kızlar neredeyse tüm yazıları okudum bende bu ameliyatı olmak istiyorum para biriktirme aşamasındayım düğün var ama tarih belli degil ama kafam çok karışık kalıcı yaptıranlar var ama düğünden 3 - 5 gün önce gidilmesi gerekiyormuş gidenlere ebru hoca bi dikiş daha atıyomuş o zaman kalıcımı geçicimi bu o kadar ay diken üstünde otrup sonunda yine dikişmi atılıyo ne yapcaz kızlar ya eger kanamassa herkes herşey biter

merhaba arkadaşlar
öncelikle ileride hymenoplasty bende olmak istiyorum ama çok korkuyorum.inanın 1.sayfadan beri okudum. elim ayağım kesildi korkudan. sadece kafama takılan tek bir soru var. hymenoplasty den snra nasıl temizlediniz? sonçta 1 ay oldu olucak nerdeyse. O kdr dikkat edin demiş dr.lar ağda yaparken ya da epilasyon aletiyle falan sonçta çekiyo onlar ve acıtıyoda.Bu zarar vermiyor mu dikişlere? özellikle yaptıran ve biraz zaman geçmiş olan sln ve akdenize sormak istedim bunu. çok merak ediyorum

bunu bende çok merak ediyorum.yaptıran arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim:))

ben de talihsiz bir olay yaşadım.tecavüze uğradım.sonrasında kimseyle birlikteliğim olmadı.ben de yaptırıcam.kararımı gökçen erdoğan olarak verdim.bana daha samimi güvenilir geldi.ama bunu olmaktan çok korkuyorum. ( sonrası daha korkunç ya kanama olmazsa.

inşaallah kanar canım Allah yardımcın olsun talihsiz bi olay

inşallah.dualarınızı eksik etmeyin.yıllardır o olayı unutamıyorum.şimdi hymenoplasty olsam evlensem eşimle birlikte olmaktan da çok korkuyorum.çünkü zorla insanlık dışı sahip olundu bana. :'( bazen yazılanları okuyorum.bunu yaptıranlar yadırganıyor yalan üstüne yuva kuruyorsunuz diyorlar ama kime nasıl anlatırsın tecavüze uğradığını.hadi anlattın kim nasıl kabul eder seni.kafayı yemek üzereyim..

mrb arkadaşlar bnde aynı dertteyim sizlerle ben kızlık zarımın gidip gitmediğinden emin değildim doktora gttiğimde zorlanmayla bi kısmının gittiğini ama kalan yerlerden kan gelmiyeceğini söyledi ve 5000tl ya dikiceğini söledi.ben 2 ay içinde diktirmyi düşünüorum şuan nişanlıyım ama evlenmeme en az 4 sene var diktirdikten snra 4 yıl içinde dokularda esneme olurmu diye çok korkuyorum ve hareketlerde ksıtlama olurmu dye onları çok mrk ediyorum mesela bagdac kurup oturabilirmiyis veya agda yaptırırken bacaklarımızı acıoruz bi sakınca olurmu?yaptıran ve yaptrdıktan sonra evlnen arkadaslar varsa yardımlarınızı beklyrm çok zor durumdaym

5000tl bncede çok ama adam baska caresi war mecbur gelcek dye yuttruo baska bi doktora gidicem ama onunla henuz konusmadm amleyatı ilk gittiğim doktora olmayı dusunmyrm cunku kızlıgımın gidip gitmediğini bile 2 kere bakıp söyledi

aynen senı sıkışmış görmüş o dr...yusuf yusuf yaptırcak nasıl olsa diye fıyata bak... aman güvenılır olsun bosver.

sln 53 de evlendi sanırım ayın 29 unda nikahım var diyordu.inşallah yakın zamanda bizi bilgilendirir umarım olumlu sonuç alıp bu dertten kurtulmuştur.ALlah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun.

sln 53 de evlendi sanırım ayın 29 unda nikahım var diyordu.inşallah yakın zamanda bizi bilgilendirir umarım olumlu sonuç alıp bu dertten kurtulmuştur.ALlah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun.

canım nikahım 9 unda 29 değil yani bu hafta sonu hemen işe başladığım gün bilgilendiririm sizi

elanur8 5000tl yi hangi doktor istedi acaba ve sln53 ameliyattan sonra ağda yaptırılabiliyor mu? çok soru soruyorum ama lütfen yardım et..

elanur8 5000tl yi hangi doktor istedi acaba ve sln53 ameliyattan sonra ağda yaptırılabiliyor mu? çok soru soruyorum ama lütfen yardım et..

5000 de çok ya ben 1800 e yaptırdım ağda yapılır ya hemen sonra değil tabı mesela ben bu akşam yapacağım bi sorun çıkmaz çok açmazsın bacaklarını olur biter

5000 gerçekten çok para biriktirmeye çalışıyorum bende 1 800 de çok ama .. neden burcu hanımı tercih ettin sln53

5000 gerçekten çok para biriktirmeye çalışıyorum bende 1 800 de çok ama .. neden burcu hanımı tercih ettin sln53

bu işi araştırdığımda karşıma ilk çıkan doktor oydu çok kez vazgectım ona yapıtrmaktan başka doktorlar bulayım diye ama yinede ona gittim gayette memnumun yani bu kararımdan yorumlar falan çok iyiydi herkes çok memnundu ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…