kızlar sizle dertleşmek istiyorum ama kimse bana cvp yazmıyor bende sizdenimm ama nolur yazsanız
insanın aklına her türlü felaket geliyor işte bu durumda..ben de hep doktorun bana işlem yapacağı gün işi çıkıp biyere gideceğini fln düşünmüştüm.. eğer öyle olsaydı bitmiştim ben, çünkü başka bi gün gelme ihtimalim yoktu, ertesi gün kınam vardı :S
lütfen bana o doktora gittiğini söyle ve mutlu et beni:)
beni dinliyceksiniz derdimi buraya yazcam zaten mecburen buraya yazcam çnkü özel msj hakkım yok ama sizin fikirlerinize ihtiycm var
ewet ben cvp vereyim; miaji1453 h.özkana gitti bu haftasonu kontrolü var ve biz onun ii haberlerini bekliyoruz:)))))
korkma meryema ben kendisini canlı gördüm seni beni bile gömer :))))
doktorun resmini görünce benim de aklıma ilk gelen şey o oldu ben parayı biriktirene kadar gitmese diye:) biraz önce de mail attım cevap gelirse buraya aktarırım
aman allahııııııııııııım aklınıza böyle şeyler getirmeyin arkadaşlar dr gayet sağlıklı görünüyo :))))))))
insanın aklına her türlü felaket geliyor işte bu durumda..ben de hep doktorun bana işlem yapacağı gün işi çıkıp biyere gideceğini fln düşünmüştüm.. eğer öyle olsaydı bitmiştim ben, çünkü başka bi gün gelme ihtimalim yoktu, ertesi gün kınam vardı :S
korkma meryema ben kendisini canlı gördüm seni beni bile gömer :))))
doktorun resmini görünce benim de aklıma ilk gelen şey o oldu ben parayı biriktirene kadar gitmese diye:) biraz önce de mail attım cevap gelirse buraya aktarırım
lütfen biraz anlatabillir misin doktorun yaklaşımı nasıl ne biliyim anlat işte bişeyler gittiğinde başka kızlar varmıydı konuşma fırsatı bulabildin mi miaji tüm sorularımın cevabı sende :)
arkadaş gittiğinde bi kız varmış, korkma her şey güzel olacak demiş, kızın ablası da bu dr a yaptırmış önceden işlemi, çocuğu varmış şimdi :)
ben 5 ay sonra fln yaptırmayı düşünüyodum ama bu sebepten öne alıcam sanırım :)))
inşallahhhh perimmmm inşallahhhcanımmmmmm benimmmmmmm yaşasınnn yupppiiii:13: çok çok çok sevindim canımm morpatlıcnım, seni o kadar çok merak ediyordum ki bazen aklıma gelince endiişe çöküyordu içime...senden haber alınca çok rahatladım...mutlu olalım hepimiz...banada doktor son dikişe gerek yok demişti ama fırsatım var diye gittim ben...murat bey işinin uzmanı...banada demişti zaten planlamadığın bi zamanda ilişki yaşayabilirsin kanar dedi.....Allah seni mesut etsin bitanem.....esn sen ve ben evli, mutlu olduk..inşallah çocukluda oluruz....inşallah burdaki tüm kızlar mutlu olur.....
ben de bir zamanlar böyle diyordum, benim de yerinde olmak için çok şeyler vereceğim arkadaşlar vardı burada.. şimdi onlardan biriyim çok şüküraynen yaaaaa sen benim öyle dediğime bakma benim de aklıma ne feaket senaryoları geliyo ama kovmaya çalışıyorum:))))) senin yerinde olmak için neler vermezdim ne güzell kurtuldun :))))
inşallahhhh perimmmm inşallahhh
ben de bir zamanlar böyle diyordum, benim de yerinde olmak için çok şeyler vereceğim arkadaşlar vardı burada.. şimdi onlardan biriyim çok şükürsen de böyle diyeceksin günü gelince yalnız hepinizden bişey rica edeceğim. yaptırıp kurtulanlar ortadan kaybolmasın hemen, yaşadıklarını anlatsınlar burada. çünkü üye olamadan uzaktan uzağa burayı okuyup takip eden o kadar çok çaresiz insan var ki, onlara yol gösterebiliriz böylece....
kızlar ben geldim.... kusura bakmayın hemen haber veremedim. internetime az önce kavuştum o yüzden cevap yazamadım sizlere...
ben Murat Bey'e fleb yaptırmıştım. son dikiş için gidemedim çünkü benim düğünüm bursaya uzak bi şehirde gerçekleşti açıkçası son anda işler beklediğim gibi olmadı ve Bursa'ya gidemedim. Ama yine de Allah'a şükür kanamam gerçekleşti. üstelik o kadar zor oldu ki ben hüngür hüngür ağladım. üstelik eşim hiç zorlamadığı halde. sonra ki ilişkilerde de canım çok yandı.
burdan Murat Bey'e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. darısı sizlerin başına.
Minikperim sana da çok çok teşekkür ederim canım benim duaların ve desteğin için. Mutluyum kızlar çok mutluyum hemde.
ben bu işledimi oldum olduğumda erkek arkdşım bekardı ama benle evlenmedi gitti başkası ile evlendi annesinin istediği biri ile.annesi beni istemedi gelin olarak.eeski erkek arkadaşım yani 3 senemi verdiğim adam hem gitti başkası ile evlendi hemde bu işi açtı başıma istese benle evlenirdi ama evlenmedi sonrada ben bişi yapmadım senin hatan dedi bana.vicdanı sızlıycağına.her neyse sizin diyceğim şu ki kızlar bu kişi aradan bi kaç ay geçince beni aradı evlendikten sonra bi nevi ikinci eşim ol der gibi bu sorunu çözeym der gibi sözde vicdana gelmiş beyfendi.bu ne curet dedm nasıl böle bişi teklif edersin bana dedim ben senden geçemiyorum vicdanım sızlıyor dedi bana.ben bu olay bu başıma gelmiş olablr ama sen ruh hastasısın dedm ömür boyu sana boyun eğceğimimi düşünüyorsun dedim.bu ne yüzsüklüktü kızlar ya yaptıkları yetmiyor bütün hayallerimi çaldığı yetmiyor kalkmış ikinci eşim ol diyor bana.sözde vicdanını temizliycek beni ortada bırakırken aklın nerdeydi dedim hala arıo işte bende numaramı değiştirmeye karar verdm kızlar derdm bu işte.siz olsanız ne derdiniz size ikinci eşim ol diyen adama ?yaşattıkları yetmiyormuş gibi yaptığı teklife bak.benim üzüntüm bana yetiyor bide sözleri yaralıyor beni.o sanıyorki bu olayı yaşadım die ben yuva kuramam aile kuramam ama burda kuran bi sürü arkdşım var bn neden kurmayayım kızlar.ona göre bu olayı yaşadım die kimse beni almaz kör topal biri ile evlenirim yani bu derecede cahil biri işte..
lütfen bana o doktora gittiğini söyle ve mutlu et beni:)
ben gittim o doktora 3 eylül de hymenoplasty yaptırdım geçen c.tesi gidecektim ama aksilik çıktı gidemedim bu c.tesi gidiyorum hayırlısıyla kontrole :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?