yaza düşünülüyor ama bellı değil gene canım. ben para bırıktırmeye çalışıyorum ebru hanımı dusunuyorum. istanbul bana çok uzak. gunubırlık gidemem.
evolet her birlktelkkte kanmı geliordu o da bi değişkmiş:S
bende ilşkiye girmedim ama zorlama oldu ondan şüpheleniorum muayeneye bile cesaretm yok
inş yaptırıp kurtulursun canım.ben kontrole gidicektim gidemedim hala.herkesin gözü bende.açık vericem diye korkuyorum gidemiyorumevet kızlar dun adetimi oldum ve adet bıtımı olmayı dusunuyorum operasyonu bu ay . kararımı verme aşamasına yaklaştım şahap ınmez yada ebru hanım... düşünüp duruyorum. sizler ne durumdasınız..
mrb.
bende gaziantep deyim çarşamba günü yaptırıcam inş operasyonu regl dönemimin bitiminden üç gün sonra yani hemen bakalım nasıl olcak doktor iki saat sürer dedi iki saatte burda dinlenirsin dedi ama cok stresliyim bir senedir düşünüyordum ancak şimdi hazır hissediyorum kendimi daha dogrusu artık mecburum nasıl olsa olacak bir an önce yaptırıp rahatlamak istiyorum ama yaptırmakmmı yoksa ondan sonraki dönemmi daha zor bilmiyorum içim kıpır kıpır hayırlısı artık yaptırdıksan sonra tekrar yazarım arkadaşlar ...
violen bende gaziantepteyim sen kime yaptırıcaksın özkan beyemi bende ona yaptırıcam banada 2 saat sürer dedi bide evlilik varmı yaptırım kurtulummu diyosun
evt özkan beye gidecegim yarın inş evlilik felan yok ama yaptırıp kurtulmak niyetindeyim valla bugün nasıl geçti anlamadım düşünmekten ya tutmazsa sonrasında ne yapmam gerekiyor ben şu zayıflama çaylarından içmeyi düşünüyorum kabızlık olayı için zorlamamk lazım işten de rapor alacam beş gün gitmicem evde yatcam bakalım başka ne yapmam gerekiyo bilmiyorum bide cok acı veriyor mu oturupp kalkma problemi felan ya aklımda birsürü soru var bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim elanur sen ne zamn yaptıracaksın doktor benii baya bi rahatlattı aslında ama işte herkese allh yardın etsin dua edin lütfen bana...
violen bende bu ay yaptırıcaktım ama bazı planlardan dolayı iptal oldu daha sonra yaptırıcam inşallah ya bende seninle aynı durumdayım özkan bey çok iyi çok güsel rahatlatıyo insanı kesin kanar%1000 diyo ama ben yinede endişeleniyorum ve çok korkuyorum ben ameliyattan sonra izin alamam sanırım sen doktora çalıştığını söyledinmi ben söylemeyi unutmuşum dinlen dermi bilmiyorum.lütfen ameliyattan sonraki durumunu paylaşırmısın aynı doktora yaptırıcas bana ön bilgi olmuş olur belki biras rahatlarım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?