• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derel ebru hocayı herkes çok methedior.ben ona gitcem sanırım ama şehr dışnym izin konusu sıkıntı olcak.benm şehrimde yapanlar var ama güvenemiorum nasıl yaparlar. ben eskşhrdeym sölemştim sanırım . esk ankara 1 saat 15 dk. aslnda. bendede düğün yok.rahatlamak için yaptımk istiorujm ama çokta korkuorum bide akıntı var bende tutmuycak die korkuorum:(

kızlar sanırım benim de dikiş düştü dün akşam nokta kadar birşeydi çamaşırımda gördüm..tam 2 hafta oldu artık herşey normale döndü

akdenizcim hayırlı olsun.şimdi tutmumu hareketlerini daha rahat yapabliormusun ?bide canm özel olucak ama orası hep kurumuydu senin benm akıntım var bazen ıslak oluor tutarmı sence

akdenizcim hayırlı olsun.şimdi tutmumu hareketlerini daha rahat yapabliormusun ?bide canm özel olucak ama orası hep kurumuydu senin benm akıntım var bazen ıslak oluor tutarmı sence

benı mde mantaroldugu ıcın ozellıkle regl donemınden sonra akıntı oluyor...dıkıs tutmazsa dıye ben de cok korkuyıorum..:((( sende de mantar mı var?
bu arada akdenız senın ıcın sevındım...

benmhikayem canm bende beyaz akıntı var mantar heralde . ebru hanıma sordum 2 tane ilaç verdi kullanmadım daha yan etki yapcak die bu cuma doktora gidicem kontrol için. bende rahmde polip var ona baktırmaya gidicem. hemde akıntımı sölicem. çalştığım için doktora bile gidemiorum :(

bende karar veremedım operasyon konusunda aslında kendımı ıyı hıssetmek adına yaptırmak ısterım psiolojik olarak çöküntü içindeyım ama evlılk gıbı bı olayım yok yanı olsam koruyabılırmıyım uzun yıllar bılemıyorum,böyle bısey basıma geldı dıye hayata küsecek degılım,ilerde belki bende aile kurucam hayata umutla bakmaya calışıyorum,yanı evlilik olursa o zaman bu operasyonu gecırmem daha ıyı olur dıye düşünüyorum,zaten birikimimde yok.İşte burda benim gibi olan arkadasların süreclerını takp edıyorum,inş Allah hepimize yardım eder bu skıntılardan kurtuluruz.

lilth benmde evllk olayım yok ama kendmizi rahatlamamız için yaptırabliriz. sen ankaradamısun?

birde çok doğru sölemişsin evet hayata küscek değiliz ufacık bişey için. herkes hata yapablir. bugünlermizi gülerek hatrlarız inş

canım teşekkür ederim..dikiş tuttu mu bilmiyorum önümüzdeki ay kontrole gitmeyi düşünüyorum..benim akıntı sorunum yoktu. yan,ama aşırı bir akıntı problemin yoksa sorun olmaz bence doktorla da konusursun o seni yönlendirir zaten. 3 hafta olduve rahat hareket edebiliyorum canım. operasyondan 2 hafta sonra adet oldun hiçbir sorun yaşamadım.

canım teşekkür ederim..dikiş tuttu mu bilmiyorum önümüzdeki ay kontrole gitmeyi düşünüyorum..benim akıntı sorunum yoktu. yan,ama aşırı bir akıntı problemin yoksa sorun olmaz bence doktorla da konusursun o seni yönlendirir zaten. 3 hafta olduve rahat hareket edebiliyorum canım. operasyondan 2 hafta sonra adet oldun hiçbir sorun yaşamadım.

akdenız senın adına cok sevındırm tekrardan..benım de gothıc gıbı akıntım var bıraz endıselıyım ama bakalım...eylulun son haftası kı sanırım 1 ekım oluyor..o haftasonu yaptrcam ben de...

akdenizcim çok sevndm adına tutmuştur bence. kesin kanamada olur inş . ben yarın kontrol için doktora gidicem akıntım için ve rahmdeki polipim için. bakalım ne dicek

benmhikayem akıntı için doktora git canm sende ne dicek bakalm. evllk olayın varmıydı senin

lilth benmde evllk olayım yok ama kendmizi rahatlamamız için yaptırabliriz. sen ankaradamısun?

birde çok doğru sölemişsin evet hayata küscek değiliz ufacık bişey için. herkes hata yapablir. bugünlermizi gülerek hatrlarız inş

inş dediğin gibi olur gothicc gülerek hatırlarız,ya kendımı rahatlatmak adına yaptırmak ısterım ama dediğim gibi uzun yıllar koruyamazsam diye korkuyorum,sonucta artık hareketlere cok dikkat etmek gerekir.Ben ebru hocaya gittiğimde akıntı için ilaç vermişti ama düzenli kullanmadım ank.ya gidince tekrar gidebilirim akıntı için,ben suan ank.da degılım ama eylulun son haftasında ank.da olucam,sen ne zamana yaptırmaya karar verdin?

bugün doktora gittim rahimimde et parçası var. alınması gerekiormuş bu durumda kızlık zarı gidecek ben varmı yokmu emin değilm zaten. doktor sana rapor verirrim eğer alırsak dedi. akıntı içinde herkeste oluor onu takma dedi ve ilaç verdi. istemeseydm vermicekti bile .ama şu rahmdeki şeyi çok taktım ya alttan oluormuş amelyatı. bakalım ne yapıcam diktircem derken doktor bozucak. bide bu çıktı başıma:(

lilth ben evlenceğime yakın yaptırrım sanırım ya şu olay olmasaydı düşünürdüm ama amelyat olursam zaten tekrar yırtılcak

akdenizcim çok sevndm adına tutmuştur bence. kesin kanamada olur inş . ben yarın kontrol için doktora gidicem akıntım için ve rahmdeki polipim için. bakalım ne dicek

benmhikayem akıntı için doktora git canm sende ne dicek bakalm. evllk olayın varmıydı senin

yok bende de evlılık olayı ama yaptırıp rahatlamak ıstıyorum..benım takıp ettıgım kadaryla regl den sonra ılk bır hafta oluyor ama sonra kesılıyor bu akıntı..ebru hanım ılkınde mantar var dıkkat edersen gecer ama hanı temıslıgıne dııkat etmezsen tekrar nukseder demıstı...Bır de regl oncesıve sonrası normal olur herkeste akıntı dedı..Sanırım sımdılık ııyı ama bakalım..dedıgım gıbı dugun yok ama boyle ınsan daha bır huzursuz oluyor...:((

benmhikayem

bana mantar demedi dktor herkeste akıntı olur kültür testi yapayımmı dedi. siz daha iyi blrsinz dedim.gerek duymadı ilaç yazdı. asıl sorun benm rahimdeki parça ya . onun alınması lasımmış.doktora bakireym dedim. oda çok kanaman olursa mecbur alıcaz dedi. çok iyi bir doktordu bakiremsn die sordu önyargılı değildi. olmazsa sölerim durumumu. bakalım evlilk olyaına yakın yaptıracam kanama garantimi ya güvenemiorum hiç te:(

Merhaba kızlar, bende çok uzun süredir teralemin açtığı konuda takip ediyordum..önümüzdeki yıl haziranın 16 sındande düğünüm var...bursada bir doktor bulamadım çıldırcam nerdeyse, ebru hanım a gitmek istiyorum ama ankara bursa arası 5:30 saat.....o kadar süre ortadan kaybolamam:18::18: şişli med de olacağım sanırım, kalıcı yöntem evlenmeden ne kadar önce yaptırılması gerekiyor?? birde gerçekten kanar mı; nişanlım şu kızlık zarına takmış durumda...nerdeyse o hayalle yaşıyor:84: sık sık sorular soruyor, kanar mı, çok mu olur az mı olur, ilk benle olcak falan filan, o sordukça içim daralıyor geceleri uyku uyuyamıyorum:59:........çıldırmak üzereyim..gerçekten kanıyormu acaba flep yöntemi , evlenmeden geçici kalıcı ne varsa yaptırmak istiyorum artık....şu bursada 1 tane doktor bulamadım. bulamadığım içinde bunları soramadım:(:59: offf offf Allah yardımcımız olsun....bizde mutlu bir yuva kurarız İnşallah:17:

minikperim mesjına gülsemmi ağlasammı bilemedim nişanlına çok güldüm erkekler böle şeylere çok önem veriorlar ya .sen yaptır kanar inş onlara müstehak bu. akılları fikirleri onda bizim canımız acıyınca hoşlarına gidior.

kızlar merhaba bu cumartesi kontrole gidicem bakalım inşallah güzel haberler veririm size

kızlar merhaba bu cumartesi kontrole gidicem bakalım inşallah güzel haberler veririm size

canım merhaba kaç gündür siteye bakıyorum sen olmayınca çıkıyorum ben de. merak ettim nerelerdesin. kontrolden sonra haber ver mutlaka olur mu..var mı değişiklik ben artık hiç hissetmiyorum

Back