• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yemek üzereyim ben canıma kımayıda düşündüm ama yapamadım evlenmesem yine olmuyor sln53 amaliyat sonrası nelere dikkat ettin ne yaptın anlatırmısın biraz

kafayı yemek üzereyim ben canıma kımayıda düşündüm ama yapamadım evlenmesem yine olmuyor sln53 amaliyat sonrası nelere dikkat ettin ne yaptın anlatırmısın biraz

canım konuyu başından okursan gereken bilginin fazlası var akdeniz diye bi arkadaşla aynı gün yaptırmıştık alttaki yazı benim operasyondan sonra yazdıklarım

kızlar günaydın ilk şunu söylemek istiyorum ki doktorun yanından çıktığımda operasyon bittiğinde bunca acı bunca sıkıntı bu yüzdenmiydi dedim ne salakmışım keşke önceden gelseydim dedim kendi kendime..çok şükür bitti allahıma çok şükür artık daha dik yürüyorum bunca acıdan sonra herşeyin iyi gitmesi mutlu ediyor beni..cumartesi biraz erken gittim belki 2 saat muayenehanenin önünde oturup bekledim korkudan.zaman geldi girdim biraz bekledim burcu hanım ilk önce yanına alıp konuştu lokal anesteziyle yapıyorum yaptıktan sonra hastalarımızı adet bittikten sonra bide evlenmeden bi hafta önce görmek istiyoruz dedi kafamızda herhangi bi soru işareti kalmaması açısından ilk önce bi muayene edelim dedi muayenede doktorun yardımcısı var kurtaj koltuğu gibi bi koltuğa oturuyorsunuz bacaklarınızı açıyorsunuz doktor ıkın diyor yardımcısı iki dudaktan tutup çekiyo ve ( o arada biraz canınız yanabilir :) ) o anda doktor kontrolünü yapıyo dokularınız uygunsa hemen işleme başlıyor iğneden acayip korkan ve iğne olunca ağlayan bi insan olarak söylüyorum ki böyle elinize iğne alırsınız hafif ucu batar bi irkilirsiniz ya o acıdan başka bi acı yok ve zaten iğne vururken öksürmenizi istiyor ki acı öksürükle birlikte karışsın gitsin yani canınızın yandığı tek yer yardımcının iki dudaktan tutup çekmesi oda yani biri sizi cimcikler ya öle bişi o kadarda olsun yani bana 4 ve 6 yönünde yırtılma var pek birşey sayılmaz dedi dikişlerde kendiliğinden eriyen iplik kullanıyoruz dedi dikime başladı hiç acı hissetmiyorsun o ara senle sohbet ediyor falan işlem yaklaşık 15 dakikada bitti etekle gittiğim için sadece iç çamaşırını çıkar eteğini yukarıda topla yeter dedi işlem bittikten batikonla iyice temizledi sonra yanımda yedek çamaşır götürmüştüm iç çamaşırı sadece kalktım normal hiç acı yok iç çamaşırımı giydim kendimi toparladım odasına gittim ilaç yazdı bi ağrı kesici ki zaten ağrı yok bi gazlı bez bide batikon her lavabodan sonra mikrop kapmaması için batikonla temizleyeceksin ve senden iki şeyı yapmamanı istiyorum ıkınmak ve ağır birşey kaldırmak bunların ikisi kesinlikle yok dedi normal yürüyebilirsin oturabilirsin tabiki evililiğe kadar dikkat et çok aşırı hareketlerden uzak dur normal yürüyüp oturup yatabilirsin iki gün sonra duş alabilirsin ped kullanmanı tavsiye etmiyorum pamuklu iç çamaşırı giy yeter ve gün içerisinde çamaşırını sık sık değiştir dedi ödemesi konusuna gelince 1800 tl yapıyo ben 1200 götürdüm yanımda 600 ünü kontrollere gidip geldıkçe verirsin dedi ödeme konusunda herhangi bi sıkıntı yapmadı işlem bittikten sonra normal çıkıp yürüdüm evime gelince de biraz dinlendim söylediklerine dikkat ettim her lavabodan sonra batıkonla temizledim yani şuanlık bir sıkıntı bir acı yok çok şükür..kızlar sakın ama sakın korkmayın gerçekten geç olmadan gidin yaptırın hiç bir acı yok bazı şeyleri atlamış olabılırım sorularınız varsa seve seve cevaplandırırım....

elanur8 5000tl yi hangi doktor istedi acaba ve sln53 ameliyattan sonra ağda yaptırılabiliyor mu? çok soru soruyorum ama lütfen yardım et..

sessizlik ben gaziantepte aldım o fiyatı gercekten çok para bnde kredi falan halledicem bişekilde
sln53 hareketlerimizde kısıtlama olcakmı mesela bacak acmamızda falan dikişler tuttuktan sorun olmas demişt burcu kardaş bana

sessizlik bende seninle aynı durumdayım sen ne zaman evleniceksin bellimi?

evlilik hiç yok gündemde çok bunaldım kimseye söyleyemiyorum arayıp konuyu her açmaya çalıştığımda ailem çok tedirgin oldu okulumun bitmesine çok az süre vardı ya intihar edecektim yada okulu bitirip eve dönecektim eve döndüm tabiki ve orda hiç dışarı tek çıkmadım yine basıma aynı sey gelir filan diye kimseye söyleyemiyorum. 1 maksimum 2 yıl istanbulda olacağım iileşme süreci uzun diye istanbulda olmak istiyorum ama son kontrol beni çok korkutuyor nasıl gidebilirim o son kontrole ki ben korkuyorum

evlilik hiç yok gündemde çok bunaldım kimseye söyleyemiyorum arayıp konuyu her açmaya çalıştığımda ailem çok tedirgin oldu okulumun bitmesine çok az süre vardı ya intihar edecektim yada okulu bitirip eve dönecektim eve döndüm tabiki ve orda hiç dışarı tek çıkmadım yine basıma aynı sey gelir filan diye kimseye söyleyemiyorum. 1 maksimum 2 yıl istanbulda olacağım iileşme süreci uzun diye istanbulda olmak istiyorum ama son kontrol beni çok korkutuyor nasıl gidebilirim o son kontrole ki ben korkuyorum

hayır iyileşme maximum 4 haftaymıs dikişler tuttuktan sonra bi sorun olmuyacagını duydum.ben 2 doktora daha gidicem ve iyice emin olmak istiyorum ve cok korkuyorum son kontrolude dktorla konusacam gelemicegmi söylucem cnku benmde son kontrole gitme imkanım yok bakalım doktor ne diyecek

elanue8 hangi iki doktoru düşünüyorsun ?

daha önce kader diye bi kız özkan aydın leylege ameliyat olmuş ve 2.gün bile kanaması olmuş onunla görüşücem birde süleyman altınatmaza çok iyi bi doktor diyolar onu düşünüyorum ben ilk muayeneye baska bi doktora gittim benden 5000tl yi o istedi ve onun iyi oldugunu düşünmüyorum kesin kanar diyemem dedi ve 2 kere bakıp gidip gitmediğini anladı zarın ben ilişki yasamadım zorlamayla zedelenmiş ve kanama olmazmış bana öyle dedi bide daraltma yapıyolarmış ilişki yaşayan kişilere

anteptesin şehrinde olduğu için sanslısın kdr56 acaba düğün öncesi gittiğinde tekrar dikiş atılmış mı merak ediyorum baktım yazdıklarına göremedim

anteptesin şehrinde olduğu için sanslısın kdr56 acaba düğün öncesi gittiğinde tekrar dikiş atılmış mı merak ediyorum baktım yazdıklarına göremedim

onu bende çok merak ediyorum benim için önemli olanda o
ya madem 3 gün önce dikiş atılıcak neden önce kalıcı amelyatı olup okadar strese giriyoruz ben sorucam 2 doktorarada bunu sanırım kadere atılmamıs dikiş dugunu yakındı zate 4 ay önce ameliyat olmus

kızlar bugün Ankara'da Op.Dr.Ebru Zülfikaroğlu hocam Hymenoplasty operasyonumu gerçekleştirdi.eve gelir gelmez sizlerle paylaşmak istedim.öncelikle Ebru Zülfikaroğlu'ndan bahsedeyim.çok sevecen çok içten insani duyguları çok ön planda bir bayan.bu olayı paylaştığım bir arkadaşım var onunla gidecektim ama Ebru Hanım telefonda beni okadar rahatlattı ki arkadaşa gerek duymadım. kendim gittim ve 15 dk da işlem bitti.operasyon ise şu şekilde. önce vajeni çook ince bir iğne iğne ile uyuşturuyor. makas seslerini vs duydum ama bişey hissetmedim.15 dk sonra ayaktaydım ve yola çıktım.günlük hayatıma devam edebileceğimi, hareketlerimde çok aşırıya kaçmamam gerektiğini, 2 gün banyo yapmamam gerektiğini, o bölgeyi kuru tutmam gerektiğini söyledi. düğünüm var 2,5 ay sonra.düğünden bikaç gün önce kontrole gel dedi emin olayım dedi. aklıma gelenler bunlar. sormak istedikleriniz varsa lütfen çekinmeyin.yardımcı olabilirsem sevinirim...Ebru Hanım işinin uzmanı gerçekten buna garanti veririm arkadaşlar...

şuan evlendınmı canım kanaman gerceklestımı :S

dream_7 yanlış hatırlamıyorsam evlenmiş 3 gün önce yinede geçici dikiş atılmış kanaması olmuş akdenizi bilmiyorum

Standart hymenoplasti sonucu...

kılar şubatta hymenoplasti yaptırmıştım sonucunu sizlerle bugün paylaşabiliyorum ancak. kanama oldu...çok çok az ve pembemsi gibi turuncumsu gibi. ben kalıcı yaptırmıştım. düğüne 3 gün kala muayeneye gittiğimde emin olmak istiyorum bikaç dikiş daha atıcam demişti Ebru Zülfikaroğlu. sonuç olarak kanama oldu ama kalıcıdan mı geçiciden mi bunun kararını vermek size kalıyor. geçici bikaç dikiş olmasaydı da yine kanarmıydı ? sonuşta Ebru hanım geçici olandan para almıyor gerekirse onuda son günlerde yapıyor. benim size demek istediğim düğüne bikaç gün kala kontrole mutlaka ama mutlaka gidin...Ebru hanıma tekrar binlerce teşekkürlerimi iletiyorum iyiki varsınız...sonuç olumlu...herkese iyi günler mutlu bir hayat diliyorum...

bunu yazmışş

arkadaşlık isteğini kabul ediyorum ama arkadas gözükmüyoruz nedeni ne bilmiyorum yarın tekrar bakarım siz hangi ildesiniz ve bu ameliyatı düşünüyor musunuz?

:) darısı başımıza 3 ay sonra düğünüm var :( sayenızde cesaretımı topladım biran once ebru hanımın yanına gidicegim.sizler adına cok sevındım..

Back