düğünüm gelecek haziran da hem psikolojim için yaptırdım hem de nişanlımdan belki fırsat bulamam elime yüzüme bulaştırırm diye korkudan yaptırdım :SS
canım hareketlerinde kısıtlama varmı bide kontrole gidince sorarmısın kısıtlamama gerek varmı diye gaziantepteki özkan bey bana her istediğini yapabilirsin demişti ama ben korkuyorum yinede emin olmak istiyorum:26:
morpatlıcan son 3 gün gitmedi canım, kanaması oldu.. bi de ebru hanımın hastalarından biri vardı, son 3 gün kontrole gitmeden kanamıştı..güzel haberleri okudukça mutlu oluyorum ama arada yine umutsuzluğa kapıldığım oluyo.genelde flep yaptırıp da kanaması olanlar hep son kontrole gidenler.ama ben son kontrole gidemem düğünden bikaç gün önce ve bu da beni korkutuyo(((((((((
morpatlıcan son 3 gün gitmedi canım, kanaması oldu.. bi de ebru hanımın hastalarından biri vardı, son 3 gün kontrole gitmeden kanamıştı..
bana yalnızca bir hafta bacaklarını aşırı acmana sebep olacak hareketlerden sakın ertesi günü banyo yapabilirsin demişti herhangi bir kısıtlama yok ama sen yine de bir hafta dikkat et dedi. ama ben psikolojik olarak yine de açamıyorum o ayrı mesele :)))
inşallah canım, biraz geçmişi okudum da, fatmasönmez diye bi arkadaş vardı burda, o da ebru hanıma flep yaptırmıştı. 2 kez kontrole gitmiş ve problem yaşamazsın demiş doktor ona. son 3 gün gelmene gerek yok demiş. o da gitmemiş son 3 gün.inşallah bi aksilik olmaz inşallah kanamamız olur onlar gibi senin gibi...
inşallah canım, biraz geçmişi okudum da, fatmasönmez diye bi arkadaş vardı burda, o da ebru hanıma flep yaptırmıştı. 2 kez kontrole gitmiş ve problem yaşamazsın demiş doktor ona. son 3 gün gelmene gerek yok demiş. o da gitmemiş son 3 gün.
ve kanaması oldu.
evleneli baya oldu hem de
kızlar sizce en doğru zaman ne zaman yaptırmak için ? düğün tarihi belli olup ona göre mi hareket edilmeli yoksa ne zaman istersen o zaman mı yapılmalı yok mu hiç yıllar önce yaptırıpta kanaması yeni olanlar
kızlar sizce en doğru zaman ne zaman yaptırmak için ? düğün tarihi belli olup ona göre mi hareket edilmeli yoksa ne zaman istersen o zaman mı yapılmalı yok mu hiç yıllar önce yaptırıpta kanaması yeni olanlar
sen bu haftasonu gidiyosun dimi kontrole?ameliyatı yaptığı hastaneye mi gidiyosun peki kontrole?
evettt morpatlıcanımmm inşallah bebeklerimizde olur...dahada mutlu oluruzçok çok sevindim senin adına.....yaşasınnn yaşasınnnn...hatta forumda senin ve esn in haberini okurken işyerinde yaşasın yaşasın diye zıplamıştım koltuğumda herkes tuhaf tuhaf bakmıştı:) bundan sonra elanurumuda bekliyorum o da prensini bulucak ve mutlu olucak
zehra64 bak işte gördün adamın nasıl olduğunu...değiştir herşeyini ulaşamasın kudursun köpek:) böyle bişey yaşadın diye mecburmusun onunla evlenmeye...o kim oluyor ki..Allah affetsin kula ne oluyor.......çocuğuda olacak bak görceksin gelecek günler neler getirecek ona:)...kimsenin ahı kimsede kalmaz bu hayatta....koyver gitsin...yolver gitsin.....
şuandan itibaren onu tanımıyorsun...sen öyle birşey yaşamadın hiç...öyle birini tanımadın...unut artık...cidden unut yok öyle bişey çünküyazdıklarından anlıyorum ki o adam sana çok çektirmiş...bira an önce kendini toparlamazsan karşına çıkacak yeni insanıda mutlu edemezsin...herkes aynı değil....ben ehiç evlenmem diyodum mesela...sonra dedim ki...niye evlenmeyeyim...niye mutlu olmayayaım....napıyoruz gavura kızıp oruç bozmuyoruz:) seni bi dahaki yazılarında mutlu ve endişesiz görmek istiyorum...kalbinin kapılarını açık tut...
cnm ben h.özkana mail atmıştım zaman konusuyla ilgili bana düğünden en az 45 gün önce yaptırmalısınız ki iyileşsin demişti ayrıca ne kadar önce yaptırırsanız o kadar iyi dikiş tutunca ilişkiye kadar esneme yapmaz demişti
bu cumartesi gidiyorum hayatım bakalım hayırlısıyla :)))
ahh şu harun özkan tüm düşüncelerimi alt üst ediyo miaji yaptırmış ona onu bekliyorum başka doktora da gidecek
benim düğünüm falan yok ama böyle hergün düşünerek olmuyo aklım fikrim orda
evet haklısın canım, ortaya bu sonuç çıkıyor flepte..canım ama fatmasönmez düğüne 1,5 ay kala yaptırdı sanırım bence flep yaptırdıktan sonra en geç 4 ay içinde ilişki olmalı o zaman esneme olmuyo flep yaptırıp son dikiş atılmadan kanaması olan arkadaşlarımız hep öyle oldu
canım kimmiş o arkadaş? acaba daha düğünü mü olmadı, ondan mı yazmadı ki?canım yıllar önce yaptırıp kanamam oldu diye yazan hiç kimse yok burda bi kişi vardı oda düğünden sonra yazarım demiş yazmadı ben özeldende mesaj attım cevap vermedien doğrusu düğün tarihi belli olunca yaptırmak
yok canım işlemin detayını bilmiyorum, genel anestezi altında yaptığı için uyandığımda sersem gibiydim, yeni uykudan uyanınca hani ayılamaz kafan çalışmaz ya, öyleydim.. ama yine de bişiler sormuştum, hayal meyal hatırlıyorum.. kaç dikiş attınız dedim, bana verdiği cevap önemli olan dikişin sayısı değil tekniğidir dedi. %100 kanayacak rahat ol dedi. ama oraya dikiş atıldığı halde nasıl insan acı hissetmiyor onu bilmiyorum. Bazen aklıma acaba dikmeyip de şu doku yapıştırıcılarından mı kullandı diye de aklıma gelmiyor değil hee. Sonra da amaann neyse ne, kanadı ya, gerisini boşver diyorum canım.esn cim bişey sorucam hiç doktor anlattımı sana nasıl bi işlem yaptığını ben doktora gittiğimde bi kağıdın üzerine çizdi himenleri birleştiriyoruz falan dedi anlamadım pek bişey ama bi türlü tatmin olamıyorum ben küçük bi şehirde yaşıyorum ama gittiğim doktor çok başarılı şehir dışına çıkıcak durumumda yok mecbur ona yaptırıcam yani nasıl bi işlem yapıyoda o bölge 3 gün dayanabiliyo bide düğünde falan sanki hep acaba bozuldumu diye düşünmekten yüzüm asılıcak diye korkuyorum böyle bi umursamaz tavır takınamam diye düşünüyorum çok korkuyorum onun için
ben düğünün belli olunca yaptır derim yine de ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?