evettt morpatlıcanımmm inşallah bebeklerimizde olur...dahada mutlu oluruz

çok çok sevindim senin adına.....yaşasınnn yaşasınnnn...hatta forumda senin ve esn in haberini okurken işyerinde yaşasın yaşasın diye zıplamıştım koltuğumda herkes tuhaf tuhaf bakmıştı:) bundan sonra elanurumuda bekliyorum o da prensini bulucak ve mutlu olucak

zehra64 bak işte gördün adamın nasıl olduğunu...değiştir herşeyini ulaşamasın kudursun köpek:) böyle bişey yaşadın diye mecburmusun onunla evlenmeye...o kim oluyor ki..Allah affetsin kula ne oluyor.......çocuğuda olacak bak görceksin gelecek günler neler getirecek ona:)...kimsenin ahı kimsede kalmaz bu hayatta....koyver gitsin...yolver gitsin.....
şuandan itibaren onu tanımıyorsun...sen öyle birşey yaşamadın hiç...öyle birini tanımadın...unut artık...cidden unut yok öyle bişey çünkü

yazdıklarından anlıyorum ki o adam sana çok çektirmiş...bira an önce kendini toparlamazsan karşına çıkacak yeni insanıda mutlu edemezsin...herkes aynı değil....ben ehiç evlenmem diyodum mesela...sonra dedim ki...niye evlenmeyeyim...niye mutlu olmayayaım....napıyoruz gavura kızıp oruç bozmuyoruz:) seni bi dahaki yazılarında mutlu ve endişesiz görmek istiyorum...kalbinin kapılarını açık tut...