yaza düşünülüyor ama bellı değil gene canım. ben para bırıktırmeye çalışıyorum ebru hanımı dusunuyorum. istanbul bana çok uzak. gunubırlık gidemem.

bende onu düşünüyorum canım ve iyi miş okuduklarım kadarıyla..şu an bana çok yakın sayılır ankara ama param yok bendede o sorun var ilerde yaptırmak zorundayım malesef haziran gibi..inş ebru hanıma yaptırdığında tutar canım da güzel haber alırız..benim ki esnek zar mış nasıl olacak bilmiyorum tam yırtıldı mı az mı yırtıldı onu da bilmiyorum

ben de 2008de yaşadım bu tatsız olayı.. isteyerek olmustu tabı ama gecen sene ağustosa kadar bıle kan gelıyodu beraberlıkte yanii. ben hiç muayene olmadım bılmıyorum...

evolet her birlktelkkte kanmı geliordu o da bi değişkmiş:S

bende ilşkiye girmedim ama zorlama oldu ondan şüpheleniorum muayeneye bile cesaretm yok

evolet her birlktelkkte kanmı geliordu o da bi değişkmiş:S

bende ilşkiye girmedim ama zorlama oldu ondan şüpheleniorum muayeneye bile cesaretm yok

ben muayene oldum cnım korkma da utanma da bilmeyerek yaşama söz konusu hayat sa insan her şeyi göze alıyo ciddden

her burlıktelıkte deıl ama böle iice zorlanınca gelıyodu ya evet.ben de arıcam ebru hanımı aralıkta gitmeyı dusunuom. pekı bu kalıcıyı 6 ay once yaptırmak şartmı.. yoksa benım düğünüme 2 ay var dıyelım ben kalıcı yaptırmak istiyom.. ne farkı varkı

evolet 2 ay 6 ay die sınırlama yok kalıcıda istedğin zaman yaptır ilşkiye kadar kalıcı olur. yoksa ne anladım kalıcıdan geçiçiden

kızlar benimkide zorlamayla gitti çok kötüyüm bu pskolojiyi hala atamıyorum bende yaptırıcam ama evlenmeme çok var kalıcı olunca ilişki durumu yaşamadıgın zorlama veya parmak girmediği sürece bozulmuyormuş doktor öyle dedi

evet kızlar dun adetimi oldum ve adet bıtımı olmayı dusunuyorum operasyonu bu ay . kararımı verme aşamasına yaklaştım şahap ınmez yada ebru hanım... düşünüp duruyorum. sizler ne durumdasınız..

inş yaptırıp kurtulursun canım.ben kontrole gidicektim gidemedim hala.herkesin gözü bende.açık vericem diye korkuyorum gidemiyorum(( ne durumdayım merak ta ediyorum

mrb.
bende gaziantep deyim çarşamba günü yaptırıcam inş operasyonu regl dönemimin bitiminden üç gün sonra yani hemen bakalım nasıl olcak doktor iki saat sürer dedi iki saatte burda dinlenirsin dedi ama cok stresliyim bir senedir düşünüyordum ancak şimdi hazır hissediyorum kendimi daha dogrusu artık mecburum nasıl olsa olacak bir an önce yaptırıp rahatlamak istiyorum ama yaptırmakmmı yoksa ondan sonraki dönemmi daha zor bilmiyorum içim kıpır kıpır hayırlısı artık yaptırdıksan sonra tekrar yazarım arkadaşlar ...

loversound sen kıme yaptırmıstın gecmıs sayfalara bakamadım da :/

violen hayırlısıyla kurtulursun inşallah.. sen anteptemı yaptıracaksın. nıye o kadar uzun suruyor operasyon

violen bende gaziantepteyim sen kime yaptırıcaksın özkan beyemi bende ona yaptırıcam banada 2 saat sürer dedi bide evlilik varmı yaptırım kurtulummu diyosun

Arkadaşlar ben de kalıcı onarım yaptıracağım. Dr Ebru Zülfikaroğlundan randevu aldım. Artık bu durumumdan kurtulmak ve rahatlamak istiyorum. Nişanlım evlilik günü belirleyelim diyor inanın korkumdan sürekli erteliyorum. Bu iş bir bitsin ve yolumu göreyim istiyorum. Desteğinize ihtiyacım var kimseye anlatamıyorum.

kızlar özel msj yazarken bana uyarı gelior kırmızı olarak o ne acaba bilen varmı sizdede oluormu. yazışmalarımız yönetmce kontrol edilior gibilernden

violen bende gaziantepteyim sen kime yaptırıcaksın özkan beyemi bende ona yaptırıcam banada 2 saat sürer dedi bide evlilik varmı yaptırım kurtulummu diyosun

evt özkan beye gidecegim yarın inş evlilik felan yok ama yaptırıp kurtulmak niyetindeyim valla bugün nasıl geçti anlamadım düşünmekten ya tutmazsa sonrasında ne yapmam gerekiyor ben şu zayıflama çaylarından içmeyi düşünüyorum kabızlık olayı için zorlamamk lazım işten de rapor alacam beş gün gitmicem evde yatcam bakalım başka ne yapmam gerekiyo bilmiyorum bide cok acı veriyor mu oturupp kalkma problemi felan ya aklımda birsürü soru var bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim elanur sen ne zamn yaptıracaksın doktor benii baya bi rahatlattı aslında ama işte herkese allh yardın etsin dua edin lütfen bana...

violen bende bu ay yaptırıcaktım ama bazı planlardan dolayı iptal oldu daha sonra yaptırıcam inşallah ya bende seninle aynı durumdayım özkan bey çok iyi çok güsel rahatlatıyo insanı kesin kanar%1000 diyo ama ben yinede endişeleniyorum ve çok korkuyorum ben ameliyattan sonra izin alamam sanırım sen doktora çalıştığını söyledinmi ben söylemeyi unutmuşum dinlen dermi bilmiyorum.lütfen ameliyattan sonraki durumunu paylaşırmısın aynı doktora yaptırıcas bana ön bilgi olmuş olur belki biras rahatlarım((

Benim hikayem en son sen mi dr ebru zülfikaroğluna onarım yaptırmıştın.Nasılsın? kontrole gideceğim demiştin gittin mi? Ben de ona gideceğim var mı bir sıkıntın?

mrb şuan evdeyim yaptırıp geldim çok şükür ya öyle bişey ki anlatamam bizi tek korkutan olayın psikolojik yanı emin ol iç hiç bişey hissetmiyorsun kan bile gelmedi ped var şuanda ama hiç bişey yok acı bile yok belden aşagısını uyuşturdu ve tek acıyıda o zamn hissediyorsun oda ilacın belden gittigi an yani sonrası sıfır acı zaten dediği gibi 2 saat felan sürmedi saate baktım tam 35 dk yani diğer arkadaşlarla aynı ama tabi belden aşagısı uyuşuk oldugu için açılmasını bekliyorsun 3 saat felan işte bana yan otur dedi 9 gün banyo yok 15 gün kBIZ OLMA DEDİ form çayı içmeyi düşünüyorum bide tuvalet ihtiyacından sonra elleme suyu dök sonra baticolu dök kurusun iç çamaşırını giy dedi peçete felan kullanma dedi antibiyotikle agrı kesici verdi işte ben 3 gün rapor aldım 5 gün evdeyim yani gerçi gerek yok gibi bişey zaten raporuda ben istedim doktor da tmama dedi yani cnm gerçekten işin tek kötü tarafı psikolojik kısmı orda olmak o duurumu yaşamk zorunda olmak yoksa acı yok yani inan adet sancın bile 1000 kat acı verir bundan sonrası dikkat o kadr bir ay sonra kontrole gidecegim sende yap kurtul hadi allah yardımıcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…