mrb şuan evdeyim yaptırıp geldim çok şükür ya öyle bişey ki anlatamam bizi tek korkutan olayın psikolojik yanı emin ol iç hiç bişey hissetmiyorsun kan bile gelmedi ped var şuanda ama hiç bişey yok acı bile yok belden aşagısını uyuşturdu ve tek acıyıda o zamn hissediyorsun oda ilacın belden gittigi an yani sonrası sıfır acı zaten dediği gibi 2 saat felan sürmedi saate baktım tam 35 dk yani diğer arkadaşlarla aynı ama tabi belden aşagısı uyuşuk oldugu için açılmasını bekliyorsun 3 saat felan işte bana yan otur dedi 9 gün banyo yok 15 gün kBIZ OLMA DEDİ form çayı içmeyi düşünüyorum bide tuvalet ihtiyacından sonra elleme suyu dök sonra baticolu dök kurusun iç çamaşırını giy dedi peçete felan kullanma dedi antibiyotikle agrı kesici verdi işte ben 3 gün rapor aldım 5 gün evdeyim yani gerçi gerek yok gibi bişey zaten raporuda ben istedim doktor da tmama dedi yani cnm gerçekten işin tek kötü tarafı psikolojik kısmı orda olmak o duurumu yaşamk zorunda olmak yoksa acı yok yani inan adet sancın bile 1000 kat acı verir bundan sonrası dikkat o kadr bir ay sonra kontrole gidecegim sende yap kurtul hadi allah yardımıcımız olsun
nekadar süre yan oturucaksın? saat kaçta ameliyat oldun ben ilk konuşmak için gittiğimde çok beklemiştim.bide diikişler tuttuktan sonradamı bu dedklerini yapıcakmısız onları sordunmu violen birde kontrole ne zman gidiceksin
violen geçmş olsun. belden aşağısını uyuşurdu derken belndenmi iğne vurdu nasıl oldu. ebru hanım sadece orayı uyuştuormuş. belden tehlikeli değilmi ya.
evt bende görüşmeye gittigimde cok beklemiştim ama randevu alıp operasyon için gittiginde sorun olmuyo bana 9 da burda ol dediler gittim işte serum felan verdiler doktor gelene kadr karşımda saat vardı ameliyathanede saat 10 45 de başladı ve 11 20 de bitti dediler odaya cıkardılar saat 2 buçuk giibi de cıktım işte toplam süre bu ne kadr yan oturuacagımı bilyorum valla aklıma gelmedi sormak ama sanırım 15 gün felan dikkat ederim dikişlerin tutması için ilaç ları içme konusunda ve tuvaletten sonra baticonla silmek konusunda dikkat etmek e önemlisi tabi hareketleride abartmamak lazım yani canım umarım tutar da bende rahatlarım ya dua edin sen ne zamn gideceksin ben bir ay sonra kontrole gidecegim o zamn netleşecek herşey
bende 1 2 ay sonra düşünüyorum inşallah sorunsuz atlatırız ama ben doktora söyledim operasyondan sonra hareketlerde kısıtlama olucaksa daha geç yaptırmayı istiyorum diye cünkü daha önümde çok uzun yıllar var oda bana 1 ay sonra bisiklete bile binebilirsin dedi tabi tekrar erkek arkadasnla bişey yaşamassan dedi o yasak dedi onun haricinde hiç bi sorun olmaz dedi bende son evlenmeye yakın gelcekmiyim kontrole dedim yok dedi sana nelerden bahsetti violen
aynen senin dediklerin işte ayrıca bişey söylemedi canım tuttktan sonra ne zamn evlenirsen evlen düğünü beklemene gere yok sonuçta o zamnlar en hareketli günlerin olacak nişanlını heryaptıgından haberdar etmen gerekecek gezmek tozmaK İİSİTCEK EŞYA kan geliyormu ben her tuvalete çıktıgımda kan gEV İŞ GÜÇ ÇOK GÖZ ÖNÜNDE olacaksın bence imkanın varsa bekleme sonuçta biz tekrar bozdurmak için yaptırmıyorz ki bundan sonra evlenen kadr nasıl olsa kimse ile bidaha birlikte olmayuacaksın bence para problemin yoksa erteleme derim bugün ikinci gün anladım ki ilaçlar agrıyı kesiyo etkisi geçiince acayip canın yanıyo ben bütün gece uyuyamadım agrıdan ilaçları düzeni kullanmak lazım bide yaptıran arkadaşlara soruyorum kan geliyormu ben her tuvalte çıktıgımda kan geliyo korkuyorum acaba dikiş mi attı diye bilenker bilgilendirebilir mi lütfen
bir antibiyotik bir agrı kesici yazdı onları alıyorum işte kayıtta tutmuyorlar tutsalar para ile almazdım ilaçları yani orda sana özel dosya var ama resmi degil neyse çok detaylı konuşuyoruz problem olmasın özel mesajım yok olsa ordan konuşurduk rahat raht
ilaçları düzenli içmek lazım yoksa gerçekten çok agrıyo şuan sorun yok ama gece ilaçların etkisi geçice hareket edemiyorsun o üzden ilçlar önemli ya en sıkıntılı kısım tvalet sen ailenle mi yaşıyorsun bana doktor gecelri iççamaşırı giyme hava alırsa daha kolay iyileşir dedi
evet ailemle yaşıyorum ama çamaşır olmazsa kanama oluyormuş nasıl olur ozaman
violen bi,zm bi akrabamız doğumda o belden aşağısını uyuşturduydu ondan bliorum riskli die çnkü belden iğne vuruluor. ben korkarım ya sen iyi cesaret etmşin. belden aşağısı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?