• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

h özkan dediğiniz kim? sitesi var mı ? ben istnbula da gidemem sorun orada keşke gidebilsem ona giderim sende inşallah bir an önce kurtulursun benim daha evlilik yok çünkü ama işe girince hemen paramı ayarlayacağım inşallah seneye yaptıracağım bir çaresini bulup .

evet üye olup doktor sitesi'nden bulabilirsin plastik cerrah harun ö. ist'a 1 günlüğüne gelip halledebilirsin aslında, şehir dışından gelenlerin operasyonlarını havaalanına yakın bi hastanede yapıyoruz diye cevap vermişti bir sorusunda. inşallah hepimiz kurtuluruz hayırlısıyla.

Son düzenleme:
bana özelden mesaj atan arkadaşım ben kurban bayramından sonra kontrole gideceğim.sonucu buraya yazarım bende tutup tutmadığı konusunda endişeliyim umarım tutumuştur.yoksa dünya başıma yıkılır:(muhakkak olumlu yada olumsuz buraya haberi yazacağım cnm merak etme

diyorumki keşke reel hayatta birbirimizi tanıma şansımız olsaydı me güzel olurdu daha çok destek olurduk birbirimize.biliyorumki hepiniz yüreği güzel güçlü insanlarız.keşke tanısaydım sizleri böyle iyi kalpli insanları

murat bey kim istanbulda mı ?
murat bey bursada , doç.dr. murat arslan

cnm bnm bende kasımda ebru hocaya yaptıracagım ama kalıcımı gecicimi hala karar veremedım cok korkuyorum nişanlımda pratisyen hekim ya anlarsa fılan gecicide ipten dolayı anlayabılıyorlar dıyenler var ama hala kararsız kaldım sızce kalıcımı geçicimi yaptırayım dugunum 2013 hazıranda sağlıkçı olmama ragmen bılmeme ragmen hala korkularımı yenemıyorum...
canım ben de sağlıkçıyım, bu işlerin içinde olmama bilmeme rağmen korkumdan öldüm yaptırıp kurtulana kadar...
eğer imkanın varsa, son günler ortadan kaybolmam problem olmaz diyorsan geçici yaptır canım.. tekrar tekrar canını yaktırma. ama ya gidemezsem diosan kalıcı yaptır. geçicide iplerden fln anlaşılmıo. anlıcak olsa benim eşim anlardı. daha önce de roxen arkadaşımız yaptırdı geçici. onda da problem olmadı hiç, rahat ol.

yazarken inanın ağlıyorum hem sevinçliyim başaranları duyunca hemde üzüntülüyüm benim olmaz korkusuyla kızlar nolur bu siteden ayrılmayın genelde konuyu açıp bidaha dönmeyenler oluyo nolursunuz dua edin bana yalvarırım bende sonucu sizlere yazıcam çok sıkıntılıyım psikolojik olarak çok etkilendim dışardan güleç bi insanım ama her gece düşünüyorum nasıl olucak napıcam başarılı olucakmı diye :(

ah canım perim murat bey nerde şehir olarak bursada biri vardı omu yoksa ben son kontrol için 3 gün öncesinden gidemem malesefki oyüzden kndi şehrimden yaptırıcam ve geçici olacak sanırım esn19 un da geçiciydi resmen kendime ıssız bi adada arkadaş bulmuş gibi sevindim bu olay yıllardan beri varmış aslında 40 yıl önce bi bayan bahsetti görümcesine yapılmış ve tutmuş ama ben yinede heycanlıyım eğer olmazsa die hep altarnetif olarak ne yapsamki die düşünüyorum doktora güveniyorum ama veremiyorum kendimi bitürlü
arkadaşım korkma, rahat ol.. ben de elimden geldiğince yardımcı olmak için geleceğim bu topiğe..
sen hangi şehirdesin? bende bursada murat beye yaptırdım, geçici. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana, merak ettiklerini sorabilirsin. geçici yöntem garanti kanıyor. yeterki doktoruna güven ve gerekli zamanı bul...

Son düzenleme:
esn19

arkdaşım geçmiş olsun bir ömür boyu mutluluk dilerim sana darısı bütün arkdaşların başına.aklıma takılan bi cümlen oldu iplerin düşme olasılığı olduğunu doktor mu söyledi? iplikler çarşafa düşer fln denmişti bi ara, hiç öyle bişey olmadı bende böyle bi şey yazmışşsın burdan mı duyarak öyle düşündün yoksa doktor mu söyledi sana böyle bir şeyi.

esin arkadasım ne kadr iyi birisin önce bunu söylemek istiyorum ameliytı olup dügünnde kanamn oldktan sonra bu olayı unutmayıp foruma gelip bize bilgi verdigin için cook cookkk tesekkür edrimm ..

ben öncelkle ankarda olcm sanırsam bu amelytı evlilk daha erken oldugu için .(ankarada ebru hanımı düşünyrm parayı biriktrmeye calşıyorum)
evlilik arifesnde de bursa bana yakın olcak tahminen ...
kontrl amaclı murat beye gitmeyi düşünyrm ve eger tutup tutmama konusunda sıkıntı yasarsam ona da bi kere ameliyt olmayı düşünyrmm..

yalnız kızlar sundan korkyorum forumda bi kız vardı artk bu kızlk zarı amelytı olayı da kalkck falan demşti, kürtajdan sonra..
benm evlenmeme daha cok var korkyorum o yüzden ..
bir an önce para biriktrp bu snee olmak istyorum amelytı aklım cıkıo eger öyle bi karar alınır die:5:

esn19

arkdaşım geçmiş olsun bir ömür boyu mutluluk dilerim sana darısı bütün arkdaşların başına.aklıma takılan bi cümlen oldu iplerin düşme olasılığı olduğunu doktor mu söyledi? iplikler çarşafa düşer fln denmişti bi ara, hiç öyle bişey olmadı bende böyle bi şey yazmışşsın burdan mı duyarak öyle düşündün yoksa doktor mu söyledi sana böyle bir şeyi.
teşekkür ederim canım, burada birisi yazmıştı çok önceden sanki, ben de bunu murat beye sormuştum. o da bana kan geldiğinde çarşafı ilk sen kontrol et, ne olur ne olmaz dedi. ben bunu duyunca çok panik oldum tabi, ertesi gün bi daha mail attım murat beye, ben çok tedirginim, iplikler gerçekten görünebilir mi diye. o da korkacak bişey yok, rahat olun yazmıştı. O yüzden tedirgindim ilişki sırasında. ama kanama olduğunda ne iplik düştü ne bişey. ayrıca daha sonraki günlerde de hiç iplik tarzı bişey düşmedi benden. zaten şeffaf ipliklerle dikiyorlar geçicide. flepteki gibi mavi iplerle değil. ama sanırım doktor bey yine de önlem olarak uyarmak istedi canım.

esin arkadasım ne kadr iyi birisin önce bunu söylemek istiyorum ameliytı olup dügünnde kanamn oldktan sonra bu olayı unutmayıp foruma gelip bize bilgi verdigin için cook cookkk tesekkür edrimm ..

ben öncelkle ankarda olcm sanırsam bu amelytı evlilk daha erken oldugu için .(ankarada ebru hanımı düşünyrm parayı biriktrmeye calşıyorum)
kontrl amaclı murat beye gitmeyi düşünyrm ve eger tutup tutmama konusunda sıkıntı yasarsam ona da bi kere ameliyt olmayı düşünyrmm..

yalnız kızlar sundan korkyorum forumda bi kız vardı artk bu kızlk zarı amelytı olayı da kalkck falan demşti, kürtajdan sonra..
bir an önce para biriktrp bu snee olmak istyorum amelytı aklım cıkıo eger öyle bi karar alınır die:5:
sağol canım benim.. hep içimden diyordum ki şu durumdan bi kurtulayım, üyeliğimi bile iptal edeceğim diye. ama ben seneler önce burda çare ararken, bursa da aklıma yatan bir doktor bulamayıp kahrımdan ölürken, yine çareyi burda buldum. ben de birilerine çare olabilirm diye de yol göstermeye çalışıyorum. daha önceleri üye olmadan hep okudum durdum burayı. işlemi yaptırıp geri dönüş yapan pek kimse olmuyordu. fatmasönmez diye biri vardı, o bana umut olmuştu biraz. ama genelde yaptıranlar ankara ve istanbuldaydı. benimse şehir dışına çıkma ihtimalim yoktu. ebru hanıma gitmeyi çok istiyordum ama imkansızdı.. sonra minikperim geldi, o bana gerçekten umut oldu... ben de sizlere umut olmaya çalışıyorum canım benim, inşallah başarırım.
bu kürtaj yasağı gibi himenoplastynin de yasaklanması olayı benim de aklıma gelmişti bi ara. neyse ki ben yırttım. ama senin çok vaktin varsa daha, arkadaşların burda bahsettiği bi doktor var, hani plastik cerrahmış, kesin garantiymiş. onu araştır canım, ya da ebru hanıma git. ama nolur nolmaz diye de önce bi flep yaptır. tutarsa 3-5 ay, 1 yıl, 3 yıl... çok da farketmez zaman bence, tutmuşsa tutmuştur.

canım ben de çok korkuyorum bu yasaklanma mevzuundan ama öyle bişe olsa bile gizlice yapılır bu operasyon çünkü talep fazla, ayrıca geçici yöntemi hiç engelleyemezler die düşünüyorum. ben de paramı ayarlayıp yaptırmak istiyorum flepi bir an önce h. özkan'a.

kızlar ben geldim.... kusura bakmayın hemen haber veremedim. internetime az önce kavuştum o yüzden cevap yazamadım sizlere...

ben Murat Bey'e fleb yaptırmıştım. son dikiş için gidemedim çünkü benim düğünüm bursaya uzak bi şehirde gerçekleşti açıkçası son anda işler beklediğim gibi olmadı ve Bursa'ya gidemedim. Ama yine de Allah'a şükür kanamam gerçekleşti. üstelik o kadar zor oldu ki ben hüngür hüngür ağladım. üstelik eşim hiç zorlamadığı halde. sonra ki ilişkilerde de canım çok yandı.
burdan Murat Bey'e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. darısı sizlerin başına.
Minikperim sana da çok çok teşekkür ederim canım benim duaların ve desteğin için. Mutluyum kızlar çok mutluyum hemde.

kızlar ben geldim.... kusura bakmayın hemen haber veremedim. internetime az önce kavuştum o yüzden cevap yazamadım sizlere...

ben Murat Bey'e fleb yaptırmıştım. son dikiş için gidemedim çünkü benim düğünüm bursaya uzak bi şehirde gerçekleşti açıkçası son anda işler beklediğim gibi olmadı ve Bursa'ya gidemedim. Ama yine de Allah'a şükür kanamam gerçekleşti. üstelik o kadar zor oldu ki ben hüngür hüngür ağladım. üstelik eşim hiç zorlamadığı halde. sonra ki ilişkilerde de canım çok yandı.
Minikperim sana da çok çok teşekkür ederim canım benim duaların ve desteğin için. Mutluyum kızlar çok mutluyum hemde.

ayyyyy çok sevindim güzel haberler almak çok güzel :)))) allah bize de nasip eder inşallah

canım ben de çok korkuyorum bu yasaklanma mevzuundan ama öyle bişe olsa bile gizlice yapılır bu operasyon çünkü talep fazla, ayrıca geçici yöntemi hiç engelleyemezler die düşünüyorum. ben de paramı ayarlayıp yaptırmak istiyorum flepi bir an önce h. özkan'a.

ben de harun bey de karar kıldım canım ya ama kafam yine de karışık şimdi de geçici mi yaptırsam diyorum ama bence geçici daha stresli o da aklıma yatmıyo offfffff bi an önce kurtulmak istiyorum artık..sen ne zaman gitmeyi planlıyosun ?

Oyyyy çok sevindimmmm darısı hepimizin başınaaa :) çok mutlu oldum murat beye olan güvenim gün geçtikçe artıyor. İnşallah paramı en kısa zamanda denkleştirip bende yaptırırım. bide bu operasyonun kalkma ihtimali varmış arkadaşlar yaa bu doğrumudur? :( benimde 1 yılı gecer düğün olması :(:( çok korktum şimdi bunu okyuncaa

morpatlıcan çok sevindim gözün aydınnnnn :) darısı başımıza, sen düğünden ne kadar süre önce yaptırmıştın operasyonu? genelde düğüne birkaç ay kala flep yaptıranların kanaması oluyor son dikişler olmadan.

ben de harun bey de karar kıldım canım ya ama kafam yine de karışık şimdi de geçici mi yaptırsam diyorum ama bence geçici daha stresli o da aklıma yatmıyo offfffff bi an önce kurtulmak istiyorum artık..sen ne zaman gitmeyi planlıyosun ?

canım ben aslında hemen yapıp kurtulmak istiyorum ama bi yandan da mart gibi fln yaptırayım en azından düğüne yakın bi zaman olur kanama ihtimali artar die düşünüyorum, önümüzdeki yaz nişan ya da düğün olabilir, ya da bu kış nişan yaza düğün. bi yandan da erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmadan yaptırıp kurtulayım diorum hemen. doktor seçimlerim de değişip duruyor, bi ara k. arslandı, sonra akın bey şimdi de harun bey, off of. geçiciyi desem hiç imkanım yok ölürüm ben stresten.

Son düzenleme:
kızlar bende tüm yorumları okumama rağmen kararsız kaldım ebru hanımla harun özkan arasında genelde ebru hanım hakkında yorumlar var ve hepsi olumlu okuduklarım tabii ama harun özkan hakkında fazla yorum yapılmamış kendine öyle bir güveni var ki doktorun şaşırıyorum bi yandan da cinsiyet değiştirebilen adam bunu mu yapamayacak diyorum ve en etkileyici yanı ise tekrar kontrole çağırmıyo ama istersen gidebilirsin iki doktor arasındaki fiyat farkı da 300 lira şimdi sorum şu harun özkana gidip sonuç aldını bilen duyan var mı?

Canııımmmm.. Geçmiş olsun atlattın bak ne güzell.. Böyle iyi haberlerle dönüyosunuz yaa öyle mutlu oluyorum ki.. Umut doluyorum.. Bi de flep diye birşey yok diğer doktorların hepsi geçici yapıyo diyenlere güzel cevap oldun sen canım..Flep yaptıranlara da umut oldun.. Mutluluklar :34:

canım ben aslında hemen yapıp kurtulmak istiyorum ama bi yandan da mart gibi fln yaptırayım en azından düğüne yakın bi zaman olur kanama ihtimali artar die düşünüyorum, önümüzdeki yaz nişan ya da düğün olabilir, ya da bu kış nişan yaza düğün. bi yandan da erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmadan yaptırıp kurtulayım diorum hemen. doktor seçimlerim de değişip duruyor, bi ara k. arslandı, sonra akın bey şimdi de harun bey, off of. geçiciyi desem hiç imkanım yok ölürüm ben stresten.

aynen zaman konusunda ben de tereddütteyim.düğünüm ağustosta olacak bi an önce kurtulmak istiyorum.ama diğer yandan da düğüne 3-4 ay kala mı yaptırsam diyorum nasıl olsa 1 ayda iyileşiyomuş.ama dr a sormuştum düğüne yakın mı yaptırılması gerek diye o da düğünden ne kadar önce yaptırırsanız o kadar iyi demiş.offfff sonuç alan biri olsaydı keşke h.özkan dan

Son düzenleme:
aynen zaman konusunda ben de tereddütteyim.düğünüm ağustosta olacak bi an önce kurtulmak istiyorum.ama diğer yandan da düğüne 3-4 ay kala mı yaptırsam diyorum nasıl olsa 1 ayda iyileşiyomuş.ama dr a sormuştum düğüne yakın mı yaptırılması gerek diye o da düğünden ne kadar önce yaptırırsanız o kadar iyi demiş.offfff sonuç alan biri olsaydı keşke h.özkan dan

kızlar harun özkan la bende mailleşmiştim eğer ben istanbulda olsaydım kesinlikle ya harun özkan a yada akın bey e yaptırırdım ama ilk tercihim harun özkan olurdu adam sonuç almasa bu kadar emin konuşmazdı

kızlar harun özkan la bende mailleşmiştim eğer ben istanbulda olsaydım kesinlikle ya harun özkan a yada akın bey e yaptırırdım ama ilk tercihim harun özkan olurdu adam sonuç almasa bu kadar emin konuşmazdı

ben de akın beyle harun özkan arasında kalmıştım ama dediğin gibi adam garanti veriyo kontrole ister gelin ister gelmeyin size kalmış diyo bunu söyleyebilen başka bi dr görmedim şuana kadar ama bi de sonuç alan birilerini görmüş olsaydık daha da rahatlayacaktı içimiz.sen ne yapmayı düşünüyosun peki?

kızlar harun özkana giden bir kişinin yorumunu okudum o da haftaya cumertesi kontrole gidecek kontrolden sonra da burcu hanıma muayeneye gidecekmiş çünkü harun özkan bazı doktorların anlamadığını hatta rapor bile verdikllerini iddia ediyo

Back
X