Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafayı yemek üzereyim ben canıma kımayıda düşündüm ama yapamadım evlenmesem yine olmuyor sln53 amaliyat sonrası nelere dikkat ettin ne yaptın anlatırmısın biraz
elanur8 5000tl yi hangi doktor istedi acaba ve sln53 ameliyattan sonra ağda yaptırılabiliyor mu? çok soru soruyorum ama lütfen yardım et..
kafayı yemek üzereyim ben canıma kımayıda düşündüm ama yapamadım evlenmesem yine olmuyor sln53 amaliyat sonrası nelere dikkat ettin ne yaptın anlatırmısın biraz
evlilik hiç yok gündemde çok bunaldım kimseye söyleyemiyorum arayıp konuyu her açmaya çalıştığımda ailem çok tedirgin oldu okulumun bitmesine çok az süre vardı ya intihar edecektim yada okulu bitirip eve dönecektim eve döndüm tabiki ve orda hiç dışarı tek çıkmadım yine basıma aynı sey gelir filan diye kimseye söyleyemiyorum. 1 maksimum 2 yıl istanbulda olacağım iileşme süreci uzun diye istanbulda olmak istiyorum ama son kontrol beni çok korkutuyor nasıl gidebilirim o son kontrole ki ben korkuyorum
elanue8 hangi iki doktoru düşünüyorsun ?
anteptesin şehrinde olduğu için sanslısın kdr56 acaba düğün öncesi gittiğinde tekrar dikiş atılmış mı merak ediyorum baktım yazdıklarına göremedim
geçici yapılıyorsa tekrar kalıcı için bunca zahmeti neden çekiyoruz![]()
kızlar bugün Ankara'da Op.Dr.Ebru Zülfikaroğlu hocam Hymenoplasty operasyonumu gerçekleştirdi.eve gelir gelmez sizlerle paylaşmak istedim.öncelikle Ebru Zülfikaroğlu'ndan bahsedeyim.çok sevecen çok içten insani duyguları çok ön planda bir bayan.bu olayı paylaştığım bir arkadaşım var onunla gidecektim ama Ebru Hanım telefonda beni okadar rahatlattı ki arkadaşa gerek duymadım. kendim gittim ve 15 dk da işlem bitti.operasyon ise şu şekilde. önce vajeni çook ince bir iğne iğne ile uyuşturuyor. makas seslerini vs duydum ama bişey hissetmedim.15 dk sonra ayaktaydım ve yola çıktım.günlük hayatıma devam edebileceğimi, hareketlerimde çok aşırıya kaçmamam gerektiğini, 2 gün banyo yapmamam gerektiğini, o bölgeyi kuru tutmam gerektiğini söyledi. düğünüm var 2,5 ay sonra.düğünden bikaç gün önce kontrole gel dedi emin olayım dedi. aklıma gelenler bunlar. sormak istedikleriniz varsa lütfen çekinmeyin.yardımcı olabilirsem sevinirim...Ebru Hanım işinin uzmanı gerçekten buna garanti veririm arkadaşlar...
canım iyi olmana sevindim dün yazmayınca merak ettim ben de. benim de aynı sadece kalkarken birkaç saniye süren bir sızlama oluyor. diğer problemi de çözmene sevindim canım
dream_7 yanlış hatırlamıyorsam evlenmiş 3 gün önce yinede geçici dikiş atılmış kanaması olmuş akdenizi bilmiyorum
arkadaşlık isteğini kabul ediyorum ama arkadas gözükmüyoruz nedeni ne bilmiyorum yarın tekrar bakarım siz hangi ildesiniz ve bu ameliyatı düşünüyor musunuz?