• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam o kadar karıştı ki kalıcı yapıp son kez dikiş atıyolarsa kalıcı yaptırmanın mantığı ne?düğünden 3 gün önce gidebilsek zaten geçici yaptırırız.ama bulunduğu şehirde güvenilir bi uzman bulunan arkadaşlar bence geçici yaptırsınlar çünkü genelde herkese son dikiş mutlaka atılıyo burda takip ettiğim kadarıyla.benim böyle bi şansım olsa kesinlikle geçici yaptırırdım..

herkes bişey soluor. bana görede esin ve minkperim arkşlarmz murat beye gttler ve cok zor ilşkye grdklerini soluorlar. acaba ebru hanmın yaptıgından farklı bir işlem mi yapıor murat hoca. ebru hanıma yaptranlarn ilşkileri nasıldı acaba zor olanı duymadm hiç

Kizlar bence kalici yaptirmak daha iyi ben kendimce rahatladim neden derseniz kuzenim de kalici yaptirdi ebru hanima hic sorun yasamadi son kontrolde de ebru hanim hic riskin yok dedi ve kanamasi oldu hem o hafta boyunca iliski sonrasi yine olmus...gecici icin son gunleri beklemek bence tam bir risk ...

Kuzenim ilk ilskide zorlanmis once biraz korkudan kendisi kasmis sonra bakmis esi bayagi zorlanmis girereken zaten kanama da tekrar tekrar olmus... Ben ebru hocama guveniyorum zaten kafama kotu kotu seyler gelince kuzenimle konusup rahatliyorum ben kaliciyi tavsiye ederim kizlar son ana birakmaya gerek yok...

Kuzenim ilk ilskide zorlanmis once biraz korkudan kendisi kasmis sonra bakmis esi bayagi zorlanmis girereken zaten kanama da tekrar tekrar olmus... Ben ebru hocama guveniyorum zaten kafama kotu kotu seyler gelince kuzenimle konusup rahatliyorum ben kaliciyi tavsiye ederim kizlar son ana birakmaya gerek yok...

evet canım son ana bırakmak biraz risk doğru ama nikahı önceden olacaklar için veya düğün tarihine az kalıp bu işi bi an önce bitirmek isteyenler için geçici uygun olabilir inanırmısın ben hiç bi işlem yaptırmadım ama kendimi kalıcı yaptırıcam diye öyle bi kasmışımki hiç bişey olmamasına rağmen şimdiden tuvalete girerken bacak bacak üstüne atarken dikkat etmeye başladım acaba yaptırınca nasıl olur düşüncesiyle şimdiden böyleyse olunca nasıl yapıcam ben diye düşünmeye başladım kanama olsunda geçici veya kalıcı farketmez Allah hepimizi bu dertten kurtarsın arkadaşım valla öyle bi durumdayızki artık çok para almış işlemi çok uzun tutmuş gibi şeyleri düşünücek halimiz yok 2 damla kanın peşindeyken varsın beni kazıklasın varsın vaktimi 10 dk daha fazla alsın yeterki kanamam olsun...

ben ebru hanıma kalıcı yaptırdım son konrolde de ayrıca ücret almadı.son dikişleri garanti olsun die atıyorum dedi ama niye geciktirme dedi onu ben de anlamadım :s ikinci dikişlerden sonra canım çok yandı eğer doktorun dediği gibi hemen ilişkiye girseydim çok zor olurdu bence canı yananlar zor olanlar bu yüzden öyle oldu hatta kanama da son dikişlerin kanaması die düşünüyorum.bilmiyorum yine de kötü düşünmek istemiyorum kzlar içimizi rahat tutalım başka yolu yok.son dikişten 4gün geçti ağrım yok artık ama ikinci düğünden önce ilişkiye girebilir miyim bilmiyorum.şimdi şöyle bi durum var pazar günü bizim memlekette düğün var bir hafta sonra onun memleketinde düğün var.diğer düğünü beklersem geç olabilir.kızlar özetle 28 ekim pazar günü düğünüm var bana dua edin güzel haberlerimi bekleyin :)

ben ebru hanıma kalıcı yaptırdım son konrolde de ayrıca ücret almadı.son dikişleri garanti olsun die atıyorum dedi ama niye geciktirme dedi onu ben de anlamadım :s ikinci dikişlerden sonra canım çok yandı eğer doktorun dediği gibi hemen ilişkiye girseydim çok zor olurdu bence canı yananlar zor olanlar bu yüzden öyle oldu hatta kanama da son dikişlerin kanaması die düşünüyorum.bilmiyorum yine de kötü düşünmek istemiyorum kzlar içimizi rahat tutalım başka yolu yok.son dikişten 4gün geçti ağrım yok artık ama ikinci düğünden önce ilişkiye girebilir miyim bilmiyorum.şimdi şöyle bi durum var pazar günü bizim memlekette düğün var bir hafta sonra onun memleketinde düğün var.diğer düğünü beklersem geç olabilir.kızlar özetle 28 ekim pazar günü düğünüm var bana dua edin güzel haberlerimi bekleyin :)

inşallah güzel haberlerle buraya gelirsin. dualarımız seninle.

cnm senin oran kapalı mı??..yani bi bakar msn??merak edyrm sen yaptralı ne kdr süre oldu bide.??
ben ebru hanımın kalıcı ve gecici yaprken kullandgı iplerin ikisinde eriyen ip oldugunu duydum ...ve dgru oldugunu da düşünyrm ..
ebru hnımı düşünyrdum bnde kalıcı konusunda ama bi yandn da hep aklmda acaba vardı??( Kusura bakma aylin diger baslıktaki cevbını sonradan gördüm )

Son düzenleme:
bnmde eski sevgilim evlendi ama hiç üzülmeyin anlattıklarımı yazsam sayfalar alır yazmıştım buraya biraz yüzeysel olarak.biliyorum en çokda zorunuza giden bize bu hale getirenlerin hiç bişi olmamış gibi hayatlarına devam etmeleri sizleri çok iyi anlıyorum.çünkü yaşadım.yarı YOLDA BIRAKILDIM.sen onun için herşeyi yapıyorsun o ise bırakıp gidiyor.birde hepsi senin günahın deyip gidiyor.ne derseniz ki böyle insana siz.yani sizi istemeyeni siz hiç istemeyin.ki evlenmiş bizden gtmş artık bizi tamamne gözden çıkarmış bir gn pişmanlık yaşasa ne faydaki kızlar.sonuçta bi aile kurmuş olcak.en önemlisi biz önümüze bakalım artık.onları ise vicdanlarına bırakalım.elbet bir gün ilahi adalet işler amma 20 sene sonra amma 5 sene sonra bilemeyizki.artık kendi psikolojimizi üzmeden nasıl mutlu oluruz ona bakalım bizim için tek korkumuz o gece kanar mı kanamazmı stresi Rabbim utandırmasın hiçbirmizi biz kötü insanlar değiliz olsak diktirmeden geçerdik kızlar.ama uğraşıyoruz mücadele ediyoruz.benim eski erkek arkdşım bir hiç uğruna bıraktı beni utanmadan şimdi 2.eşim ol dio midem bulanıyor ondan ya en güzel hayallerimi çaldı ne içinmi uçkuru için 2 dklık zevk için.ama ona göre tek başıma yemişim haltı.hepsi bnm yüzümden miş vicdanı çok rahatmış.hani bi insan vicdansızda ne kadar ah etsekde vicdana gelmez kızlar kötülük çnkü içlerine işlemiş önemli olan bize şu zor zamanda sahip çıkmaları idi ama çıkmadılar.aylarca gözümün yaşı dinmedi ama ne fayda giden gelmiyor.gelmemekle kalmayıp pişkin pişkin evleniyor.onlar evleniyorsa bzi ardında bırakıp biz nie evlenmeyelim emin olalımmki biz gğçsüz durdukça onlar kuduruyor işte.onlardan gelcek fayda hiç gelmesin.bnm tek isteğim ne biliomusunuz kızlar erkek arkdşım evlendi zaten tek isteğim şudur bi gün başını yastığa koyduğunda bi gün bi yerde bi konuda aklına geleyim ben naptım desin ya.gerçek anlamda bunu desin ben bilmesemde olur içinden desin ha bu dünyada demesse öbür dünyada ahirette der kızlar inş. ne diyim.evet böyle bir haya yaptım ama utanmıyrum ben utanması gereken biz helali olmuşken bizi yarı yolda bırakmaları sonra vicdan temizler gibi bana ikinci eşim ol demesi böyle temizlenir vicdan ya sorarım size.ben ailemi geçip bütün hayallermi geçpi düğün dernek ona kuma gtcekmişim çözüm bulmuş aklınca anlıycağınız erkeklerin kuş kadar beyni yok kızlar.umarım bana bu zor günlermi unuttrcak biri çıkar karşımaa umarım kızlar dualarım hepinizle

kızlar merhaba bende bi kaçgün önce korkut arslana gittim ben önce bilgi almak hemde kafama takılanları sormak için gittim kendisine sorduğum bütün sorulara cevap verdi çok iyi ve anlaşlı ben erkek oldugu için çok çekinmiştim ama seni sakinleştiren biş yapısı var yanındaki asistanından hiç bahsetmeye gerek çok tatlı bi kadın eğer kontrollerine düzenli gelirsen zaten bi dikimden 10gün sonra birde düğününden 3 gün önce çağrıyoruz öyle durumda ben %100 garanti veriyorum dedi ve fiyat olarak 2200 istedi flep yöntemi için benim akıntı problemim vardı onun için antibiyotik verdi istersen hemen dikimde yapabiliriz dedi ama benim o an param yoktu ücrettede yarıdmcı olacagını söyledi ben korkut beye karar verdim kızlar en yakın zamanda gidip kurtulcm bu dertten çok anlayışlı bi doktor beni o kadar rahatlattıki anlatamam size zaten sitedede giden kişiler olmuş ve olumlu sonuçlar almış gördüğüm kadarıyla sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar

biraz önce yaşadığım şeyi sizinle paylaşmalıyım :)))) biliyosunz ben harun özkana gittim ve kontrolü anlattım saat 9 yönün de açıklık var dedi bana kabızlıktan olabileceğini söylemişti ve bu şekil de kanama olmayabilir ben işimi garantiye alıım demişti ama ikinci kez ameliyat yapacak bana ama her ihtimale karşı iltihap falan varsa diye bana vajinal ovül verdi kullanmam için bu ovül sağlam olan yerlere de zarar verebilir dedim sorun değil ikinci kez olacaksın zaten dedi ve ben biraz önce bu ovülü vajinamdan içeri atarken kanamam oldu :))))) ne hissedeceğimi bilmiyorum hem sevinçliyim hem şaşkınım bu ilaç bitince tekrar ameliyat oluyorum bu arada 2-3 damla açık renk kan geldi sadece :SSSSS

canım verdigi ovülün adı ne??bende akıntım için ve yanma oldugu ıcın ara ara bir tane ovul kullanıyorum...daha once bır doktora muayene olmustum bana bu ovulu onerdi kullan demişti hatta karar verırsen gel dikimide yapalım dedi ama muayene den sonra dusunclerım degıstı hem param yoktu hemde ıyı seyler soylemedi

canım verdigi ovülün adı ne??bende akıntım için ve yanma oldugu ıcın ara ara bir tane ovul kullanıyorum...daha once bır doktora muayene olmustum bana bu ovulu onerdi kullan demişti hatta karar verırsen gel dikimide yapalım dedi ama muayene den sonra dusunclerım degıstı hem param yoktu hemde ıyı seyler soylemedi

neo-penotran üçgen şeklin de ....

Eflinarafcım özel mesaj yazamıyorum hala ama sorduğun soruya cevaben ben memnunum hiç tereddüt etmedim ve bu akşam yaşadığım olayla da bu işlemin sağlamasını yapmış oldum dokuz yönünde ki açıklıkla bile kanamam olabiliyormuş :))))

Son düzenleme:
Eflinarafcım özel mesaj yazamıyorum hala ama sorduğun soruya cevaben ben memnunum hiç tereddüt etmedim ve bu akşam yaşadığım olayla da bu işlemin sağlamasını yapmış oldum dokuz yönünde ki açıklıkla bile kanamam olabiliyormuş :))))

anladım canım... saat 9 yonunde acıklık olmasına ragmen kanaman olmuş guzel bir haber iyiki kontorole gitmişşsin...

kızlar banada akıl verin. yardımlarına cok ihtyacım var.

bu olayı yaşadıgım eski erkek arkşım hala arıor beni ve evlenmek istior. bende bu olayın etkisi var galiba ve seviorum. ama anlaşamadıgımz için ve aileler istemedği için ayrıldım. tek caremde bu yöntemdi .sonra suan yeni biriyle çıkıorum. kendisi gayet iyi kulturlu birisi. ve eski erkek arkşım arayarak aklımı karıştırıor. bende unutamıorum onu ama aileler tamamen karşı duruma. sizce ne yapmayalım yol gösterin:(ben ondan kendi istegimle ayrıldım. o erkekken benim peşimde halen ama ben ne yapablirimki kızlar ailem istemior. bu yeni çıktıgım cocugada ısındılar.işi gücü herşeyi cok iyi herşeyi oturmuş birisi

kızlar banada akıl verin. yardımlarına cok ihtyacım var.

bu olayı yaşadıgım eski erkek arkşım hala arıor beni ve evlenmek istior. bende bu olayın etkisi var galiba ve seviorum. ama anlaşamadıgımz için ve aileler istemedği için ayrıldım. tek caremde bu yöntemdi .sonra suan yeni biriyle çıkıorum. kendisi gayet iyi kulturlu birisi. ve eski erkek arkşım arayarak aklımı karıştırıor. bende unutamıorum onu ama aileler tamamen karşı duruma. sizce ne yapmayalım yol gösterin:(ben ondan kendi istegimle ayrıldım. o erkekken benim peşimde halen ama ben ne yapablirimki kızlar ailem istemior. bu yeni çıktıgım cocugada ısındılar.işi gücü herşeyi cok iyi herşeyi oturmuş birisi

bence mantıklı olanı seç !

biraz önce yaşadığım şeyi sizinle paylaşmalıyım :)))) biliyosunz ben harun özkana gittim ve kontrolü anlattım saat 9 yönün de açıklık var dedi bana kabızlıktan olabileceğini söylemişti ve bu şekil de kanama olmayabilir ben işimi garantiye alıım demişti ama ikinci kez ameliyat yapacak bana ama her ihtimale karşı iltihap falan varsa diye bana vajinal ovül verdi kullanmam için bu ovül sağlam olan yerlere de zarar verebilir dedim sorun değil ikinci kez olacaksın zaten dedi ve ben biraz önce bu ovülü vajinamdan içeri atarken kanamam oldu :))))) ne hissedeceğimi bilmiyorum hem sevinçliyim hem şaşkınım bu ilaç bitince tekrar ameliyat oluyorum bu arada 2-3 damla açık renk kan geldi sadece :SSSSS

çokkkkkk sevindim bundan sonraki ameliyatının garantiili olacağının bi işareti bu:)

Back
X