derel napcaksın canm nezamn gitceksn sen . ya para ayrladım şmdide zaman sıkntı of![]()
ya bilmiyorum işte düğün falan yok şuan ama yaptırıp kurtulmak istiyorum. şehir dışına nasıl çıkcam sorun o hemde doktora karar veremedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derel napcaksın canm nezamn gitceksn sen . ya para ayrladım şmdide zaman sıkntı of![]()
akdenizcim hayırlı olsun.şimdi tutmumu hareketlerini daha rahat yapabliormusun ?bide canm özel olucak ama orası hep kurumuydu senin benm akıntım var bazen ıslak oluor tutarmı sence
akdenizcim hayırlı olsun.şimdi tutmumu hareketlerini daha rahat yapabliormusun ?bide canm özel olucak ama orası hep kurumuydu senin benm akıntım var bazen ıslak oluor tutarmı sence
canım teşekkür ederim..dikiş tuttu mu bilmiyorum önümüzdeki ay kontrole gitmeyi düşünüyorum..benim akıntı sorunum yoktu. yan,ama aşırı bir akıntı problemin yoksa sorun olmaz bence doktorla da konusursun o seni yönlendirir zaten. 3 hafta olduve rahat hareket edebiliyorum canım. operasyondan 2 hafta sonra adet oldun hiçbir sorun yaşamadım.
lilth benmde evllk olayım yok ama kendmizi rahatlamamız için yaptırabliriz. sen ankaradamısun?
birde çok doğru sölemişsin evet hayata küscek değiliz ufacık bişey için. herkes hata yapablir. bugünlermizi gülerek hatrlarız inş
akdenizcim çok sevndm adına tutmuştur bence. kesin kanamada olur inş . ben yarın kontrol için doktora gidicem akıntım için ve rahmdeki polipim için. bakalım ne dicek
benmhikayem akıntı için doktora git canm sende ne dicek bakalm. evllk olayın varmıydı senin
kızlar merhaba bu cumartesi kontrole gidicem bakalım inşallah güzel haberler veririm size