• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşey
herkesin gönlünce olsun

operasyon yaptıranda yapmayı düşünende en iyi sonucu alır inşallah

burada bir bütün olmak birbirine yardımcı olmak çok güzel bir yaklaşım

kızlar gerçekten tehlikeli bir iş mi yapıyoruz/yapıcaz...... ya o,ilk gece olmazsaa???? düşündükçe deliye dönüyorum...

ya kızlar ilk gece kanama olcak diye bi şart durum yok ki

esnek zarlarda kanama olmuyo diye biliyorum belkide sizinkide öyledir bi araştırın bi hekime görünün bu operasyonu yapmaya gerek kalmaz belkide

kızlar ankarada şahap dinmeze yaptıran varmı ben kararsız kaldım. Şahap beymi ebru hanımmı diye, Şahap bey 1300 tl dedi
Ebru hn 2000 tl. Yardım edin nolur kasımda düğünüm var zamanım daralıyor:((((

mrb kızl<r of düğünü yaklaşanlar var sln kesin yaz buraya canm lütfen hepimz merak içindeyz inş tutacak güzel olacak herşey

evolet sen naptın arkşım karar verdnmi doktora

kemal beyi facebookuma ekledim kabul etti gothiccim. yarın onlıne yakalarsam bırebır konusmayı dusunuyorum gerekırse telını alıp öle arıcam.. ya tamam herkes yapar bunu ama önemlı olan kanayıp kanamıyacağı.. bide para denkleştirmem lazım oof of.ha bıde mutlaka bı kere muayene olmalıyız bence. ben bu olayı yaşayalı 2008de yaşadım ve 2010 a kadar hala benden kan gelmişti arada.

Macar kızı sana ulşamaya çalışıyorum ama msj atamıyorum şahap beye kontrole gittinmi? Sonuç nedri
lütfen cvp ver. Için rahat mı

Kızlar dün dr. Ebru zülfikaroğlu'na gittim. İşlemim yaklaşık 15-20 dakika sürdü. Vajina daraltma ve zar dikimi yaptı. 2 tane iğne vurdu. iğneleri az bişey hissediyosunuz, sonra uyuşmaya başlıyor. Dikildiğini hissediyosunuz. Makas sesleri duydum sadece. Ebru hn konuşarak zaten sizi rahatlatıyor. İşlem bittikten sonra biraz gerginlik oldu. Sonra bu gerginlik hafiflemeye başlıyor. Biraz kananam oldu. Bununda normal olduğunu söyledi. Oturmanıza kalkmanıza dikkat edip kuru tutarsanız inanın herşey yolunda olacaktır. Korkulacak endişe edilecek bişey yok. Psikolojik olarak elbette insan kendini kötü hissediyor. Şöyle düşünün bu herhangi bir organınıza yapılan bir işlem. kendinizi serbest bırakın hiç bişey düşünmeyin. İnanın o zaman daha rahat olacaksınız. Beni ilk oturduğumda ağlama tuttu. Sonra kendi kendimi motive etmeye çalıştım. Masadan kalktığınızda unutun. Şu an biraz gerginliğim var ve yan oturuyorum koruma amaçlı.

çok çoookk gecmis olsunnn kazasız belasız atlattın ya.... kalıcı mı oldu bu geçici mi.. hem de daraltma olmus ne güzel.

Teşekkür ederim evolet sağolasın. Kalıcı yaptırdım canım geçiciyi göze alamadım. bugün biraz daha iyiyim normale döndüm
dikkat etmeye kuru kalmasına gayret gösteriyorum. kontrolde inşallah tutmuş olur. bide bu geçseydi rahatlayacaktım.

bugün kontrolum vardı kızlar ve geldim herşey yolunda ve muhteşem benim için ne olur çok dua edin dualarınıza çok ihtiyacım var şuan sadece tek sorunum adet günüm nıkah gününe denk gelebilir stresten gecikebilir bu konuda ne yapabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz ??:43::43::43::43:

bugün kontrolum vardı kızlar ve geldim herşey yolunda ve muhteşem benim için ne olur çok dua edin dualarınıza çok ihtiyacım var şuan sadece tek sorunum adet günüm nıkah gününe denk gelebilir stresten gecikebilir bu konuda ne yapabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz ??:43::43::43::43:

eğer adet dönemini geciktirmek istiyorsan geciktrici ilaçlar var
günde 3 öğün içiyorsun bıraktığın anda 2 gün sonra kanaman oluyor. O güne denk gelsin istiyorsan, eczaneler bi sor adet olmak için haplar var kanama yapan
Canım inşallah tez zamanda kurtuluruz bu sorunlardan. benimde 3 gündür kanamam var szılıyor ara ara. tuvalete çıktığımda biraz zorlandım. Kanadı biraz.
çok korkuyorum umarım tutar.
Umarım seninde her şey yolunda gider. dualarım seninle dua ile kal..

evolet arkdşım 2 yıl boyunca ara ara kanaman ordan değildir bence senin sağlık sorunun olablr kontrole gitmeni öneririm canm.

kızlar ya nasıl yaptırcaz ben çok korkuorum paramı ayarladım ama kontrrole gitmeye bile cesaret edemiorum

Merhaba sln 53. Canım kontrolde doktor tutmuş dedimi??

bi alt dikiş bide üst dikiş var dedi üst dikiş tutmuş alt dikiş iyileşme sürecinde herşey yolunda dedi canım tek sorunum adet ayın 3 ünde kadar olup bitmem gerekiyor bi bilgin var mı bu konuda eczanede satılan ilaçlardan kullandığımda kaç gün içinde olurum acaba

adet geciktirici kullanabilirsin. xxxx
her gün 3 kez alıyorsun adetini erteliyor. kestikten 3-4 gün sonra adet oluyorsun.
Eczaneye sormanda tavsiye var. Ben tatile giderken adetimi ertelemek için kulllanmıştım.
Şişkinlik yapıyor bide sinir yapıyor. Haberin olsun. ilacı 15 günden fazla kullanmamanı tavsiye ederim.
İnternetten araştır. Eczaneye sor. Adet söktürücülerin çok fazla yan etkisi oluyor. En iyisi adet geciktirmek.
Bnede yaram iyileşsin diye adet geciktirici kullanıcam ayın 25 inde olabilirim.
Riske atmamak için adet geciktirici kullanıcam. Doktora sordum. adet dönemim yaklaşıyor kullanıyımı diye
10 gün geçtikten sonra olsanda bi zararı olmaz dedi ama, her tuvalete gittiğimde hafif kanamalrım oluyor ve ben çok korkuyorum.
Umarım herşey yolunda gider. Dediğim gibi eczaneye sor mutlaka hatta doktorunada sor bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
adet geciktirici kullanabilirsin. xxxx
her gün 3 kez alıyorsun adetini erteliyor. kestikten 3-4 gün sonra adet oluyorsun.
Eczaneye sormanda tavsiye var. Ben tatile giderken adetimi ertelemek için kulllanmıştım.
Şişkinlik yapıyor bide sinir yapıyor. Haberin olsun. ilacı 15 günden fazla kullanmamanı tavsiye ederim.
İnternetten araştır. Eczaneye sor. Adet söktürücülerin çok fazla yan etkisi oluyor. En iyisi adet geciktirmek.
Bnede yaram iyileşsin diye adet geciktirici kullanıcam ayın 25 inde olabilirim.
Riske atmamak için adet geciktirici kullanıcam. Doktora sordum. adet dönemim yaklaşıyor kullanıyımı diye
10 gün geçtikten sonra olsanda bi zararı olmaz dedi ama, her tuvalete gittiğimde hafif kanamalrım oluyor ve ben çok korkuyorum.
Umarım herşey yolunda gider. Dediğim gibi eczaneye sor mutlaka hatta doktorunada sor bence.

evet doktorumda bana ilaç verdi bunu kullan dedi geciktirici aslında normal günüm ayın 27 si o zaman olursam hiç bir sorun kalmayacak ama stresten gecikebilir işte sağol canım bilgi verdiğin için

kızlar bugün bir dikiş daha düştü. küçük bir düğüm ucunda da 1 cm kadar ip vardı. dikiş ipi kurumuş sanırım. çamaşırıma takılmış.

Back