Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of ya..ılk gun pek kan gelmemıstı 2.gun wc den sonra kurularken dmla gelıodu sadece...sımdı wc ye grdım peceteye daha cok pembemsı renkte kangelmıs ya..alaım yoksa dıkıslere mı zarar vercek bısı yaptım uyurken anlamıyorumkı....cok korkuyorum...:S
akdenız keske burda olsaydınız da sızde nasıl ılerledı oldu mu booyle bır sey konussaydık(
canım öncelikle geçmiş olsun.bu kadar korkma.yaptırdıktan sonra ilk 10 gün ara ara kanamalar oluyo.bendede olmuştu.sonra durdu zaten.sadece ilk 1 ay hareketlerine çok dikkat et.bacaklarını çok fazla açma.doktor bana 90 dereceyi geçmesin bacak aralığın demişti.
canım öncelikle geçmiş olsun.bu kadar korkma.yaptırdıktan sonra ilk 10 gün ara ara kanamalar oluyo.bendede olmuştu.sonra durdu zaten.sadece ilk 1 ay hareketlerine çok dikkat et.bacaklarını çok fazla açma.doktor bana 90 dereceyi geçmesin bacak aralığın demişti.
gidemedim.psikolojik olarak kendimi kötü hissediyodum.aradım doktoru durumu anlattım.1,2 hafta sonra gelirsin dedi.sen önce kendini iyi hisset dedi.şimdide regl oldum.bayramdan sonraya kaldı anlican.bayramdan sonra gidicem kontrole.tutup tutmadığını merak ediyorum açıkçası.kontrole gittikten sonra burda paylaşıcam zaten.cnm sen kontrole gitçektin..gittinmi?
Saol canım ..demın ebru hanımı aradım...ara ara kanamaların olması normal endıse etme dedı.Bır de ben de batma hıssı var otururken ozellıkle dedım..KASıntıda oluyor mu tam o noktada dıye sordu bana.EVET dedım kesınlıkle tam o yerde bole hafıf bı kasıntı var.
O da dedı kı ıı ıste yara ıyılesmesıne ısaret bu korkma dledı.Bıraz rahatladım.
Lovarsound sen de mı ebru hanıma yaptrmıstın,kontrole gttın mı tutmus mu?
gidemedim.psikolojik olarak kendimi kötü hissediyodum.aradım doktoru durumu anlattım.1,2 hafta sonra gelirsin dedi.sen önce kendini iyi hisset dedi.şimdide regl oldum.bayramdan sonraya kaldı anlican.bayramdan sonra gidicem kontrole.tutup tutmadığını merak ediyorum açıkçası.kontrole gittikten sonra burda paylaşıcam zaten.
ben istanbulda şişli med.e yaptırdım.kontrole gidemedim daha.bayramdan sonra gidicem.benimde batma hissi ve kaşıntım oldu.ama 10 gün sonra geçti.zaten dikişlerin düğümüde 10 günden sonra düşmeye başlamıştı.rahat ol sende.bazen insan böyle bir işlem yaptırdığını unutuyor bile.
dun daha ıyıydım gercekten..kanama hıc olmadı otururken kı o batma hıssı ve kasıntı da gectı hanı...:)) umarım sen de ben de sevınclı bır sekılde donerız kontrollerden..ben kasım sonu gdecegım kontrole...iletişimi bırakmayalım olur mu....?
inş canım.senin düğün yakınmı??
bu arada kafama takıldı da ...ben genelde bol pantolon gıyınıyorum bu ara,hanı korkuyorum dar felan gymıorum..kot da gıyınmıyorum bır haftadr..sız boyle bır onlem aldınz mı hanı;yoksa gayet rahat bır sekılde gıyınıyor musunuz?
nasıl söyliceksin ne diyip söyliceksin... bence yapma!!! söyleme...
ben bunun altından tek başıma kalkamam diğer arkadaşlar kadar güçlü değilim.sonuçta ben bi hata yapmadım ama yapabilirdim de her şey bizler için hata yapmakta. önemli olan bir çaresine bakmak..ailem her zaman yanımda olduklarını eğer bi sorunun var sa içine atma biz senin en yakınlarınız yanında olacağız dyorlar ve aneminde bu diktirme olayından haberi var böyle bir ameliyat olduğunu bilyor onlardan saklayıp baş edememekten korkuyorum ters şeyler bi şeyler olacak diye . ve evleneceğim kişi nin adetinde çarşaf bekleme var ve kesin kan gelicek dedi bana ben esnek anlamam dedi kan gelmesse ben ne yaprım tek başıma rezil rüsva olurum.evleneceğim zaman benim tek başıma düğünden 3-4 gün önce kontrole gitmem mümkün değil ve o kadar parayı bitiktirmem de zor gözüküyor.olanları anlatmam gerek diye düşnüüyorum ama kararsızım çok zor bi durumm ALLAH herkesin yardımcısı olsuun
ne demek çarşaf bekleme ya. mal mıyız biz sadece vücuttan mı ibaretız hayır..! böle bi dünya yok ya! nefret ediyotrum bu zihniyetten.
ben de bu operasyonu yaptırıcam 1 aya kadar ınsallah... ama ılk once kendımı rahat hissetmek ıcın yaptırıcam..
ayrıyeten evlenceğin taraf sabıt fıkırlerı olan adetini felan bu tarz bılen ınsanlarsa siz de onların yaşantısına yakın tarzda bır aile modeli sayılırsınız? e peki bu durumda nasıl kabul eder annen böyle bişeyi sence... en iyi sen tanırsın ne tepki verip vermeyeceğini ama bazen beklenmedik tepkilerle de karşılaşılabilir... onlara (anne babaya) kalırsa hep yanımızdalar.. hep bizden bişey saklama derler... ama ya bunu kabullenmezlerse?? sonra bı sekılde ewlendin diyelim tartıştın.. ayrılma noktasına geldin.(allah korusun). akılsız başın kahrını kim çeker.. otur oturduğun evinde.. demezler mi? burada bı tezatlık var aile modeli ile fikirler arasında.. iyi düşün. bende zayıf bı ınsanım içimde kendi kendime kocaman bi savaş veriyorum.. koca bi dünya içim..... ama napıcaz? napalım!
iyi düşün...