynı ama tabi belden aşagısı uyuşuk oldugu için açılmasını bekliyorsun 3 saat felan işte bana yan otur dedi 9 gün banyo yok 15 gün kBIZ OLMA DEDİ form çayı içmeyi düşünüyorum bide tuvalet ihtiyacından sonra elleme suyu dök sonra baticolu dök kurusun iç çamaşırını giy dedi peçete felan kullanma dedi antibiyotikle agrı kesici verdi işte ben 3 gün rapor aldım 5 gün evdeyim yani gerçi gerek yok gibi bişey zaten raporuda ben istedim doktor da tmama dedi yani cnm gerçekten işin tek kötü tarafı psikolojik kısmı orda olmak o duurumu yaşamk zorunda olmak yoksa acı yok yani inan adet sancın bile 1000 kat acı verir bundan sonrası dikkat o kadr bir ay sonra kontrole gidecegim sende yap kurtul hadi allah yardımıcımız olsun
nekadar süre yan oturucaksın? saat kaçta ameliyat oldun ben ilk konuşmak için gittiğimde çok beklemiştim.bide diikişler tuttuktan sonradamı bu dedklerini yapıcakmısız onları sordunmu violen birde kontrole ne zman gidiceksin
Son düzenleme: