Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şanslısın ankaradasın sanırım benim düğünden 3 gün öncekş kontrole gitme sansım yokyaptırmakta kararsızım
nasıl söylenebilir ki kontrole gittiğinde ne oldu peki?
arkadaşlar uzunca bir süredir yazdıklarınızı takip ediyorum. İyi ki böyle bir iletişim yolu var. kesinlikle kendimi yalnız hissettimediniz. Pekçoğunuz gibi benim sorunum da beni boğuyordu. Daha önceden iki defa ilişkim olmuştu. Burada yazılanları okudum ve Ebru hanımla ben de görüştüm. Haziran ayında flep yöntemi oldum. Gerçekten aynı burada yazılan gibi çok sıcak bir insan. Uzun süre sohbetlerinizi izledim ama katılamadım. Bu perşembe akşamı düğünüm var ve artık son noktaya geldim. Bugün Ebru hocam da baktı ve yara iyleşmesi çok iyi dedi. rahat ol kesinlikle kanar dedi. onu görmek bile beni rahatlattı. Şimdi perşembe akşamını bekliyorum. benim için dua edin.sonuç ne olursa olsun size yazmaya çalışacağım.
arkadaşlar uzunca bir süredir yazdıklarınızı takip ediyorum. İyi ki böyle bir iletişim yolu var. kesinlikle kendimi yalnız hissettimediniz. Pekçoğunuz gibi benim sorunum da beni boğuyordu. Daha önceden iki defa ilişkim olmuştu. Burada yazılanları okudum ve Ebru hanımla ben de görüştüm. Haziran ayında flep yöntemi oldum. Gerçekten aynı burada yazılan gibi çok sıcak bir insan. Uzun süre sohbetlerinizi izledim ama katılamadım. Bu perşembe akşamı düğünüm var ve artık son noktaya geldim. Bugün Ebru hocam da baktı ve yara iyleşmesi çok iyi dedi. rahat ol kesinlikle kanar dedi. onu görmek bile beni rahatlattı. Şimdi perşembe akşamını bekliyorum. benim için dua edin.sonuç ne olursa olsun size yazmaya çalışacağım.
me33 son kontrolde dikiş attımı tekrar
öncelikle Allah yardımcın olsun me33 inşaallah güzel haberlerinle tekrar bize de umut kaynağı olursun. arkadaşlar ben de temmuzda ebru hocaya hymenoplasty oldum ama hiç konstrole gidemedim tutup tutmadıgını bilmiyorum ilk başlarda böle küçük küçük igne batması gibi sızılar oluyodu ama şimdi hiç yok umarım tutmustur. ama kontrole gidemedim ne yapsam acaba bulundugum yerde bi doktora mı gitsem ? bundan da korkuyorum hadi bakıyım derken yanlıs bi hareketle yanlıs bişey yaparsa falan diye
Arkadaşlar benim için dua ettiğiniz ve aynı deri paylaşıp yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için teşekkürler. Evet ne kadar rahat olmaya çalışssam da yine heyecanlandım ama sonuç evet kanamam oldu. Önce pembemsi renk gibiydi sonraki iki ilişkide de daha yoğun kırmızı olarak geldi.Çok mutluyum. Ebru hanıma çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bu mutluuğu umarım siz de yaşayacaksınız. Böyle bi r neden den dolayı çok sevdiğim insana karşı kendimi eksik hissetmedim. Evet haziran ayında doktorumu görünce zaten sıkıntılarımın biteceğini anlamıştım. Kontrolde de hiç sorun olmadığını söyledi. Allah işimi rastgetirdi. Çook şükürler olsun.Herkese mutluluklar
kızlar merhaba bugün başladım işe herşey yolunda kanamam oldu çok mutluyum artık çok fazla kan gelmedi pembemsi geldi ilk önce daha sonra bıraz fazlalaşmaya başladı herşey yolunda yani sorularınızı cevaplandırmaya hazırım
slncim senin adına çok sevindim. uzun zamandır siteye giremedim ama aklım hep sendeydi. bu arada benim gibi ebru hocaya işlem yaptıran arkadaşın da kanaması olmuş çok sevindim ve içim rahatladı. ben hala kontrole gitme şansı bulamadım ama ilk fırsatta ankaraya gitmek istiyorum. sen düğünden birkaç gün önce gittin mi yani geçici dikiş falan attı mı
evet gittim canım yok sadece baktı çıktım o kadar herhangi bi işlem yapmadı umarım sende çok mutlu olursun canım