kızlar bugün bir dikiş daha düştü. küçük bir düğüm ucunda da 1 cm kadar ip vardı. dikiş ipi kurumuş sanırım. çamaşırıma takılmış.
evet canım bendede düştüğünde bakmıştım ip kurumuştu nasılsın bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün bir dikiş daha düştü. küçük bir düğüm ucunda da 1 cm kadar ip vardı. dikiş ipi kurumuş sanırım. çamaşırıma takılmış.
merhaba arkadaşlar
öncelikle ileride hymenoplasty bende olmak istiyorum ama çok korkuyorum.inanın 1.sayfadan beri okudum. elim ayağım kesildi korkudan. sadece kafama takılan tek bir soru var. hymenoplasty den snra nasıl temizlediniz? sonçta 1 ay oldu olucak nerdeyse. O kdr dikkat edin demiş dr.lar ağda yaparken ya da epilasyon aletiyle falan sonçta çekiyo onlar ve acıtıyoda.Bu zarar vermiyor mu dikişlere? özellikle yaptıran ve biraz zaman geçmiş olan sln ve akdenize sormak istedim bunu. çok merak ediyorum![]()
ben de talihsiz bir olay yaşadım.tecavüze uğradım.sonrasında kimseyle birlikteliğim olmadı.ben de yaptırıcam.kararımı gökçen erdoğan olarak verdim.bana daha samimi güvenilir geldi.ama bunu olmaktan çok korkuyorum.( sonrası daha korkunç ya kanama olmazsa.
![]()
aynen senı sıkışmış görmüş o dr...yusuf yusuf yaptırcak nasıl olsa diye fıyata bak... aman güvenılır olsun bosver.
sln 53 de evlendi sanırım ayın 29 unda nikahım var diyordu.inşallah yakın zamanda bizi bilgilendirir umarım olumlu sonuç alıp bu dertten kurtulmuştur.ALlah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun.
mrb arkadaşlar bnde aynı dertteyim sizlerle ben kızlık zarımın gidip gitmediğinden emin değildim doktora gttiğimde zorlanmayla bi kısmının gittiğini ama kalan yerlerden kan gelmiyeceğini söyledi ve 5000tl ya dikiceğini söledi.ben 2 ay içinde diktirmyi düşünüorum şuan nişanlıyım ama evlenmeme en az 4 sene var diktirdikten snra 4 yıl içinde dokularda esneme olurmu diye çok korkuyorum ve hareketlerde ksıtlama olurmu dye onları çok mrk ediyorum mesela bagdac kurup oturabilirmiyis veya agda yaptırırken bacaklarımızı acıoruz bi sakınca olurmu?yaptıran ve yaptrdıktan sonra evlnen arkadaslar varsa yardımlarınızı beklyrm çok zor durumdaym![]()
elanur8 5000tl yi hangi doktor istedi acaba ve sln53 ameliyattan sonra ağda yaptırılabiliyor mu? çok soru soruyorum ama lütfen yardım et..
5000 gerçekten çok para biriktirmeye çalışıyorum bende 1 800 de çok ama .. neden burcu hanımı tercih ettin sln53