• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bu işledimi oldum olduğumda erkek arkdşım bekardı ama benle evlenmedi gitti başkası ile evlendi annesinin istediği biri ile.annesi beni istemedi gelin olarak.eeski erkek arkadaşım yani 3 senemi verdiğim adam hem gitti başkası ile evlendi hemde bu işi açtı başıma istese benle evlenirdi ama evlenmedi sonrada ben bişi yapmadım senin hatan dedi bana.vicdanı sızlıycağına.her neyse sizin diyceğim şu ki kızlar bu kişi aradan bi kaç ay geçince beni aradı evlendikten sonra bi nevi ikinci eşim ol der gibi bu sorunu çözeym der gibi sözde vicdana gelmiş beyfendi.bu ne curet dedm nasıl böle bişi teklif edersin bana dedim ben senden geçemiyorum vicdanım sızlıyor dedi bana.ben bu olay bu başıma gelmiş olablr ama sen ruh hastasısın dedm ömür boyu sana boyun eğceğimimi düşünüyorsun dedim.bu ne yüzsüklüktü kızlar ya yaptıkları yetmiyor bütün hayallerimi çaldığı yetmiyor kalkmış ikinci eşim ol diyor bana.sözde vicdanını temizliycek beni ortada bırakırken aklın nerdeydi dedim hala arıo işte bende numaramı değiştirmeye karar verdm kızlar derdm bu işte.siz olsanız ne derdiniz size ikinci eşim ol diyen adama ?yaşattıkları yetmiyormuş gibi yaptığı teklife bak.benim üzüntüm bana yetiyor bide sözleri yaralıyor beni.o sanıyorki bu olayı yaşadım die ben yuva kuramam aile kuramam ama burda kuran bi sürü arkdşım var bn neden kurmayayım kızlar.ona göre bu olayı yaşadım die kimse beni almaz kör topal biri ile evlenirim yani bu derecede cahil biri işte..

sen öncelikle yat kalk şükret böyle bir pislikle evlenmediğine her şerde bir hayır dedikleri bu olsa gerek bırak yaa değiştir tabii numaranı bizim ki çaresi olmayan bir dert değil ki yeter ki paran olsun bir de cesaretin en kötü iihtimalle düğünden 3 gün önce atılacak bir dikişe bakar ne salaklar var ya allah büyüktür o yaptıklarıyla bu dünyada rahatca gönül eğlendirsin ama ahirette karşına gelir nasıl olsa:)

arkadaşlar sakın umutsuz olmayın.. kendinizi fazla kasmayın inanın yaşandığı zaman herşey bitiyor gözümüzde büyüttüğünümüz gibi olmuyor hiç birşeyy. sizlerde bu dertten kurtulacak mutlu olacaksızın ALLAH ın izniyle.. gecen sene bende sizin gibi sürekli aynı şeyleri düşünüyordum.. sürekli düşünerek kendimi yıprattım ilişkimi yıprattım.. ama keske bu kadar kasmasaydım diyorum kendi kendime.. ama en sonunda kurtuludum ve şimdi çok mutluyum huzurluyum .. :nazar: bebeğimi bekliyorum:)):49::49: darisi hepinizin başına sizler için dua ediorum..:54:

4 gözle seni bekliyorum diyebilirim :) peki sende de deiğer kızlar gibi batma falan oldumu işlemi yaptırdıkan sonra ya da kanama bide doktor mu kontrole çağırdı ypksa kendi isteğinle mi gidiyorsun ben kontrole çağırmıyo diye biliyorum da inşallah her şey olumlu gider

benim ilk iki gün çok az kanamam oldu batma hissi de 2 hafta kadar sürdü doktor eğer gelmek istersen 3 hafta sonra dikişler iyileşince gelirsin dedi eğer uzaktaysan bu süreyi bitirdikten sonra başka bir uzmana görünebilirsin dedi .

arkadaşlar sakın umutsuz olmayın.. kendinizi fazla kasmayın inanın yaşandığı zaman herşey bitiyor gözümüzde büyüttüğünümüz gibi olmuyor hiç birşeyy. sizlerde bu dertten kurtulacak mutlu olacaksızın ALLAH ın izniyle.. gecen sene bende sizin gibi sürekli aynı şeyleri düşünüyordum.. sürekli düşünerek kendimi yıprattım ilişkimi yıprattım.. ama keske bu kadar kasmasaydım diyorum kendi kendime.. ama en sonunda kurtuludum ve şimdi çok mutluyum huzurluyum .. :nazar: bebeğimi bekliyorum:)):49::49: darisi hepinizin başına sizler için dua ediorum..:54:

Bebek mi geliyooo yoksaa :))

ne güzellllllll bi de biz kurtulabilsek :(((((

cloocumm canımmm şimdi teyzemi oluyoruz biz:nazar::nazar::nazar: Allah bebişinin yüzünü görmeyi nasip etsin.. çok sevindim canımmmm...bakalım sneye kısmetse bende bebek haberini veririm sizlere:16:

zehra64 canını sıkma kuzum senin eski erkek arkadaşın ne cüretle seni 2. eş olarak almak istiyor...ne o petrol şeyhi falan mı:), bakabilecek mi o kadar bayana, o kuş beyniyle:)...vicdanına hayran kaldım şahsen...sana acıdım gel kuma ol demek gibi bişey bu şerefsizce bi yaklaşım... bereket tanrısı zannediyo sanırım kendini:))....aptal beyinsiz işte...gitsin anlık heyecanlarını başka kişilerde töpülesin...sen geleceğine bak canım...o senin kör topal biriyle evleneceğini düşünsün dursun:) sende paranı biriktir yaptı kurtul şu işten canım.artık herşey paraya bakıyor..paramız var huzurumuz var...böyle düşünelim artık;) asla geri dönüp bakma oda namuslu eşi ve namuslu anneciğiyle yaşasın hatta onlarla çürüsün yaşlansın gitsin...elbirliğiyle hata yapmayacak kız çocukları yetiştirsin...falan filan.....ama rica ediyorum sen geleceğine bak...ve şu dakika iyi koca adayını aramya başla hadi letss go...biz senin arkandayız;)

benim ilk iki gün çok az kanamam oldu batma hissi de 2 hafta kadar sürdü doktor eğer gelmek istersen 3 hafta sonra dikişler iyileşince gelirsin dedi eğer uzaktaysan bu süreyi bitirdikten sonra başka bir uzmana görünebilirsin dedi .

bide bu doktor yaptığı yöntemle esneme falan olmadığını söylüyo herkesten farklı bir adam hakkında yorumlarda az gözüm kulağım sende miaji hayırlı haberlerle gel:) şundan da korkuyorum başka bir uzman da sırf para için tutmamış diyebilir

öncelikle minikperimm var ya sen bir tanesin gerçekten buraya üye olmadan senin yorumlarınla toparlandım baktım sayfayı kapattılar üye oluyum dedim:) ve burda öğrendim çaresini ve olabileceğini şimdi eskisi gibi kara kara düşünmüyorum tek derdim çalışıp para kazanmak ve doğru doktoru bulmak

Bebek mi geliyooo yoksaa :))

evet canım:)

ne güzellllllll bi de biz kurtulabilsek :(((((
insallah canım benim ALLAH ın izniyle kurtulacaksınız umudunuzu kaybetmeyin. inanın zor değil..

cloocumm canımmm şimdi teyzemi oluyoruz biz:nazar::nazar::nazar: Allah bebişinin yüzünü görmeyi nasip etsin.. çok sevindim canımmmm...bakalım sneye kısmetse bende bebek haberini veririm sizlere:16:

zehra64 canını sıkma kuzum senin eski erkek arkadaşın ne cüretle seni 2. eş olarak almak istiyor...ne o petrol şeyhi falan mı:), bakabilecek mi o kadar bayana, o kuş beyniyle:)...vicdanına hayran kaldım şahsen...sana acıdım gel kuma ol demek gibi bişey bu şerefsizce bi yaklaşım... bereket tanrısı zannediyo sanırım kendini:))....aptal beyinsiz işte...gitsin anlık heyecanlarını başka kişilerde töpülesin...sen geleceğine bak canım...o senin kör topal biriyle evleneceğini düşünsün dursun:) sende paranı biriktir yaptı kurtul şu işten canım.artık herşey paraya bakıyor..paramız var huzurumuz var...böyle düşünelim artık;) asla geri dönüp bakma oda namuslu eşi ve namuslu anneciğiyle yaşasın hatta onlarla çürüsün yaşlansın gitsin...elbirliğiyle hata yapmayacak kız çocukları yetiştirsin...falan filan.....ama rica ediyorum sen geleceğine bak...ve şu dakika iyi koca adayını aramya başla hadi letss go...biz senin arkandayız;)

evet canım teyze oluyorsunuz daha çok yeni.. ben beklemek istemedim daha yeni evliyim ama biran önce olsun istedim.. Rabbimde çok şükür nasip etti. Darısı herkesi başına...:40:

öncelikle minikperimm var ya sen bir tanesin gerçekten buraya üye olmadan senin yorumlarınla toparlandım baktım sayfayı kapattılar üye oluyum dedim:) ve burda öğrendim çaresini ve olabileceğini şimdi eskisi gibi kara kara düşünmüyorum tek derdim çalışıp para kazanmak ve doğru doktoru bulmak

canım benim teşekkür ederimmm, az da olsa sana faydam olmuşsa ne mutlu bana:13:.....gelebiliyorsan murat beyi öneririm ....

canım benim teşekkür ederimmm, az da olsa sana faydam olmuşsa ne mutlu bana:13:.....gelebiliyorsan murat beyi öneririm ....
murat bey bursa da değil mi o kadar çok doktor adı okudum ki kafam karıştı ben ankaradayım ebru hanımla ist da harun özkan arasında kalmıştım evlilik gibi bir durumum olmadığından acele etmek istemiyorum

murat bey bursa da değil mi o kadar çok doktor adı okudum ki kafam karıştı ben ankaradayım ebru hanımla ist da harun özkan arasında kalmıştım evlilik gibi bir durumum olmadığından acele etmek istemiyorum

canım ebru hanımı önerimim sana.. ben ebru hanıma yaptırdım iyi bir doktor ve işinin ehli.. psikolojik yöndende çok etkili.. ama eğer yaptırabilirsen kesinlikle geciciyi yaptır derim ben uğraşmak zorunda kalmazsın..

süper!!! hayırlı olsun ne mutlu sana peki sen flep mii geçici yöntemle mi olmuştun

canım ebru hanımı önerimim sana.. ben ebru hanıma yaptırdım iyi bir doktor ve işinin ehli.. psikolojik yöndende çok etkili.. ama eğer yaptırabilirsen kesinlikle geciciyi yaptır derim ben uğraşmak zorunda kalmazsın..

ben sormuştum bunları ama cevabımı aldım :) geçici yöntemle korkuyorum ya gidemezsem diye şimdilik düğün gibi bir sıkıntım yok ama başka şehirde falan olursa düğün kazaya kurban gidebilirim :)

süper!!! hayırlı olsun ne mutlu sana peki sen flep mii geçici yöntemle mi olmuştun

teşekkür ederim canım darısı sizin başınazı inşallah.. ben felp yaptırdım daha sonra küçük bir kısımda açıklık kaldığı icin dikiş atıldı dügünden 4 gün önce..

ben sormuştum bunları ama cevabımı aldım :) geçici yöntemle korkuyorum ya gidemezsem diye şimdilik düğün gibi bir sıkıntım yok ama başka şehirde falan olursa düğün kazaya kurban gidebilirim :)

Allah korusun canım kötü düşünme.. ama kalıcı yaptırsan bile bir kaç gün öncesinde tekrar dikiş atılması gerekebilir.. Bunuda göz önünde bulundur bence canım..

Allah korusun canım kötü düşünme.. ama kalıcı yaptırsan bile bir kaç gün öncesinde tekrar dikiş atılması gerekebilir.. Bunuda göz önünde bulundur bence canım..

off zaten en kötü yanı o 3 gün öncesi ist da harun özkan kontrole çağırmıyo diye artık o doktoru düşünmeye başladım
daha evlilik gibi düşüncem yok bu ameliyatı olmadım ama kendimce b planı bile bulmaya calışıyorum ya olmazsa diye düşünerek

bide bu doktor yaptığı yöntemle esneme falan olmadığını söylüyo herkesten farklı bir adam hakkında yorumlarda az gözüm kulağım sende miaji hayırlı haberlerle gel:) şundan da korkuyorum başka bir uzman da sırf para için tutmamış diyebilir

başka bir doktora muayene olurken bu işlemi yaptırmadığımı söyleyip öyle muayene olucam sadece yapısını öğrenmek istediğimi söylüycem amahep içim rahat niyeyse :))

Son düzenleme:
cloocum çok sevindim canım, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar:
Darısı zamanı gelince bizlerin de başına inşallah :16:
Evet dediğin gibi, yaşandığı zaman herşey bitiyor canım.. O iç sıkıntıları, karabasanlar, umutsuzluklar... hepsi bitiyor.

Back
X