yok canım öyle çok.ama ben 1 sene 1 ay once myom amelıyatı oldum açık amelıyat...şimdi hiçbi sorunum yok allaha sukur.ama sorucam gene.

myom amelyatını karından mı oldun canım?bendede polip var rahimimde o alıncak ama artık evlennce düşünorum şikayet yaratmadağı sürece aldırmıycam.o akıntı yapıor galiba. hangi şehrden geliceksin ankaraya

kasık kısmından açtılar canım 15 dk sürdü kısa bi operasyondu. rahimde değildi benımkı. karın boşluğundaydı allaha sukur.

allaha çok şükür canm benm ki rahimde ondan alttan olcakmış amliyat onun için evlennce dedi doktordda ama şikayetm olursa kanama gibi mecburen alıncak:(

sen afyondaydın heralde ankaraya gideblcekmisin ben bahane bulamıorum bitürlü

merhaba kızlar;

bir süre giremeyeceğim foruma:5: rica etsem yenikapı feribotundan inince şişli med ve ankara da ise esenboğa havalimanından yada aştiden ebru hanım a nasıl gidebilirim, bursadan uçakla gidicem ankaraya fazla vakit kaybetmemek için ama aksilik olursa otobüslede gidebilirim..yolu tarif edebilirmisiniz?? çok çok teşekkürler..iki doktor arasında kararsız kaldım:28:.....yaptırır yaptırmaz operasyonu detaylarıyla yazacağım, düğünüm haziranda..inşallah kurtuluruz...diğer kızların mutlu haberlerin i aldıkça çookk seviniyorum inşallah dahada mutlu olurlar...sevgiler:16:

Son düzenleme:
Eva Kadın Sağlığı Ankara
xxx
Ankara'nın göbeğinde zaten.aştide daha yakın,ama havaalanına uzak.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de yaptıracagm ama cok korkuyorum ya tutmazsa dıye...off:(( oyle 3 gun onceden gtme gıbı bır sansım da olmaz ne yapacagımı bılmıyorum:((

akdenız ne yaptın,gıttın mı kontrole? ben de ebru hanıma yapturacagım ama dugun felan da yok sımdılık ya tutmazsa dıye korkuyorum....

butunnn yazılanları tek tek yorulmadan okudum... iyiki de okumuşm gercekten insan kendini biraz olsn iyi hissediyorr e yalnız olmadgını goruyor... benmde henuz hayatımda evlilik gbi bir şey soz konusu degl....sizden sadece şunu öğrenmek istiyorum erkenden yaptırıpta koruyamamak surekli tedirgin dolşamaktan korkuyorum..sizce evlilik gibi bir durum söz konusu oldugundamı yaptrmalıyım? cnkü bnm evlenmeme sanırm yaklaşk bir 5 yıl kadar var onumde en az... bilemiyorum ne yapsam bilemiyorum. . .

kararımı verıp en sonunda dun gıdıp ebru hanıma yaptrdım bu ıslemı...oncesınde ellerım bıle tıtrıyordu,korkudan ne dıyecegımı bıle bılmıyordum.Ebru hanım once odasında ben ı rahatlattı,yapacagı işlemi kagıda cızıp anlayabılecegım sekılde bastlestrdı.Sonra hazırlanıp ısleme gectık.İlk basta bır ıgne vuruyor kı öyle kucuk uclu bır sey kı ıgneyı hıssetmıyorsun bıle...Zaten sonrasında hıc bır sey hıssetmedım.Sadece koyun bagrsagından yapılıp yurt dısından getrttıgını soyledıgı mısina gıbı bır ıple oynuyordu sankı..Islem sırasında sureklı sohbet ettık,bayram,deprem,havalar derken....20 dakıka felan sonunda bu arada bıttı bıle dedı artık yuzun bıraz olsun gulsun lutfen dedı.işlemden sonra kalktım hafıf bı batma hıssı vardı ama oyle abartılacak bır sey degıl.Ağrı kesıcı ıle antıbıyotık verdı ama agrı kesıcıyı kullanmasan da olur cunku agrın olmayacak dedi.
f kanamaların olabılır,ozellıkle tuvaletten sonra boyle pıhtı gıbı gelebılır korkma dedı.Ilk hafta hafı2 gun banyo yasak,3 ay agda yasak,1ay havuz,deniz gıbı faalıyetler yasak.Önümüzdekı bır hafta daha hassas davran iplerın kaynasması ıcın.Sonrasında dar kot,tayt ne ıstıosan gıyebılırsın dedı.Yurumende oturmanda felan hcı bır sakınca yok.Tuvaletını yaparken korkma,ıdrar antıseptık bır sıvıdır oraya zarar vermez ancak pecete ıle hafıf dokunuslarla kurula ,kuru kalması lazım cunku dedı.Bır de kabız olmamaya calıs 2-3 gun,sıvı gıdalar tuket dedı.
Kontrole 1 ay sonrasında ıstedıgın zaman gelebılırsın ben kucucuk bır olumsuzlugu bıle goze almam gelırsın bakarız ama rahat ol dedı.Kafana takılan bır durum olursa da ara hemen yıne dedı.

Aklıma gelenler bunlar arkadslar..AKDENIZ keske ugrasan foruma da konussak..:(((

düğün yakınmı cnm?1 ay sonra tutup tutmadığı anlaşılır inş tutar..forumdan biçok kişi ebru hanıma yaptırdı..son kontrol beni düşündürüyor düğünden 3 gün önce nasıl giderim bilmiyorum..

düğün yakınmı cnm?1 ay sonra tutup tutmadığı anlaşılır inş tutar..forumdan biçok kişi ebru hanıma yaptırdı..son kontrol beni düşündürüyor düğünden 3 gün önce nasıl giderim bilmiyorum..

bana ılla 3 gun oncesınde gelmene gerek yok dedı.Onemlı olan dıkıslerın tutması dedı.kontrole geldıgınde bakıp degerlendırırrız,işemden sonra kuru tutup bkaarsan tutar zaten dedı.Bazılarınınkı cok deforme olup sarkık oluyormus onlarda yenıden kontrole cagırıyorum emın olmak ıcın dedı.

özelden msj atan arkadasım....ozel msj hakkım yok dıye sana burdan cvp yazıyorum...

kucucuk bır ıgne ıle uyustururyor kı ınan hıc bır sey hıssetmıyorsun..sonrasında zaten sohbet ederek gceıyor...15-20 dakıka suruyor.ebru hanıma 2000tl ye yaptrdım ben. arayıp bır hafta oncesınden randevu aldım ben.AŞTİ den ebru hanımın muayehanesıne gtmek cok kolay.Astı den metroya bın kızılayda ın.Ordan da taksıye atla,kavaklıdere tunus caddesı no 55 dedıgın an onunde ınıyorsun zaten.Metro gıdıs gelıs 3,5tl. Taksıde kızılaydan kavaklıdere 7 tl tutuyor.

Bır ay sonra kontrolum var.Dua edın benım ıcın nolur...:((

daraltma da yaptımı sana.. off 2.000 tl nerden çıkarcam.ben de ancak 1.000- 1.200 çıkıyor. diğer cevapların için çok saol canım.

daraltma da yaptımı sana.. off 2.000 tl nerden çıkarcam.ben de ancak 1.000- 1.200 çıkıyor. diğer cevapların için çok saol canım.

evet canım daraltmada yaptı bana...bırı yazamıstı burda sankı bana 1500e yaptı ebu hanım ısrar edınce dıye ama ..yanı ılgılı,guler yuzlu ınsana rahatlık veren bırı ama para konusunda cok musamalı gelmıyor bana...2000den asagıya kolay kolay yapmaz dıye dusunuyorum...ama dedıgım gıbı hanı hastasına deger verıyor senı rahatlatıyor..

akdenız nerelerdesın...:((

arkadslar hafıf akıntım oluyor cok korkuyorum dıkısler tutmazsa dıye...ebru hanımı aradım merak etme peceteyle sıl sureklı kuru tutmaya calıs dedı ama...off alaım ya tutmazsa..cok korkuyrum ya ölücem bu sıkıntıdan..:'((

of ya..:( ılk gun pek kan gelmemıstı 2.gun wc den sonra kurularken dmla gelıodu sadece...sımdı wc ye grdım peceteye daha cok pembemsı renkte kangelmıs ya..alaım yoksa dıkıslere mı zarar vercek bısı yaptım uyurken anlamıyorumkı....cok korkuyorum...:S
akdenız keske burda olsaydınız da sızde nasıl ılerledı oldu mu booyle bır sey konussaydık:((

Back