• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün gittim kontrole kadın doğum uzmanı da vardı saat dokuz yönün de bir açıklık olduğunu söylediler. Dr 1 ay sonra o açığı kapatacağını söyledi tekrar ücret almayacak. Ama o açıklık benim ameliyatın ilk haftasın da yaşadığım kabızlıktan oluştu biliyorum çok acımıştı sordular zaten ama söylemedim. bu şekilde kanama olurmu diye sordum şansa bırakmam dedi ama ilk defa karşılaşıyorum dedi iki dr. da şaşırdı. anladım yüzlerinden durum böyle ama telafisi olmayan bişey değil ben de gördüm bilgisayardan tamamen kapalı ama dediim gibi saat dokuz yönün de bir açıklık var :SSSSSSSSS

allahtan kontrole gittin garanti veriyordu ama kontrole çağırmıyodu hani:( sen ist da olduğun için gitme imkanın var ama ben ankarada olunca kontrole de gidemem bu doktor yattı yani benim için inş 1 ay sonra seniniçin her şey olumlu gider ve tamamen kurtulursun başka bir doktora gidecektin onu da ertelemek durumunda kaldın mecburen

dün gittim kontrole kadın doğum uzmanı da vardı saat dokuz yönün de bir açıklık olduğunu söylediler. Dr 1 ay sonra o açığı kapatacağını söyledi tekrar ücret almayacak. Ama o açıklık benim ameliyatın ilk haftasın da yaşadığım kabızlıktan oluştu biliyorum çok acımıştı sordular zaten ama söylemedim. bu şekilde kanama olurmu diye sordum şansa bırakmam dedi ama ilk defa karşılaşıyorum dedi iki dr. da şaşırdı. anladım yüzlerinden durum böyle ama telafisi olmayan bişey değil ben de gördüm bilgisayardan tamamen kapalı ama dediim gibi saat dokuz yönün de bir açıklık var :SSSSSSSSS

moralim bozuldu şimdi demekki aynı şey bu dr için de geçerli demekki bu işlemi 1 defada yapabilen dr yok :((( neyse sıkma canını olmassa düğünden bikaç gün önce dikiş atar h.özkan. burcu hanıma da gidecektin noldu peki?

moralim bozuldu şimdi demekki aynı şey bu dr için de geçerli demekki bu işlemi 1 defada yapabilen dr yok :((( neyse sıkma canını olmassa düğünden bikaç gün önce dikiş atar h.özkan. burcu hanıma da gidecektin noldu peki?

tamamen benim hatamdan dolayı olduğunu yazdım harun hoca düğünden önce dikiş atmıyor geçici yapmıyor zaten kabızolmuştum ve o anda çok büyük bir sancı çektim zaten dün de sordular böyle bir şey oldumu diye yok dedim ama ben sadece o kısmı tamir edecek hani bazen doktorlar normal bakirelere bile zorlama olunca şu yönde ya da bu yönde zedelenme var diyorlar onun gibi görüyorum ben hiç tedirgin olmadım bu haliyle kanama olurmu diye sordum evet dedi ama ben yarım iş yapmam dedi böyle yani....

ayrıca şuda var atlamamak lazım bence doğalkızlık zarı yaptıki yönünü tarif etti diğer flep gibi olsaydı böyle bir tanımlama yapamamazdı kadın doğumuzmanı

tamamen benim hatamdan dolayı olduğunu yazdım harun hoca düğünden önce dikiş atmıyor geçici yapmıyor zaten kabızolmuştum ve o anda çok büyük bir sancı çektim zaten dün de sordular böyle bir şey oldumu diye yok dedim ama ben sadece o kısmı tamir edecek hani bazen doktorlar normal bakirelere bile zorlama olunca şu yönde ya da bu yönde zedelenme var diyorlar onun gibi görüyorum ben hiç tedirgin olmadım bu haliyle kanama olurmu diye sordum evet dedi ama ben yarım iş yapmam dedi böyle yani....

kabızlık benim de korkum normalde kabız olmasssın belki ama o psikolojiyle olman muhtemel.inş hayırlısıyla halledersin kurtulursun

madem kabızlık durumunda falan böyle bir risk var neden bukadar emin konuşupta kontrole bile çağırmıyor.belki kabız oldu belki farketmeden uyurken zorladı.anlam veremedim ben.hayırlısı olsun...

allahtan kontrole gittin garanti veriyordu ama kontrole çağırmıyodu hani:( sen ist da olduğun için gitme imkanın var ama ben ankarada olunca kontrole de gidemem bu doktor yattı yani benim için inş 1 ay sonra seniniçin her şey olumlu gider ve tamamen kurtulursun başka bir doktora gidecektin onu da ertelemek durumunda kaldın mecburen

canım hiç endişelenme bak ebru zülfikaroğlu var bende yakın zamanda gidicem ona bi kaç işimi halletmeye çalışıyorum ya bu ay yada öbür ay senin önünde imkanın varken neden istanbulu düşünüyosunki ebru hanımda çok başarılıymış hiç olumsuz bi söz duymadım ben son kontroller için kendi şehrimde bulunan doktora gidicem umutsuzluğa düşmek yok kızlar lütfen moralleri bozmayalım herşey güzel olucak :)

:( illa tekrar tekrar canımızı yakacak yani bu doktorlar. canım 1 ay sonra tamamen kapanır öyleyse, aslında bu kadarı bile kanamaya yeterlidir diye düşünüyorum ama onu da şansa bırakmamış olması güzel. başka kimse var mıydı acaba canım aynı sebepten gelen acaba..
bu arada kuru kayısı fln yememiş miydin kabız olmamak için o hafta? burdaki arkadaşlar öyle yapıyorlardı.

Son düzenleme:
canım hiç endişelenme bak ebru zülfikaroğlu var bende yakın zamanda gidicem ona bi kaç işimi halletmeye çalışıyorum ya bu ay yada öbür ay senin önünde imkanın varken neden istanbulu düşünüyosunki ebru hanımda çok başarılıymış hiç olumsuz bi söz duymadım ben son kontroller için kendi şehrimde bulunan doktora gidicem umutsuzluğa düşmek yok kızlar lütfen moralleri bozmayalım herşey güzel olucak :)

ya bu doktor garanti verince ve bazı hastalarının rapor aldığını söyleyince ben çok umutlanmıştım bunun için gidecektim ama miajinin başına gelen benimde başıma gelirse bi daha gidemem ben ebru hanımda yaptırırım tabii düğün gibi bişey düşünebilirsem benim de herkes gibi korkum son 3 gün olayı şimdi yaptırsam ortada düğün yok bide esneme derdi var allah hepimizi bir an önce kurtarsın bu dertten beynimi resmen bir kurt kemiriyor biliyorum çaresi var ama gitmiyo aklımdan

bu arada salı günü işe başlıyorum inş çok çalışır az düşünürüm:)

ya bu doktor garanti verince ve bazı hastalarının rapor aldığını söyleyince ben çok umutlanmıştım bunun için gidecektim ama miajinin başına gelen benimde başıma gelirse bi daha gidemem ben ebru hanımda yaptırırım tabii düğün gibi bişey düşünebilirsem benim de herkes gibi korkum son 3 gün olayı şimdi yaptırsam ortada düğün yok bide esneme derdi var allah hepimizi bir an önce kurtarsın bu dertten beynimi resmen bir kurt kemiriyor biliyorum çaresi var ama gitmiyo aklımdan

hayırlı olsun canım kesinlikle daha az vaktin olcak düşünmek için :) ben de üzüldüm miaji'den gelen habere, kendimi bu doktora odaklamıştım kafam karıştı şimdi.

:( illa tekrar tekrar canımızı yakacak yani bu doktorlar. canım 1 ay sonra tamamen kapanır öyleyse, aslında bu kadarı bile kanamaya yeterlidir diye düşünüyorum ama onu da şansa bırakmamış olması güzel. başka kimse var mıydı acaba canım aynı sebepten gelen acaba..
bu arada kuru kayısı fln yememiş miydin kabız olmamak için o hafta? burdaki arkadaşlar öyle yapıyorlardı.

doktorların bile yüzü düştü görünce ilk defa karşılaşıyorum dedi hoca diğer doktor da kabızlık sorunun varmıydı dedi tekrar para alılrlar düşüncesiyle yok dedim kuru kayısı yemek te hiç aklıma gelmedi :SSSSS

hayırlı olsun canım kesinlikle daha az vaktin olcak düşünmek için :) ben de üzüldüm miaji'den gelen habere, kendimi bu doktora odaklamıştım kafam karıştı şimdi.

aynen canım ya ben de kendimi şartlamıştım ama yine de miaji den haber bekliyodum şimdi yine kafam karıştı :SSSSS ya arkadaşın düğününe 1 aydan az bi zaman kalmış olsaydı ya dr u dinleyip kontrole gitmemiş olsaydı ne olacaktı.bence dr un bu ihtimalleri düşünmesi gerek yani kontrole çağırmamak da çözüm değilmiş bunu da anlamış olduk.

tatlım senin yerinde olsam ankara da yaptırırım lütfen riske atmayın kendinizi ankara da tecrübeli ve başarılı bi uzman varken ist a gitmem ben olsam hatta geçici yaptırmayı bile düşünürüm aynı şehirde olduktan sonra.geçicinin de başarısı çok yüksekmiş burda takip ettiğim kadarıyla

hayırlı olsun anakaracım kızlar hiç kötü düşünmeyin herşey güzel olucak benim düşüncem tamamen değişti ben ankarada ebru hanıma flep yaptırıcam burdaki başarıları duydukça kendime güvenim geldi bide doktorların son hafta gel demelerinin sebebi bizleri madur etmemek son kntrol için aynı doktora gitmek zorunda değiliz ki hem anakarcım sen ankaradasın bi bahane bulup kınadan önce bile gidebilirsin hiç endişelenme

sizin ilgilendiğiniz sadece doktormuş yoksa destek olarak bir şey göremedim sizlerden....
Hoşçakalın.

canım yanlış bişeymi yaptık eğer yanlış bi laf ettiysem özür dilerim herkese destek olmaya çalışıyorum arkadaşım anlam veremedim yazına burda hepimiz aynı dertten muzdaribiz kimsenin birbirini kırıcak hali yok bunu yapıcak gücümüzde yok gücümüzün son nebzesindeyiz artık tekrar güç toplamak için o anı bekliyoruz umutla neden kırıldın bilmiyorum ama lütfen paylaşımlarını sürdür...

sizin ilgilendiğiniz sadece doktormuş yoksa destek olarak bir şey göremedim sizlerden....
Hoşçakalın.

canım neden alınganlık yaptın ki burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ve yorumları okuduğum kadarıyla moralini bozma inş kurtulursun diyen arkadaşlar olmuş kimsenin tamamen dr la ilgilendiğini zannetmiyorum burda bu dertten muzdarip herkes birbirini anlıyo merak etme ama benim gibi kararsız olan arkadaşlar da senden haber bekliyodu haklı olarak bunda kırılacak darılacak ne var ki :SSSS kendi adıma tüm samimiyetimle sağ salim kurtulmanı diliyorum...

Hoşçakalın.

doktor değil doktorun senin üzerindeki başarısı önemliydi bzim için sen ya da ben hatta o farketmez burda bir kişinin hayatı değişince bu formu takip eden binlercesine umut ışığı oluyor doktor önemli evet ama senin hayatındaki herşeyin olumlu gitmesi bizim için daha önemli neden böyle bir yorumda bulundun anlayabilmiş değilim...

doktorların bile yüzü düştü görünce ilk defa karşılaşıyorum dedi hoca diğer doktor da kabızlık sorunun varmıydı dedi tekrar para alılrlar düşüncesiyle yok dedim kuru kayısı yemek te hiç aklıma gelmedi :SSSSS

Hoşçakalın.

kabızlıktan olmuştur canım o zaman, olsun sağlık olsun, onaracakmış zaten doktorun. bugün ben de hızlı giden bi minibüsteyken öyle bi zıpladım ki koltuğun üstünde, operasyon yaptırmış olsaydım kesin zarar görürdü dedim, ilk o geldi aklıma yani böyle bi ruh halindeyiz işte.
başta seni yanlış anlamış olabilirim ama sonradan özrünü diledim ve gerçekten bu doktorla umut oldun bizlere, bizim birbirimizi anlamamız destek olmamız gerek canım aeramızda görmeyi isterim ben seni şahsen, yanlış anlaşılacak şeyler söylediysem affola.

Son düzenleme:
Back
X