kızlar ben artık eskisi gibi korkmuorum nedense tutacak gibi gelior bana . doktorlara güvenmek lasım. lazere bende başladım bu arada
evet canım doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok.. çok şükür güvenip hüsrana uğrayan da olmadı.. biz de kurtulcaz
kesinlikle kızlar bende artık kormuyorum söz verdim kendime esn 19 la minikperimin geçmişte yazdıklarını okudum okadar üzüldümki aynı benim düşüncemdeler eğer kafalarına takmamış olsalardı hem o anlarını huzurlu geçirmiş olucaklardı hemde işleri dahada kolaylıcaktı ben dün namaza başladım ve herkese dua ettim dün gece bizim işimiz duaya kalıyo kızlar Allah pişmanlıklarımızı görüyo ve eminim bizi affedicektir...
Aslında korkulacak birşey yok yaptıran doktor kontrolünde olan herkes kurtuluyo kızlar.. Bizde düğün öncesi son kontrole gideriz doktor işlem gerekirse yapar o kanar dedikten sonra zaten geriye problem kalmıyo...
aynen canım benim düğünüm daha belli değil ama büyük ihtimal baharda olucak geçici yaptırıcam ve düğündede delilergibi oynıcam :)
Çok şükür ki derdimiz çaresiz değil kızlar :))
ist22 canım bi arkadaş vardı burda kötü olaylar gelmiş başına galiba düğünü olucaktı bu zamanlarda adı sideorderoflife nasıl oldu onun sonucu bellimi siz arkadaşsınız galiba
Hatırlamıyorum öyle bi isim canım.. Önceki konuşmalarda mı gördün?
evet arkadaşlarındaydı senin hatta yazmıyo nezamandır merak etmiştim
Kızlar bir ay önce ebru hanıma flep yaptırdım salı günü kontrole gidecem,ay sonunda düğünüm var inşallah problem olmaz sizi haberdar edicem :)
Kızlar bir ay önce ebru hanıma flep yaptırdım salı günü kontrole gidecem,ay sonunda düğünüm var inşallah problem olmaz sizi haberdar edicem :)
Ben de sonucu merak ediyorum mutlaka haber vercem kızlar biraz gecikmeli olabilir malum düğüne çok az kaldı ama gecikmeli de olsa yazcam.en önemlisi rahat olmak unutmayın :) en değerli biziz bunu da unutmayın :)
miajii nerde kaldın meraktan öldüm hadi herşey yolunda de bize:)
miajii nerde kaldın meraktan öldüm hadi herşey yolunda de bize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?