cloocum çok sevindim canım, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Darısı zamanı gelince bizlerin de başına inşallah
Evet dediğin gibi, yaşandığı zaman herşey bitiyor canım.. O iç sıkıntıları, karabasanlar, umutsuzluklar... hepsi bitiyor.
off zaten en kötü yanı o 3 gün öncesi ist da harun özkan kontrole çağırmıyo diye artık o doktoru düşünmeye başladım
daha evlilik gibi düşüncem yok bu ameliyatı olmadım ama kendimce b planı bile bulmaya calışıyorum ya olmazsa diye düşünerek
off zaten en kötü yanı o 3 gün öncesi ist da harun özkan kontrole çağırmıyo diye artık o doktoru düşünmeye başladım
daha evlilik gibi düşüncem yok bu ameliyatı olmadım ama kendimce b planı bile bulmaya calışıyorum ya olmazsa diye düşünerek
ah anakaracım bende b planı düşünüyorum bazı arkadaşlar çok güveniyolar imreniyorum onların duygusuna ama ben öyle olamıyorum b planı olarak ta inanın saçma geldi ama kendimden doktora kan aldırıp eve koyarım dedim eğerki kan gelmezse tuvalete girer onunla bi yol bulurum diye düşündüm çaresizlikten biçok şey geliyo aklıma ama arkadaşımda korkma bu yıllar öncesindede vardı diyo geçende internette okudum bi kadın doğumcu anlatıyo kızın biri her ilişkisi bittikten sonra bu doktora gelip diktirtiyomuş ve en sonunda da aşiret lideriyle evlenmiş nasıl bi cesarettir anlamadım doktor kendisi anlatıyo bide.
amin canım benim inşallah.. İnşallah rabbim herkese nasip ederi bu duyguyu inan herşeye bedel bir duyğu daha doğmadı ama insan şuanda bile hissediyor..
canım doktor çağırmasa bile sen zaten gitmek isteyeceksin kontrole.. garantiye almak için bir hafta kala on gün kala yine kendi isteğinle gidiceksin çünkü hiçbir zaman için rahat etmeyecek.. ben ve bütün arkadaşlarım bunu yaşamıştır emin ol bundan... kötü düşünme kötü olmasın.. inşallah sende geride bıraktığında tıpkı bizim gibi niye bu kadar takmişsım diyeceksin..
canım sen hangi şehirdesin yani istanbulda olduğun için mi onu tercih ediyorsun ben ankaradayım burda birçok doktor olmasına rağmen aklım diğer doktorda
46 yıllık doktormuş en az 66 yaşında olsa bir ayağı çukurda diyebiliriz:):):):) allah korusun tabii işin şakasındayız bu arada senin düğün falan var mı
başka bir doktora muayene olurken bu işlemi yaptırmadığımı söyleyip öyle muayene olucam sadece yapısını öğrenmek istediğimi söylüycem amahep içim rahat niyeyse :))
zehra64 canını sıkma kuzum senin eski erkek arkadaşın ne cüretle seni 2. eş olarak almak istiyor...ne o petrol şeyhi falan mı:), bakabilecek mi o kadar bayana, o kuş beyniyle:)...vicdanına hayran kaldım şahsen...sana acıdım gel kuma ol demek gibi bişey bu şerefsizce bi yaklaşım... bereket tanrısı zannediyo sanırım kendini:))....aptal beyinsiz işte...gitsin anlık heyecanlarını başka kişilerde töpülesin...sen geleceğine bak canım...o senin kör topal biriyle evleneceğini düşünsün dursun:) sende paranı biriktir yaptı kurtul şu işten canım.artık herşey paraya bakıyor..paramız var huzurumuz var...böyle düşünelim artıkasla geri dönüp bakma oda namuslu eşi ve namuslu anneciğiyle yaşasın hatta onlarla çürüsün yaşlansın gitsin...elbirliğiyle hata yapmayacak kız çocukları yetiştirsin...falan filan.....ama rica ediyorum sen geleceğine bak...ve şu dakika iyi koca adayını aramya başla hadi letss go...biz senin arkandayız
ben de senin yaptığın gibi yapıcam canım, h. özkan tutmuş derse -ki kesin der- ve kadın doğum uzmanı anlamazsa son kontrole fln gitmem, aklımdan da silerim çünkü o saatten sonra kanama olmazsa bakire olup da kanaması olmayanları getiririm aklıma, eşimiz de o kadar öküz olmasın bi zahmet. dik durucaz kızlar ne olursa olsun, beni bu şekilde suçlayan adamı napiim.
hangi doktora gittin canım sen harun beye mi??ben gittim o doktora 3 eylül de hymenoplasty yaptırdım geçen c.tesi gidecektim ama aksilik çıktı gidemedim bu c.tesi gidiyorum hayırlısıyla kontrole :)))
öncelikle minikperimm var ya sen bir tanesin gerçekten buraya üye olmadan senin yorumlarınla toparlandım baktım sayfayı kapattılar üye oluyum dedim:) ve burda öğrendim çaresini ve olabileceğini şimdi eskisi gibi kara kara düşünmüyorum tek derdim çalışıp para kazanmak ve doğru doktoru bulmak[/
canım bn yaptrdım kurtuldum umarım kurtulursun sende canım hiç korkma gerçekten.en fazla iki milyar bi işlem asgari ücretle bi işe girsen en geç 5 aya biriktirirsin dişini sıkarsın canım.güçlü ol herzaman
morpatlıcan çok sevindim gözün aydınnnnn :) darısı başımıza, sen düğünden ne kadar süre önce yaptırmıştın operasyonu? genelde düğüne birkaç ay kala flep yaptıranların kanaması oluyor son dikişler olmadan.
Canııımmmm.. Geçmiş olsun atlattın bak ne güzell.. Böyle iyi haberlerle dönüyosunuz yaa öyle mutlu oluyorum ki.. Umut doluyorum.. Bi de flep diye birşey yok diğer doktorların hepsi geçici yapıyo diyenlere güzel cevap oldun sen canım..Flep yaptıranlara da umut oldun.. Mutluluklar
canımmmmmm benimmmmmmm yaşasınnn yupppiiii:13: çok çok çok sevindim canımm morpatlıcnım, seni o kadar çok merak ediyordum ki bazen aklıma gelince endiişe çöküyordu içime...senden haber alınca çok rahatladım...mutlu olalım hepimiz...banada doktor son dikişe gerek yok demişti ama fırsatım var diye gittim ben...murat bey işinin uzmanı...banada demişti zaten planlamadığın bi zamanda ilişki yaşayabilirsin kanar dedi.....Allah seni mesut etsin bitanem.....esn sen ve ben evli, mutlu olduk..inşallah çocukluda oluruz....inşallah burdaki tüm kızlar mutlu olur.....
bazı arkadaşlarım oldun mu operasyonu die sormuş evet oldum canım temmuz ayında kısmetse kontrole gitcem bayramdan sonra.inş. tutmuştur.o insan müsveddesine gelince bana aynen onları dedi kızlar bide karısı hamile üstelik benle beraberken hep diyorudu 3 dört çocuk olcak diyordu kendisi doğulu olcağı için beni eve kapatıp köle etmek istiyordu işte.ama kurtuldum.erkek çocuk diye tutturan beyinsizin biriydi daha evlenmeden şimdi karısı versin işte.karısı hamile düşünün bana diyor ikinci eşim ol diye.kızlar maksat beni psikolojik olarak huzursuz etmek amacı beni arayarak amacı üzmek yani .ondan başkasını hayatına almamı istiyor.onun tabiriyle herşeimi feda ettm ya ona.psikolojik olarak buna saplanmış işte kızlar.onlayken nelerine katlanmadımki kızlar hakaretlerine çok kahrını çektim ama ortada kalan ama evlendiği kız zerre kahrını çekmemiş görucü usulü işte.boşa günlerimi çaldı.bana diyor sen evlenemezsin sen bana aitsin böle salakca cümleler kururyor işte.ilinci eşim ol dedi resmen ya bende sen olsan ikinci erkek olurmuydun dedim.ondan snra kız erkek farklı diyor.bırak dedim vicdanın sana kalsın dedim.yani annesi beni istemedi gtti anasının dedğini aldı bide beni istiyor ne şiş yansın ne kebap bu erkekler bu derece uyanık işte.o zerre bişi yapmadı bnm için utanmadan bide bnm anamı babamı ezip ona kuma olmamı istiyor.böyle vicdan temizlenirmi kızlar sorarım size çok vicdanlıydı evlenmeden alırdı beni.iyikide almamış beni diyorum bi gün öyle biri çıkarki karşıma ben bunları unuturm inş. kızlar.bu olayı yaşadım die kendisine kul köle olcam sanmış kuş beynli ömür boyu evlenmem ama sana ikinci eş olmam dedim.sevmediğim adamın gözbebeği olurum daha iyi dedim midem bulandı ondan iyice kızlar yaşattıkları yetmiyor bide utanmadan HEPSİ SENİN SUÇUN DİYOR bnm kabahatim yok diyor bu günahın yükü benmmiş.karısı hamile şimdi benleyken ilerde evlendğimizde erkek çocuk olasıya çocuk olcak derdi bende egeli olduğum için tuhaf gelrdi cahilce gelirdi işte bunlar böyle kadınları doğurma makinası gibi kullanıyorlar.ah etmek istemiyorum ama bol bol kızı olsunki görsün evlatlarında.ona göre görmezmiş beni dediklerim kocakarı bedduası imiş.onlarda namus önemliymiş benim ahım geçmezmiş.ÇÜNKÜ SUÇSUZMUŞ!!!!!!!doğuluyuz derler namus namus derler ama elin kızının namusuyla güzelce oynarlar.işte böyle kızlar BUGÜN GİTTİM HATTIMI DEĞİŞTRDİM ONDAN KURTULDUĞUM İÇİN BOL BOL DUA EDİYORUM İYİKİ DİYORUM.şimdi tek amacım yuva kurmak beni hak eden biriyle güzel telaşlar yaşamak tek temennim bu kızlar.hayatıma yeni bi sayfa açtım umarım bende sizler gibi özellikle MİNİK PERİM SENN GİBİ MUTLU OLURUM
öncelikle minikperimm var ya sen bir tanesin gerçekten buraya üye olmadan senin yorumlarınla toparlandım baktım sayfayı kapattılar üye oluyum dedim:) ve burda öğrendim çaresini ve olabileceğini şimdi eskisi gibi kara kara düşünmüyorum tek derdim çalışıp para kazanmak ve doğru doktoru bulmak[/
canım bn yaptrdım kurtuldum umarım kurtulursun sende canım hiç korkma gerçekten.en fazla iki milyar bi işlem asgari ücretle bi işe girsen en geç 5 aya biriktirirsin dişini sıkarsın canım.güçlü ol herzaman
zehra aslında biz evlenmek istiyoruz ama ailem kabul etmiyo işte evet çalışıp bu işlemi yaptırabilirim ama bi yandan da aklım onda işte ailem yüzünden ayrılmak zorunda kaldık o bana yardım etmek istedi ama ben kabul etmedim off offf öyle işte şimdide düğün falan hiçbişey düşünmüyorum artık yaptırsam da doktorların dediği gibi yıllar geçsede bişey olmaz diyolar ya ona da güvenebilir miyim bilmiyorum esneme falan oluyo diyen de var bi yandan da kurtulmak istiyorum
hangi doktora gittin canım sen harun beye mi??
aynen meryemacım bende senin gibi düşünüyorum bu arada miaji senin düğünün ne zaman ya da psikolojin için mi yaptırdın
ben de senin yaptığın gibi yapıcam canım, h. özkan tutmuş derse -ki kesin der- ve kadın doğum uzmanı anlamazsa son kontrole fln gitmem, aklımdan da silerim çünkü o saatten sonra kanama olmazsa bakire olup da kanaması olmayanları getiririm aklıma, eşimiz de o kadar öküz olmasın bi zahmet. dik durucaz kızlar ne olursa olsun, beni bu şekilde suçlayan adamı napiim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?