nekadar süre yan oturucaksın? saat kaçta ameliyat oldun ben ilk konuşmak için gittiğimde çok beklemiştim.bide diikişler tuttuktan sonradamı bu dedklerini yapıcakmısız onları sordunmu violen birde kontrole ne zman gidiceksin

Son düzenleme:

evt bende görüşmeye gittigimde cok beklemiştim ama randevu alıp operasyon için gittiginde sorun olmuyo bana 9 da burda ol dediler gittim işte serum felan verdiler doktor gelene kadr karşımda saat vardı ameliyathanede saat 10 45 de başladı ve 11 20 de bitti dediler odaya cıkardılar saat 2 buçuk giibi de cıktım işte toplam süre bu ne kadr yan oturuacagımı bilyorum valla aklıma gelmedi sormak ama sanırım 15 gün felan dikkat ederim dikişlerin tutması için ilaç ları içme konusunda ve tuvaletten sonra baticonla silmek konusunda dikkat etmek e önemlisi tabi hareketleride abartmamak lazım yani canım umarım tutar da bende rahatlarım ya dua edin sen ne zamn gideceksin ben bir ay sonra kontrole gidecegim o zamn netleşecek herşey

violen geçmş olsun. belden aşağısını uyuşurdu derken belndenmi iğne vurdu nasıl oldu. ebru hanım sadece orayı uyuştuormuş. belden tehlikeli değilmi ya.

violen geçmş olsun. belden aşağısını uyuşurdu derken belndenmi iğne vurdu nasıl oldu. ebru hanım sadece orayı uyuştuormuş. belden tehlikeli değilmi ya.

bilmiyorum ki bende sordum sadece o bölge degil mi diye hayır dediler bu dha güvenilir dediler epidural anestezi yani belden aşagısı kom bence buple uyuştu ya valla hiç bi sorun olmadından sonrası artık dikişlerin tutması sadece ve asıl önemli kısım bu tuvalet ihtiyacında zorlanıyorum ama tabi ilk gün bide sanırım psikolojik olarak tutuyorum tuvalete çıksam da gelmiyor idrarım ama var biliyorum anlamadım bide her çıktıgımda baticon la silmek oldugundan cok cıkmak istemiyom ama ne yapayım geliyo iki damla sonra bi daha neyse arkadaşlar 5 gün evdeyim zaten herşeyi yazarım

bende 1 2 ay sonra düşünüyorum inşallah sorunsuz atlatırız ama ben doktora söyledim operasyondan sonra hareketlerde kısıtlama olucaksa daha geç yaptırmayı istiyorum diye cünkü daha önümde çok uzun yıllar var oda bana 1 ay sonra bisiklete bile binebilirsin dedi tabi tekrar erkek arkadasnla bişey yaşamassan dedi o yasak dedi onun haricinde hiç bi sorun olmaz dedi bende son evlenmeye yakın gelcekmiyim kontrole dedim yok dedi sana nelerden bahsetti violen

aynen senin dediklerin işte ayrıca bişey söylemedi canım tuttktan sonra ne zamn evlenirsen evlen düğünü beklemene gere yok sonuçta o zamnlar en hareketli günlerin olacak nişanlını heryaptıgından haberdar etmen gerekecek gezmek tozmaK İİSİTCEK EŞYA kan geliyormu ben her tuvalete çıktıgımda kan gEV İŞ GÜÇ ÇOK GÖZ ÖNÜNDE olacaksın bence imkanın varsa bekleme sonuçta biz tekrar bozdurmak için yaptırmıyorz ki bundan sonra evlenen kadr nasıl olsa kimse ile bidaha birlikte olmayuacaksın bence para problemin yoksa erteleme derim bugün ikinci gün anladım ki ilaçlar agrıyı kesiyo etkisi geçiince acayip canın yanıyo ben bütün gece uyuyamadım agrıdan ilaçları düzeni kullanmak lazım bide yaptıran arkadaşlara soruyorum kan geliyormu ben her tuvalte çıktıgımda kan geliyo korkuyorum acaba dikiş mi attı diye bilenker bilgilendirebilir mi lütfen

para sorun değil ama mecburi beklemelerim var tabiki bidaha bozulmaması için yaptırıyoruz canım ama özkan bey sanada anlatmıştır çok açık sözlü burada yazamıyorum anlamışsındır brde ben diger mesajları okudum kanama olması normalmiş korkma

violen ağrı kesici ne kullanıyorsun? birde hastanede kayıt tuttularmı? ameliyat olduğun için

bir antibiyotik bir agrı kesici yazdı onları alıyorum işte kayıtta tutmuyorlar tutsalar para ile almazdım ilaçları yani orda sana özel dosya var ama resmi degil neyse çok detaylı konuşuyoruz problem olmasın özel mesajım yok olsa ordan konuşurduk rahat raht

evet çok iyi olurda özelden konuşabilseydik ağrıların ne durumda nasılsın şimdi?

ilaçları düzenli içmek lazım yoksa gerçekten çok agrıyo şuan sorun yok ama gece ilaçların etkisi geçice hareket edemiyorsun o üzden ilçlar önemli ya en sıkıntılı kısım tvalet sen ailenle mi yaşıyorsun bana doktor gecelri iççamaşırı giyme hava alırsa daha kolay iyileşir dedi

evet ailemle yaşıyorum ama çamaşır olmazsa kanama oluyormuş nasıl olur ozaman

bu kadar problem oluyorsa kesin izin almak lazım ben izin düşünmüyordum açıkcası birde kayısı ye sen istersen kabızlığı önlemesi için incirde iyi olur

violen bi,zm bi akrabamız doğumda o belden aşağısını uyuşturduydu ondan bliorum riskli die çnkü belden iğne vuruluor. ben korkarım ya sen iyi cesaret etmşin. belden aşağısı için.

evet ailemle yaşıyorum ama çamaşır olmazsa kanama oluyormuş nasıl olur ozaman

yok canım normalde kanama olmuyo sadece tuvalete çıktıgımda oluyo benim onun dışında yok çok şükür ii bişey demi bu inş öyledir ayrıca bence izin almalısın yoksa daaha tedirgin olursun acaba bişey olacak mı diye yani bence imkanın varsa al öyle söylendigi kadr basit bi durum degil evt operasyon çok kolay hiç bişey anlamıyorsun ama sonrası önemli

violen bi,zm bi akrabamız doğumda o belden aşağısını uyuşturduydu ondan bliorum riskli die çnkü belden iğne vuruluor. ben korkarım ya sen iyi cesaret etmşin. belden aşağısı için.

ne gibi riski var inan o an bunu düşünmedim zaten başka altarnetifimde yok güvenebilecegim tek doktor biliyorsun burdan bi arkadaş olumlu sonuç almıştı ona dayanarak gittim zaten ve ben bi olumsuzluk görmedim kullandıkları igne normal bi igne gibiydi ve sordum ben bu belden aşagı uyuşanlar çok baş agrısı çekiyormuş sıkıntı olmasın dedim biz yurt dışından getirtiyoruz bunları bi sıkıntı olmaz dedi ve gerçekten de baş agrısı felan hiç bi olumsuzluk yaşaamadım anestezi ile ilgili biraz belim agrıyo ama sanki hani adet döneminde sancı olur ya belde o kadr işte baklım nasıl geçecek bu bir ay bilmiyorum dikkat etmek bi taraftan oldumu olmadımı düşüncesi bi taraftan allahım inş tutmuştur doktorum anandan dogdugun gün gibi olacaksın rahat ol dedi ama hadi inş

ben hala daha yaptıramadım çok korkuyorum yaptırmaktan.ben tecavüze uğradım.üzerinden 6 yıl geçti.bi ara kadınlar konuşurken duymuştum.dul bi bayan eşi 4 yıl önce ölmüştü.sonra evlendi yeniden.son evlendiği eşi ile birlikte olduğunda kan geldiğini söylemişti.acaba gerçekten ilişkiye girilmezse kanama olurmu ben mesela tecavüzden sonra ilişki yaşamadım.

Violen öncelikle geçmiş olsun.Ben de yaptıracam o yüzden sormak istedim belden uyuşturma hiç duymadım biraz da yazdıklarına göre uzunca bir ameliyat olmuş. nasıl hissediyorsun. ebru hanıma yaptıranlarda böyle şeyler okumadım riskli gibi geldi bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…